Astroloji: Mart 2018 burç yorumları

Astroloji Mart 2018 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: Mart 2018 burç yorumları

Astrolog Binnur Zaimler yorumladı…

koç burcu astroloji

Koç burcu – Mart 2018 astroloji aylık burç yorumları

İlk yarısı hız ve heyecan dolu, ikinci yarısı ise türbülansların olduğu bir ay sizi bekliyor. Öncelikle ayın ilk günlerinde etkili olacak dolunaydan bahsedelim. Her dolunay bizim bir takım şeyleri görmemizi kolaylaştırır. Başak burcunda gerçekleşecek bu dolunay, sizin işle ilgili durumunuzu daha net şekilde ortaya koyacak.

Ofis hikayeleri gündeminizde olacak. Bitirmeniz gereken, size verilen işleri yetiştirme telaşı içine girebilirsiniz. Veya önemli bir projenin gidişatı, nasıl şekillendiği daha net bir şekilde ortaya çıkacaktır. Ekibiniz varsa, size bağlı çalışanlarla ilgili konular gündeme geliyor. Özetle, kontrol edemediğiniz konulara odaklanmayın, kendinizi somut olarak yaptığınız işe verin. Çok kazançlı çıkarsınız.


6 Mart günü güzellik, estetik ve uyumu sembolize eden gezegen Venüs, Koç burcuna geçiyor. Bir aydan daha fazla zaman Koç burcunda kalacak olan gezegen size özel bir çekicilik kazandıracak. İş ve özel hayatınızda hedeflerinize ulaşmada size yardımcı olacak. Başkaları tarafından oldukça sempatik bulunduğunuz bu günleri iyi değerlendirin. Venüs Koç burcundayken o çok istediğiniz işe başvurun, beğendiğiniz kişiye yakınlaşın, en çok çalışmak istediğiniz müşterinin kapısını çalın.

Ayın ikinci yarısında, 20 Mart sonrası hareketlerinizi biraz kontrol etmeniz, özellikle düşünmeden konuşmamanız çok önemli. Sosyal medyada, mesajlaşmalarda acele hareket etmeyin. Sakin kalın. İletişim, ulaşım, zihinsel yetenekler ve düşüncelerimizi sembolize eden Merkür Koç burcunda 22 Mart – 15 Nisan arası geri harekette olacak.

boğa burcu astroloji

Boğa burcu – Mart 2018 astroloji aylık burç yorumları

Ayın ilk günlerinde etkili olacak dolunay 2 Mart günü gerçekleşiyor. Başak burcunda gerçekleşecek dolunay toprak elementi olduğunuz için pek çok şeyi görmenizi sağlıyor. Özellikle aşk hayatınız, keyif aldığınız ilgi alanlarınızla ilgili güzel gelişmeler var. Hayatınızda biri yoksa yeni biri karşınıza çıkabilir. Dolunay dönemi eğitim vermeniz, sahnede olmanız için çok önemli fırsatlar getiriyor.

18 Mart günü Oğlak burcuna geçecek olan Mars, yurt dışı ve uzaklarla ilgili konularda efor sarf etmenizi destekleyecek. Atılım ve mücadeleyi sembolize eden gezegen Mars, hangi yaşam alanından geçerse orayı canlandırır. Hareket getirir. Sizin de 18 Mart sonrası kişisel gelişim, akademik konular, uluslararası bağlantılar, medya ve reklam konularında atılım yapmanızı sağlayacak. Hayata olan bakış açınız genişleyecek.

