İndigo Dergisi Sosyal Medya Festivali’nde ödül aldı

İndigo Dergisi’nin de ödüle layık görüldüğü İKÜ Sosyal Medya Festivali, farklı alanlardan konuşmacı ve öğrencilerin katılımıyla 13-14 Nisan tarihleri arasında İstanbul Kültür Üniversitesi’nde gerçekleşti.

İndigo Dergisi'nin de ödüle layık görüldüğü İKÜ Sosyal Medya Festivali, İstanbul Kültür Üniversitesi'nde gerçekleşti...

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Sosyal Medya Kulübü tarafından gerçekleştirilen Sosyal Medya Festivali, oyunculardan sanatçılara, sosyal medya ajanslarından reklam firmalarına kadar birçok alandan sosyal medyanın ele alındığı bir organizasyon oldu. alanında bir ilk niteliğini kazandı. Festival kapsamında alanında uzman konuşmacılar, geleceğin en büyük teknolojik gücü olarak görülen sosyal medyanın avantaj, dezavantaj ve bilinmeyen pek çok yönü hakkında görüşlerini katılımcılarla paylaştılar.

Festivalde İndigo Dergisi, bir internet dergisi olarak “Dergiler Gözünden Sosyal Medya” oturumuna katıldı. İndigo Dergisi’ni temsilen Genel Yayın Yönetmenimiz Mehmet Karaarslan, Yönetici Editörümüz Özgür Teker ve Yazarımız Umur Çalıkoğlu panelde birer konuşma yaptı.


İndigo Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Karaarslan istanbul kültür üniversitesi ikü sosyal medya festivali
İndigo Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Karaarslan

Yılın en iyileri belirlendi

Paneller halinde geçen Sosyal Medya Festivali’nde bilgi yarışmaları da yapıldı. Sosyal medyanın ruhuna uygun olarak dinleyicilere Twitter üzerinden sorular soruldu ve doğru hashtag’ler ile cevapların verilmesi beklendi. Doğru ve hızlı cevaplayan dinleyiciler çok sayıda hediyenin de sahibi oldu. Oturum aralarında dans gösterileri, ikramlar, eğlenceli etkinliklerle de kutlanan İKÜ Sosyal Medya Festivali’nde aynı zamanda İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencilerinin yaptığı anket sonucunda “Yılın En’leri” ödül töreni yapıldı.

İndigo Dergisi İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencilerinin cevapladığı ankete göre; Yılın En Çok Okunan İnternet Dergisi Ödülü‘nü aldı.


“Türkiye’nin En Donanımlı ve Eğlenceli Sosyal Medya Festivali” vurgusunu yapan İKÜ Sosyal Medya Kulübü, bu festivalin geleneksel hale geleceğini de belirtti.

Sosyal Medya Festivali’nin konukları

  • Yazarlar Gözünden Sosyal Medya oturumu: Aret Vartanyan
  • Oyuncular Gözünden Sosyal Medya oturumu: Aslıhan Güner
  • Dergiler Gözünden Sosyal Medya oturumu: İndigo Dergisi
  • Sosyal Ağlar Gözünden Sosyal Medya oturumu: Rasim Üner
  • Sosyal Medyada Algı Yönetimi oturumu: Figen İsbir
  • Sanatçılar Gözünden Sosyal Medya oturumu: Ece Seçkin ve Ufuk Ergin
  • Tiyatrocular Gözünden Sosyal Medya oturumu: Devran Volkan Alkan
  • Futbolcuların Gözünden Sosyal Medya: İsmail Köybaşı (BJK)
  • Sosyal Medya Ajanslarının Gözünden Sosyal Medya oturumu: Dekatlon 

Etik Haftası: Etik Gençlik Hareketi


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 20 yıldır ilkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışan bağımsız bir medya kuruluşudur. Amacımız: Gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonumuz: Okurlarımızda sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerlerimiz: Dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın çevrimiçi yayınlarından biri olarak, iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul eder. Bu doğrultuda Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İndigo Dergisi ayrıca İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildirgeyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya toplumsal köken, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, ideolojik veya politik hiçbir oluşumun parçası değildir.