Astroloji: 10 – 16 Haziran 2019 haftalık burç yorumları

Astroloji: 10 – 16 Haziran 2019 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 10 - 16 Haziran 2019 haftalık burç yorumları
Astroloji: 10 – 16 Haziran 2019 haftalık burç yorumları – Astrolog Dinçer Güner

Astroloji: 10 – 16 Haziran haftalık burç yorumları

10 Haziran, 11 Haziran, 12 Haziran, 13 Haziran, 14 Haziran, 15 Haziran ve 16 Haziran tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Koç burcu mayıs ayı

Koç burcu 10 – 16 Haziran haftalık burç yorumları

Koç burç yorumu: Haftaya Mars ile Satürn arasındaki zorlu kontak ile başlıyoruz. Mars/Satürn etkileşimi ile de iş hayatında özellikle patronlarla sorunlar meydana gelebilir, önemli istekleriniz, taleplerinizi bu hafta dile getirmeyin. İş ortamında rekabet ederken problemlerle karşılaşabilirsiniz. Sportif faaliyetler için iyi değildir, kazalar, sakatlıklar oluşabilir.


Kendinizi çok yormayın spor yaparken ve riskli hareketlerden kaçının. Özellikle sağlığınıza dikkat edin. Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta eğer satılık bir eviniz veya gayrimenkulunuz var ise bu konuyla ilgili harika yardım ve destekler alabilirsiniz, satabilirsiniz. Ya da eğer taşınmak gibi bir planınız var tam da ruhunuzu tatmin edecek, çok huzurlu ve sakin bir mekanda bulabilirsiniz evi.

Ailenizden rahatlıkla destek ve yardım görebileceğiniz bu hafta. Bankacılık, kredi, ödemeler konusunda da zorlanmadan işlerinizi halledebileceğinize işaret etmekte. Aile içinde sorunların çözülebileceği, yaraların sarılabileceği güzel bir dönem olacak.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Temmuz ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek, büyük vaatlerin altının boş çıkması anlamını içermektedir.

Özellikle yurt dışı ile ilgili ticari konularda, eğitimle ilgili konularda bunun etkilerini çok daha net hissedebilirsiniz. Bu dönem yurt dışı ile ilgili ticari bir takım girişimleriniz olacaksa tüm planlarınızı ve projelerinizi yeniden ve yeniden değerlendirin. Kimsenin ipiyle kuyuya inmeyin.

Tamamen aldatıcı ve illüzyon olabilir, hedefinizden şaşabilirsiniz. Eğitimle ilgili konular ve sınavlar için de aynı şey geçerli, her şeyi en doğru şekilde yaptığınıza emin olun. Ödevlerde ve sınavlarda özellikle. Gereksiz bir öz güven ve aşırı iyimser bir hava ile sorumluluklarınızdan kaçmayın.

Boğa burcu Nisan aylık burç yorumları

Boğa burcu 10 – 16 Haziran haftalık burç yorumları

Boğa burç yorumu: Haftaya Mars ile Satürn arasındaki zorlu kontak ile başlıyoruz. Mars/Satürn etkileşimi ile cesaret gerektiren işlerde başarılı olmak zorlaşır, gücünüz kısıtlanır, kendinizi yeterince iyi bir şekilde ortaya koyamayabilirsiniz. Otorite figürlerle gerginlikler, problemler meydana gelebilir. Girişimlerimiz engellenebilir, cesaretimiz kırılabilir, hevesimizi kaçırabilirler, moralimizi bozabilirler.

Özellikle bu etkileri iletişim, komşular ve kardeşlerle ilişkilerle yaşayabilirsiniz. Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta ruhsal anlamda sizi geliştirecek bir eğitime katılabilirsiniz ya da bu alanda uzman işinin erbabı kişilerle bir araya gelebilir, destekler alabilirsiniz. Gireceğimiz yeni haftada rahatlıkla her türlü anlaşma ve sözleşmelerinizi yapabilirsiniz.

Eğer ki yalnızsanız, mahallenizden, size yakın ikamet eden biri ile ya da yolculuk esnasında tanışabileceğiniz biri ile flört durumları oluşabilir veya eğitim aldığınız yerde. Bu hafta kuzenlerinize, kardeşlerinize yardım ve destekte bulunmanız gerekebilir, onların ödevleri veya iş konuları ile ilgili.

