Astroloji: Merkür retro (17 Kasım – 8 Aralık) burç yorumları

Astroloji: Merkür retro (17 Kasım – 8 Aralık) burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Merkür retro (17 Kasım - 8 Aralık) burç yorumları
Astroloji: Merkür retro (17 Kasım – 8 Aralık) burç yorumları

Merkür, 17 Kasım tarihinden başlayarak 8 Aralık 2018 tarihine kadar Yay burcunda geri hareket edecek. Merkür’ün geri harekette olduğu zamanlar genellikle elektronik cihazlarda sorunlar, sıkıntılar meydana gelebilir. Önemli harcamalarınızı Merkür Retro döneminden önce veya sonra yapmaya çalışın.

Merkür retro odakları:

İletişim, haberleşme, yolculuklar, ticaret, eğitimler, alım satım, alışverişler, elektronik eşyalar ve sözleşmeler konusunda karmaşalar ortaya çıkabilir; planlarda değişiklik olabilir. Özellikle elektronik eşyalarınızı ve arabanızı korumaya alın. Uzun yolculuklar, yabancılarla ilişkiler, akademik eğitimler, hukuki ve resmi işler, basın, yayın, medya, sosyal medya ve internet işleri, vize, pasaport, yolculuk planları odak noktamızda olacak.


Düşünceler, inançlar, ön yargılar, bilgi aktarımı, kültürel farklar, diller ve dini konular bu dönemde iletişimde stres yaratabilecek konulardan olacak. Patavatsızlık, düşüncesizlik, kabalık, vurdum duymazlık, aşırı iyimserlik, aşırı hevesler, taraftar ruhu, dogmatik fikirler ve inançlar ilişkilerde zarar verici tutum ve davranışlardan olacak. Kumar, bahis oyunları ve risk içeren yatırımlara düşüncesizce girmek akıllıca olmayacak.

İçimizde veya karşımızdakilerde hep haklı olmak dürtüsü, üste çıkmak, bir fikri zorla kabul ettirmeye çalışmak ve ders vermek arzusu olabilir, ukalalık ve işgüzarlık gibi algılanabilecek bu iletişim tarzı ilişkileri bozabilir. Her türlü elektronik eşyalarda bozulmalar söz konusu. Merkür Retro bitene kadar yeni hiçbir işe başlamayın.

Astroloji: Merkür retro (17 Kasım – 8 Aralık) burç yorumları:

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu Merkür retro (17 Kasım – 8 Aralık) burç yorumları

Bu hafta Mars Balık burcuna giriş yapacak ve 1 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Sosyal alandaki hareketliliğin yerini dinginliğe bırakmaya başlıyor. Yalnız sağlığa dikkat! Özellikle salgın, enfeksiyon riski olan, bağışıklık sisteminiz bugünlerde biraz zayıf olabilir. Bol bol dinlenebilir, okuyabilir, yazabilirsiniz.

1 Ocak’tan sonra elde etmek istediğiniz ne varsa bunları belirleme, hedef belirleme zamanı, ama harekete geçmek için uygun bir zaman değil! Bu dönem bol bol dua etmek, meditasyon yapmak, ruhunuza iyi gelecek konulara yönelmek için uygundur. Gerçi Mars 12. evinizde ise bu bir nevi size kış uykusu gibi gelecektir 1 Ocak tarihine kadar.

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda şartları fazla zorlamadan, olası hataların üstüne çok gitmeden ve egolarınızı dizginleyebilmeniz önemli olacaktır. Eğer bir değişimin eşiğinde veya hayatınızda mesleki anlamda bir değişim rüzgarı istiyor iseniz, 1 Ocak ve sonrası tarihleri değerlendirmenin daha uygun olacağını düşünüyorum.

Ve bu hafta Merkür geri harekete başlıyor ve 8 Aralık tarihine kadar sürecek. 9. evinizde geri gidecek olan Merkür, olası yapacağınız tanıtım ve pazarlama etkinliklerinden yeteri kadar verim elde edememenize neden olabilir. Eğer seyahate çıkacaksanız biletinizi tekrar kontrol edin, Merkür Retroları’nda sıkça rastlanan bir durum ise bagaj fişlerinin karışması veya bavulların kaybolmasıdır, dikkat etmekte yarar var.

