Korona virüs insan yaşamını doğrudan etkiledi

Dünyada yaşanan pandemiden kaynaklı olarak dünyadaki tüm ülkelerin giriş çıkışları kapatıldı, ülkeler kendi içlerine kapandı. Bu durum seyahat kısıtlamalarını da getirdi, ülkelerin birbirleri ile hava, kara ve deniz yolu ile ulaşımlarına karşılıklı olarak yasaklamalar getirildi. Ama pandeminin etkisinin azalmaya, korona virüs testlerinde vaka sayılarının azalmaya başlaması ile ülkelerde normalleşme süreçleri başlatıldı.

Korona virüs insan yaşamını doğrudan etkiledi

Korona virüs insan yaşamını doğrudan etkiledi

Yakın zamanda seyahat haberleri okumaya başlayacağız

Bazı ülkeler uçuşlara hava sahalarını açmaya karar verdi, yurt içi uçuşlarını da durduran ülkelerde hem yurt içi hem de yurt dışı havayolu seyahatlerine kısa süre içinde başlanması bekleniyor artık seyahat haberleri okumaya yakın zamanda başlayacağız. Korona virüs etkisi yalnız seyahat kısıtlaması ile değil sosyal ve kültürel hayatın da yavaşlaması ile yaşamı etkiledi.

Pek çok kültür ve sanat etkinliği iptal edildi

Ülkemizde ki pek çok kültür ve sanat etkinliği iptal edildi, sanal ortamda programlar hayatın akışında yerini aldı. Pandemi ile birlikte son dakika kültür & sanat haberleri daha az gündeme geldi. Pandemi sonrası normalleşme sürecinde hiçbir şey salgın öncesinde ki gibi olmayacak, eskiden yaptığımız çoğu şeyi belki yapamayacağız örneğin toplu bir gösteri ya da konser izleyemeyeceğiz ama bu kültür ve sanatın hayatımızdan çıkacağı anlamı taşımayacak.

İnternetten buluşmalar sürecek

Gerek belediyeler gerek bakanlık bünyesinde ki kurum ve kuruluşlar tüm etkinlikleri sosyal mesafe çerçevesinde gerçekleştirecek ya da internet ile sanatseverleri buluşturacaktır. Her alanda olduğu gibi kültür ve sanat alanında da tarafsız ve doğru habercilik politikası ile yayıncılığını sürdüren Haber365 bu konularda ki ülke ve dünyada ki son gelişmeleri takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor.

Haber sitesine abone olun

Yalnız haberler ile değil dünyada paylaşılan gezi fotoğrafları ile de izleyenlerine unutulmaz dünya seyahatlerini sanal ortamda sunan haber sitesine sizde ücretsiz katılarak paylaşımlarında yararlanabilirsiniz. Haber sitesine abone olun, gerek bilgisayarınızdan gerekse mobil uygulaması ile cep telefonu ve tabletinizden sitenin haberlerini, etkinliklerini, paylaşımlarını, köşe yazarlarının yorumlarını ve hem şehrinize hem de dünyaya dair gelişmelerin tamamından haberdar olun.

Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.