Minik ikizlerin dahiyane dünyası

21 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında dünyaya gelen İkizler Burcu bebeklerinin, iletişime açık, sosyal, hareketli döneminden geçiyoruz .

İşte bu  günlerde doğan bu sevimli, dışa dönük ikizler minikleri hakkında bir kaç şey söylemek için en güzel zaman diyebiliriz.

Çocuk yetiştirmek hangi burçtan olursa olsun zor bir iştir. Astroloji bu zor süreçte, mantık çerçevesi içerisinde bizlere yardımcı olabilir. Aslında herkes kendi gizli el kitabı ile doğar. Bu eşsiz el kitabı, yani çocuğunuzun astrolojik grafiği, sizin dağınık genlerinizden bir araya gelen o muhteşem ve yegane kişiliğin altın noktalarını ortaya koyar.


Bir ikizler bebeği mi tutuyorsunuz kollarınızda? O zaman on iki minik burcun en dahiyane bebeğini kucakladığınızı bilmelisiniz.

İkizler burcu bebeği, diğer bebeklere göre daha erken yürüyebilir, konuşabilir hatta sizi kontrol etmeye başlayabilir. Gerçekten bir yeteneği olsun yada olmasın bunu sergilemek için heyecan duyar. Bir ikizler annesi iseniz hayatınız hiç bir zaman sıkıcı olmayacaktır.

İkizler burcu Merkür iletişim gezegeni ile yönetilmektedir. Bu nedenle ikizler bebekleri ve çocukları iletişime çok yatkın ve konuşkan olacaklardır.
Bununla birlikte herşeye dokunmak isteyecek olan ikizler bebeği için, ev deki prizlere çocuk kilidi almayı ihmal etmemelisiniz.

İkizler bebeğiniz ve çocuğunuz için  oyun zamanı özeldir;

İkizler bebeğine ellerini ve parmaklarını oynatması gerekecek, aynı zamanda müzik kulağına da iyi gelebilecek bir müzik enstrümanı alabilirsiniz.

İkizler, elektronik ve teknik konulara yatkın ve meraklı olurlar.

Keşfetmek için bakan ikizler bebeği ve çocuğuna kimyasal oyun kitleri , bilgisayar oyunları ve elektronik cihazlar tabanlı oyuncaklardan seçim yapabilirsiniz.


Tiyatral yeteneği gelişmiş ve dramada başarılı olacak ikizler çocuğunuzu tiyatro ve dramaya yönlendirebilirsiniz.

İkizler bebeği kendi yaş grubu ile zaman geçirmekten hoşlanır.Bu nedenle ikizler bebeğinizi okul öncesi oyun gruplarına götürebilirsiniz.

İkizler Annesine İp Uçları vermek gerekirse…

İkizler bebeğiniz, “Neden” sorusunu hayat felsefesi haline getirecektir. Sakın onun neden sorularını “öyle işte” tarzı üstü kapalı, boş cevaplarla geçiştirmeye çalışmayın. Bir ikizler miniği, böyle bir cevabı asla kabul etmeyecek ve mantıklı bir cevap alana kadar konunun üzerine gitmeye devam edecektir.

Tutarlı olun. Değişken ruh haline sahip İkizler çocuğunuz fikrini söylemek ve kendini ifade etmek için güvenilir, stabil ve sabit bir ortam arayışı içerisinde olacaktır. Bir ikizler burcu çocuğu için yapabileceğiniz en iyi şey ona tutarlı ve değişmez olduğunuzu kanıtlamak olacaktır.

İkizler burcu çocuğunuz hassas ve endişeli bir iç dünyaya sahip olabilir. Eğitim sürecinde bu nedenle bazı zorluklar ortaya çıkabilir. Sistemin içerisine ikizler çocuğunuzu adapte etme çabası yerine , onun için alternatif öğrenme alanları ve yolları keşfetmeniz daha faydalı olabilir.

Ona kendi beyaz yalanları ile karşılık verin. İkizler çocuğu kelimeleri kullanmak ve manupilasyon konusunda doğuştan yeteneklidir. Bir olayın üstünü kapatmak için dahiyane senaryolar üretebilir. Ona her koşulda ne olursa olsun, doğruyu söylemesi gerektiğini anlatmalı ve bunun için gerekli güven ortamını hazırlamalısınız.


Alışkanlıkları, özel yetenekleri, hayatı anlama ve ilişki kurma şekli, sizin ile olan ilişkisi ve karmik bağı, daha bir çok öngörüyü anlamak ve çözmek için yıldızlara danışabilir, çocuğumuzun astrolojik grafiğine bakarak zamanı en doğru şekilde kullanıp onu yetileri doğrultusunda şanslı bir şekilde yönlendirebilirsiniz.

Astroloji: 5 Haziran İkizler Yeni Ay’ı: Değişimin ayak sesleri


Duygu Tunç Yontucu
ITU İnşaat Fakültesinden mezun olduktan sonra, sırası ile Boğaziçi Ünv. ve Marmara Ünv. sinde Yönetim/Organizasyon ve Pazarlama eğitimleri alarak, mezun olduğu mühendislik alanı dışında, reklam ve pazarlama sektöründe çalışmaya başladı. Müziğe ve fotoğrafa olan tutkusu çok küçük yaşlarda ortaya çıktı. Edebiyatın yaşamı olduğunu söyleyen yazar yazmayı ve okumayı seviyor. Kadın Çıkıntıları adı altında bir şiir kitabı ve yine aynı isimde bir blogu var. Fotoğrafla da ilgileniyor. www.duygutunc.com adı altında bir fotoğraf sitesi mevcut. IFSAK üyesi ve sergi hazırlığı içerisinde. Müzik ile piyanosu en iyi arkadaşları arasında.