Keza yine bu hafta tatile çıkmak için de sizler için en uygun zaman, ruhunuza çok iyi gelebilecek yolculuklar söz konusu. Bu çok yaratıcı bir enerjidir, bol bol yazı yazabilir, zihninizde sürekli yaratıcı projeler canlanabilir, hayal gücünüz harika çalışacaktır.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Temmuz ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek, büyük vaatlerin altının boş çıkması anlamını içermektedir.

Bu dönem özellikle sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar ve parasal konular, borçlar, vergiler konusunda bunu yaşayabilirsiniz. Olası senaryolarınız, çok güvendiğiniz dostlarınız ve arkadaşlarınız ciddi bir hayal kırıklığı yaşatabilir size. Ummadığınız bir anda fazla idealize ettiğiniz insanları aslında gözünüzde büyütmenin ne denli anlamsız olduğunun farkına varabilirsiniz.

Parasal konularda zemin inanılmaz kaygan, yatırımlar için hiç doğru bir zaman değil, olmayacak duaya sakın amin demeyin. Gereksiz büyük büyük paralar harcamayın, kredilerden uzak durun.

Borç, vergi ..vb ödemelerinizi dikkatlice yaptığınıza emin olun, gözden bir şey kaçırmayın.Bana nasıl olsa para gelir ya diyerek harcamalarınızı çoğaltmayın, ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Kimseye kefil olmayın. Temmuz ortasına kadar parasal konularda çok zekice hamleler yapabileceğinizi sanmıyorum.

İkizler burcu mayıs ayı

İkizler burcu 10 – 16 Haziran haftalık burç yorumları

İkizler burç yorumu: Haftaya Mars ile Satürn arasındaki zorlu kontak ile başlıyoruz. Mars/Satürn etkileşimi ile de yeni iş girişimleri için, ikna gerektiren durumlar için pek de uygun değildir. Taleplerimiz reddedilebilir. Enteresan katı kurallarla karşılaşabilirsiniz, kendinizi disipline etmeniz gerektiren konularla yüzleşebilirsiniz. Enerjimiz çok düşebilir, hareket etmekte zorlanabilir, tembelliğe eğilim gösterebiliriz.

Finansal konularda işler pek istediğimiz gibi gitmeyebilir, bir zorlanma, bir engel ile karşılaşabiliriz ya da moral bozabilecek bir durum ile. Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta maddi anlamda birilerine yardım etmeniz gerekebilir, sizlerden borç isteyebilirler.

Maddi anlamda genel olarak iyicil etkiler devrede olmakla beraber sağlık için bu hafta biraz harcama yapabilirsiniz. Özellikle yediklerinize, içtiklerinize dikkat edin, son kullanım tarihi geçmiş ürünler tüketmemeye özen gösterin, zehirlenebilirsiniz.

İş konularında özellikle harika destekler alabileceksiniz. Mesleki anlamda oldukça yaratıcı, olası sorunları insanları kırmadan ve dökmeden çözeceğiniz, başkalarına iş bulma konularında veya iş ile ilgili sorunlarında yardımcı olacağınız, bol bol fayda yaratacağınız bir hafta sizleri bekliyor.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Temmuz ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek, büyük vaatlerin altının boş çıkması anlamını içermektedir.

Özellikle iş ortaklıkları, evlilik, ilişkiler ve kariyer alanında deneyimleyebilirsiniz bunu. İş konularında aşırı, gereksiz bir iyimser hava ile risk alabilirsiniz, ama almayın. İş değiştirmek için pek uygun bir süreçte olmayacaksınız.

İş konularında çok ciddi bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz, eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın ve kimseye güvenmeyin. İş konusunda güvendiğiniz kişiler ciddi hayal kırıklığı yaşatabilirler.

Aynı şekilde evlilik ve ortaklıklarla ilgili konularda da durum pek parlak değil. Ummadığınız tepkiler ve durumlar meydana gelebilir. Güven duygunuzun test edileceği bir döneme giriyorsunuz. Bu dönem büyük hayaller kurarak ortaklıklar kurmak, imzalar atmak için de ne yazık ki doğru bir zaman değil. Şartlar ve koşulların her an değişebileceğini unutmamanızda fayda var.

