Astroloji: 19 – 25 Kasım 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 19 Kasım – 25 Kasım 2018 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 19 - 25 Kasım 2018 haftalık burç yorumları
Astroloji: 19 – 25 Kasım 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 19 – 25 Kasım 2018 haftalık burç yorumları:

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu 19 – 25 Kasım haftalık burç yorumları

Bu bir aylık süreçte odaklanacağınız konular uzak yerlere seyahatler, uzak akrabalar, hukuksal konular, uluslararası ilişkiler, ithalat, ihracat, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım, sahibi hatırı sayılır kişiler, promosyon vb. konular etki altında olacaktır.

Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir, iş arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.


Bu hafta İkizler burcunda Jüpiteryen bir Dolunay meydana gelecek. Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir. Fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat!

İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir.

Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Dolunay’da Jüpiter etkin olacak ve o da Mars ile zorlu bir görünümde olacak. Hayatınızı değiştirecek alelacele kararlar almamaya özen gösterin.

Sağlığınıza biraz daha dikkat edin, bilmediğiniz etmediğiniz yerlerde yemek yemeyin. Korkularınız, endişeleriniz her ne ise bunları yenmek için de profesyonel destekler almak konusunda harika bir dönemde olacaksınız.

Yayıncılık ve eğitimle ilgili konularda gerginlik yaratıcı durumlarda meydana gelebilir, okulda öğretmeninizle de tartışmayın. Yurt dışı bağlantılı konularda elinize geçebilecek fırsatları çarçur etmeyin, iyi değerlendirin.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu 19 – 25 Kasım haftalık burç yorumları

Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek olan gelirler, kredi, borç, alacak ve verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri..vb konular bu bir aylık süreçte odak noktanız olacaktır. Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir.

Özellikle boşanma ile ilgili durumlarda nafakaya ilişkin güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı biraz denetim almakta fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek görebileceksiniz. Para geldiği gibi gider ve bu gider yerleri genelde sizlerin borçları ile ilgili olacaktır. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.

Bu hafta İkizler burcunda Jüpiteryen bir Dolunay meydana gelecek. Finansal konular ön planda olacak. Bütçenizi yeniden değerlendirmelisiniz. Gider ve gelir dengenizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Eğer kişisel haritalarınızda Dolunay’ın düştüğü yer ve kurduğu kontaklar iyi ise sürpriz, beklenmedik kazançlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik kazançların yanı sıra, yine ani giderler de gündeme gelebilir. Yeni kazanç kapıları elde etmek için çalışmalar yapabilirsiniz. Özellikle mesleki anlamda destekleyici etkiler devrede olacak.

Dolunay’da Jüpiter etkin olacak ve o da Mars ile zorlu bir görünümde olacak. Borç vermek, borç istemek, kefil olmak için pek de uygun bir süreç değil. Bu dönem cebinizden zoraki bir şekilde ekstra para çıkabilir, bu bir faiz veya ceza ile ilişkili bir para olabilir.

Maddi anlamda gereksiz risklerden uzak durun ve dostlarınızın incitmeyin parasal meselelerden dolayı. Parasal konularda şansınıza gereksiz yere güvenip harcamalar yapabilirsiniz, aman dikkat!

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu 19 – 25 Kasım haftalık burç yorumları

Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler bu bir aylık süreçte odak noktanız olabilecektir. Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır.

Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. İlişkiler için tamam mı devam mı sorusuna yanıt aranacağı zamanlar. Bu hafta İkizler burcunda Jüpiteryen bir Dolunay meydana gelecek.

Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede olacak. Bunun yanı sıra ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var.

İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ve ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir.

Dolunay’da Jüpiter etkin olacak ve o da Mars ile zorlu bir görünümde olacak. İş anlamında zorlayıcı etkilerin olduğu bir süreç, özellikle iş yapıp paranızı alamama, ödemelerin gecikmesi gibi durumlar oluşabilir. Patronlarınıza karşı abartılı tepkiler vermeyin, ukala bir şekilde davranmayın onlara karşı.

Bu hafta iş yükünüz artabilir, az zamanda çok fazla işi yetiştirmeniz gerekebilir. İş konusunda şansınıza gereksiz yere fazlaca güvenebilir ve riskler alabilirsiniz, aman dikkat diyelim!

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu 19 – 25 Kasım haftalık burç yorumları

Bir aylık süreçte odak noktanız yaşamınızda iş ve sağlık konuları olacaktır. Check up yaptırmak için oldukça uygun bir süreçtir. İş arayanlar bu dönem içinde işe başlayabilirler. Günlük yapılması gereken, hatta size angarya gibi gelen işlerinizi daha eğlenceli bir şekilde yeniden düzenleyebilirsiniz.

