Şule Erden ile Mutlu Son’suz

‘Düşler Vadisi’nde, Yüce Ağacın altında birleşen insanlığın, Dünya’da aşkla dirilişini ve ‘Barış Uygarlığı’nın doğuşunu anlatıyor.

Mutlu Sonsuz

Mutlu Sonsuz


Bu Birleşik Kader…

Aşkımın, aşkların hikayesidir!

Herkesin katkıda bulunduğu eseri göğsünde taşıyan sevgililerdik. Anı, hafızası yoktu aşkımızın…bir hikayesi.

İlk Görüşte Tutulmak

Ay’ın şahitliğinde, alacakaranlık bir düşte…kurnaz kader ilk ve son cümleyi yazıvermişti. Birbirimize neden tutkun olduğumuzu bilmiyorduk, niye sarhoş olduğumuzu…

Tanrı’nın zamandaki dansını yaratan tutkunun kaynağına inerek kim olduğumuzu aramak bizi gerçek kılacak tek şeydi! Aşkımızın hikayesi…Belgeleri zaman dağılmış; yapraklara, ruhlara, kalplere kazınmış tanıklığınızdı! Sonsuzda süren ve dünyada başlangıcı aranan…

[quote]“Kitaplar açılıp, mühürler sökülünce… Kimse kendine yalan söyleyemeyince… Davalar düştü bir bir… Her şeye rağmen… Sevgiyi duyan Tanrı parçaları birbirlerini sonsuzca affettiler!
Birleşti sevgililer… Düğün başladı! Kehanet gerçek olmuş, söz tutulmuştu! “[/quote]

Aşk Tanrısı…İnsanları aşk edip dinler ve her yanlışı gizli kitabına eklerdi. Sırrını bir gün açıklayacaktı…Kehanet gerçek olunca! Eklediği her yanlışa karşılık bir öğreti beliriyordu, içinde. Kitap gittikçe kalınlaşıyordu. Bir gün gözü kara bir aşık…


Her masaldaydım! Güzel olan her yansımada… Adımı anan herkesle… Şems’in gözlerinde, Mevlana’nın kaleminde… Beni duyan hiçbir kemancıyı uyutmazdı gece! Kalem tutanlar neden ağladığını bilmez… çiçekler, neden solduğunu, nasıl güzel olduğunu!.. Çünkü bir şey diler tüm güzellikler; ilk dua gibi… Yerine getirilemeyen tek dua gibi! Hep işlemde kalan ruhun ilk sözü; “Niyetin ne ise, er geç onu görürsün!”… Sevgilinin yazdığı not, kibrinin en zayıf anını kollar defterin arasında belirmek için. ‘Sizin şarkınız’ gittiğin her yerdedir. Baktığın her yüzde bir parçasını bulursun! Düşünde… Gerçeğinde… Yaşadığın her anda ondan bir yansıma! Çünkü kalbinde bitmeyen bir dua… ve sonsuzda bunu bilen bir düş bekçisi durur! Şarkıyı siz seçmezsiniz! Kalbe giren histir, ifadesini bulan… Tüm tesadüfleri planlayan O his… plan yapmaz! Aşk, planın kendisidir!

[divider]

Eser… Bedenleri aramızdan ayrılan direnişçilere, yeşil vadideki dostlara ithaf edilmiştir… Herkesin rahatça ulaşabilmesi için online ve ücretsiz… DİREN ÜLKEM!

[divider]

Pdf versiyonu indirebilir, basabilir, dilediğiniz parkta okuyabilirsiniz.


Dostlara ulaştırın, düşümüzü yayın lütfen…
Kitabın kapak tasarımını, e-kitap uygulamasını ve web tasarımını gönüllü olarak yapan Berkan Güven’e ve tüm dostlara sonsuz teşekkürler…

Şule Erden

Şule Erden kimdir? 


Ben, bir his direnişçisiyim! Bir deneyci, kâşif, itirafçı… Ve hala Dünya’ya biraz yabancı… Hayatımı devrim gibi yaşadım! Çocukluğumdan beri yazarım… Hisleri yaymak için daha çarpıcı bir yol olmadığından, yazarım! Okunmasalar bile, yazılan cümlelerin bir şekilde ruhlara ulaştıklarına inanırım! “Mutlu Son’suz” dan önce, sihrin ispatı olsun diye, bir üçleme yayınladım! “Korkaklar Aşksız Gömülür”, “ Aşk’ın Delilik Müfredatı” ve “A.J.Mira”… Yolun yarısındayım şimdi… Ama 6 yıl önce doğmuş sayılırım! Sistemin tüm çarklarına itaatsizliğimin kesin olarak başladığı ve kalemimi aşka adadığım o günden beri… her gün yeniden doğmaya, varlığımı geliştirmeye devam ediyorum. İçimdeki Tanrı’yla, buradayım… Tüm düşler için!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.