Astroloji: Mayıs 2016 burç yorumları

Mayıs ayı astroloji burç yorumlarını İyi Yaşa platformunda önerilerde bulunan Yönetim Danışmanı ve Astrolog Binnur Zaimler derledi.

Astroloji: Mayıs 2016 burç yorumları

Astroloji: Nisan Mayıs 2016 burç yorumları

“Mayıs ayında ay dönümü ve dolunay gerçekleşecek. Bunların öncesinde ve sonrasında toprakla temas etmek, çıplak ayakla çimlerde dolaşmak iyi olur”

Koç burç yorumu

Para bu ay gündem maddelerinin başında geliyor. Bu ay kazancınızı arttırmanız için gökyüzü size destek olacak. Maddi birikimlerinizle, maaşınız, ikramiye, prim konularıyla ilgilenmeniz çok yerinde olacak görünüyor. 22 Mayıs’a dek geri harekette olacak Merkür, elinizdekilerin kıymetini anlamanızı sağlayacak. Kullanmadığınız, bir kenara attığınız eşyalarınızı sahiplenin ve kullanmaya başlayın. Geçmişte size verilen hediyeleri ve fırsatları gözden geçirin, imkanlarınızı artırın. Maddi manevi değerlerinizi arttırmanızı kolaylaştıran Venüs 24 Mayıs’a dek size yardım edecek. 21 Mayıs’ta oluşacak Dolunay ise hareketli bir döneme girmenizi sağlayacak. Sosyal olacak ve arkadaşlarınızla bol bol görüşeceksiniz. Kardeşleriniz varsa eğer onların hayatında da önemli gelişmeler Dolunay döneminde ortaya çıkabilir.


Boğa burç yorumu

Mayıs ayı tamamen sizin ayınız. Her ne kadar burcunuzda geri harekette olan Merkür zaman zaman kafanızı karıştırsa da, geçmişten günümüze getireceğiniz düşünceleriniz size ışık tutacak. Tüm çekiciliğiniz, ikna yeteneğiniz ve ilişkilerdeki uyum beceriniz ortaya çıkıyor. Çünkü Venüs Boğa burcunda ilerliyor. Sanatçı ruhunuzu ortaya koyma zamanı. Güzel bir tablo yapabileceğiniz gibi, harika nefis bir yemek, orijinal bir çiçek düzenleme alanı da yaratabilirsiniz. Çıplak ayak bahçede dolaşın, çimenlere basın. Size yük gelen eşyaları, ilişkileri de yeni ay öncesinde bırakabilirsiniz. Yaratıcı gücünüze güvenin. 6 Mayıs sonrası, 13 – 15 Mayıs günleri çevrenizde size destek olacak çok kişi var. Yeniliklere adım atmak için bu ayı iyi değerlendirin. Zihin, düşünce ve iletişimi yöneten Merkür’ün Boğa burcunda geri harekette olması, eski defterlerin de açılacağını söylüyor. Kararsızlık ve belirsizlik yaşamanız normal. İşin iyi tarafı 22 Mayıs sonrası düşünceleriniz netleşecek.

İkizler burç yorumu

Ayın ilk üç haftası boyunca zaman zaman inzivaya çekilin. Evet bu sizin gibi sosyal biri için kolay değil. 20 Mayıs’a dek geçen günler boyunca iç dünyanıza yolculuk yapmayı, zaman zaman yalnız kalmayı deneyin. Geleceğe dönük kendinizle ilgili ne istediğinizi sorgulayın. İç hesaplaşmalarınızı da yapın. Maddi konular ve sahip olduklarınızla ilgili kuruntuları kendinizden uzak tutun. Toprakla iç içe olmak, piknikler, çiçek işleri vs. mutluluğunuzu artıracaktır. 21 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Dolunay pek çok şeyi görmenizi sağlayacak. Karşıt burcunuzda oluşacak bu Dolunay, özellikle ilişkiler konusuna dikkat çekecek. Galiba karşıdakilerin isteklerini daha fazla önemsemelisiniz. Eşinizi veya en yakın çalışma arkadaşınızın kendi hayatındaki değişimi kabul edin. Başkalarını fazlaca yargılıyor olabilirsiniz. Onların düşüncelerine hemen itiraz etmek yerine saygı duyun yeter. 24 Mayıs tarihinde İkizler burcuna geçecek olan Venüs, ilişkilerinizde rahatlamanızı sağlayacak.