İkizler burcu Nisan aylık burç yorumları

Yengeç burcu 10 – 16 Haziran haftalık burç yorumları

Yengeç burç yorumu: Haftaya Mars ile Satürn arasındaki zorlu kontak ile başlıyoruz. Mars/Satürn etkileşimi ile de balkon düzenlemek, çiçek ekmek, bahçe ve toprak işleri ile uğraşmak için harikadır. Cinsel anlamda sorunlar meydana gelebilir, cinsel korkular, endişelere yaşanabilir. Engelli koşuda olmak gibi geçebilir bu hafta, başarı ancak çok ama çok çalışmak sayesinde gelir.

Düşman kazanabilirsiniz veya düşmanca davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerde ve ortaklaşa yaptığınız işlerde bazı engel ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

İlişkilerde ani kopuşlar, bitişler meydana gelebilir. Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile oldukça romantik, ruhsal yönü kuvvetli, duygusal anlamda sizi tatmin edebilecek bir aşk, flört durumu olabilir.

Olası bir tatil durumu olur ise, ruhunuza inanılmaz iyi gelebilecek bir tatil söz konusu olabilir. İnançları, inanışları güçlü, felsefi yönü kuvvetli kişilerle bol bol bir araya gelebilirsiniz. Özellikle deniz kenarı yerlere seyahat planları yapabilir, tatilleri araştırabilirsiniz.

Bu hafta tek beklentiniz karmaşadan ve kaostan uzak, huzurlu mekanlarda zaman geçirmek olacaktır. İnançlarınızı, yaşama bakış açınızı geliştirecek, size ruhsal anlamda değer katacak özel çalışmalar içine girebilirsiniz.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Temmuz ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek, büyük vaatlerin altının boş çıkması anlamını içermektedir anlamını içermektedir.

Özelikle sağlık, günlük işler, çalışma koşulları, yurt dışı bağlantılı konular, eğitimle ilgili konularda bu etkileri hissedebilirsiniz. İşinizi yaparken veya işinizle ilgili yatırım yaparken oldukça gerçekçi ve ayaklarınızın yere sağlam basmasında fayda var.

Sağlıkla ilgili olarak bilmediğiniz etmediğiniz alternatif tıp yöntemlerinden uzak durun, zehirlenmelere karşıda dikkatli olun. İş ve eğitim konularında hayal kırıklıkları oluşabilir. Bu alanlarda her ne yapıyorsanız sadece kendinize güvenerek yapın. Birlikte çalıştığınız kişiler veya yanınızda çalıştırdığınız yardımcılarınız hayal kırıklığı yaşatabilir.

Aslan burcu Nisan aylık burç yorumları

Aslan burcu 10 – 16 Haziran haftalık burç yorumları

Aslan burç yorumu: Haftaya Mars ile Satürn arasındaki zorlu kontak ile başlıyoruz. Mars/Satürn etkileşimi ile de kesici, delici, her türlü ateşli silah ve aletlerle oynamak, kullanmak tehlikelidir. Tansiyon, kan ile ilgili rahatsızlıklar, isilik, kurdeşen, iltihap gibi sağlık sorunları meydana gelebilir, dişler ve kemikler kırılgan olabilir bu hafta.

Özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konularda tahmin edebileceğinizden daha stresli ve gergin olabilir bu hafta. Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile ruhsal anlamda size iyi gelecek konulara yönelebilirsiniz, yürüyüşlere çıkabilir, kitap okuyabilir, meditasyon yapabilir ya da bu hafta bol bol dua edebilirsiniz.

Tabii ki ruhsal olarak size en iyi neyin geldiğini siz bilirsiniz. Ya da bu hafta profesyonel psikolojik bir destek alabilirsiniz. Bu hafta özellikle rüyalarınız özellikle çok enteresan semboller ve mesajlar içerebilir, ekstra dikkat etmenizde yarar var. Bu hafta vereceğiniz önemli kararlar iç sesinize güvenin, sezgileriniz her zamankinden çok daha güçlü bir şekilde çalışacaktır.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Temmuz ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Bu süreçte finansal açıdan şansınızı çok fazla zorlamamanızda fayda var. Maddi olarak risk almak için zemin çok müsait değil, şartlar ve koşullar her an değişebilir. Kumardan ve borsadan uzak durulması gereken bir dönem.

