Bereler ve şapkalar ile barışıyoruz

2019 kışında bereler ve şapkalar ile barışıyoruz. Bu kış çeşit çeşit, renk renk şapkalara her mağazada ve moda dergisinde sık sık rastlamaya başladık. Şapka takmaya karşı biraz önyargılıydık fakat artık kombinlerimizin bir parçası haline gelmeye başladığı çok açık.

Bereler ve şapkalar ile barışıyoruz

Daha spor diye adlandırabileceğimiz yün bereler artık şık stilimizin de bir parçası haline gelmeye başladı. Özellikle neon renklerin öne çıkışından sonra rengarenk parlak bereler sadece spor kombinlerde değil, feminen ve şık kombinlerde de tercih ediliyor.

bere şapka online alışveriş
Dolce & Gabbana, Zadig & Voltaire ve Dior Fransız şapkalar

Fransız şapkalar ön planda

Berelerimiz kış günlerinin gelişiyle de dolabımızda yerini aldı fakat bereler dışında bu kış daha Fransız diyebileceğimiz tarzda feminen şapkalar öne çıkıyor.


Denizci tipi şapkalar ve ressam şapkaları bütün mağazalarda tarzına yenilik katmak isteyenleri bekliyor. Daha düz renklerde satışa çıkan bu şapkalar aynı zamanda bu kışın favorisi olan tüvit desenli çeşitleri ve hayvan derisi görünümleriyle de çok ilgi topluyor.

Fötr şapkalar artık spor kıyafetlerle de tercih ediliyor


Son olarak feminenliği yansıtmakta en iyi parçalardan biri olan fötr şapkalardan bahsedelim. Fötr şapkalar hep daha ciddi ve şık kıyafetler ile kombinlenen parçalarken artık spor giyindiğiniz günlerde de tercihiniz olabilir. Bu sentezi görebileceğimiz birkaç kombine beraber göz atalım.

Fötr şapkalardan örnekler

2019 kış modası: Favori renk turuncu


İlayda Usman
Kitlelere ulaşmanın ve tanımadığınız insanların hayatlarına dokunmanın binbir türlü yolu olduğuna inandım hep. Bir öğretmen gelecek nesillerin mimarıdır, bir siyasetçi toplumun ulaşılamayan yerlerin dokunabilir, bir doktor veya bir avukat hayat değiştirebilir. Ben yazmayı seçtim. Yazmaktan keyif aldığım şeyler, anlatmak istediklerim bitmek bilmezdi.