17 Mart günü Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ise iki hafta boyunca sosyal alanda yeni kapılar açıyor. Kulüpler, dernekler, yeni gruplar hayatınıza girebilir. Bu alanlarda yeni görevler de alabilirsiniz. Aslında, bu Yeni Ay gelecek planlarınız, ideallerinizi de yenilemenizi sağlayacak. İdealist tarafınız yükseliyor. 22 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında geri harekette olacak Merkür, kuruntu ve endişelerinizin artmasına neden olmasın. Sadece somut olan konularla ilgilenin. Dedikodu ve hurafeleri bir kenara bırakın.

ikizler burcu astroloji

İkizler burcu – Mart 2018 astroloji aylık burç yorumları

Ayın ilk günlerinde dolunay hayatınızda etkili olacak. Başak burcunda gerçekleşecek bu gökyüzü hareketi ev ve aile düzeniyle yakından ilgili. Evde bazı şeylerin değişmesi gerektiğini fark edeceksiniz. Fiziksel olarak evin değişimi size iyi gelecek.

Yeni eşyalar almak, odaların düzenini değiştirmek hatta taşınma kararı almak da bunların arasında. Aile içinde bazı şeylerin konuşulması, bir süredir aksayan konuların açıkça masaya yatırılması faydalı olur. Ancak gerginliği tırmandırmayın. Dolunay sırasında seçimlerinizi netleştirin, ama kimseyi kırmadan.

Venüs 6 Mart sonrası Koç burcunda ilerliyor. Sosyal alanda, dostlarınızla güzel zamanlar sizi bekliyor. Venüs, aynı zamanda işle ilgili mesleki gruplarda ve derneklerde de ön plana çıkmanızı, hatırlanmanızı sağlayacaktır. Bol bol davetlere katılın.

Öğle yemeklerinde ofiste oturacağınıza dolaşın, iş yemekleri yiyin. Çevrenizin zenginliği, bakış açınızın da genişlemesini sağlayacak. İkizler burcunun yönetici gezegeni Merkür 22 Mart sonrası 20 gün boyunca geri harekette olacak. İletişim ve ulaşım konularını sembolize eden gezegen yanlış anlaşılmalara açık ortamlar oluşturabilir. Bu dönemde eski dostlarınızı tekrar bulmanız, onlarla bağlantıya geçmeniz güzel gelişmeler getirebilir.

yengeç burcu astroloji

Yengeç burcu – Mart 2018 astroloji aylık burç yorumları

Güzel bir dolunay ile ay başlıyor. Mart ayının ilk günleri, iletişim ve ulaşım konularında güzel gelişmeler getiriyor. Kısa geziler yapabilir, daha önce görmediğiniz yerlere gidebilirsiniz. Dolunay sayesinde sosyal medya, yazılı sözlü iletişim, yazışmalar, hatta sözleşmeler bile size keyif ve başarı katabilir.

6 Mart sonrası birkaç hafta boyunca kariyer alanında olumlu gelişmeler var. Kişisel imajınız üzerine çalışın. Sizi uzaktan tanıyanların da ilgisini çekiyorsunuz. İş hayatında olumlu görev değişiklikleri veya ödüller alabilirsiniz.

17 Mart günü gerçekleşecek Yeni Ay aşk hayatınızı da tazeliyor. Aşık olmak, eğlenmek, hayatın keyfini çıkarmak isteyeceksiniz. İlgi alanlarınıza, yaratıcılığınızı hissettiğiniz anlara hayatınızda yer açın.

18 Mart günü Mars karşıt burcunuza geçiyor. Birkaç ay boyunca ikili ilişkiler önem kazanıyor. İş hayatında sizi biraz zorlayan otorite figürleri ile çalışmak durumundasınız. Diğer taraftan özel hayatınızda ise sizinle bir arada olan özel kişiyle işler ciddiye binecek görünüyor. Evliyseniz eşinizin hayatında hareketlilik ve değişim söz konusu.