Hatalı kararlar yüzünden zarar edebilirsiniz. Özel hayatınızda da aynı şekilde risk alınmamasında fayda var. Özel hayata ilişkin hayal kırıklıkları oluşabilir. Olmayacak insanların peşinden sürüklenmeyin özel anlamda.Beğendiğiniz kişileri gözünüzde aşırı büyütüp sonrasında üzülmeyin. Gerçeklerle bağınızı koparmayın.

başak günlük haftalık aylık astroloji

Başak burcu 10 – 16 Haziran haftalık burç yorumları

Başak burç yorumu: Haftaya Mars ile Satürn arasındaki zorlu kontak ile başlıyoruz. Mars/Satürn etkileşimi ile de bol bol dinlenmeli ve ruhu rahatlatmakta yarar vardır. Kazalara, bir şeyleri kırıp dökmeye eğilim oluşur. Özellikle kavgalı ortamlardan uzak durun, birileri ile tartışırken elinizdekileri sağa sola fırlatmayın.

Özellikle dostlarınızla, arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler meydana gelebilir, istemeden de olsa birilerini kırabilir, çok sinirlenebilirsiniz. Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile; dostlarınız, arkadaşlarınız arası harika destek ve dayanışma haftası olacak sizler için.

Özellikle manevi olarak ihtiyacınız olan desteği hemen bulabileceksiniz. Ya da dostlarınızla deniz kenarına bir yere veya bir deniz seyahatine çıkabilirsiniz.

Bu hafta seyahate çıkmak için harika bir hafta. Ortağınız veya partnerinizle aranızda olası sorunları onarmak, yaraları sarmak için de çok uygun koşullar oluşacaktır. Hayatınızda kimse yok ise özel anlamda, dostlarınızın sizler için çöpçatanlık yapmalarına müsaade edin.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Temmuz ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Özellikle aile, gayrimenkul, evlilik, ortaklık, anlaşmalarla ilgili konularda deneyimleyebilirsiniz bunları. Mesela gayrimenkul almak gibi bir niyetiniz var ise tapusu, iskanı…vb bir konuda kazıklanmadığınıza emin olun. Veya satacaksanız ve bir komisyoncu ile anlaşacaksanız da aynı şekilde.

Aile veya evliyseniz de eş ile ilgili hayal kırıklığı yaratacak bir durum meydana gelebilir. Beklediğiniz veya arzu ettiğiniz tepkileri alamayabilirsiniz. Parasal anlamda bir şeylere imza atacaksanız da dikkatli olmanızda fayda var. Maddeleri dikkatli okuyun, oyuna gelmeyin.

terazi günlük haftalık aylık astroloji merkür retro burç yorumları

Terazi burcu 10 – 16 Haziran haftalık burç yorumları

Terazi burç yorumu: Haftaya Mars ile Satürn arasındaki zorlu kontak ile başlıyoruz. Mars/Satürn etkileşimi ile de ev ve iş dengesini dikkatli bir şekilde kurmanız gerekmektedir. Hem ev hem de iş hayatı engel ve stres alanı olarak görünüyor. Gergin ortamlardan uzak durun, taraf tutmayın. Ailede erkeklerle, iş yerinde patronlarla tartışmayın.

Aile içinde sağlık sorunları oluşabilir, hastalıklarla uğraşmanız gerekebilir. Aile içinde sizin cesaretinizi kırabilecek, moral bozacak bir durum oluşabilir. Yuva, aile, yer değiştirme, taşınma, tadilat, gayrimenkul alım ve satım konuları ön planda olacak. Bu işlerle ilgilenirken zaman zaman stres ve baskı altında hissedebilirsiniz.


Özellikle iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güç çekişmelerine dikkat. Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile hem kariyer hem de finansal anlamda sizi memnun edebilecek gelişmeler söz konusu olabilecektir.

Eğer ki terfi gibi bir hayaliniz var ise bu hafta yöneticilerinizin ağızlarını bir arayın derim. Ya da bu hafta size koşulları çok daha iyi olan bir iş teklifi gelirse bence değerlendirmelisiniz. Üstlerinizden, yöneticilerinizden övgüler, hediyeler alabilirsiniz.

Birlikte çalıştığınız kişilere karşı fayda sağlayacak destekler verebilirsiniz. İş konularında hayal gücünüz tam gaz çalışacak ve yaratıcı çözümler bulmanıza olanak sağlayacaktır. İş konularında sadece fazla idealist olmamaya özen gösterin.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Temmuz ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Bu etkiyi daha çok hayatınızda kardeşler, iletişim, sağlık, günlük işler ile ilgili olacaktır. Kendinizi günlük işlerinizi hallederken nasıl ifade ettiğinize dikkat edin. İletişim kanallarını karıştırmayın, kime neyi nasıl gönderdiğinize dikkat edin. Hatlar, konuşmalar veya gönderiler karışmasın.

