Çocuklarda Ay Burcu özellikleri ve etkileri

Kendi haritamızdaki Ay Burcumuz ve yerleşimi annelik algımızı, özelliklerimizi ifade ederken, bebeğimizin haritasındaki Ay Burcu ise onun hayatındaki yerimizi, temelde onun üzerindeki etkilerimizi ve onun gözünden nasıl bir anne olduğumuzu anlatmaktadır.

ay burcu

Miniğinizin Ay Burcu, annesinin hayatındaki rolünü anlatıyor.

Nedir bu Ay Burcu?

Ay burcu, astroloji haritamızda Güneş’ten sonra gelen en önemli etkileri barındırır. Bunun ile birlikte Ay- Ay Burcunun etkileri annelik figürü ile bağdaştırılmıştır. Kendi haritamızdaki Ay Burcumuz ve yerleşimi annelik algımızı, özelliklerimizi ifade ederken, bebeğimizin haritasındaki Ay Burcu ise onun hayatındaki yerimizi, temelde onun üzerindeki etkilerimizi ve onun gözünden nasıl bir anne olduğumuzu anlatmaktadır.

Ay Burcu nasıl hesaplanır?

Ay burcunun hesaplanabilmesi için doğum yeri ve zamanının bilinmesi gerekiyor. İnternet üzerinden bir çok doğum haritası hesaplayıcı programdan birini kullanarak bunu yapmanız mümkün. Analiz sonucunda Ay Burcunun karşısına gelen burç, yazımın devamında size yol gösterecek olan burç olacaktır.
Ay burcunu hesaplamak için tıklayın

“Minik ellerinde minik yıldızlar, gönlümden geçen tüm gökyüzü ışık olsun yollarına.”


Çocuklarda ‘Ay Burcu’ ve annelik alametleri

moonchildOnun gözünden nasıl bir annesiniz? Annelik iç güdüleriniz ile onun hayatını nasıl etkiliyorsunuz acaba? Onun yoluna nasıl ışık oluyorsunuz.
Miniğinizin doğum haritasına denk gelen Ay Burcu, size bu konuda bazı ipuçları veriyor.

Miniğimin Ay Burcu KOÇ’ta:

Miniğinizin, onu sürekli teşvik eden, harekete geçiren, ona yeni fikirler veren bir annesi var. Zaman zaman anne rolünden çıkıp bir arkadaş gibi varlığınızı hissettireceksiniz. Ona yeni kapıları açıp, cesaretlendirme görevi sizde olacak. Onun hayatta kendinden emin ve girişken biri olması için elinden geleni yapan bir annesi olacak. Onun için anne figürü yakın bir dost anlamına gelecek.

Miniğimin Ay Burcu BOĞA’da:

Miniğinizin annesi ile olan bağı güven ilişkisine dayalı olacaktır. Onun gözünden siz, onu kollayan besleyen anaç bir anne olacaksınız. Ona sakin kalmayı, dengeli olmayı, olaylardaki tüm açıları görmeden karar vermemesi gerektiğini gösteren sizsiniz. Sizin tarafınızdan yargılanmadan dinlenilebileceğini her zaman biliyor olacak.

Miniğimin Ay Burcu İKİZLER’de:

Onun için siz meraklı bir anne figürü olacaksınız. Hayatı ile ilgili her detayı bilmek isteyen, ona fikirler veren, onunla sohbet etmekten keyif alan bir anne. Onun için siz, çoğu zaman dertleşebileceği bir arkadaş olacaksınızdır.

Miniğimin Ay Burcu YENGEÇ’te:

Onun gözünden siz, anneler her şeyi bilir ve anlar hipotezinin bir ispatı gibi olacaksınız. Sizden duygularını ve hislerini saklamanın zor olduğunu her zaman bilecek. Siz onun için kutsal ve değerli olacaksınız. Sizin kırılmamanız ve üzülmemeniz ilerleyen yaşları ile beraber önceliği olacaktır.

Miniğimin Ay Burcu ASLAN’da:

“Benim annem bir yıldız”:) Onun gözünde siz cesur, akıllı ve güzel bir kadın olacaksınız. Sizi örnek almaktan ve kanatlarınızın altında olmaktan mutluluk duyacak. Onu desteklemeniz ve onu taktir etmeniz onun için kıymetli. Sizden övgü, destek ve fikir bekleyecektir.