Bu tarih aralığında başladığınız eğitimleri, kursları devam ettirmekte zaman zaman zorlanabilirsiniz. Eğer ithalat ve ihracat işleri ile ilgileniyorsanız sipariş alışverişlerinde, ödemelerde gecikmeler meydana gelebilir, mailing sorunu yaşayabilirsiniz. Eğer öğrenci iseniz sınav zamanı kafanızı toplamakta zorlanabilir veya sınav kağıdınızın değerlendirmesinde hatalar olabilir.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu Merkür retro (17 Kasım – 8 Aralık) burç yorumları

Bu hafta Mars Balık burcuna giriş yapacak ve 1 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sayede sizler çok daha sosyal olup, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan destekler alabileceksiniz. Hayatınızın efor ve mücadele alanı sosyal çevre, arkadaşlıklar, dostluklar alanına kayıyor olacak.

Bu süreçte birçok dostunuzun sorununa aynı anda yetişmeniz gerekebilir. Kulüplere, sivil toplum kuruluşlarına üye olabilir, buralarda aktif görevler alabilirsiniz. İş hayatından kazandığını gelirleri arttırmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Bu dönem dostlarınız için ya kurban ya da kurtarıcı rolüne bürünebilir, enerjinizi daha çok onlar için harcayabilirsiniz.

Dostlar arası fedakarlık teması ön plana çıkacakken, bu fedakarlık gerginliğe de sebebiyet verebilir. Ben onca şey yapıyorum ama karşımdaki benim kadar özverili davranmıyor diyerek alınganlık yapabilirsiniz. Bu dönem biraz daha partiler, eğlenceli aktiviteler hayatınızda yer alacaktır.

Ve bu hafta Merkür geri harekete başlıyor ve 8 Aralık tarihine kadar sürecek. 8. evinizde geri gidecek olan Merkür, finansal konularla ilgili bir takım kararlar vermeden önce detaylı bir şekilde iyice düşünmek gerektiğine işaret etmekte. Ayrıca ödemeler yanlış yerlere gidebilir, kredi kartınızı kaybedebilirsiniz.

Geçmişe unuttuğunuz bir takım borçlar, ödemeler gündeme gelebilir. Miras konuları gündemde olanlar için bazı karışıklıklar olabilir, beklediğiniz ödemelerde gecikmeler olabilir, banka işlemlerinde hatalar meydana gelebilir. Bankamatik kartınızı yutabilir mesela. Eğer ortaklık gerektiren işler yapıyorsanız bu Retro zamanı gelirlerde azalmalar oluşabilir.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu Merkür retro (17 Kasım – 8 Aralık) burç yorumları

Bu hafta Mars Balık burcuna giriş yapacak ve 1 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. İş ve kariyer konularında daha hırslı, verimli, hedeflerinize kendinizi daha yakın hissedeceğiniz, daha kolay organize olabileceğiniz bir dönem başlıyor. 1 Ocak tarihine kadar iş ve kariyer konularına enerjinizi yönelteceğiniz zaman zaman stresle mücadele etmeniz gereken bir süreç olacak.

Kariyerinizle ilgili yeni girişimler, gücünüzü ortaya koymak, hedef belirleyip bu hedeflere doğru yönelmek için harika bir süreçte olacaksınız. Bu dönem yöneticilerinizle gerilmemeye, olası gergin ortamlardan uzaklaşmaya dikkat edin.

İş hayatınızda 1 Ocak tarihine kadar yükselişin yanı sıra olası başkalarının istifaları sizin yolunuzu açabilecektir. Yalnız kararsız olmak, dağılmak, ne istediğini bilmemek, kafa karışıklığı gibi durumlar bu transitten negatif yararlanmanıza sebep olabilir, dikkatli olunmasında yarar vardır.

Ve bu hafta Merkür geri harekete başlıyor ve 8 Aralık tarihine kadar sürecek. 7. evinizde geri gidecek olan Merkür, partnerinizle veya ortağınızla aranızda iletişim problemleri ortaya çıkartabilir. Bu herhangi birinizin seyahatte iken cep telefonu ile ilintili bir problem olabileceği gibi, birbirinizi yanlış anlamadan kaynaklı sorunlarda olabilir.