Komşularınız veya kardeşleriniz ya da varsa çalışanlarınız hayal kırıklığı yaşatabilirler. Fikirlerinizi ve projelerinizi dikkatli organize edin. Kendi işinizi yapıyorsanız parasız iş yapmayın, olabildiğince peşin çalışmanızda fayda var. Eğer birini işe alacaksanız, onu dikkatli araştırmanızda fayda var. İş konusunda kime ne sorumluluk verdiğinize dikkat edin, işinizin takibini iyi yapın.

akrep burcu yorumu merkür retro burç yorumları

Akrep burcu 10 – 16 Haziran haftalık burç yorumları

Akrep burç yorumu: Haftaya Mars ile Satürn arasındaki zorlu kontak ile başlıyoruz. Mars/Satürn etkileşimi ile de yurt dışı ile ilgili işler, iletişim işleri, yabancılarla yapacağınız her türlü iş hayatınızın stres ve engel yaratan konularına dönüşebilir. Seyahatlerde sorunlar, sürpriz rötarlar meydana gelebilir. Seyahat esnasında kimseyle kavga etmemeye özen gösterin.

İllegal her türlü detaydan uzak durun, eğitimle ilgili konularda bazı zorlanmalarla karşılaşabilirsiniz. Mars/Neptün etkileşimi ile ruhsal anlamda size inanılmaz iyi gelecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz veya uygulama, teknik öğrenebilir, eğitimlere katılabilirsiniz.

Hepsi tamamen sizin ruhsal, bilinçaltı tarafınıza iyi gelebilecek konular üzerine olacaktır. Yurt dışı kaynaklı her türlü işiniz, sosyal, ticari, resmi işlerinizde krizler, sorunlar meydana gelebilir. Özel hayatınızda yaralarınız sarılmaya başlayacak.

Eğer ki işiniz yaratıcılık gerektiren bir iş ise, oldukça özgün eserler, özgün fikirler ortaya çıkarabilirsiniz. Eğer yalnızsanız, yumuşak kalpli, ruhunuza dokunabilecek olan bir seks partneri çekebilirsiniz hayatınıza.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Temmuz ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Bu konuları daha çok para, kazançlar, riskli yatırımlar, özel hayatla ilgili alanda yaşayabilirsiniz. Maddi konularda şansınıza gereksiz yere çok güvenebilir, har vurup harman savurabilirsiniz. Yapmayın!

Paranızı riskli yatırımlarda, borsa, spekülatif yatırım araçlarında değerlendirmemenizde fayda var. Maddi konularda hayal kırıklığı yaratacak bir durum meydana gelebilir. Keza özel hayatınızla ilgili de hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Konu para yüzünden ya da güven yüzünden olabilir.

yay

Yay burcu 10 – 16 Haziran haftalık burç yorumları

Yay burç yorumu: Haftaya Mars ile Satürn arasındaki zorlu kontak ile başlıyoruz. Mars/Satürn etkileşimi ile de cesaret gerektiren işlerde başarılı olmak zorlaşır, gücümüz kısıtlanır, kendimizi yeterince iyi bir şekilde ortaya koyamayabiliriz. Otorite figürlerle gerginlikler, problemler meydana gelebilir.

Girişimleriniz engellenebilir, cesaretiniz kırılabilir, hevesinizi kaçırabilirler, moralinizi bozabilirler. Özellikle bu engelleri, vergi, borç, muhasebe, parasal konularda yaşayabilirsiniz. Krediniz onaylanmayabilir, zoraki ekstra ödemeler, harcamalarla uğraşmanız gerekebilir.

Gerektiği anda nakit bulmakta zorlanabilir, bankacılık işlemlerinde stresli durumlar meydana gelebilir. Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta ruhunuza iyi gelebilecek medaitatif konulara yönelebilirsiniz. Yardımlaşma temaları ön plana çıkıyor hayatınızda.

Bu hafta özellikle sezgileriniz muazzam kuvvetli, hatta rüyalarınızı not etmenizi bile tavsiye ederim. Bilinçaltınızdaki korkularınızla yüzleşmek, sorunları çözmek, ruhsal çalışmalar yapmak için muhteşem!