Bu bir aylık süreçte iş konularında kendinizi adeta bir köle gibi hissedebilirsiniz. Her zamankinden çok daha fazla çalışmanız, mesai harcamanız gerekebilir ve daha çok yorulabilirsiniz ne yazık ki. Stresli bir iş süreci sizleri bekliyor. Bir tarafta yetiştirilmesi gereken işler diğer taraftan hayatın idamesi için yapılması gereken rutin işler bir süreliğine sizi fazlaca yorabilir.

Bu hafta İkizler burcunda Jüpiteryen bir Dolunay meydana gelecek. Hayatınızda kontrol edemediğiniz veya öngöremediğiniz durumlar ortaya çıkabilir, özellikle risklerden uzak durmak finansal anlamda risklere girişmek için uygun zamanlar değil.

Bu Dolunay zamanında yakın çevrenizden birine veya bir arkadaşına önemli bir yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir. Hisleriniz kuvvetlenebilir, rüyalar ve bilinçaltı konuları ile ilgilenebilirsiniz. Dolunay’da Jüpiter etkin olacak ve o da Mars ile zorlu bir görünümde olacak.

Yurt dışı, uluslararası işler, eğitimle ilgili konular, resmi belge ve evrakla ilgili işlemler, hukuksal konularda bir takım zorlanmalar, sinir bozukluğu yaratacak durumlar meydana gelebilir. Tabii sizin bu esnada daha sakin ve yapıcı olmanız önerilir. İş seyahatleriniz olacaksa son anda bir takım aksilikler, gecikmeler oluşabilir.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 19 – 25 Kasım haftalık burç yorumları

Bir aylık süreçte odaklanacağınız konuların aşk ve çocuklar üzerine olacağına işaret etmekte. Bu bir aylık süreçte yaşamdan çok daha fazla keyif alabilecek, aşktan yana da şanslı olabileceksiniz. Özel anlamda yeni insanlarla tanışacaksınız, bu insanlar farklı dini ve etnik kökenlerden insanlar olabilir.

Yine bu bir aylık süreçte, eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bunun için adımlar atabilirsiniz. Hayattan çok daha fazla keyif almaya çalışacaksınız. Hobilerinize, sizi mutlu eden konulara daha çok zaman ayırmak isteyeceksiniz.

Bu hafta İkizler burcunda Jüpiteryen bir Dolunay meydana gelecek. Sosyal çevre ve arkadaşlıklar ön planda olacak. Yeni sosyal çevreler içine girebilir, arkadaşlarınızla beraber ortak projeler veya destekler sayesinde finansal kazanımlarınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz.

Özellikle aşk ve çocuklarla ilgili ilişkilerde gerginliklere ve stresli zamanlara dikkat! Hayatınıza yeni insanlar katılabilir, bazıları ise ayrılabilir. Dolunay’da Jüpiter etkin olacak ve o da Mars ile zorlu bir görünümde olacak. Lüks tüketiminiz artabilir, eğlence için çok daha fazla para harcayabilirsiniz.

Parasal konular yüzünden zaman zaman gerilebilir, ödemelerde gecikmeler olabilir, banka hesaplarınızda hatalar söz konusu olabilir. Maddi konularda olası sorunları daha çok gergin ortamlar yaratarak değil, daha sakin ve uzlaşmacı bir şekilde çözmeye çalışmalısınız.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu 19 – 25 Kasım haftalık burç yorumları

Bir aylık dönemde odak noktanız ev, yuva, aile ve yerleşime ait konular olacak. Taşınmak, evinizde tadilat, onarım gibi işlerle ilgilenmek için güzel bir dönem. Ya da yeni bir mülk edinmek istiyorsanız bu dönem harekete geçebilirsiniz.


Fakat Merkür 2 Aralık itibari ile geri hareketine başlayacak. Bu yüzden de 2 Aralık tarihine kadar tüm taşınma, yer değiştirme, tadilat, alım veya satım konularınızı halletmeye bakın. Bu hafta İkizler burcunda Jüpiteryen bir Dolunay meydana gelecek.

İş ve kariyer konuları ön planda olacak. Kariyeriniz ile ilgili bir kavşaktan geçebilirsiniz, önemli gelişmeler kapınızda! Ev iş arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız. Yer değiştirme, taşınma, tadilat gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Ortağınızın, partnerinizi veya eşinizin finans konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Dolunay’da Jüpiter etkin olacak ve o da Mars ile zorlu bir görünümde olacak. Varsa ortaklık ilişkilerinizde, partner ilişkilerinde daha sakin ve uyumlu olmaya çalışın. Ufacık konuları büyük yangınlara dönüştürmeyin.