Eğer evlilik tarihinizin Merkür’ün geri gideceği tarihlerden birinde ise evlilikle ilgili hazırlıklarda bir takım aksilikler, unutkanlıklar, gecikmeler meydana gelebilir. Asıl size düşmanlık besleyenlerin kim olduklarını belirlemekte yanlışlıklar yapabilir, yanlış anlamalar yüzünden suçsuz kişilerle münakaşa içine girebilirsiniz. Bu süreçte yeni ortaklıklar için adımlar atmak, sözleşmeler imzalamak için şartlar ve koşullar çok uygun olmayabilir.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu Merkür retro (17 Kasım – 8 Aralık) burç yorumları

Bu hafta Mars Balık burcuna giriş yapacak ve 1 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. 9. evinizde ilerleyecek olan Mars, yayıncılık, iletişim, yurt dışı ile ilgi projeler, yabancılarla ilgili işler, yurt dışına seyahatler konusunda yaşamınızda hız vermeye başlayacak. 1 Ocak tarihine kadar sıkça seyahatlere çıkabilirsiniz.

Yalnız bu saydığım konularla ilgili agresyon, mücadele, stres gibi durumlarla da sıkça karşılaşabilirsiniz. Eğer ki kitap çıkarmak gibi bir planınız var ise bu süreci değerlendirebilirsiniz.

Yurt dışı ile ilgili planlarınızı daha ciddi bir hale getirebilir, bu konularda somut sonuçlar elde edeceğiniz adımlar atabilirsiniz. Yalnız Mars’ın Balık burcundaki hali, gerçekçi olmayan hedefler için enerjiyi harcamakta demektir, bu yüzden yurt dışı, eğitim, yayıncılık, medya, hukuksal konularda harekete geçmek istediğiniz hedefleriniz ne ise gerçekçi olduğuna emin olmanız önem kazanacaktır.

Dağılmamaya, enerjinizi doğru kullanmaya özen göstermeniz gerekecektir. Bu süreçte harika bir kar tatili yapabilir, kaymak için kendinize birkaç günlük bir tatil ayarlayabilirsiniz. Ya da su, deniz kenarı bir yerlere kaçabilirsiniz.

Ve bu hafta Merkür geri harekete başlıyor ve 8 Aralık tarihine kadar sürecek. 6. evinizde geri gidecek olan Merkür’ün sizlere bazı uyarıları olacaktır. Öncelikle iş yerinizde ve çalışma ortamınızda bilgisayarlarınızı yedeklemenizi öneririm, bu süreçte iş yerinde kullanılan elektronik cihazlar birden sapıtabilir.

İş arkadaşlarınız ile aranızda yanlış iletişimden kaynaklı ciddi sorunlar baş gösterebilir. Bu dönem eski iş başvurularınızı gözden geçirmek, cvnizi yeniden düzenlemek, elinizdeki işleri tamamlamak için harika bir zamandır. Ama yeni işlere başlamak pek talihli bir şekilde seyretmeyebilir.

Sağlıkla ilgili konulara yine bu dönem dikkat etmek yerinde olacaktır. Eski kronik bir takım rahatsızlıklarınız yeniden ortaya çıkabilir. Günlük işlerinizi halletmeye çalışırken trajikomik aksaklıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Merkür retro (17 Kasım – 8 Aralık) burç yorumları

Bu hafta Mars Balık burcuna giriş yapacak ve 1 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Başkalarına ait finansal konular, krediler, miraslar, burslar, eşinizin veya ortağınızın finansal durumu ile ilgili daha kontrollü, sonuç elde edebilmek için daha hırslı davranabileceksiniz bir süre. Bu konularla ilgili zaman zaman stres yaratan koşullarla karşılaşabilirsiniz.

Bir yatırım için kredi araştırması içine girebilirsiniz. Ev almak, iş yeri açmak..vb bir durum için olabilir. Yalnız miras veya nafaka ile ilgili konularda koşullar ilk etapta gergin ve sınırlarınızı zorlayıcı bir etki yapsa da koşullar lehinize dönecektir. Bu dönem eşiniz veya ortağınız daha çok para kazanabilmek uğruna çok daha fazla çaba sarf edebilir, daha çok emek verebilir yapılan işler için.

Parasal konularda özellikle borç alacak veya kredi çekecekseniz gerçekçi olmaya, doğru araştırmaya yapmaya da lütfen özen gösterin. Ve bu hafta Merkür geri harekete başlıyor ve 8 Aralık tarihine kadar sürecek.