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Temmuz ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Kendinizi epey şanslı hissedip düşüncesizce riskler alabilirsiniz, ama yapmayın. Özellikle aile, yerleşim, gayrimenkul, eğitim, araba ile ilgili konularda işler tam da istediğiniz gibi gitmeyebilir. Aile ile ilgili konularda hayal kırıklığı olabilir, parasal konuları istediğiniz gibi yönetmek pek kolay olmayabilir.

Gayrimenkul ile ilgili konularda veya aile ile ilgili konularda gerçeklerden uzak hayalci bir şekilde davranabilirsiniz. Olayları yanlış değerlendirebilirsiniz. Ailede rahatsızlıklar, hastalıklar söz konusu olabilir.

Temmuz ortasına kadar alkol kullanımına da dikkat edilmesinde yarar var.Tembelliğe eğilim artabilir, elinizi hiçbir işe sürmek istemeyebilirsiniz, yapmayın harekete geçin ama temkinli olun.

oğlak

Oğlak burcu 10 – 16 Haziran haftalık burç yorumları

Oğlak burç yorumu: Haftaya Mars ile Satürn arasındaki zorlu kontak ile başlıyoruz. Mars/Satürn etkileşimi ile de yeni iş girişimleri için, ikna gerektiren durumlar için pek de uygun değildir. Taleplerimiz reddedilebilir. Enteresan katı kurallarla karşılaşabiliriz, kendimizi disipline etmemiz gerektiren konularla yüzleşebiliriz.

Enerjimiz çok düşebilir, hareket etmekte zorlanabilir, tembelliğe eğilim gösterebiliriz. Özellikle ikili ilişkilerde isteklerimizi yaptırmak zor hale gelebilir, yanlış iletişim, yanlış kelimeler kullanmaktan dolayı tartışma yaratacak durumlar oluşabilir. Ortaklıklar ve ilişkiler bozulabilir.

Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta ruhsal yönü güçlü, mistik kişilerle bir araya gelebilir, onlardan destek alabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz, manevi tarafı güçlü, yardımsever, hümanist biri ile tanışabilir, aranızda bir flört başlayabilir.

Arkadaşlarınız ya da partneriniz için yaşamınızda fedakarlık etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Ortak, partner veya dostlarınıza destek ve yardımcı olmanız gereken durumlar olabilir.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Temmuz ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Bu dönem yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızdan yana hayal kırıklığı yaşatacak durumlar olabilir. Çok önemli, beklediğiniz haberler istediğiniz şekilde gelmeyebilir. Biraz yalnız kalmak isteyebilir, kimseyle içli dışlı olmak istemeyebilirsiniz. Bir şeylere imza atacaksanız, iyice okuyun, alelacele imzalamayın.

Terapi almak, ruhsal sorunlarınız var ise bunların üstüne gitmek, rüyalarınıza odaklanmak için güzel bir dönem. İçsel denge ve huzurunuzu bulacak eylemler yapmaya gayret edin bol bol. Eğitimler, sınavlar konusunda da dikkatli olun. Bu aralar zihniniz biraz karmaşık, ne yapacağınızı bilemez bir modda olabilirsiniz. Karar vermeyin, vermek zorunda da değilsiniz.

kova merkür retro dolunay burçlar

Kova burcu 10 – 16 Haziran haftalık burç yorumları

Kova burç yorumu: Haftaya Mars ile Satürn arasındaki zorlu kontak ile başlıyoruz. Mars/Satürn etkileşimi ile de balkon düzenlemek, çiçek ekmek, bahçe ve toprak işleri ile uğraşmak için harikadır. Cinsel anlamda sorunlar meydana gelebilir, cinsel korkular, endişelere yaşanabilir.

Engelli koşuda olmak gibidir bu günler, başarı ancak çok ama çok çalışmak sayesinde gelir. Özellikle birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gereksiz stres ve gerginlikler oluşabilir. İş ortamınızda birileri ayağınızı kaydırmak isteyebilir, iş yaptığınız kişiler veya iş arkadaşlarınızdan düşmanlıklar görebilirsiniz.