Özel hayatınızda özgürlük konularını çok da fazla abartmamaya özen gösterin. Ev içinde yanıcı, kesici, delici aletlerden doğan kazalara karşıda dikkatli olun.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu 19 – 25 Kasım haftalık burç yorumları

Bir aylık periyotta odak noktanız yakın çevrenize ve kardeşlerle ilişkileriniz olabilecektir. Bu bir aylık dönemde bol bol seyahate çıkabilirsiniz. Tatil planları yapabilir, pasaport işleriniz varsa bunları halledebilir, vize konularını araştırabilirsiniz.

Yine bu dönemde kişisel gelişim olabilir ya da mesleki konularla ilgili olabilir yeni bir takım eğitimlere başlayabilir, seminerlere ve özel çalışmalara katılabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebilecek eğitimlerde olabilir bunlar. Bu hafta İkizler burcunda Jüpiteryen bir Dolunay meydana gelecek. Hukuksal konular, idealleriniz, yabancılarla ilişkiler, ticaret konuları ön planda olacak.

Yönetici pozisyonundaki, isim yapmış, hatırı sayılır kişilerle ilişkilere dikkat! Bir süredir değiştirmek istediğiniz hayatınızı değiştirebilmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işler veya kişilerle ilgili önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Dolunay’da Jüpiter etkin olacak ve o da Mars ile zorlu bir görünümde olacak.

İş ortamınızda, birlikte çalıştığınız kişilere karşı daha müsamahakar olmalı, onlara karşı daha sabırlı davranmalısınız. İş ortamınızda meydana gelebilecek olası sorunları daha da alevlendirecek davranışlardan kaçınmanız yerinde olacaktır. İş yerinde bu hafta kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterin.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 19 – 25 Kasım haftalık burç yorumları

Önümüzdeki bir aylık süreçte odak noktanız parasal konular, bütçe, para kazanma, kazançları arttırma ile ilgili konular olacaktır. Para biriktirebilir, yatırım yapabilir, bütçenizi yenide yapılandırabilirsiniz.

Diğer yandan maddi konularda üzerinize iyimser bir hava yerleşebilir, harcamalar konusunda biraz esnek, gevşek davranabilirsiniz. Dikkatli olmasında fayda var. Bu hafta İkizler burcunda Jüpiteryen bir Dolunay meydana gelecek.

Eğer finansal kaynak arayışı içinde iseniz bu Dolunay zamanında destekleyici etkiler altında olabilirsiniz. Fakat kazançlar ve kayıplar bir arada görünüyor. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler özellikle iş ve kariyerinize ilişkin gündeme gelebilir. Borç, alacak ve verecek konularında, eşinizin veya ortağınızın finansal konuları ile ilgili sürpriz gelişmeler kapıda!

Dolunayda Jüpiter etkin olacak ve o da Mars ile zorlu bir görünümde olacak. Bu hafta parasal anlamda gereksiz risklerden, maceralardan uzak durmanızda yarar var.

Para yüzünden partneriniz, sevgilinizle tartışmayın, kalp kırmayın, kumardan ve şans oyunlarından da uzak durmanızı tavsiye ederim. Ekstra para harcamanıza neden olabilecek gelişmeler olabilir, paranızı idare etmekte zorlanabilirsiniz. Keyfi, lüks tüketimlerinizde artabilir.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu 19 – 25 Kasım haftalık burç yorumları

Haftaya Güneş’in burcunuza geçişi ile başlıyoruz. Burcunuza geçiş yapacak olan Güneş ile beraber artık harekete geçme zamanı başlıyor sizler için. Spot ışıkları adeta üzerinizde parlayacak, girişimlerde bulunmak için güzel bir süreçte olacaksınız. Son bir aydır üzerinizde olan ölü toprağını rahatlıkla atabilecek, hedefleriniz için rahatça harekete geçebileceksiniz.

Hatta bir hedef için değil, birden çok hedef içinde harekete geçebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konularda şansınız açık olacak, eğitim için de aynı şekilde. Bu hafta İkizler burcunda Jüpiteryen bir Dolunay meydana gelecek. İlişkiler için tamam mı devam mı sorusuna yanıt aranacağı zamanlar, önemli hem özel hem de iş ilişkileri kurulabilir.

Kötü giden ilişkiler ise Dolunay desteği ile bitebilir de. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma koşulları ile ilgili de beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerle ilgili stresli zamanlar dikkat. Dolunay’da Jüpiter etkin olacak ve o da Mars ile zorlu bir görünümde olacak.

