Astroloji: Merkür Yay burcunda (31 Ekim – 17 Kasım) burç yorumları

Astroloji: Merkür Yay burcunda(31 Ekim – 17 Kasım 2018) burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: Merkür Yay burcunda (31 Ekim - 17 Kasım) burç yorumları
Astroloji: Merkür Yay burcunda (31 Ekim – 17 Kasım) burç yorumları

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu: Kasım 2018 burç yorumları

Venüs 7. Evinizde retroya devam ediyor olacak. Bu durum ikili ilişkilernizi normalin dışında yargılıyor olacağınız gösterebilir. Hal, tutum ve davranışları doğru değerlendiremiyor ve yanlış karar verme durumunuz daha sonra pişman olabileceğiniz eylemlerde bulunmanıza sebep oluyor olabilir.

Bu dönemde başlayan ilişkiler, retro bitiminde uzaklaşma isteği duymanıza sebep olabilir. Çünkü karar verirken kendi olağan yargılarınız iş başında değildir. Eğer yeni bir ilişki ya da ticari ortaklık gündeminizde ise 16 Kasım’a kadar değerlendirme sürecinde kalmanızı tavsiye ederiz.


7 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeni Yeniay borç ödeme, borç para bulma, kredi yada diğer finansman araçlarının kullanımını sizin için kolaylaştıracaktır. Borcunuzu ödeyerek temizleyebilir ya da kendinize istediğiniz parasal kaynağı bulabilirsiniz.

17 Kasım’da 4 ayda bir gerçekleşen ve yaklaşık 3 hafta süren Merkür Retrosu başlacak. Yurtdışı bağlantılı işler ya da seyahatlerinizde iptal ve erteleme söz konusu olabilir. Yada eğitim öğrenim hayatınızda gereksiz pürüzler söz konusu olabilir.

Merkür retrosunun etkileri yıkıcı güçte olmayacağından hayatınızı sıkıntıya sokacak bir etki barındırmayacaktır. Fakat bu dönemde cesurca atıldığınız bir iş veya proje sekteye uğrayabilir aman dikkat…

23 Kasım’da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay detaylıca ve titizlikle çalıştığınız bir iş ve ya projenin tamamlanması anlamına gelir. Siz artık alacağınızı almış istediğiniz şekilde teslim etmişsinizdir. Aynı zamanda yaşadığınız problemleri çözüme ulaştıracak verileri bulabilir, sorununuzu kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. Gökyüzü hareketleri bu açıdan da sizi destekliyor olacak.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu: Kasım 2018 burç yorumları

Venüs 6. Evinizde retroya devam ediyor olacak. Günlük rutinlerinizi ve iş ortamınızı ifade eden bu evde retro geçen aydan beri istediğiniz düzeni oturtamadığınıza işaret eder. Yada yönettiğiniz bir ekip ya da grup varsa onlarla yönetsel anlamda gerginlikler yaşayabilirsiniz.

16 Kasım’a kadar çıkan bu problemler Aralık ayına doğru sizden uzaklaşacaktır. Sağlık anlamında aldığınız tedaviler için de bu durum söz konusu olabilecek. Sadece biraz sabır diyebiliriz, bu konularda ani kararlar vermeniz bu dönemde tartısı bozuk yargınızın kurbanı olamanız demek olacaktır.

7 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeni Yeniay ilişkileriniz için yeni bir baharı işareti ediyor. Gönlü boş olan Boğa burçlarının ufkunda yeni ilişkiler baş gösterecek. Eğer bir ilişkiniz varsa mevcut ilişkinizde yaşanacak yenilik ve güncellemeler söz konusu olabilir. Ticari bir ortaklık teklifi alabilir, değerlendirmeye alabilirsiniz.

17 Kasım’da 4 ayda bir gerçekleşen ve yaklaşık 3 hafta süren Merkür Retrosu başlacak. Ortak para ve mülkleri etkilecektir. Buralarda ki iletişim ve temaslarda sorunlar yaşabilirsiniz.

