İndigo Dergisi’yle Her Biriniz Yaşama Dokunuyorsunuz

Bir dergi düşünün ki yaşamın ağırlığını yaşayan okuyucusunu, sımsıcak yüreğiyle sarıp sarmalayan. Günün yoğunluğu içinde bir an gülümseten, düşündüren, paylaştıran, nefes aldıran…

İndigo Dergisi, 9’uncu yılını kutluyor.

Sayduyulu, barışçıl, sosyal sorumlulukların bilinciyle gidişatı ve tabuları sorgulayan, kamuoyu oluşturup farkındalık yaratma amacını güden. Ve tümü kucaklayan, okuyucularında sorumluluk bilinci geliştirerek dünyanın olumlu yönde değişimine katkıda bulunmak amacında olan.

İndigo Dergisi 9. yıl kutlaması
İndigo Dergisi 9. Yıl Kutlaması

Aynı zamanda yazarına, okuyucusuna bir okul olan, her bir yazarının birbirine omuz verdiği, el verdiği, gönül birliği ettiği bir okul. Yayın yapmaya başladığı günden beri pek çok yazarının bir diğerine yerini bırakarak misyonunu yerine getiren…


9 yıllık yolculuğunda; yazarı, okuyucusuyla öğrenip eğlenen, gündemi konuşan, yaşamı paylaşmayı ilke edinen, adeta yaşayan canlı haline gelen bir dergi. Öyle bir enerji ki her sayıda kendiliğinden ana konusunu, yarattığı sinerjisiyle seçen.

İşte böyle bir dergide 7 yıldır Yazı İşleri Müdürlüğü yapıyorum. Ne mutlu bana ki yaşamın amacı üzerinde okuyucusunu, yazarını düşündüren, araştıran bir derginin yayıncılığını yapıyorum. Benim için dünyadaki en büyük zenginliklerin üzerinde bir mutluluk.

Ve bu dergiyi 9 yıldır, ilk günden bu güne taşımama destek olan oğlum Mehmet Karaarslan ile birlikte yayınlıyor olmak ayrı bir onur benim için..

Şu anda aktif yazan yazarlarımıza, geçmişte emek veren her bir yazarımıza, harika röportajlar yaptığımız kişilere, makaleleriyle destek veren akademisyenlere sonsuz teşekkürler.

Yollarımız ayrılmış olsa da ilk günden bu yana amacımıza emek veren, kutlamamıza katılamayan yazarlarımızla, okuyucumuzla orada tek bir yürektik biliyorum. Ve bu güzel gönüllerle gönül birliği, yol arkadaşlığı yaptığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Her biri çok değerli.

Tüm ekip arkadaşlarıma ve okuyucularımıza sonsuz teşekkür ve sevgilerimizi sunuyorum.

[quote]Ne mutlu ki her biriniz yaşama dokunuyorsunuz…[/quote]

 

Hale Karaarslan


İndigo Dergisi Yazı İşleri Müdürü


Hale Karaarslan
İndigo Dergisi’nde Yazı İşleri Müdürü ve Yayıncı olarak görev yapıyor. İndigo Dergisi’ni kendisi ve yazarlar için bir okul olarak görüyor. Yaşama ve insana dair pek çok şey öğrenerek, yürekleri sonsuz güzellikle çarpan bir sevgi ailesinin içinde her gün biraz daha maskelerinden arınarak, özünü, kendi olanı buluyor. İki harika çocuğunun öğretmenliğinde ve eşinin her konuda kendisini destekleyen sevgisi eşliğinde öğrenmeye devam ediyor. İstanbul ve Marmaris'te yaşıyor.