Berkay Şahin: Şarkıcıyım aylık gelirim bin lira

Futbolcu Arda Turan ile Şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavgaya ilişkin ilk duruşma sona erdi. Duruşma 19 Haziran’a ertelendi. Mahkemede Berkay’ın ” Aylık gelirim 1000 TL” demesi çok konuşuldu.

Berkay Şahin: Şarkıcıyım aylık gelirim bin lira

Şarkıcı Berkay Şahin sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı: “Arkadaşlar bin TL gelire takılmışsınız ama onu benim neden söylediğim aşikâr. Bin TL kazanmadığımın herkes farkındadır. Bunlara takılmayın, geçin gidin!”

Aralarına güvenlik görevlisi oturdu

İstanbul Adalet Sarayı’ndaki İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada  Arda Turan ile Berkay’ın arasına adliyenin özel güvenlik görevlisi oturdu. Arda Turan’ın avukatları duruşmanın içeriğinin yasaklanması talebinde bulundu. Berkay Şahin ve eşi Özlem Şahin ise bu talebin reddini talep etti. Mahkeme Arda Turan’ın talebini reddetti.


Berkay Şahin: Aylık gelirim bin lira

Kimlik tespitinde Arda Turan, “Profesyonel sporcuyum. Aylık gelirim 300 bin Euro” dedi. Berkay ise, “Şarkıcıyım aylık gelirim bin lira” diye konuştu.

“Özür dileyecek”

Berkay savunmasına, “Arda Turan hatasını kabul edecek özür dileyecek” şeklinde konuştu. “Kendisi yeni baba oldu, ben çocuğundan bir saat bile ayrı kalmasını istemem”  diyen Berkay, “Yaptığı terbiyesizliği kabul edecek” ifadesini kullandı.

“Silahı evden almadım, arabadaydı”

Berkay Şahin’in avukatı Arda Turan’a “Bir çiçek yerine neden silahla gittiniz?” diye sordu. Arda Turan ise ” Haklısınız. Silahla gitmem doğru değildi. Sabah saat 05.00’dı. Samimiyeti göstermek için öyle yaptım aile hassas bir konu benim için. Silahı evden almadım, arabadaydı. Özel bir çaba yoktu, silahı almak için” diye cevap verdi.


Bu arada Berkay olay gecesi Arda Turan’ın ensesini nasıl tuttuğunu özel güvenlik görevlisi üzerinde gösterdi.

“Davaya konu olan sözleri Özlem’e söylemedim”

Arda Turan ise “Hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum. Berkay’ın eşi ve ailesiyle ilgili böyle bir şeyin içinde olmadım. Konuşma sırasında Berkay bana ‘y…’ dedi şikayetçiyim. Davaya konu sözleri Özlem’e söylemedim” dedi.

“Allah’ın huzurunda herkes hesap verecek”

Bunun üzerine Berkay Şahin’in avukatı Ayşegül Mermer, “Özlem hanımı tanımadığınız söylediniz. Sizce neden böyle bir iftira atsın?” diye sordu.
Arda Turan söz alarak “Başkalarının hayatları nasıl ilerler ben bilemem. Onun cevabı müvekkillerinize sorun” dedi.

Özlem Şahin de ” Olay gecesi Arda Turan, ‘Çok güzelsin. Evli olmasaydın seni kaçırmazdım’ dedi . Arda Turan alkollüydü. Oradan uzaklaştım. Ben kimseye iftira atmadım. Benim bir çocuğum var, biri de karnımda. Allahın huzurunda herkes hesap verecek, şikayetçiyim” ifadesini kullandı.

Duruşma 19 Haziran’a ertelendi


Berkay’ın avukat, “Adalet eşitliği gereği Ahmet’e Mehmet’e ne uygulanıyorsa Arda Turan’a da uygulansın. Tutuklama kararı sizin takdirinizdir. Biz adli kontrol hükümlerinin uygulanmasını talep ediyoruz” dedi. Mahkeme heyeti duruşmayı 19 Haziran’a erteledi.

Berkay’ın avukatından Arda Turan’ın tutuklanması için dilekçe


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.