Borç ve kredi almak istediğinizde sizi biraz zorlayabilir, başvurunuzda, evrak işlerinde yanılmanıza sebep olabilir. Merkür retrosunun etkileri yıkıcı güçte olmayacağından hayatınızı sıkıntıya sokacak bir etki barındırmayacaktır.

23 Kasım’da dolunay İkizler burcunda 2. evinizde gerçekleşecek. Dolunay finalleri, sonları simgeler. Para ve maddi güvencelerinizi etkileceyecek dolunay, para kapınınızdaki değişimler ile gündeme gelebilir. Mevcut olan maddi kapınız kapanabilir ve Jüpiterir transiti etkisiyle daha şanslı bir kapı açılmasını sağlayacaktır.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu: Kasım 2018 burç yorumları

Venüs 5. evinizde retroya devam ediyor olacak. Size keyif ve neşe veren durumların biraz ertelemeniz söz konusu olabilir. Çünkü bu dönemde daha önce aldığınız keyifi yaşadığınız neşeyi hissedemeyebilirsiniz.

Ayrıca gönül ilişkinizi ve flört durumlarınızı da Kasım’ın ortasına kadar daha gergin geçeceğini söylemekte yarar var. Çocuk sahibi iseniz onların eğitim pürüzleri ve çıkan aksilikler nedeniyle biraz daha fazla uğraşmanız gerekebilecek.

Ayrıca daha önce göze alamadığınız riskli işlere kalkışabilir çevrenizdeki insanları şaşırtabilirsiniz. Yargı tartınızın bu dönem bozuk olduğunu aman unutmayın!

7 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeni Yeniay ile daha önce düşündüğünüz ve istediğiniz düzen için adım atacak ve rutinlerinizi yeniden revize edeceksiniz. Sağlıklı bir yaşama yeni başlangıç yapmak isteyebilirsiniz.

İş hayatınızda da ast ve üst ilişkileri açısından da yeni bir düzen ve prosedür düzenlenmesi mümkün olabilir. Ya da devamlı yaptığınız, süre gelen işler dışında yeni bir görev ile görevlendirilebilirsiniz, hazırlıklı olun!

17 Kasım’da 4 ayda bir gerçekleşen ve yaklaşık 3 hafta süren Merkür Retrosu başlacak. İlişkinizi baz alacak bu retro partrenizle birbirinizi yanlış anlamanıza sebebiyet verebilir.

Gerçekleşecek iletişim sorunları aranızda ufak tefek gerginliklerin oluşmasını sağlayabilir. Merkür retrosunun etkileri yıkıcı güçte olmayacağından hayatınızı sıkıntıya sokacak bir etki barındırmayacaktır.

23 Kasım’da dolunay İkizler burcunda 1. evinizde gerçekleşecek kişiliğinizi yansıtma biçiminizde bir sonlanmaya gitmenize sebep olabilir. Örneğin giyim tarzınızı, saç stilinizi değiştirmek başkalarının gözündeki algınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Mevcut olanı bitimek yeni başlangıçlar yapmak istiyorsunuz bu anlamda.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu: Kasım 2018 burç yorumları

Venüs 4. evinizde retroya devam ediyor olacak. Ev ve aile içinde huzurunuz biraz kaçabilir bunu iş hayatınızın yoğun temposuyla kapatabilirsiniz. Bu dönemde yeni ev alma, ev satma, tadilat gibi işlerden beklediğiniz sonucu alamayabilirsiniz.

Size tavsiyemiz 16 Kasım’dan sonra bu işlemleri yapıyor olmanız. Eğer yapmak zorundaysanız bir bilirkişiden danışmanlık desteği almanız hata yapma riskinizi azaltacaktır.

7 Kasım’da Yengeç burcunda gerçekleşecek yeni Yeniay size neşe ve keyif veren insanları ve ortamları keşfetmenizi destekleyecektir. Bu anlamda yılın sonuna doğru güzel paylaşımlarınız söz konusu diyebiliriz.

Ayrıca çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu dönem güzel açılarla çocuk sahibi olmanızı kolaylaştıracaktır. Yeni gönül ilişkiler gündeminize hızlı bir giriş yapacak fakat Kasım ayının ortasına kadar daha dikkatli davranmanızda fayda var.

