Daha İyi Bir Yaşam İçin Yaşamın Kullanma Kılavuzu Yazıldı!

Hayatı yaşama sanatına ve hayata dair kayda değer bilgilerin yer aldığı, bilgelerin yaşam deneyimlerinin ve başarı hikâyelerinin kaleme alındığı “Yaşamı Kullanma Kılavuzu”, Figen KARAASLAN’ın ilk kitabı olarak raflardaki yerini aldı.

Yaşamı Kullanma Kılavuzu-Figen Karaaslan-indigodergisi
Yaşamı Kullanma Kılavuzu-Figen Karaaslan

Hayatı anlamak, insanın kendisine dair daha çok farkındalık oluşturmak ve yaşamı daha da kolaylaştırmak için faydalı bilgilerin yer aldığı bu kitap, kişisel gelişim türünde başarılı yayınlara imza atan Goa Yayınları etiketiyle çıktı.


[quote]Yaşama ait olmayı istemekle birlikte bu farkındalığını, başarısını ve gelişimini artırmak isteyen herkese bu yolda rehberlik edecek olan Yaşamı Kullanma Kılavuzu, bu yönüyle dahi bir başucu kitabı olma niteliği taşımaktadır.[/quote]

Figen Karaaslan’ı uzun zamandır tanırım. Bu, hem iş hem de dostluk ilişkisidir. Her görüşmemizde, çeşitli konulardaki sohbetinden büyük keyif aldım. Bilgi birikimine ve fikrini aktarma üslubuna hayran kaldım. Şimdi de bilgisini, bu kitabıyla daha uzaklara ulaştırmak niyetinde. Bu niyetinde kendisine büyük şans diliyorum. Böyle güzel bir hazinenin, keyifle okunacağını düşünüyorum. Yolun açık olsun Figen…”Rezan Kiraz/ Astrolog

Eser Adı: Yaşamı Kullanma Kılavuzu

Yazar: Figen Karaaslan

Yayınevi:Goa Yayınları

Kitabın Türü: Kişisel Gelişim

Sayfa Sayısı: 215

Etiket Fiyatı: 15 TL

[divider]

Figen Karaaslan 

Figen Karaaslan
Figen Karaaslan

Figen Karaaslan, İstanbul’da doğdu ve İzmir’de büyüdü. Mersin Üniversitesi Seyahat İşletmeciliği, Yakındoğu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık mezunu. Mezun olduktan sonra reklam ajanslarında reklam kampanyaları hazırladı. Reklam ve metin yazarlığı yaptı. İndigo Dergisi’nde kişisel gelişim ve sosyal sorumluluk yazıları yazıyor.  Psikoloji ve Yaşam Koçluğu eğitimleri aldı. Hâlâ bir iletişim ve bilişim firmasında Editörlük yapıyor.


Figen Karaaslan
İstanbul’da doğdu ve İzmir’de büyüdü… Mersin Üniversitesi Seyahat İşletmeciliği, Yakındoğu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık mezunu. İletişim Fakültesi’ni bitirdikten sonra reklam ajanslarında, birçok büyük firma için reklam kampanyaları hazırladı, reklam ve metin yazarlığı yaptı. Bir bilişim firmasında Editörlük yapıyor. Seyahat etmeyi, insanı içsel yolculuklara taşıdığını düşündüğü için seviyor. Bu sebeple fırsat buldukça bir seyyah gibi yolculuk yaparak; gördüklerini ve yaşadıklarını kendi sitesi; Seyyahca'da (www.seyyahca.com) yazarak, insanlarla paylaşmaktan keyif alıyor. Modern dans ve Latin danslarının yanı sıra Psikoloji ve Yaşam Koçluğu eğitimlerine katıldı. Almış olduğu bilgileri, şimdi diğer insanlarla paylaşıyor ve Yaşam Koçluğu eğitimleri veriyor. Doğada olmayı, tarihi yerleri gezmeyi, yolculuk yapmayı, okumayı, öğrenmeyi, araştırmayı, denizi, dansı ve dil öğrenmeyi seviyor. Hayatın, paylaşarak güzelleşeceğini ve anlam kazanacağını düşünüyor.