2019 kış modası: Favori renk turuncu

2019 kış modası: Favori renk turuncu… Turuncu renkli kombinler kış aylarına bütün göz alıcılığı ile giriş yapmaya hazırlanıyor. Peki turuncu renkli neler giyebiliriz? Bu parçaları nasıl kombinleriz? 

2019 kış modası: Favori renk turuncu
2019 kış modası: Favori renk turuncu

Yıllardır alıştığımız bir giyim-kuşam düzeni var. Bildiğiniz gibi yazın sıcak ve daha canlı renkler, kışın da koyu ve soğuk renkler giymemiz gerektiğine inanıyoruz. Hep siyah, lacivert, gri ve kahverengiyi tercih ederken artık daha canlı renkleri kış aylarına taşıyan tasarımlarla karşılaşıyoruz. Özellikle “turuncu” 2019 kış aylarına bütün göz alıcılığı ile giriş yapmaya hazırlanıyor.

Turuncu renkli neler giyebiliriz? Bu parçaları nasıl kombinleriz?

Turuncu parçalar kontrast renklerle tercih edildiği gibi “tek renk giyinme modası”na da yeni bir soluk getirdi. Turuncu bir kazak veya pantolon edinerek onu siyah ve grinin her tonu ile beraber giyebilirsiniz.


Kontrast renklerle giymeyi tercih edebileceğiniz gibi ikili takımlarda da turuncuyu korkmadan giyebilirsiniz. Çok trend olan bu sıcak renk kış aylarında çok şık ve farklı bir görünüm elde etmenizi sağlayacak.

2019 kış modası: Favori renk turuncu

2019 kış modası: Favori renk turuncu
2019 kış modası: Favori renk turuncu

2019 kışının turuncu modasında en vazgeçilmez parçalardan birisi tartışmasız kaban ve montlar. İçerisine daha sadece renklerde gömlek, triko veya bluz tercih ederek turuncu kabanınızı sokak stilinize uyarlayarak dikkat çekebilirsiniz.

2019 kış modası: Favori renk turuncu


Bu kadar büyük kıyafetlerde turuncuyu kullanmak istemezseniz ama yine de görünümünüze farklı ve dinamik bir hava katmak istiyorsanız aksesuarlar bunun için vazgeçilmez kurtarıcılardır. Bu sezon çok moda olan bel çantalarında, berelerde ve atkılarda turuncuyu tercih etmekten kaçınmayın.

Işığın Sesi: Kuzey Işıkları yapay zeka ile dile geldi


İlayda Usman
Kitlelere ulaşmanın ve tanımadığınız insanların hayatlarına dokunmanın binbir türlü yolu olduğuna inandım hep. Bir öğretmen gelecek nesillerin mimarıdır, bir siyasetçi toplumun ulaşılamayan yerlerin dokunabilir, bir doktor veya bir avukat hayat değiştirebilir. Ben yazmayı seçtim. Yazmaktan keyif aldığım şeyler, anlatmak istediklerim bitmek bilmezdi.