17 Kasım’da 4 ayda bir gerçekleşen ve yaklaşık 3 hafta süren Merkür Retrosu başlacak. Düzenli, günlük yaptığınız tüm işlerde aksaklıklar çıkması söz konusu olacak. Evde ya da iş ortamında iş arkadaşlarınızla birbirinizi yanlış anlayabilir, teknolojik aletlerde sorun yaşamanıza sebebiyet verebilir.

Ayrıca sağlığınız için yaptırdığınız rutinlerde ufak tefek terslikler yaşayabilirsiniz. Merkür retrosunun etkileri yıkıcı güçte olmayacağından hayatınızı sıkıntıya sokacak bir etki barındırmayacaktır.

23 Kasım’da dolunay İkizler burcunda 12. evinizde göz önünde olmayan gizli işlerinizde bir sonlandırmaya gideceğinizi düşünebiliriz. Arka planda yaptığınız tüm hazırlık ve çalışmalar şanslı bir bitiş ile yeni hedeflere yol almanız mümkün olacak. Güzel bir tatil ile işlerinize ara verip dinlenmenin tadını çıkarabilirsiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu: Kasım 2018 burç yorumları

Venüs 3. evinizde retroya devam ediyor olacak. Sık gördüğünüz kişiler ile huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Ya da sosyal medyada sizimle ilgili karşınıza çıkan bir durumu farklı algılayabilirsiniz.

İş ortamında bilgi toplama bilgi alışverişi konusunda aksaklıklar söz konusu olacabilir, örneğin bir raporu doğru değerlendiremeyebilirsiniz. Bu durumlarda detaylarda boğulmak yerine büyük resme bakmanızda fayda var diyoruz.

7 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeni Yeniay ev alma, ev değiştirme, tadilat, eşya değiştirme konularında ilk adımı atmanızı destekleyecektir. İlk adımdan sonraki süreç kimine göre hızlı gelişecek kimine görede ağır hareket edecek.

17 Kasım’da 4 ayda bir gerçekleşen ve yaklaşık 3 hafta süren Merkür Retrosu başlacak. Sevgilinizle birbirinizi yanlış anlamanız ya da alınganlıklarınızın artması söz konusu olabilir.

Sadece karşınızdaki kişiyi yargısız ve ikinci kez dinleyerek bu ufak tefek aksaklıkları çözebilirsiniz. Merkür retrosunun etkileri yıkıcı güçte olmayacağından hayatınızı sıkıntıya sokacak bir etki barındırmayacaktır.

23 Kasım’da dolunay İkizler burcunda 12. evinizde sosyal çevrenizde bazı bağlarınızı koparacağınızı ifade eder. Aradaki şey tamamen bitmiş, alınacak alınmış ve bitiş zamanı gelmiştir. Bundan dolayı güzel bitişler olabileceğini söyleyebiliriz.

İş hayatında da proje bazlı çalışıyorsanız büyük bir projenizi yapıp bitirme aşamasına getirmiş olabilirsiniz.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu: Kasım 2018 burç yorumları

Venüs 2. evinizde retroya devam ediyor olacak. Venüs retrosu yaptığınız seçimlerde değerlendirmelerinizi körleşebilir. Bu nedenle özellikle parayla ilgili tüm işlerde bir kez daha düşünmenizde yarar olacaktır. Yaptığınız yatırımda yanlış karar alabilirsiniz örneğin.

16 Kasım’dan sonra daha reel bir karar alabilirsiniz. Eğer karar vermek zorundaysanız bu hususta bilgisi olan kişilere danışmanız daha sağlıklı olacaktır. Büyük bütçeli alışverişlerinizi retro sonrasına bırakmanızı tavsiye edebiliriz.

7 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeni Yeniay daha yetkin daha verimli biri olmanız adına yapacağınız çalışmaları, alacağınız eğitimleri destekler. Eğitim ve kendinizi geliştirme adına yeni adımlar atabilirsiniz. Ayrıca insanalara kendinizi deklare etmede daha avantajlı olur, yeni müşteriler kazanabilirsiniz.

