Bisiklete özgürlük turuna çağrı!

“Yol ve yaşam hakkımız için bisiklete özgürlük” diyerek, Güvenpark’a kadar yol ve yaşam haklarının ve Meril’in aziz hatırasının peşinden gidecekler.

 

Bisiklete özgürlük turuna çağrı!

Bisikletinin pedallarına art arda basarken, hayat çarkının son dişlilerini çevirdiğinden ve sevenlerinin yüreğini ateşleyecek kibriti çaktığından habersizdi Meril. Bisiklet kullanıcılarına yol hakkı tanımayan bir otomobil sürücüsünün darbesiyle hayat oyunundaki rolünü tamamladı, son selamını verdi ve sonsuzluğu seçti.

Yol ve yaşam hakkımız için bisiklete özgürlük


Onun ardından, ODTÜ’lü arkadaşları, haberin ulaşılabildiği bisiklet kullanıcıları ve duyarlı vatandaşlar ile birlikte 27 Temmuz Cumartesi saat 16:00 da Kaza yerinden yani Angora Bulvarı’ndan başlayacak bir bisiklet turuyla “Yol ve yaşam hakkımız için bisiklete özgürlük” diyerek, Güvenpark’a kadar yol ve yaşam haklarının ve Meril’in aziz hatırasının peşinden gidecekler. Biskletli değilseniz Güvenpark’taki son buluşmaya katılabilirsiniz. Duyarlı vatandaşlarımızın katılımını bekliyoruz.


Bisiklet şehir hayatında değişimin bir parçası olabilir mi?


Özgül Süsler
Falanca yılın, filanca ayının, bilmem kaçıncı gününde doğmuşum. Kutu kutu pense, yakan top ve misket oynamışım. Komşuların zilini çalıp kaçmışım. Balkondan sarkan komşu teyze “kimdi o? “ diye sorunca, “Bilmem” demişim...