Bu hafta çok fazla atarlı ve tepkileriniz gereksiz yere abartılı olabilir. Bu yüzden de dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz, dikkat edin. Sporla uğraşıyorsanız kendinizi sakatlamayın, riskli hareketlerden kaçının. Özellikle ailenizle ilişkilerde sert, kavgacı bir tutum sergilememeye özen gösterin, sakinliğinizi koruyun. Ev içinde sakarlıklar yüzünden yanıklar olabilir, dikkat edin.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu 19 – 25 Kasım haftalık burç yorumları

Bu bir aylık süreçte biraz daha kendinize dönecek, yalnızlık ihtiyacınız artacak, hayatta biraz daha geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Bu bir aylık dönemde koşulları ve şartları pek de kolay kontrol edemeyeceksiniz ne yazık ki. Biraz daha sağlıklı ilgili konu ve koşullarla ilgilenmeniz gerekebilir.

Bu hafta İkizler burcunda Jüpiteryen bir Dolunay meydana gelecek. Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir, iş ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir. Daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına.

Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz. Dolunayda Jüpiter etkin olacak ve o da Mars ile zorlu bir görünümde olacak. Öncelikle sağlığınıza dikkat etmelisiniz, bağışıklık sisteminiz bu hafta çok kuvvetli olmayabilir.

Kardeşleriniz, komşularınız, kuzenlerinizle tartışmamaya, gerginlikler yaratmamaya, olası gergin durumlarda ortamı sakinleştiren kişi olmaya özen gösterin. Araç kullanıyorsanız çok aceleniz olsa bile risk almayın, kurallara uyun. Sizi gerebilecek, stres yaratacak her türlü ortamdan uzak durun.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu 19 – 25 Kasım haftalık burç yorumları

Önümüzdeki bir aylık periyotta dostlarınızdan ve arkadaşlarınızdan önemli faydalar görebileceğinize işaret etmekte. Her zamankinden daha sosyal olacak, partiler, davetleri, açılışlar, düğünlerin baş misafiri olacaksınız. Birbirinden farklı, etnik ve dini kökenleri olan insanlarla daha sık bir araya gelebilir, onlarla birlikte hareket edebilirsiniz.

Bu dönem arkadaşlarınızla birlikte keyifli seyahatlerde organize edebilirsiniz. Bu hafta İkizler burcunda Jüpiteryen bir Dolunay meydana gelecek. Aşk ve çocuklarla ilgili konular ön planda olacak.

Özel ilişkilerde güç, iktidar savaşı zaman zaman zor duruma düşürebilir, yalnız Kovalar için oldukça romantik günler kapıda! Çocuk sahibi olmayı düşünenler çalışmalar yapabilirler. Finansal anlamda sürpriz harcamalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Dolunay’da Jüpiter etkin olacak ve o da Mars ile zorlu bir görünümde olacak.

Dostlarınız, arkadaşlarınıza karşı biraz daha müsamahakar olun, kimsenin kalbini kırmayın. Eğer ki bu hafta sizi sinirlendirecek bir durum meydana gelirse, konunun gerçekten ne olduğunu, kaynağını incelemeden peşin hükümlerde bulunmayın. Arkadaşlarınızla bir araya geldiğinizde, gereksiz yere çok harcama yapmanız gerekebilir. Bu hafta parasal konulardaki gecikmeler asabınızı bozabilir.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu 19 – 25 Kasım haftalık burç yorumları

Önümüzdeki bir aylık dönemde; iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda adeta parlayacaksınız ve hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceksiniz. Bu dönem terfi için konuşmalar yapmak, iş değiştirmek, iş geliştirmek, alacağınız sorumluluklarla patronların gözüne girmek sizler için çok daha kolay olacak.

Bu hafta İkizler burcunda Jüpiteryen bir Dolunay meydana gelecek. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım ve satım konuları ön planda olacak. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz. Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat! Dolunay’da Jüpiter etkin olacak ve o da Mars ile zorlu bir görünümde olacak.

İş yerinizde yöneticilerinizle daha yapıcı ilişkiler kurmaya özen gösterin. Devamını getiremeyeceğiniz işlere girişmemeye çalışın. Genel olarak kariyer konularında desteklerin daha fazla olduğu bir dönemde olsanız dahi, işinizle ilgili gereksiz riskler almamaya da özen gösterin. Sabırsız ve insanları tepkilerinizle kışkırtmamaya özen gösterin. İş kazalarına karşı da dikkatli olun.


Yazar: Dinçer Güner  sorumgeldi.com

Black Friday (Kara Cuma) 2018 indirim kampanyaları açıklanmaya başladı!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.