17 Kasım’da 4 ayda bir gerçekleşen ve yaklaşık 3 hafta süren Merkür Retrosu başlacak. Evdeki ve ailenizde ki ilişki ve alanları kapsar. Evde küçük tamiratlar, tesisat sorunları, ev eşyalarınızın sorun çıkarması gibi ufak aksaklıklar çıkarabilir.


Ayrıca evebeynlerinizle aranızda ki iletişimde sorun çıkabilir, yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Merkür retrosunun etkileri yıkıcı güçte olmayacağından hayatınızı sıkıntıya sokacak bir etki barındırmayacaktır.

23 Kasım’da dolunay İkizler burcunda iş hayatında yol ayrımına girmenize sebebiyet verebilir. Kariyeriniz için bazı kapıları kapayıp farklı kapılar çalabilirsiniz. İş değişikliği gündeminizde olabilir. Yada iş yerinizde yeni bir görevle vazifelenebilirsiniz.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu: Kasım 2018 burç yorumları

Venüs 1. evinizde retroya devam ediyor olacak. Bedeninizde ve kişiliğinizle ilgili gündemlerinizde yaptığınız seçimler sizi çok tatmin etmeyebilir. Keşke yapmasaydım dememeniz için 16 Kasım tarihinden sonrasını beklemeniz daha faydalı olacaktır.

Özellikle ilk defa denenen estetik amaçlı işlemler sıkıntılı sonuçlar doğurabilir. İnsanlardaki kişisel algınızı değiştirmeye çalışmanızda pek iyi sonuçlar vermeyecektir. Fakat bu retroda ki sorunları dengeleyen üzerinizdeki baskıyı biraz azaltan ilişkiniz olacaktır. Burada rahat ilerleyişiniz sizi bu anlamda ferahlatacaktır.

7 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeni Yeniay parasal konularda yeni adımlar atmanıza sebebiyet verecektir. Maddi güvenliğinizi arttıracak yeni iş fikileri yada yeni işe girmekte bu zamanlarda söz konusu. Ayrıca yeni bir yatırım kararı aldırabilecek bu dönem Venüs retrosunun son günlerinde dikkatli davranmanız açısından önemli.

17 Kasım’da 4 ayda bir gerçekleşen ve yaklaşık 3 hafta süren Merkür Retrosu başlacak. İletişim ve beceri edinme anlamında aksaklıkları beraberinde getirecek. Yanlış elektronik postalar, yanlış bilgilendirmeler gibi ufak tefek iletişim kazası yaşayabilirsiniz.

Merkür retrosunun etkileri yıkıcı güçte olmayacağından hayatınızı sıkıntıya sokacak bir etki barındırmayacaktır.

23 Kasım’da dolunay İkizler burcunda yeni bir hayat görüşü edinmeniz anlamda sizi destekleyecektir. Hayatımın akışı böyle olmalı diyorsanız şanslı bir dönemdesiniz. Ayrıca yurtdışı bağlantılı işlerinizi sonlandırabilir, planlı seyahatlerinizi iptal edebilirsiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu: Kasım 2018 burç yorumları

Venüs 12. evinizde retroya devam ediyor olacak. Çok özelinizde, ön planda olmayan gündemlerinizi ilgilendirdiğinden bu anlamda retrodan çok etkilenmiyor olacaksınız Kasım ayı içinde. Fakat eğer yalnız kalmak, inzivaya çekilmek yada küçük tatiller yapmak istiyorsanız bu pek mümkün olmayabilir.

Günlük rutin işlerinizde fazlaca oyalanıyor olacaksınız. Ya da tatile gittiğinizde iş arkadaşlarınız tarafından çok da rahat bırakılmayacak gibisiniz.

7 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeni Yeniay benliğiniz ve kişiliğiniz adına yeni kararlar almanızı ve yeni adımalar atmanızı destekleyecektir. Bu yrni bir yol yeni bir çaba anlamına gelir. Kendinizi sosyal çevrenize daha farklı sunmak, daha farklı hissetmek ve göstermek isteyebilirsiniz.