5. evinizde geri gidecek olan Merkür, öncelikle aşk meşk konularında kafanızın biraz karışmasına, karar verme mekanizmanızı doğru dürüst çalışmayabilir, eğer bir seçim yapacaksanız doğru analiz edemeyebilirsiniz.

Ani başlayan aşklar aynı hızda bitebilir, şaşkına uğrayabilirsiniz. Seyahat planlarınızda aksaklıklar oluşabilir. Çocuklarla iletişimde zorluklar yaşayabilirsiniz. Biliyorum fazla gamlı baykuşluk yaptım ama elimde değil ne yazık ki…

Bu Merkür gerilemesinin bir diğer etkisi de eski aşklarınızın yeniden hortlaması olabilir, onlardan mail, sms..vb haberler alabilir, haklarındaki gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Bir de unutmadan bu gerileme sürecinde riskli yatırımlardan ve işlerden uzak durmakta fayda var. Flört ettiğiniz kişi sayısı çok ise gönderdiğiniz mesajlara dikkat edin, yanlış kişiye yanlış mesajlar gitmesin.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu Merkür retro (17 Kasım – 8 Aralık) burç yorumları

Bu hafta Mars Balık burcuna giriş yapacak ve 1 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Enerjinizi daha çok ilişkiler ve ortaklıklar alanına yöneltebilirsiniz. Enerjinizi daha kontrollü bir şekilde kullanabilir, yeni bağlantılar kurabilir, ortaklıklarla ilgilenebilirsiniz. İlişkiler ve ortaklıklarınızı çok daha kolay organize edebilir, idare edebilirsiniz.

Yalnız Mars’ın zaman zaman agresyon getireceğini de unutmamak lazım! İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili konularda zaman zaman stres yaratan koşullarla uğraşmanız gerekebilir. Partner veya ortağı alttan almakta zorlanabilirsiniz bir süre için varsa ortağınız veya partnerinizin minik bir kaza durumu da olabilir.

Eğer ki hayatınızda biri yok ise iş adamı, ticaretle uğraşan, işletme, borsa..vb sektörlerde çalışan, biraz gergin, çabuk parlayan tipleri hayatınıza çekebilirsiniz. İlişkilerinizdeki olası gerginliklerin gerçekçi bir takım sebeplere dayandırmayı ihmal etmeyin, ayakları yere sağlam basmayan gerginlikler yüzünden olası tartışmalar hayal kırıklığına uğramanıza neden olabilir.

Ve bu hafta Merkür geri harekete başlıyor ve 8 Aralık tarihine kadar sürecek. 4. evinizde geri gidecek olan Merkür, eviniz içinde kullandığınız elektronik aletlerde bir takım sorunlar, arızalar çıkartabilir. Evinizde kullandığınız bilgisayar, laptop, mutfak gereçleri, kumandalar, televizyon, müzik seti, ..vs de bir takım arazlar oluşabilir.


Aile içinde özellikle kelimeler havada uçuşabilir, herkes başka telden çalar ve bireyler birbirini anlamakta zorlanabilir, yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir. Bu süreçte ev değiştirmek, yeni ev almak için çok uygun değildir. Geleceğe yönelik yaptığınız planlar sürekli değişebilir, kafanız karışık olabilir.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Merkür retro (17 Kasım – 8 Aralık) burç yorumları

Bu hafta Mars Balık burcuna giriş yapacak ve 1 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Öncelikle sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Özellikle ateşli rahatsızlıklara, ayaklarınıza, bağışıklık sisteminize, zehirlenmelere… İş ve çalışma koşullarında dağılmamaya, aynı anda birden çok işi yapmamaya özen gösterin.

Belirleyeceğiniz hedeflere daha planlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Serbest çalışıyorsanız eğer bu dönemde kendinize yeni bir ofis açabilir ya da iş yerinizi değiştirebilirsiniz. Bu süreçte hızlı ve hedef odaklı bir şekilde hareket eden, hayatınızı kolaylaştıracak bir asistan ve çalışan alabilirsiniz. Aslında bu tarih aralığı en rahat şekilde kilo vereceğiniz alandır, ihtiyacınız var ise eğer diyetisten desteği alabilirsiniz. Veya profesyonel bir spor hocası desteği de alabilirsiniz.

İş arkadaşlarınızla aranızda olası gerginliklere veya müşterilerinizle de olabilir, dikkatli olun. İş yaptığınız kişilerin talepleri sizin için çok gerçekçi olmasa bile, dile getirirken yumuşak olmaya özen gösterin.