22 Mart sonrası geri harekette olacak Merkür 20 gün boyunca yanlış anlaşılmalara açık bir dönem getirebilir. Özellikle iş hayatınızdaki konumunuzla ilgili herkesin kafası biraz karışabilir. Bu dönemde kariyer değişikliği için acele etmeyin. 15 Nisan sonrasını bekleyin.

aslan burcu astroloji

Aslan burcu – Mart 2018 astroloji aylık burç yorumları

Mart ayının ilk günlerinde maddi birikimlerinize odaklanın. Ne kadar para kazanıyorsunuz? Ne kadar harcamanız gerekiyor? Bunları iyi hesaplayın. Yatırım kararlarınızı akılcı şekilde verebilir, dolunay ışığı altında doğru hesaplamalar yapabilirsiniz. Daha fazla güvencede hissetmek için kendinize yatırım yapın.

6 Mart günü uyum ve barışı, güzelliği simgeleyen gezegen Venüs Koç burcuna geçiyor. Birkaç hafta boyunca uzaklar, yabancılar, basın yayın işbirlikleri, kişisel gelişim konuları sizin için gündeme geliyor. Her şey yolunda. Hatta yurt dışı seyahat imkanınız varsa 6-18 Mart tarihleri arası uygun günlerdir. 18 Mart sonrası birkaç gün ortaklaşa paylaşımlar, ortak paralar gündeme geliyor.

22 Mart – 15 Nisan tarihleri arası Koç burcunda geri harekette bulunacak Merkür işleri biraz karıştırabilir. Basın konuşmalarınıza, yurt dışı ve yabancılarla ilgili ilişkilere özen gösterin. Herkesin söylediğine bu dönemde güvenmeyin. Yanlış bilgiler ortada dolaşıyor olabilir.

18 Mart sonrası ofiste birkaç ay sürecek yeni bir maraton başlıyor. Kısa sanıp uzayacak olan bu projeler iyi çalıştığınızda başarı getirecektir. Bu dönemde sağlığınıza özen gösterin. Özellikle omurga, diş, cilt bakımınızı, kontrollerinizi ihmal etmeyin.

başak burcu astroloji

Başak burcu – Mart 2018 astroloji aylık burç yorumları

Ayın ilk günlerinde dolunay sizinle yakından ilgili. 2 Mart günü Başak burcunda gerçekleşecek bu gökyüzü hareketi 2018 yılının en önemli günlerini beraberinde getiriyor. 1-5 Mart arası günlerde etkili olacak dolunay ışığında kendi kararlarınızı vermeniz, cesur olmanız çok önemli. Özel ve iş hayatınızdaki ilişki dengelerinde sizi rahatsız eden konular varsa sakince konuşmayı deneyin. Asla ertelemeyin. Her şey bu denli görünür haldeyken yapılacak en son şey görmezden gelmek olacaktır. Kendinizle, hayatınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, köprüleri yıkmayın. İnsanlarla yine de uzlaşma yolunu deneyin, tabii kendi isteklerinizden vazgeçmeden.

17 Mart günü karşıt burcunuzda gerçekleşecek Balık burcunda Yeni Ay sonrası iki hafta boyunca yeni kişiler hayatınıza giriyor. İş hayatınızda yeni çalışma arkadaşlarınız olabilir. Başka bir işe de geçebilirsiniz.

18 Mart günü toprak elementi olan Oğlak burcunda geçen Mars, hayatınızı oldukça rahatlatacak. Siz de toprak elementi olduğunuz için, bu gökyüzü hareketi, ayaklarınızın yere basmasını, üretkenliğinizin artmasını sağlayacak. Eğitimler, sunumlar, sahne gösterileri… Ne olursa olsun keyif aldığınız işlerde ilerleme içindesiniz. Bir süreliğine işinizin sevmediğiniz kısımlarını başkalarına devredin. Sevdiğiniz taraflarına daha fazla zaman ayırın.

terazi burcu astroloji

Terazi burcu – Mart 2018 astroloji aylık burç yorumları

Ayın ilk günleri, işyerindeki işler konusunda biraz kafanız karışık olabilir. Kontrol edemediğiniz olaylar, ya da size aktarılmayan durumlarla ilgili günlük işler aksayabilir. Sakinliğinizi koruyun ve çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki uyumun önemini fark edin. Gelip geçici problemler için kimsenin canını sıkmaya gerek yok.