17 Kasım’da 4 ayda bir gerçekleşen ve yaklaşık 3 hafta süren Merkür Retrosu başlacak. Alışveriş ve ödemelerde küçük aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Yanlış yada hatalı ürün alabilirsiniz. Fazla ya da az para ödeyebilirsiniz. Ya da ödemeler açısından iletişim hataları yaşayabilirsiniz. Merkür retrosunun etkileri yıkıcı güçte olmayacağından hayatınızı sıkıntıya sokacak bir etki barındırmayacaktır.

23 Kasım’da dolunay İkizler burcunda 8. evinizde gerçekleşecek. Hayatınızda bir dönem kapatıp yeni bir dönem açmanızı destekler. Daha büyük düşünüp yol almayı, geçmişi sorgulamamayı öğretir size. Ayrıca kredi yada borcunuz varsa onları ödeyip kapama şansınızda yüksek olacak.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu: Kasım 2018 burç yorumları

Venüs 11. evinizde retroya devam ediyor olacak. Sosyal çevreniz bu dönemde huzur vermeyebilir. Arkadaşlarınızdan aradığınız desteği bulamayabilirsiniz. Kendi başınıza zaman geçirerek yalnızlığın hazzını bu dönemde farkedeceksiniz.

Bu retro, “Ben ve ailem bana yeter” hissi oluşturacak sizde 16 Kasım’a kadar. Serbest meslek sahibi iseniz büyük siparişleri gerçekleştirmenizde ya da yetiştirmenizde sorunlar yaşayabilir bundan dolayı bir sıkıntı yaşamanız söz konusu olabilir.

7 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeni Yeniay 12. evinizde gerçekleşecek. Tatile çıkmak gündeminizde yoksa dahi böyle bir fırsat yakalayabilirsiniz. Çevrenizden uzaklaşıp inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz.

17 Kasım’da 4 ayda bir gerçekleşen ve yaklaşık 3 hafta süren Merkür Retrosu başlacak. Fiziksel anlamda yapacağınız bir müdahale yada estetik bir dokunuş yaptırdığınızda teknik sorunlar yaşayabilirsiniz.

Ayrıca ağzınızdan çıkmaması gereken sözleri sarfediyor olabilirsiniz. Bu sizi biraz utandırabilir. Merkür retrosunun etkileri yıkıcı güçte olmayacağından hayatınızı sıkıntıya sokacak bir etki barındırmayacaktır.

23 Kasım’da dolunay İkizler burcunda 7. evinizde gerçekleşecek. Havada duran, ayağı yere basmayan ilişkilerde sonlanmaları ifade ediyor. İlişkiniz anlamında sizi bir bitişe getirebilir. Fakat Merkür’ün desteklemesiyle ilişkiniz hakkında sorunları konuşarak çözme şansınız mümkündür.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu: Kasım 2018 burç yorumları

Venüs 10. evinizde retroya devam ediyor olacak. Bu dönemde kariyerinizde ve iş yerinizde sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Dışarıda yakalayamadığınız huzur ve mutluluğu evde yakalamanız sizi biraz ferahlatacak.

16 Kasım’a kadar iş değişikliğine gitmemeniz tavsiye edililir. Seçim yapmak zorunda kalırsanız sözüne değer verdiğiniz bilen birilerine danışmanız daha iyi olacaktır.

7 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeni Yeniay ile çevrenizi geniştlemek daha mümkün olacak bu ay. Büyük bir proje yada iş alıyor, ilk adımı atıyor olabilirsiniz. Eğer düzenli gelire sahip bir çalışansanız özellikle 16 Kasım’dan sonra prim alma şansınız yükselecektir.

17 Kasım’da 4 ayda bir gerçekleşen ve yaklaşık 3 hafta süren Merkür Retrosu başlacak. Seyahate çıkarken ufak tefek aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bavulunuzu hazırlarken bir kez daha kontrol etmeyi unutmayın.

Ayrıca alacağınız yardım sürecinde küçük problemler yaşayabilirsiniz. Merkür retrosunun etkileri yıkıcı güçte olmayacağından hayatınızı sıkıntıya sokacak bir etki barındırmayacaktır.