Yengeç burç yorumu

Ayın ilk üç haftası boyunca bol bol sosyal ortamlarda olacağınız, hatta eski dostlarla tekrar bağlantıya geçebileceğiniz güzel bir ay sizi bekliyor. Her zaman üstünüzde hissettiğiniz bir çeşit baskıyı bu ay dostlarla zaman geçirerek unutmaya çalışın. Hatta eski bir sevgili, bir ilişki kendini size hatırlatabilir ve hatta bu kişi ile yeniden bir ilişki bile başlayabilir. 6 Mayıs sonrası yeni bir çevreye dahil olacaksınız ve yeni insanlar da hayatınıza girecek. Davetler, toplantılar sizin neşenizi yerine getirecek. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız, maddi anlamda şirketiniz de rahatlayacaktır. Gelecek planlarınızı da bir yandan tekrar tekrar sorgulayacaksınız. Hayattaki en büyük arzunuz ne? Bu ay bu soruya yanıt bulmaya çalışın. Özellikle 13 – 15 Mayıs tarihlerinde etrafınızdan alacağınız destek, istediğiniz her şeyi kolayca yapmanızı da sağlayacak. 21 Mayıs civarı zamanınızı açık havada geçirin, ofise tıkılmayın.

Aslan burç yorumu

Bu ay gözünüz yükseklerde ve kariyeriniz ön planda. Dış dünyadaki konumunuzu her zamankinden daha fazla önemseyeceksiniz. İş hayatına odaklı olmanız, imajınız ve itibarınızın ne olacağını düşünmeniz gayet normal. Sizi tanımayanların bile sizi duyacağı, oldukça görünür olduğunuz günlerden geçiyorsunuz. Venüs, özellikle 24 Mayıs’a dek insanların sizi beğenmesini, başarılı bulunmanızı kolaylaştırıyor, bu dönem tekliflere açık olun. 6 Mayıs’ta gerçekleşecek yeni ay görevinizde farklılaşma, farklı bir kariyer getirebilir. Yeni aydan hemen sonra, fiziksel olarak görünüşünüzü yenilemek, tarzınızı biraz değiştirmek fena fikir değil aslında. Geçmişte kullandığınız ve kendinize çok yakıştırdığınız stile geri dönebilirsiniz. Giyim, saç ve genel tarzınız üzerine biraz düşünün. 13 – 15 Mayıs tarihlerinde son derece üretken olabilecek, güzel işler çıkaracaksınız. Günlük işleriniz adeta tereyağından kıl çeker gibi kolay ve rahat gerçekleşecek. 21 Mayıs günü gerçekleşecek Dolunay’da çok keyiflisiniz, aşk hayatınız canlanıyor.

Başak burç yorumu

Bir süredir zincirlerinizi kırmak, dışa açılmak istiyorsunuz. Bir adım geriye çekilin ve son birkaç aydır yaşadıklarınıza geniş açıdan bakın. Zorlandığınız noktalar sizi geleceğe hazırlıyor. Şimdi yurt dışı, yabancılar, kişisel gelişim fırsatları ve hatta medyada yer alma imkanları özellikle 6 Mayıs sonrası sizi bekliyor. Uzaklara geziye gidebilir, dünyanın hiç bilinmeyen taraflarını keşfedebilirsiniz. Zaman ve para imkanınız kısıtlıysa, okuyacağınız kitaplar da sizi değişik düşüncelerle tanıştırabilir. Sosyal medyada daha aktif olmak da isteyeceksiniz. Geçmişte gittiğiniz ve çok beğendiğiniz güzel yerlere gidin ve günlük çevrenizden biraz uzaklaşın. 6 Mayıs sonrası pek çok şeyi keşfedeceğiniz tekliflere hayır demeyin. Bir zamanlar bıraktığınız yabancı dil kursuna tekrar yazılın, farklı ortamlara girin. 21 Mayıs’ta gerçekleşecek Dolunay özel ve iş hayatınızda artık her şeyi daha belirgin hale getirecek. Evinizde yolunda gitmeyen işleri görmezden gelmeyin, açıkça ve sakince konuşun. Taşınmanız, ev değiştirmeniz gerekiyorsa bunu da planlayın. Aynı şekilde işyerinde beklediğiniz projelerin sonuçlarını alabilir, kariyerinize farklı şekilde devam etme kararı da alabilirsiniz.