6 Mart günü karşıt burcunuza geçen Venüs, ilişkilerinizin ön plana çıkacağını gösteriyor. Yeni biri karşınıza çıkabilir. İş hayatında sizinle çalışacak yeni biri de gelebilir. Karşıdaki kişilerin spontan, eğlenceli tarafları hoşunuza gidecek. Fazla dürüst ve direkt olmaları sizi rahatsız etmesin.

18 Mart günü Oğlak burcuna geçen Mars ev konularını gündeme getirecek. Taşınma, ev alma, tadilat yapma veya aile düzeninde yeni birilerinin size katılması gibi durumlar oluşabilir. Eve her zamankinden biraz daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Evinizi ihmal etmeden, işleri ciddiye almayı deneyin.

22 Mart günü geri harekete geçecek olan Merkür, iletişim, ulaşım konularını sembolize ediyor. Karşıt burcunuzda 15 Nisan’a dek geri harekette olması, ilişkilerle ilgili karışık bir dönem anlamına gelebilir. Karşıdaki kişiler – hem iş hem de özel hayatınızda- iyi niyetli olsalar da size tam bilgi veremeyebilirler.

Yanlış anlamalara, unutkanlıklara ve iletişimde olduğunuz kişiler yüzünden zor durumlara girmemeye dikkat edin. Merkür’ün geri hareketinin güzel tarafları da var: Eski tanıdıklarınızla karşılaşıp yeni projeler için konuşabilirsiniz. Partnerinizin bu dönemde yanlış kararlar vermesi, yanlış sözler sarf etmesi durumunda büyük kararlar vermek yerine olayları zamana bırakın.

akrep burcu astroloji

Akrep burcu – Mart 2018 astroloji aylık burç yorumları

Ayın ilk günlerinde etkili olacak dolunay size iyi gelecek. 2 Mart günü Başak burcunda gerçekleşecek bu gökyüzü hareketi, bir süredir beklediğiniz bir yazışma, belge, sözleşmeyi kapınıza getiriyor. Haberlerin hepsine ulaşmanız mümkün.

Dolunay ışığı altında kararları doğru alıp ilerlemeniz, imzaları atıp sözleşmeler imzalamanız olumlu sonuçlar doğuracak. Sosyal medya, internetle bağlantılı işler yapıyorsanız, daha aktif olun. Yakın çevrenizle temasa geçin, gerekirse onlardan destek isteyin. Çocukluk arkadaşlarınız, kardeşleriniz bu dönemde gündeminizde olacak.

1-4 Mart arası kısa hafta sonu kaçamağı da iyi bir fikir olabilir. 17 Mart günü gerçekleşecek Balık burcunda Yeni Ay sizin aslında dünyaya açılmanız demek. Uzaklar, yabancılar, yurt dışı işlerin başlaması için uygun zamanlar. Yeni Ay ile beraber hayata olan inancınız artıyor. Bu dönemde büyük düşünün. Kendi kişisel gelişiminize odaklanın. Bir süreliğine yakın çevreniz ve kardeşlerinizi bir kenara bırakın. Onlar hayatınızda hep var. Ancak şimdi sizin daha büyük bir Dünya için çalışmanız gerekiyor.

22 Mart sonrasında Merkür geri harekete geçiyor. İletişim, ulaşım, düşünce ve konuşmalarımızı sembolize eden gezegenin bu konumu, 15 Nisan’a dek günlük işlerinizde revizyonlar gerektirebilir. Teslim tarihi gelmiş bir işi bitiremediğinizde, tekrar tekrar işlerin üstünden geçtiğinizde dert etmeyin.

