Astroloji: 2016’da yükselen burcunuza göre sizi ne bekliyor?

2016 yılı yükselen burçları nasıl etkileyecek? Astrolog Umut Dikici yorumladı.

2016 astroloji burçlar burç yükselen yukselen burç nasıl bulunur

Röportaj | Umut Dikici – 2016 burç yorumları

Aslında kişileri 12 ayrı burca ayırıp bu 12 burca göre kabaca yorum yapmak zor. Bir kişiye ait haritayı özelinde değerlendirmek gerekir. Ancak biz genel hatlarıyla en iyi şekilde yorum yapmaya çalışırken yükselen üzerinden konuşabiliriz…

Yükselen Koç burcu

10 Eylül 2016 tarihine kadar kendileri için çalışan ve kendilerine destek veren kişilerden epey destek alacaklar. Sağlık durumlarının iyi olacağını söyleyebiliriz. 10 Eylül itibari ile aşk hayatları olumlu bir sürece girecek. Evlilik gibi konular gündemlerinde olabilir. Evlenmeleri için 2016 sonu güzel bir dönem.


Yükselen Boğa burcu

Yükselen Boğa burçları için aşk ve iş ilişkilerinde yaşadıkları sıkıntılar artık sona erdi diyebiliriz. 2016 yılının hemen başında aşk hayatlarında hızlı gelişmeler olabilir. Çocuk sahibi olmak için olumlu bir zaman dilimine giriyorlar. Yıl genelinde ciddi sıkıntılar görünmüyor. Ortaklarla yaptıkları işlerden olan kazançlarında azalma ya da sıkıntılar olabilir. Yaptıkları ve yapacakları anlaşmalarda dikkatli olmalarında fayda var.

Yükselen İkizler burcu

2016 yılının Haziran ayında kendilerini iyi hissedecekleri bir döneme girecekleri görünüyor. Bu yıl iş ve aşk ilişkilerinde adım atarken dikkatli olmaları gerek, evlilik planları varsa acil olmadıkça bu planı erteleyebilir ya da uygun zaman dilimlerini seçebilirler.

Yükselen Yengeç burcu

Asıl yılın güzel zamanları temmuz ayı itibari ile başlıyor. Köklere dönüş, temeli sağlamlaştırma zamanı bu yıl ve başarılıda olacaklar. Aileleri ile olan ilişkilerinde güzel gelişmeler sürprizler olabilir. Ekim ayından itibaren ise aşk hayatlarında sürpriz, güzel gelişmeler yaşayabilirler.

Yükselen Aslan burcu

Doğalarına tezat olarak eğlenceden mahrum kaldıkları yalnızlık çektikleri bir yıl olabilir. Bu yıl kendi içlerine dönmeleri ve her şeyi yeniden gözden geçirmeleri faydalı olabilir. Ekim ayına kadar bazı sıkıntılar yaşayabilecekleri süreç, ekim ayıyla birlikte kendini olumlu bir sürece bırakıyor olacak. Öte yandan parasal kazançlarının fazla olduğu bir yıl yaşayabilirler bu yıl.

Yükselen Başak burcu

Bu yıl için yükselen Başakların yılı diyebiliriz. Kendilerini çok iyi hissettikleri, fiziksel ya da kişisel gelişimlerinde büyük olumlu bir değişim gösterebilecekleri bir yıl diyebiliriz. Parasal kazançları da çok fazla olabilir bu yıl. Aile ile ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir sık sık. Sabırlı olmalarında ve aileleriyle karşılıklı anlayış içinde olmalarında yarar var. Evlilik gibi kararlar alacaklarsa ve bu aileleri ile olan ilişkilerine yansıyor ya da gerilime neden oluyorsa bu kararlarını gözden geçirmek üzere Eylül ayı sonrasına bırakmalarında yarar olabilir. Aile, ortak ve eşlerle yaşanan sorunlara odaklanmak yerine büyük bir gelişim potansiyeline sahip oldukları bu yılı kendilerine ayırmalarında yarar var. Parasal yatırım risklerine girmek için olumlu bir yıl olabilir.

Yükselen Terazi burcu

Yıl başında para girdi çıktıları fazla olabilir. Para kazanabilecekleri bir dönem ancak dikkatli olmalarında yarar var. Ekim ayı ile birlikte terazilerin de toplum içinde tanınma, fark edilme ve kişisel gelişim sağlayabilecekleri bir dönem geliyor. Bu yıl sağlıklarına dikkat etmelerinde de yarar var.