Ve bu hafta Merkür geri harekete başlıyor ve 8 Aralık tarihine kadar sürecek. Her türlü iletişim aracını kullanırken dikkatli olmanız konusunda uyarılarda bulunmakta, yanlış kişilere, yanlış mesajlar, mailler gitsin istemezsiniz. Bilgi yanlışlıkları ortaya çıkabilir, bilgiler karışabilir.

Bu etki aynı şekilde kardeşler ve komşularınızla ilişkilerde de aksaklıklar ve yanlış anlamalar oluşturabilir. Seyahat planları olanlar, seyahat öncesi ve bilet bavul kontrollerini dikkatli bir şekilde yapmalarını önerebilirim, yanınıza aldığınızı sandığınız bir şeyleri almadığınız için keyfiniz kaçabilir.

Özelikle bu gerileme döneminin favorisi bavulların kaybolmasıdır. Bu yüzden bagaj fişinize sahip çıkınız ki sonradan zor duruma düşmeyin. Kısacası ne kadar iyi organize o kadar iyi Merkür Retrosu. Merkür gerilerken başladığınız eğitimleri yarıda bırakabilir, okumaya başladığınız kitapları bitirmekte zorlanabilir veya içeriğini hemen unutabilirsiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Merkür retro (17 Kasım – 8 Aralık) burç yorumları

Bu hafta Mars balık burcuna giriş yapacak ve 1 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Aşk hayatınız canlanmaya başlıyor, cinsel enerjiniz yavaş yavaş yükseliyor. Sportif faaliyetlere katılabilirsiniz.

Zaman zaman sabrınızın test edildiğini düşünebilirsiniz. Aşk ve çocuklarla ilgili konularda stresli koşullar olabilir. İlişkilerinizi temeli daha çok cinsellik olabilir. Bu süreçte hayatınızı daha keyifli bir hale getirmek için, vücut enerjinizi ve kaslarınızı çalıştıracak aktivitelere yönelebilirsiniz. Eğer ki çocuk sahibi olmayı planlıyorsanız 1 Ocak tarihine kadar gökyüzü sizi destekleyici bir pozisyonda olacaktır.

Bu dönemde olası başlayan ilişkileriniz daha tutku ve ihtiras dolu olacaktır. Yalnız özel hayatınızda kafanız karışabilir, gerçekçi olmayan ilişkiler içine de çekilebilirsiniz. Gücünüzü, enerjinizi gerçekçi, ayakları yere sağlam basacak şekilde kullanmaya özen gösterin. Romantizm yaşamaya çalışırken kendinizi garip bir kavganın içinde bulmayın.

Ve bu hafta Merkür geri harekete başlıyor ve 8 Aralık tarihine kadar sürecek. 2. evinizde geri gidecek olan Merkür finansal konularda dikkatli olmanız konusunda sizleri uyarmakta. En basitinden yaptığınız alışverişlerde fişinizi kontrol edin, aslında almadığınız bir şeyin ücretini mi ödemişsiniz veya alışverişlerde para üstünüzü dikkatlice sayarak alın.

Bu geri hareketin en güzel etkisi aslında, daha önce kaybettiğiniz bir eşya tekrar ortaya çıkabilir, bulabilirsiniz. Finansal konularla ilgili hayatınızın akışını değiştirecek bir takım konuları 8 Aralık ve sonrasına bırakmakta aslında fayda var, sonradan pişman olmamak için.

Kazancınızı ilgilendiren konularla ilgili önemli görüşmeler, fikir alışverişleri, konuşmalar gündeme gelebilir. Bu dönem özellikle elektronik alışverişlerde dikkatli olmakta fayda var, aldığınız eşya eve geldiğinizde çalışmayabilir, montaj gerektiren bir şey ise parçası eksik çıkabilir, bunlar hep Merkür’ün cilveleri aslında!

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Merkür retro (17 Kasım – 8 Aralık) burç yorumları

Bu hafta Mars Balık burcuna giriş yapacak ve 1 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Yakın çevredeki hareketlilik yerini aile içine bırakıyor. Aile içinde agresyona dikkat etmelisiniz. Yer değiştirme, taşınma konuları gündeme gelebilir. Özellikle sizi fiziksel anlamda yoracak koşullar olabilir. Fakat sağlamcı, daha organize ve planlı davranışlarınızla üstesinden gelebilirsiniz.