Merkür, mükemmel iş çıkarmanıza yardımcı oluyor sadece. Ekipten ayrılmış, daha önce istifa etmiş kişiler bu dönemde geri dönebilir. Yine bu dönemde sağlığınıza dikkat edin. Sağlık kontrolleri ve tahlillerin sonuçları yanlış da çıkabilir.

yay burcu astroloji

Yay burcu – Mart 2018 astroloji aylık burç yorumları

Mart ayına hızlı başlıyorsunuz. Kariyerinizde nereye doğru gideceğiniz ayın ilk günlerinde şekillenecek. 2 Mart günü iş hayatınızı ışıklandıracak dolunay, size seçim yapmanızı söylüyor. Her şey bu kadar belirginken adım atmak size kalıyor. İş teklifleri veya itibarınızı artıracak başka konular gündeme gelecektir.

6 Mart günü Koç burcuna geçen Venüs sizin için keyif, aşk ve yaratıcılık demek. Birkaç hafta boyunca etkili olacak bu gökyüzü hareketi, hobilerinizin önemini gösteriyor. Kısa tatil kaçamakları hayata bakış açınızı genişletecektir. Sahnede olmak ve kendinizi ifade etmek için güzel fırsatlar var. 17 Mart günü oluşan Yeni Ay ile birlikte evinizi yenilemek iyi bir fikir olabilir. 16 Mart günü evde eskimiş ve hiç kullanmadığınız ne varsa ihtiyaç sahiplerine gönderin.

22 Mart günü iletişim ve ulaşım konularını sembolize eden gezegen Merkür geri harekete geçiyor. Bu dönemde eski aşklar gündeme gelebilir. Bir süredir uğraşamadığınız, ancak sevdiğiniz ilgi alanlarına tekrar geri dönmeyi deneyin.

18 Mart gününden itibaren uzun bir süre Oğlak burcunda hareket edecek Mars maddi kazanımlarınızı gündeme getiriyor. Bu dönemde gelirinizi artırmak için yapacağınız hamleler, konuşmalar işe yarayacaktır. Bir kenarda oturup başkalarının sizin hakkınızı vermesini beklemeyin. Mars, sizin harekete geçmenizi ve kendinizi ortaya koymanızı sağlayabilir.

oğlak burcu astroloji

Oğlak burcu – Mart 2018 astroloji aylık burç yorumları

Ayın ilk günlerinde kuvvetli konumdaki kişilerden gelen destek hayatınızı rahatlatacak görünüyor. Kendinizi bir süredir oldukça iyi geliştirdiniz, bu gelişim önümüzdeki aylarda da devam edecek. Şimdi bu dolunay sırasında, daha geniş pencereden hayata bakabileceğiniz kapılar açılıyor. Yurt dışı, yabancılar, öğrenim konularında emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Ne yöne gideceğinizi netleştirebilirsiniz. Yabancılarla çalışmak, kendinizi büyük dünyanın parçası hissetmek güzel olacak.

6 Mart günü Koç burcuna giren Venüs, eve yapacağınız harcamaların 20 Mart’a dek uygun olacağını, evi güzelleştirmenin tam zamanı olduğunu söylüyor. 17 Mart günü gerçekleşecek Yeni Ay sonrasında sözlü yazılı iletişim, yeni projeler gündemde olabilir. Yeni bir konuda eğitime başlamak için 17-20 Mart arası uygun.

22 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında gri harekette olacak Merkür evle ilgili karışıklıklar getirebilir. Bu dönemde tadilat yapmak, ev düzeniyle ilgili kararlar vermekten kaçının. 18 Mart sonrası Mars Oğlak burcuna geçiyor. Kendinizi birkaç hafta boyunca oldukça enerjik hissedeceksiniz. Bu hareketli dönemde fiziksel, ruhsal, zihinsel ve kariyer anlamındaki gelişimlere odaklanın. Her şeyi yapabilecek, hedeflerinize ulaşacak gücünüz var. Spora başlayın, eğer spor yapıyorsanız tempoyu artırın. Bedensel olarak hareketli olmanız, hayatınızın diğer alanlarına olumlu yansıyacaktır. Kendinize koyduğunuz kariyer hedefleri için ilgili kişilerle konuşun, ısrarcı olun. Kazançlı çıkacaksınız.

