Emekli maaşına promosyon veren bankalar: 600 TL alabilirsiniz!

Emekli maaşına promosyon veren bankalar belli oldu. Bankaya 3 yıl maaş taahhütü veren her emekli, bankanın maaşa göre belirlediği promosyon miktarını alabiliyor. Promosyon miktarı 600 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Emekli maaşına promosyon veren bankalar: 600 TL alabilirsiniz!
Emekli maaşına promosyon veren bankalar: 600 TL alabilirsiniz!

Emekli maaşını bankaya 3 yıllık ları için bankalar 3 senelik dönem için promosyon ödemesi yapıyor. Bankaların promosyonu maaşa göre değişiyor ancak en fazla 600 TL’ye çıkıyor.

Bankalar arası rekabette yüzü gülen emekli başka bir bankaya geçmek istediğinde ise kalan dönemin parasını geri iade ettikten sonra banka değiştirme hakkına sahip. İşte bankaların 2019 yılı itibari ile belirlediği promosyon ücretleri ve diğer avantajları:


Emekli maaşına promosyon veren bankalar:

Deniz Bank emekli maaşı promosyonu:

450 liraya varan promosyon. Emekli müşteri kazandıran her emekliye de 100 lira. İşbirliği halinde oldukları markalarda indirimli alışveriş imkanı. Kredilerde özel faiz. Otomatik ödeme talimatı verenlere 3 ay doğalgaz faturasında yüzde 10 indirimi.

Akbank emekli maaşı promosyonu:

450 liraya varan promosyon. Tüm bankaların ATM’lerinden ayda 2 kez ücretsiz para çekme, ücretsiz havale ve EFT, bireysel kredilere özel faiz oranı.

Fibabank emekli maaşı promosyonu:

Fibabank ise emekli maaşına göre 330 TL, 415 TL ve 500 TL promosyon veriyor. Tüm ATM’lerden ücretsiz maaş çekme, kredilerde ve mevduatta özel faiz imkanı da sunuluyor. Aynı zamanda hesap işletim ücretinden muaf tutuyor.

Garanti Bankası emekli maaşı promosyon ve ek bonus

150 TL ek bonus veriyor. Maaşı için yaptığı ödeme ise 450 liraya varıyor. Kredilerde faiz indirimi ile birlikte Paramatiklerde özel menü ile maaşları tek tuşla kuruşu kuruşuna çekme imkanı.

Türkiye İş Bankası emekli maaşı promosyonu:

450 liraya varan promosyon veriyor. Kredi kartlarında yıllık ücret almıyor, vadeli mevduata ve kredilere özel faiz, ücretsiz havale ve EFT avantajı sunuyor.


Şeker Bank emekli maaşı promosyonu:

450 liraya varan promosyon. 2 otomatik ödeme talimatı veren emekliye 150 lira ek promosyon Şube de işlem önceliği, ücretsiz havale ve EFT, hesap işletim ücreti muafiyeti, eve teslim maaş hizmeti gibi imkanlar.

ING Bank emekli maaşı promosyonu:

450 liraya varan promosyon ve bankaya emekli yakınını getiren, başka bir emeklinin banka ile anlaşmasını sağlayan her emekliye 100 TL nakit para. Özel faizli kredi, ücretsiz tıbbı danışmanlık ve ambulans gibi hizmetlerin yanı sıra hesap işletim ücreti de almıyor.

QNB Finansbank emekli maaşı promosyonları:

Emeklilere bir aylık net gelir 1000 TL’ye kadarsa 300 TL, 1000 TL-2000 TL arasındaysa 375 TL, 2000 TL’nin üzerindeyse 450 TL ödeme yapıyor. Yurt içi diğer tüm banka ATM’lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekme hakkı, işlem ücreti muafiyeti, şubelerde işlemlerde önceliği imkanı sunuyor.

Yapı Kredi Bankası emekli maaşı promosyonları:

Emekli maaşına göre promosyon ödemesi yapıyor. Bir aylık net gelir 1000 TL’ye kadarsa 300 TL, 1000 TL-2000 TL arasındaysa 375 TL, 2000 TL’nin üzerindeyse 450 TL promosyon ödeniyor. Ek olarak Yapı Kredi kredi kartı olan emeklilere ilave 200 TL karşılığı puan yükleniyor.

Ziraat Bankası emekli maaşı promosyonları:

Ziraat Bankası, bir aylık net gelir 1000 TL’ye kadarsa 300 TL, 1000 TL – 2000 TL arasındaysa 375 TL, 2000 TL’nin üzerindeyse 450 TL promosyon ödüyor.

Vakıf Bank emekli maaşı promosyonu:

Emekli maaşına göre promosyon ödemesi yapıyor. Maaşı 1000 TL’ye kadar olanlar için 300 TL, 1000 TL – 2. 000 TL (2000 TL hariç) arasında olanlara 375 TL, 2000 TL ve daha fazla olanlara 450 TL ödeniyor. Ayrıca araç sahibi emekliler için de maaş hesabına HGS etiketi ücretsiz olarak sunuluyor.

TEB emekli maaşı promosyonları ve avantajlar:


450 liraya varan promosyon. Bankaya emekli yakını, tanıdığını getirene 100 TL nakit para. Emekliler, 5 bin liraya kadar olan nakit ihtiyaçlarını yüzde 1.99 faiz oranıyla Türkiye Ekonomi Bankası – TEB’den karşılayabiliyor. Krediler de 3 ay taksit erteleme imkanı.

Türk Telekom 2019 kotasız internet tarifeleri çıldırdı!


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.