Yükselen Akrep burcu

Seneye çok hızlı girecekler. Kendilerini bir koşuşturmacanın içinde bulabilirler. Spora başlamayı düşünenler varsa harika bir dönem ancak fiziksel yaralanmalara açık bir dönem de yaşayacaklar. Dikkatli olmalılar. Yılbaşında parasal kazançları da iyi olacak gözüküyor. Ve bu yıl akrepler için toplum içinde sosyalleşme, yeni iyi arkadaşlar edinme zamanı.

Yükselen Yay burcu

Yılbaşına olumlu bir enerji ile giriyor olsalar da ileriki zamanlarda üzerilerindeki baskılar artabilir. Ancak bu yıl birçoğunun uzak yerlere yolculuk yapma ve kariyerlerinde yükselme zamanı. Bu yılı iyi değerlendirmeliler. Ayrıca zayıflamak, forma girmek isteyen yükselen yaylar içinde harika bir dönem. Bu yıl yay burcunun 10. ile 20. günü arasında doğanların baba temalı konularda sıkıntılar yaşayabilirler. Toplum içindeki konumlarını zorlayacak baskı ve etkilerle karşılaşabilirler. Onlar için sınav zamanı olacak.

Yükselen Oğlak burcu

Bu yıl keyfi para harcamalarına dikkat etmelerinde yarar var. Şubat ayı itibari ile kendilerini güzel iyi hissettikleri bir döneme girecekler. Bu yıl bir çoklarının her şeye yeniden başlayıp maddi ve manevi dönüşüm yaşayacakları bir yıl olabilir.

Yükselen Kova burcu

Yükselen burçları Kova olanlar için sakin bir yıl olacak diyebiliriz. Olumlu ya da olumsuz çok büyük bir enerji yok yıl genelinde. Bu yıl iş yerinden aldıkları zam konusunda en şanslı olacak yükselen burçlardan diyebiliriz. Yıl sonuna doğru eğitim ve uzak yolculuklar konusunda şanslı olabilecekleri bir dönem. Eğitim fırsatlarını değerlendirebilirler.

Yükselen Balık burcu

Bu yıl en fazla değişim ve hareketi yaşayacak burçlardan biri. Bazı balıkların gerçekten uzaklaşarak kendilerini gerçek olmayan şeylere kaptırmalarına açık bir dönem. Kendilerini çok melankolik ve duygusal hissedebilirler bu yıl. Bu enerjiyi olumlamak adına meditasyon ve benzer şeylerle ilgilenebilirler bu yıl. Kendilerini hayır işlerine adayabilirler. Aşk konusunda ise ekim ayına kadar çok şanslılar. Evlilik içinde güzel bir zaman dilimi değerlendirebilirler. Bu yıl balık burcunun 5. günü ile 10. günü arasında doğanlar toplum içindeki konumlarında çözülme, güçten düşme, çözülme yaşayabilirler. Kendi konumlarını riske edecek girişimlerde bulunmamalarında yarar var.

Gerçekten 2016 yılı da hareketli olacağa benziyor. Şimdiden sıkı tutunmakta yarar var gibi. Astroloji sonuç olarak gerçekten de bir bilim dalı ve çok büyüleyici bir bilim dalı.

Evet, Astrolojiyi bu doğrultuda bir bilim dalı gibi görerek, yararlı bir şekilde kullanmamız da önemli tabi ki. “Bir dinlesek ne çok şey söylüyor şu yıldızlar. Ne kadar objektif ve berrak. Çoğu zaman en yakınlarımızın bile cesaret edemediği kadar cesurca” diyor Umut Dikici, kahvesini bitirirken. Ben de ona çok teşekkür ediyorum bu sohbet için.


Güzel hikayelerin paylaşılacağı, güzel anıların birikebileceği bir yıl olsun 2016. Uzun uzun yaşansın. İçimize sinsin her günü, her gecesi.

Röportajın ilk bölümü:

2016 Astroloji Analizi: Türkiye’yi nasıl bir yıl bekliyor?


Duygu Tunç Yontucu
ITU İnşaat Fakültesinden mezun olduktan sonra, sırası ile Boğaziçi Ünv. ve Marmara Ünv. sinde Yönetim/Organizasyon ve Pazarlama eğitimleri alarak, mezun olduğu mühendislik alanı dışında, reklam ve pazarlama sektöründe çalışmaya başladı. Müziğe ve fotoğrafa olan tutkusu çok küçük yaşlarda ortaya çıktı. Edebiyatın yaşamı olduğunu söyleyen yazar yazmayı ve okumayı seviyor. Kadın Çıkıntıları adı altında bir şiir kitabı ve yine aynı isimde bir blogu var. Fotoğrafla da ilgileniyor. www.duygutunc.com adı altında bir fotoğraf sitesi mevcut. IFSAK üyesi ve sergi hazırlığı içerisinde. Müzik ile piyanosu en iyi arkadaşları arasında.