Simurg Metodu: Kişisel Gelişim Programı

Sağlıklı bir zihin ve ruh için ihtiyacınız olan tek şey günde 15 dakikadır. Nasıl mı?

simurg metodu

Zihnimizle yaşamımızdaki her bir anı paha biçilmez kaynaklara dönüştürebiliriz… Mutlu olmamız, huzurlu olmamız, duygusal olarak dengeli olmamız, çevremizdeki insanlarla sürdürdüğümüz ilişkilerin verimli olması zihinlerimiz sayesindedir.

Aynı zamanda, daha iyi odaklanabilmek, daha yaratıcı ve içten olabilmek, yaptığımız her işte en iyisini yapabilmek için gene zihinlerimize ihtiyacımız vardır.

Ancak bu kadar şey için varlığına güvendiğimiz zihinlerimizi kollamayız, bakımını yapmayız.

Arabamızın, kıyafetlerimizin, hatta saçımızın bile bakımını çok daha fazla önemseriz ancak iş zihnimize gelince maalesef hiç bir şey yapmayız.

Zihnimiz yıprandıkça strese gireriz. Ve bununla nasıl başa çıkacağımızı bilemezsek stresimiz daha da artar. Anlık çözümler bulabiliriz, geçici olarak stresi ortadan kaldırırız ancak bu, stresi yönetebildiğimiz anlamına gelmez. O arka planda çalışmaya devam eder ve fırsatını bulduğu ilk anda tekrar ortaya çıkar.

Sürekli zihnimizdeysek içinde bulunduğumuz anda olamayız. Bizim için en önemli olduğunu söylediğimiz şeyleri yaşamayı kaçırırız. Problemlerimiz büyür. Sorunlar çözülemeyecek boyuta gelir. Kendimizi yetersiz hissederiz.

Garip olan şudur ki herkes hayatın böyle olduğunu otomatik olarak kabul etmiştir ve bunu düzeltmek hiç bir şey yapmaz, daha kaliteli bir yaşam için ne yapması gerektiğiniz de bilmez.

Zihinle mücadele etmek baştan yenilgiyle sonuçlanacak bir savaşa girmektir. Tabi ki zihin bir düşman veya olmaması gereken bir şey değil ama her insan daha mutlu ve sağlıklı bir yaşam için zihninin efendisi olmayı öğrenmelidir.

Meditasyondan bahsedildiğini duymuşsunuzdur. Birçok insan meditasyonu, düşünceleri durdurmak, duygulardan kurtulmak ve bir şekilde zihni kontrol edebilmek olarak görür. Halbuki durum bundan oldukça farklıdır. Meditasyon bir çeşit her şeyin farkında olmak ama buna rağmen geride durmaktır.

Duyguların net olarak farkına varmak, duygulara şahit olmak ve yargılamadan duyguları yaşayabilmektir. Akıp gitmelerine izin vermektir.

Gerçekten de yemek, içmek, uyumak kadar hayatımızın içinde olması gereken ama ne yazık ki yanlış bilgilendirmeler, konumlandırmalar, kültürümüze uzak olarak görülmesi gibi sebeplerle çok az sayıda kişi tarafından alışkanlık haline getirilmiş bir pratiktir.

Bu biraz da yöntemi anlatan kaynakların ya çok karmaşık ya da tam tersine yetersiz olmasından kaynaklanır.

Aslında yapılması gereken şey çok basittir; günde 15 dakika ayırmak.

Yaşamda olan biten her küçük şey değiştirilemez belki ancak olayları deneyimleme şeklimizi değiştirebiliriz. Stresli yaşamımıza bu şekilde devam etmek zorunda değiliz.

Bunun için uygulanabilir ve başarısı bilimsel olarak kanıtlanmış bir teknik var; “Simurg Metodu”

Simurg Metodu, “Yaşamda Ustalaşmak Programı” bunun için hazırlanmıştır. Birbirini takip eden seanslar, seanslara ait meditasyonlar ve verilen yönlendirmeli pratikler ile akıcı ve yalın bir program içinde yer alma imkanı sağlayan bu program, Dr. Erkan Sarıyıldız tarafından hazırlanmış olup uzun yıllardır sayısı binleri aşmış danışanına uygulamakta olduğu bir programdır.

simurg metoduSimurg Metodu seti düzenli kullanıldığında kişi kendi iç dünyasında yapacağı yolculuk ile meditasyonda ustalaşır.

Meditasyon seansları, bu işe yeni başlamış kişilerin kolayca bu ruhsal duruma geçebilmesi için, ses teknolojilerindeki büyük gelişmelerin ürünü olan çok özel bir sistemle hazırlanmıştır.

Binaural sistem denilen bu teknik ile beyin dalgaları kısa sürede derin meditatif alana yani theta frekansına geçer ve dinleyeni amacına kolayca ulaştırır. Sonrasında ise kişiyi yepyeni bir bilinç düzeyine ulaştırarak kişinin kendisiyle alakalı birçok sorunun temellerine ulaşıp çözümlerin üretilmesini sağlar.

Simurg Metodu’nda yer alan programda, çakra dengeleme ve aktivasyon seansları sayesinde kişi çok daha dengeli ve uyumlu bir şekilde çalışan bir sistem ile yaşamaya başlayabilir. Yalnızca zihin ve ruh değil, beden olarak da kendisinde birçok olumlu gelişmeyi fark etmeye başlar.

20 Nisan Pazartesi akşamı saat 21:00’de programın yaratıcısı İç Hastalıkları Uzman Doktor, Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Erkan Sarıyıldız metot konusunda bilgi vermek ve sıkça sorulan sorulara cevap vermek üzere bir webinar / online seminer düzenliyor. Seminere katılım linki Simurg Metodu facebook sayfasında paylaşılacaktır. Webinar sonunda bir de meditasyon yapılacak. Sizi ve tavsiye edeceğiniz yakınlarınızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Simurg Metodu’nu ücretsiz denemek için tıklayın

Simurg Metodu detaylı bilgi ve sipariş için tıklayın

Bu bir advertorial yazısıdır.

 

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.