Terazi burç yorumu

Sevdiğinizle, eşinizle olan paylaşımlarınız bu ay önem kazanıyor. Duygusal paylaşımlarınız yoğunlaşacak. Yanlış anlaşmaları, küskünlükleri engellemek için ne söylediğinize ve size söylenenlerdeki niyete dikkat edin, düşündüğünüz gibi ters bir durum olmayabilir. Diğer taraftan maddi paylaşımlar, ortaklaşa yatırım kararları, miras konuları da gündeme geliyor. Kafa kafaya verip çalışın, ancak son kararı 22 Mayıs sonrasına bırakın çünkü her şey doğru yere oturmuş olacak. Yatırım yapmanız için en uygun zaman 22 – 24 Mayıs tarihleri. 21 Mayıs civarı hareketlenin. Geziler, yakınlarla görüşmeler, kardeşlerle ilgili gelişmeler söz konusu. Yeni bir şeyler öğrenmeye heveslisiniz. Film, dizi, sahne sanatları konuları neşenizi artıracak. Entelektüel ortamlarda bildiklerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. 24 Mayıs tarihinden itibaren Venüs’ün konumu, size destek veren insanları sembolize ediyor. Özellikle uzaklar ve yurt dışı bağlantılı kimselerin desteğini görebilirsiniz.

Akrep burç yorumu

22 Nisan’da gerçekleşen Dolunayla beraber hayatınızı değiştirme, farklı alanlara yelken açma isteği içindesiniz. Mayıs ayı boyunca ilişkilerde yenilenme, tazelik ve romantizm geliyor. Karşıt burcunuzda geri harekette olan Merkür, iletişim konusunda bazı yanlış anlamalara neden olabilir. Size karşı dürüst olmayan ya da gereksiz çıkış yapan kimselere, daha sonra ikinci şansı vermek isteyebilirsiniz. Bu nedenle ipleri tam olarak koparmayın, ilişkilerinizle ilgili kesin kararlar almayın. Eski bir sevgili, eski bir arkadaş veya patrondan teklif gelebilir. 6 Mayıs sonrası hayatınıza giren kişiler hem özel hem de iş hayatınızı değiştirebilir. Sakinliği ve huzuru deneyimlemenize yardımcı olacaklar. Ancak verdikleri sözler ve bilgilerde eksiklikler olabilir. Partneriniz varsa, onun hayatındaki güzel gelişmeler sizi de sevindirecek. 13 – 15 Mayıs tarihlerinde çok rahat, mutlu ve destek gördüğünüz anlar yaşayacaksınız. Önemli görüşmeleri bu tarihlere denk getirin.

Yay burç yorumu

Günlük rutin hayatınızla, çalışıyorsanız ofisle, yaptığınız işlerle yakından ilgilendiğiniz günler içindesiniz. Bu ay Yay burcunda geri harekette olan Mars ve Satürn fiziksel anlamda kendinize dikkat etmeniz gerektiğini vurguluyor. Ağır olmayan sporları tercih edin ve hareketli olmaya çalışın. Diğer taraftan vitamin ve sağlıklı beslenme bu dönemde size ihtiyacınız olan gücü verecektir. İşleri bir an önce bitirmeye, hızlı yol almaya çalışmak yerine her şeyi sindire sindire yapın. İlişkilerde daha sakin ve anlayışlı olduğunuzu hissedeceksiniz. 21 Mayıs tarihinde Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Beklediğiniz haberleri alacak, özel ve iş hayatınızda belirsizliklerin de netleştiğini göreceksiniz. Özel hayatınız, fiziksel durumunuz, işiniz, ilişkileriniz. İşte Dolunay tüm bunlarla ilgili yeni kararlar almanızı istiyor. Hayatınızı daha da güzelleştirecek olan sizsiniz. 21 Mayıs günü cesur kararlar sizi mutluluğa götürecektir.