Miniğimin Ay Burcu BAŞAK’ta:

Miniğiniz sizin zekanızı ve başarılarınızı taktir edecektir. Siz onun gözünde onay alınması gereken son merci olacaksınız. Onun için detaylara dikkat edip, hayatını kolaylaştıracak ve onun için düzen sağlayan, “annem her şeyi düşünür zaten” annelerinden birisiniz siz.


Miniğimin Ay Burcu TERAZİ’de:

“Annem yine beni zorla düğüne götürüyor” Onun gözünde siz, mutlu, sosyal ve aile ortamlarının yıldızı olacaksınız. Onu kalabalıklara sokmak adına, emrivakiler yapabilirsiniz. Sizden bu konuda kaçış olmadığını bilecektir.

80067a1f0891fd215a2f31d77842b1c7Miniğimin Ay Burcu AKREP’te:

“Eve vardığımda karnım tok ve güvende olacağım” miniğiniz için annesi, onu besleyen koruyan ve anlayan kadın olacak. Sıkıntılarını ve mutluluklarını ilk sizin ile paylaşmak isteyecektir. Sizin olduğunuz her yer onun için yuva anlamına gelir. Ondan uzakta olduğunuz zamana anlam veremez ve huzursuzdur.

Miniğimin Ay Burcu YAY’da:

Onu cesaretlendiren ve sürekli bir sonraki adım için destekleyen kadındır anne. Sizin varlığınız onu daha sosyal ve özgüveni yüksek biri yapacaktır. Onun gözünde siz, güçlü bilgili ve entelektüelsiniz. Sizin guru duymak isteyecektir. Bir arkadaş gibi hareket edebilirsiniz.

Miniğimin Ay Burcu OĞLAK’ta:

Annesi onun için ailenin direğidir. Otoritedir. Onu mutlu ve memnun etmek isteyecek, ondan taktir görmek isteyecektir. Onun gözünde siz, disiplinli , çalışkan ama mesafeli bir anne olacaksınız.

Miniğimin Ay Burcu KOVA’da:

“Benim annem bir alem” Onu şaşırtan, eğlendiren bu kadında kim? Onun hayatında değişik bir renk ve destekleyici olacaksınız. Değişik ve rutin dışı işler başarması için destekleyecek, entelektüel birikimini arttırması için teşvik edeceksiniz.

Miniğimin Ay Burcu BALIK’ta:

Sizi kırılgan ve kaprisli olarak nitelendirmesi mümkün. Onunla aranızdaki bağ sessiz ama derin olacaktır. Siz onun duyguları ve iç sesi olabilirsiniz. Sizin kırılgan naif olduğunuzu düşünecektir. İlerleyen yıllarda sizi koruma ve kollama görevini üstlenebilir. Bakışlarınızdan ruh halinizi anlamaya çalışacak, sakinliğinizde dinlenecektir.

Astrolojide Anne & Çocuk ilişkisi


Temel anlamda yukarıda Ay Burcunun üzerine değinsek de, astroloji haritası üzerinde anne & çocuk ilişkisini irdeleyen ve aydınlatan diğer parametreler de vardır. Ve bunlar bütünün bir parçasını oluştururlar. Ay burcunun bulunduğu ev, konumlandığı açılar, diğer gezegenler ile olan ilişkileri konuyu detaylandırır. Aynı zamanda, 4. ev de ailevi konularda bize ışık tutan bir evdir. Detaylı bir analiz için haritanın diğer bulgularına bakarak tam bir tablo ortaya koymak, miniğimiz ile aramızdaki bağın derinliklerini, iletişimimizdeki kilit noktaları, en önemli ve en düğüm deneyimlerimizi hatta sorunlarımızı aydınlatmada bize ışık tutacaktır.

7 adımda Astroloji: Ne diyor bu astrologlar?


Duygu Tunç Yontucu
ITU İnşaat Fakültesinden mezun olduktan sonra, sırası ile Boğaziçi Ünv. ve Marmara Ünv. sinde Yönetim/Organizasyon ve Pazarlama eğitimleri alarak, mezun olduğu mühendislik alanı dışında, reklam ve pazarlama sektöründe çalışmaya başladı. Müziğe ve fotoğrafa olan tutkusu çok küçük yaşlarda ortaya çıktı. Edebiyatın yaşamı olduğunu söyleyen yazar yazmayı ve okumayı seviyor. Kadın Çıkıntıları adı altında bir şiir kitabı ve yine aynı isimde bir blogu var. Fotoğrafla da ilgileniyor. www.duygutunc.com adı altında bir fotoğraf sitesi mevcut. IFSAK üyesi ve sergi hazırlığı içerisinde. Müzik ile piyanosu en iyi arkadaşları arasında.