Eviniz içinde kesici, delici, yanıcı aletler kullanırken dikkat edin. Evden çıkmadan önce birkaç kere son kontrollerinizi yapmanızda yarar var. Bu dönem ev satın almak gibi bir planınız varsa, harika bir pazarlık yapabilirsiniz bu konuda gökyüzü sizden yana olacaktır. Yalnız iş hayatında patronlarla çatışmamaya dikkat etmelisiniz.

Bu süreçte evinizin banyo, mutfak gibi alanlarında su tesisatı problemleri oluşabilir. Eğer ki taşınacaksanız, deniz gören, su kenarı bir yere taşınabilirsiniz. Aile içinde olası gerginlikler boş ve hayal kırıklığı yaratacak cinsten olabilir, dikkatli olunmasında yarar var.

Ve bu hafta Merkür geri harekete başlıyor ve 8 Aralık tarihine kadar sürecek. Merkür bilgi, iletişim, bilgi alışverişi, her türlü yazılı ve sözlü iletişimi simgeler. Yine elektronik aletler, alım satım, sözleşmeler, gazeteciler, reklamcılar, hukukçular..vs Merkür yönetimi altındadır.

Merkür geri giderken, söylemek istediklerimizi net olarak ifade etmekte zorlanabiliriz. Yeni işlere başlamak yerine elimizde kalan işleri tamamlamak üzerine odaklanmak yerinde olacaktır. Lakin yeni başlayan ilişkilerin, işlerin ömrü ya kısa ya da sorunlu, engelli devam eder.

Yeni elektronik aletler alındığında sorunlar çıkabilir, çabuk bozulabilir veya çabuk pişman olabilirsiniz iki gün sonra %50 indirimli fiyatını farklı bir yerde gördüğümüzde. Yeni projeleri, yeni işleri, yeni atılımları Haziran ve sonrası zamana bırakmakta genel olarak fayda var.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu Merkür retro (17 Kasım – 8 Aralık) burç yorumları

Bu hafta Mars Balık burcuna giriş yapacak ve 1 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu nispeten iyi bir haber, çünkü uzun süredir, gelen para gidiyordu, finansal anlamda daha fazla mücadele, stresli bir süreçti, ama bu dönem bitti. 1 Ocak tarihine kadar lütfen trafikte daha dikkatli olun, aracınızın bakımınızı, ıvırını, zıvırını aksatmayın.

Özellikle bu hafta sonuna doğru hesapta olmayan bir yolculuk gündeme gelebilir. Bu bir arkadaşınızın düğünü, nişanı için olabilir veya arkadaşlarla seyahat şeklinde olabilir. Elinizdeki bir ürünü pazarlamak, reklamını yapmak, strateji oluşturmak için de harika bir dönemde olacaksınız.

Önemli, hayatınıza hız ve heyecan katacak sözleşmeler yapabilir, imzalar atabilirsiniz. Kuzenlerinizin veya kardeşlerinizin hayatında iş konularında özellikle olumlu gelişmeler meydana gelebilir. Yalnız iletişim kuruş tarzınız biraz gergin olabilir, kardeşleriniz, komşularınız veya kuzenlerinizle gereksiz tartışmalar içine girmemeye özen göstermelisiniz. Bol bol su kenarı yerlere, deniz seyahatlerine çıkabilirsiniz bu süreçte.

Ve bu hafta Merkür geri harekete başlıyor ve 8 Aralık tarihine kadar sürecek. 12. evinizde geri gidecek olan Merkür, kronik bir takım rahatsızlıkları tekrar nüks ettirebilir, uzun zaman önce kaybettiğiniz değerli eski bir eşyayı bulabilirsiniz veya çocukluk döneminize ait bir takım eşya ve resimler ortaya çıkabilir.

Bu dönemde fikirlerinizi, düşüncelerinizi, projelerinizi başkaları ile paylaşmamaya özen gösterin, çalınabilir. Eski ve üzeri örtülmüş bir takım konular yeniden gün yüzüne çıkabilir, bir takım dedikodular canınızı sıkabilir. Ama güzel yanı da, arkanızdan iş çeviren kişilerin işleri elinde patlayacaktır.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu Merkür retro (17 Kasım – 8 Aralık) burç yorumları

Bu hafta Mars Balık burcuna giriş yapacak ve 1 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Finansal konular ön planda olacak, yalnız Mars adama harcatır! Para ile ilgili konularda daha fazla efor harcamanız gerekecektir, mücadele alanınız para ve kazançlara yönelecektir. Bütçeyi dengelemek bu süreçte çok önemli olacaktır.