Oğlak burç yorumu

Mayıs ayı sizin için hoş sürprizlerle, pek çok şey keşfedeceğiniz günlerle dolu. Aşk, heyecan, kısa tatiller, ön plana çıkacağınız ortamlar sizi bekliyor. Özellikle 6 Mayıs sonrasında bir alana ilgi duyabilir, yaratıcılığınızı kamçılayan bir hobiye başlayabilirsiniz. Geçmişte yarım kalan bir aşk tekrar alevlenebilir. Ön planda olmayı isteyin. Sahnede yeriniz hazır. Organizasyon ve işbirliği kabiliyetiniz, herkesin bir arada olmasını sağlayacak. Ay boyunca şans oyunları ve spekülatif konularda risk almak akıllıca olmayabilir. Varsa çocuklarınızla ilgili gelişmelerin gecikmesini normal karşılayın. 13 – 15 Mayıs tarihlerinde gökyüzü, ne isterseniz isteyin çok kolay gerçekleşebilir. Gücünüz ve otoriterliğinizin artacağı koşullar var. Önemli görüşmelerinizi sizin için ayın en güzel günleri olan 13 – 15 Mayıs tarihlerine denk getirin. 21 Mayıs tarihinde gerçekleşecek Dolunay sırasında sakin ortamlar yaratmaya çalışın. Günün çoğunu geçirdiğiniz mekan neresiyse (ofis, ev vb.) orada huzurlu bir ortam yaratın.

Kova burç yorumu

Ayın ilk üç haftası gezegenlerin bir kısmı özel hayatınıza dikkat çekiyor. Fiziksel olarak eviniz ve aslında kimsenin bilmediği özel hayatınıza odaklanıyorsunuz. Ev ve aile düzeni değişiklikleri, özel hayatınıza daha fazla zaman ayırmanızı sağlayacak. 5 – 6 Mayıs günlerinde evde bir detoks yapın. Kullanmadığınız eşyalarınızı ihtiyacı olanlara verin. Alıp bir kenara attığınız aletleri, cihazları devreye sokun. 6 Mayıs civarı taşınma, eşyaları değiştirme, oturma düzenini değiştirme ve hatta evden birilerinin gitmesi veya gelmesi gibi alternatifler var. 7 Mayıs sabah, evde kimlerle yaşıyorsanız beraber zaman geçirip yeni planlar yapın. Yine de büyük kararları 22 Mayıs sonrasına bırakın. Evdeyken, bu ay Venüs sayesinde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Dostlarınızı ağırlayabilir, yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. 21 Mayıs civarı aşk hayatınız hareketleniyor.

Balık burç yorumu


Kardeşiniz, yakın arkadaşlarınıza zaman ayırın. Sizin desteğinize ihtiyaçları olabilir. Yakın çevrenizle ilgilenmeniz, ilişkilerinizi de güçlendirecektir. Sosyal medya, internet bağlantılı işlerde, sözleşmelerde, yaptığınız gezilerde iletişim kazalarına karşı önlem almanız kritik olabilir. Önemli sözleşmeleri, ziyaretleri Mayıs sonuna ertelemek akıllıca olacaktır. Gittiğiniz gezilerde geçmiş günlerinizi, eskiyi hatırlayacak, nostaljik anlar yaşayacaksınız. Seyahatlerinizde plan programı iyi yapın, temkinli davranın. İhmalkarlık ve unutkanlıklara karşı önlem alın. Yanınıza aldığınız şeyleri kontrol edin. Bir süre önce kaybettiğiniz ve sizin için değeri olan eşyaları Merkür’ün geri hareketi sırasında bulabilme imkanınız var. Çalınan, kaybolan eşyalar geri gelebilir. 21 Mayıs’ta gerçekleşecek Dolunay, dış dünyadaki konumuzun, unvanınız, kariyerinizle ilgili farklı fırsatların kapınızı çalacağını söylüyor.


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.