kova burcu astroloji

Kova burcu – Mart 2018 astroloji aylık burç yorumları

Ayın ilk günlerinde etkili olacak dolunay para konularını gündeme getiriyor. Başkalarıyla ortak girişimleriniz iyi sonuç verebilir. Ortak veya eşinizle beraberce yapacağınız yatırım fırsatları var. 6 Mart gününden itibaren birkaç hafta boyunca yakın çevreniz, kardeşler, eski okul arkadaşlarınızla görüşmek, onlarla iletişimde olmak keyif verecektir.

17 Mart günü Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, birkaç hafta boyunca maddi birikimlerinizde artışı müjdeliyor. Yaptığınız işin yanında yeni bir iş veya proje de alabilirsiniz. İşyerinde ikramiye, prim ve buna benzer ödemelerin, maaş zamlarının yapılması, cebinizdeki paranın artması büyük bir olasılık.

6-20 Mart tarihleri arasında sözleşme imzalamak, önemli müşterileri ziyaret etmek, ne yapıp edip ofiste oturmamak doğru hareketler olacaktır. 22 Mart – 15 Nisan tarihlerinde ise iletişim ve ulaşım konularında dikkatli olmanız gerekiyor. İhmalkarlık, unutkanlık, e-posta kazalarını önlemek için çaba sarf edin. İmzalardan önce her şeyi iki kere okuyun. Yanlış kişilere yanlış bilgiler verilmemeli.

balık burcu astroloji

Balık burcu – Mart 2018 astroloji aylık burç yorumları

Mart ayının ilk günleri sizin için oldukça önemli. Kendinizi bir anda toplum önünde bulabilirsiniz. Sizinle ilgili yapılacak açıklamalar, duyurular da söz konusu. İlgi bu kadar sizin üzerinize yoğunlaşmışken ilişki yönetimini iyi yapmalısınız.

Herkesle uyum içinde olmak, Venüs sayesinde mümkün olacaktır. Özel hayatınızdaki ilişkinin boyutuna ve geleceğine karar vermelisiniz. Diğer taraftan işle ilgili konular da netleşiyor. Yeni biriyle çalışmak, anlaşmak durumunda kalabilir, iş arkadaşlarınızla bir iletişim dengesi sağlamanız da gerekebilir.

17 Mart günü Balık burcunda gerçekleşecek Yeni Ay tüm hayatınızda yenilikler anlamına geliyor. Kariyer anlamında yeni başlangıçlar yapmak için 15-16 Mart tarihlerinde bazı görevleri, projeleri, elinizde kalan işleri bitirin veya başkasına devredin. Yeni Ay sonrasında isteklerinizle ilgili planlar yapın. İlgili kişileri, size destek verebilecekleri arayın. Bir kursa yazılmayı, bir şeylere başlamayı düşünüyorsanız, 17-20 Mart tarihleri bunun için çok uygun. Hayatınızda tazelenme her anlamda sizi mutlu edecek.

6 Mart sonrası Venüs sayesinde gelirlerinizde ufak bir artış söz konusu olabilir. 18 Mart sonrası ise sosyal alanda hızlısınız. Çevreniz genişliyor. Kendinizi hareketli, dinamik ve sorumluluk sahibi hissedecek, idealist çalışmalar yapacaksınız. Başkaları için kendinizi fazla yormayın.


22 Mart sonrası Merkür geri harekete geçiyor. 20 gün boyunca verdiğiniz borçları geri alabilir, eski para konularını tekrar açıp üzerine gidebilirsiniz. Diğer taraftan bu tarihlerde kişisel yatırımlarınız için acele etmeyin. Bütün bilgilere ulaşmadan, yanlış ve eksik haberlerle paranızı çarçur etmeyin. Yazan: Astrolog Binnur Zaimer

Burçların en baskın özellikleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.