Bu hafta iş konusunda risk almamaya özen gösterin, herkese atarlanmayın. Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta iş yükünüzü hafifletebilecek yeni elemanlar, yeni yardımcılar alabilirsiniz. İş konularında başka insanlara yardım edebilir, iş bulmalarını sağlayabilir veya başkaları size iş bulmanız konusunda destek olabilir.

İşleriniz konusunda muazzam yaratıcı olabileceğiniz bir hafta olacak, özellikle işiniz reklam ya da kreatif bir iş ise en güzel işlerinizi ortaya çıkartabilirsiniz. İşinizi yaparken manevi anlamda huzur ve tatmin duygusunu rahatlıkla hissedebileceksiniz.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Temmuz ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Bu dönem arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler ve para mevzularına biraz dikkat! Bu alanlarda ciddi hayal kırıklığı yaşatacak durumlar meydana gelebilir. Borç vermek, almak için de uygun bir dönem değil ve arkadaşlarınızla iş yapmak için de uygun değildir. Gerçekçi olmayan parasal hedefler peşinde koşabilir ve günün sonunda zarar edebilirsiniz.

Gözünüzde fazlaca büyüttüğünüz dostlarınızdan yana hayal kırıklıkları yaşanabilir, güveniniz sarsılabilir. Ekonomik anlamda da kişisel sorumluluğunuzu almanız gerek, paranızı har vurup harman savurmayın, bütçenizi dikkatli yapın. Ekonomik anlamda olmayacak duaya amin demeyin, kimsenin ipiyle kuyuya inmeyin.

balık merkür retro dolunay burçlar mayıs ayı

Balık burcu 10 – 16 Haziran haftalık burç yorumları

Balık burç yorumu: Haftaya Mars ile Satürn arasındaki zorlu kontak ile başlıyoruz. Mars/Satürn etkileşimi ile de bol bol dinlenmeli ve ruhu rahatlatmakta yarar vardır. Kazalara, bir şeyleri kırıp dökmeye eğilim oluşur. Özellikle kavgalı ortamlardan uzak durun, birileri ile tartışırken elinizdekileri sağa sola fırlatmayın.

Özellikle dostlarınızla, arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler meydana gelebilir, istemeden de olsa birilerini kırabilir, çok sinirlenebilirsiniz. Özel hayatınızda özellikle krizler yaratmamaya özen gösterin, kimsenin kalbini kırmayın. Partneriniz var ise onunla ilişkinizde ağzınızdan çıkacak olan kelimelere dikkat edin.

Bu hafta beğendiğiniz biri var ise gidip açılmak, ilan-ı aşk etmek için pek de uygun değil. Paranızı riskli işlere yatırmayın, para kaybı yaşayabilirsiniz. Mars/Neptün olumlu etkileşimi ile bu hafta ruhsal her türlü çalışmalar için mükemmel bir hafta sizler için.

Eğer ki işiniz sahne, tiyatro, müzik gibi bir iş ise bu hafta en güzel teklifleri alabilir, iş konularında olası sıkıntı ve dertlerinizden kurtulabileceksiniz demektir. Eğer ki yalnızsanız yumuşak kalpli, hassas, ruhsal yönü gelişmiş, romantik bir partner bulabilirsiniz kendinize veya bir flört.

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Temmuz ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Kariyer konusunda kendinize aşırı güvenebilir ve bu alanda olası iyi fırsatları kaçırabilir, çarçur edebilirsiniz dikkat edin. Hayata karşı yargılarınız, değerlendirmeleriniz bu dönem hatalı olabilir. Çevrenizdeki insanların sözlerine kulaklar vermenizde fayda var. Üstünüze bir miskinlik bulutu çökebilir ve hiçbir iş yapmak istemeyebilirsiniz.

Hayatınızın akışını değiştirecek önemli atılımları yapmamanızda fayda var. Hayatınızda meydana gelen olayları, teklifleri veya her ne oluyorsa hızlı ve aktif bir şekilde, gerçekçi değerlendiremeyebilir ve bir hayalin peşinden sürüklenebilirsiniz, dikkat edin. Özellikle kariyer anlamında risk almak için uygun bir süreçte değilsiniz. Bu alanda ciddi bir hayal kırıklığı meydana gelebilir, beklentiniz karşılanmayabilir.

Dinçer Güner | Detaylı yorumlar: sorumgeldi. comSözcü Astroloji

Astrolog Dinçer Güner YouTube


Astroloji: Aylık ve haftalık burç yorumlarınız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.