Durmuyorlar! Hain saldırı Ankara’da patlama!

Hain saldırıların ardı arkası kesilmiyor. Türkiye her yeni güne başka bir üzücü haberle uyanıyor. Roma, Paris, Moskova, Londra, Atina, Amsterdam, Berlin… Bu şehirlerin hepsi birer başkent, bunların hangisinde böyle bir olay yaşansa ülkede ciddi yaptırımlar uygulanır, zanlılar yakalanır, güvenlik had safhada olur.

Durmuyorlar! Hain saldırıların ardı arkası kesilmiyor.

Biz çok çabuk unutan bir toplumuz. Yaşadıklarımızı o kadar çabuk unutuyor ve bunlar için hiçbir önlem almıyoruz ki, olaylar biraz soğuyunca “su uyur düşman uyumaz” misali terör yine hortluyor. Durmuyorlar…Daha çok değil, bu yılın Temmuz ayında Suruç’ta bir patlama yaşanıyor ve yine 30’dan fazla insan hayatını kaybediyor.

Kim niçin yapıyor biraz biliyor biraz da tahmin ediyoruz ama artık yeter, artık yetsin. Sabır taşı olmamız bekleniyor. Devlet büyükleri, valiler, kaymakamlar, emniyet mensupları ve askerler bir olup bu işi kökten kazımamız gerekiyor. Artık can güvenliğimiz kalmadı, bu olaylar bir an önce son bulmalı. Mutlu, huzurlu, güvenli bir ülkede refah içinde yaşamak istiyoruz. Bu insanlığın en temel hakkıdır.



Buna izin vermeyen topluluk kim olursa olsun cezalandırılmalı, gereken ne ise yapılmalıdır. Tüm Türk insanı bu olayların son bulması için kendi üzerine düşen her şeyi yapmaya hazırdır.

Ankarada bombanın patlama anı

Posted by Bilir Dişi on 10 Ekim 2015 Cumartesi

CHP’den HDP gözaltı kararlarına tepki: Meclis bir kez daha bombalandı