23 Kasım’da dolunay İkizler burcunda 6. evinizde gerçekleşecek ve alışkanlıklarınız değiştirmenize yardımcı açılar sergiler. Varsa bir hastalığınızdan kurtulabilir, hayatınızın dengesini tekrar bulabilirsiniz.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu: Kasım 2018 burç yorumları

Venüs 9. evinizde retroya devam ediyor olacak. Eğitim hayatınızda zorluklar yaşamanız olası bu retro döneminde. Özellikle sınavlara giren bir Kova burcuysanız seçim yapmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Ayrıca hayatınızın amacını sorgula halde olabilirsiniz. Kendiniz için doğruyu seçmeniz zorlaşabilir. Bu aşamada hayatınızdaki detaylara daha yakından bakmanız sizin için faydalı olacaktır.

7 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeni Yeniay yeni bir iş ya da sorumluluk getirebilir. Bu arada iş arıyorsanız, iş bulmak için üzerinizde daha fazla baskı hissedebilirsiniz.

Bir süre sonra bu durumu takıntı haline getirip hem kendinize hem de çevrenizde sıkıntı oluşturmanız söz konusu. Biraz daha sabrederseniz bu anlamda feraha erebilirsiniz.

17 Kasım’da 4 ayda bir gerçekleşen ve yaklaşık 3 hafta süren Merkür Retrosu başlacak. Genel anlamda proje ve işlerinizde ufak tefek aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir. Ya da arkadaşlarınızla buluşmalar ertelenebilir yada gecikebilirsiniz.

Merkür retrosunun etkileri yıkıcı güçte olmayacağından hayatınızı sıkıntıya sokacak bir etki barındırmayacaktır.

23 Kasım’da dolunay İkizler burcunda 7. evinizde gerçekleşecek. Bununla beraber riskli işlerinizi sonlandırabilirsiniz. Ayrıca yeni bir gönül ilişkisine başlamışsanız size uygun olmadığını farkedip bitirme kararı alma olasılığınız söz konusu olabilir.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu: Kasım 2018 burç yorumları

Venüs 8. evinizde retroya devam ediyor olacak. Özellikle paylaşımlı yatırımlar, ortak kazançlarınızda sıkıntılar çıkabilir. Mümkünse bu konular hakkında karar almak için 16 Kasım tarihinden sonrasını beklemenizi tavsiye ederiz.

Yapacağınız seçimler sizi daha sonra tatmin etmeyebilir. Eğer kredi ya da borç para almanız gerekiyorsa, karar aşamasında destek almanız çok faydalı olacaktır.

7 Kasım’da Akrep burcunda gerçekleşecek yeni Yeniay ile eğitim hayatınızı bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Yüksek lisans, doktora gibi programlara başvurmak isteyebilir, güzel neticeler alabilirsiniz. Ayrıca hayat amacınızı değiştirmek isteyebilir yeni bir yol keşfedebilirsiniz.

17 Kasım’da 4 ayda bir gerçekleşen ve yaklaşık 3 hafta süren Merkür Retrosu başlacak. İş hayatınızda ya da iş ortamınızda teknik aksaklıklar yaşamanız mümkün olabilir. Yöneticiniz ile iletişim sıkıntısı yaşayabilir, yanlış anlamalara sebep veren diyaloglara girebilirsiniz.

Eğer terfi bekliyorsanız biraz gecikme yaşayabilirsiniz. Ofis ortamında ki elektronik cihazlada bozulmalar yaşanabilir. Merkür retrosunun etkileri yıkıcı güçte olmayacağından hayatınızı sıkıntıya sokacak bir etki barındırmayacaktır.


23 Kasım’da dolunay İkizler burcunda 7. evinizde gerçekleşecek. Ev, araba ve yer değişikliği gündeminizde olabilir. Ya da yeni eşyalar alabilir var olanları değiştirebilirsiniz. Ayrıca işiniz nedeniyle ailenizden ayrılıp farklı bir şehire taşınma olasılığınız bu dolunayda konularınız içinde bulunabilir. (Yazar: FundAstroloji)

Aylık ve haftalık burç analizleri için tıklayın


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.