Gelen gider çünkü ve parayı elde tutmak zorlaşabilir. Hemen canınızı sıkmayın, para gelecek ki gidecek öyle düşünün. Para ile ilgili konularda daha stratejik ve akıllıca davranabileceksiniz. Hatta Mars’a inat birikim bile yapabilirsiniz aslında. Bu dönem elinizden çıkarmak istediğiniz, satmayı planladığınız bir şey varsa bunu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Her türlü satış konusunda gökyüzü destekleyici konumda olacaktır. Yalnız parasal anlamda kendinize gerçekçi hedefler koymanız önem kazanacaktır. Parayı har vurup harman savurabilirsiniz de! Unutkanlık, zihin dalgınlığı yüzünden de sorunlar oluşabilir.

Ve bu hafta Merkür geri harekete başlıyor ve 8 Aralık tarihine kadar sürecek. 11. evinizde geri gidecek olan Merkür’ün etkilerini sosyal ve arkadaşlık ilişkilerinizde, iş hayatından kazandığını gelirlerde, idealleriniz ile ilgili konularda hissetmeye başlayacaksınız.

Arkadaşlarınız ile iletişimde zaman zaman aksaklıklar, yanlış anlamalar meydana gelebilir, bilgiler farklı bir şekilde dilden dile dolaşabilir. Yardım edeceğiniz veya yardım alacağınız bir konu ile ilgili gelişmeler sandığınızdan çok daha yavaş gelişebilir, pürüzler oluşabilir.

Bu ay maaş bordronuzu da dikkatle incelemenizi öneririm, ödemelerde muhasebesel bir hata ortaya çıkabilir. Arkadaşlarınızın doğum günü için alacağınız hediyede karışıklık çıkabilir. İşte Merkür bu tarz pürüzler çıkarmak için kollarını sıvamak üzere!

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu Merkür retro (17 Kasım – 8 Aralık) burç yorumları

Bu hafta Mars Balık burcuna giriş yapacak ve 1 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu harika! Çünkü bu süreç sizi bir nevi ateş topuna çevirecek, çok fazla dinlenmeye, oturmaya vaktiniz olmayacak, koşturma, mücadele dönemi. Tam girişim yapma, yeni başlangıçlar için harika bir süreç olacak. Hayatınız ciddi anlamda hız geliyor.

Bunun yanı sıra cazibeniz de aynı oranda arttıracak. Aynı şekilde kızgın ve agresif de olabilirsiniz. Bu dönem daha alıngan ve her şeye karşı tepkili olabilir, genel olarak yaşamın bir çok alanına muhalefette olabilirsiniz.

Mars, yanık ve kesiklerle ilişkilidir. Bu dönem sakarlıklar, çarpmalar, düşmeler daha çok olabilir. Spora başlamanızı tavsiye ederim. Kendinize gerçekçi hedefler belirleyin, harekete geçeceğiniz konuların altları dolu olsun.

Ve bu hafta Merkür geri harekete başlıyor ve 8 Aralık tarihine kadar sürecek. 10. evinizde geri gitmeye başlayacak olan Merkür’ün bazı minik uyarılar var! Mesela 8 Aralık tarihine kadar iş değiştirme planlarınızı ertelemeniz, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sözleşme imzalayacaksanız eğer maddeleri dikkati bir şekilde okumalısınız.

Üstlerle iletişimde zaman zaman aksaklıklar, yanlış anlamalar meydana gelebilir. Kalabalık gruplar ve topluluk önünde kendimizi ifade ederken zorlanabilir, işle ilgili beklediğiniz ödül veya başarılarda gecikme olabilir, işinizle ilgili yazışmalarda dikkatli olmalı, özellikle üstlerinizle olan yazışmalar farklı yerlere gidebilir. Eski iş yeri yöneticileriniz ile de bir araya gelebilirsiniz. Bir de en olası etkisi bilgi hırsızlığının artmasıdır.


Yazar: Dinçer Güner  sorumgeldi.com

İndigo Dergisi aylık ve haftalık burç analizleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.