Astroloji: 2016’da burçlara göre tatil destinasyonları

Yaz tatilinde nereye gideceğinize karar veremiyor musunuz? Beklentilerinizi karşılayacak seyahat destinasyonunu bulmanız artık çok kolay! İşte 2016 yılında burçlara göre gidebileceğiniz tatil yerleri…

Astroloji: 2016'da burçlara göre tatil destinasyonları adası

Tatilinizi burcunuza en uygun adada geçirin

Burçlarına en uygun adayı keşfetmek ve tatillerini unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyen tatilseverler için yıldızların işaret ettiği 12 ada şöyle sıralanıyor:

Enerjik Koçlar İçin Mikonos Adası, Yunanistan

Enerjik Koçlar İçin Mikonos Adası, Yunanistan

Enerjik Koçlar, bu yaz en hareketli Yunan adalarından olan Mikonos’ta hayallerindeki tatili yaşayabilirler. Muhteşem plajları, masmavi denizi, kızgın kumları, iç ısıtan güneşi ve hareketli geceleri ile Mikonos, yazın tadını çıkarmak isteyen Koç burçlarını bekliyor. Çok sayıda dalış okulu bulunan adada, denizin derinliklerinde unutulmayacak anlar yaşamak mümkün. Enerjileriyle kendilerinden söz ettiren Koç burçları, gece hayatıyla da oldukça popüler olan Mikonos’ta müziğin ve eğlencenin tadını çıkaracaklar.


Doğaya Düşkün Boğalar İçin Sicilya Adası, İtalya

sicilya adası italya sicily

Gezgin Boğalar, yıldızların sesine kulak vererek bu yaz tercihlerini Sicilya’dan yana kullanabilirler. Doğaya olan düşkünlükleriyle bilinen Boğalar için Sicilya, yeşili ve mavisiyle unutulmayacak bir tatilin adresi olacak.

Meraklı ve Zeki İkizler İçin Malta Adası

valetta malta adası

Zeki ve hikaye anlatmayı seven İkizler, Malta’da bu yaz mükemmel bir tatil geçirebilirler. İkizler burcundaki seyahatseverler, Akdeniz’in kalbinde olan Malta’ya ayak bastıkları andan itibaren sıkılmaya zaman bulamayacaklar. Malta, inanılmaz doğası ve canlı sokaklarıyla, az zamanda çok şey yapmak isteyen İkizler burcuna hitap ediyor. Yemek kültüründen mimarisine, her alanda farklı kültürlerin izlerini taşıyan Malta, aynı zamanda araştırmayı seven İkizler burcu için ideal bir destinasyon olarak karşımıza çıkıyor.

Duygusal Yengeçler İçin Ischia Adası, İtalya

ischia adası italya

İnce ruhlu Yengeç burçları, İtalya’nın gizli kalmış adalarından Ischia’yı mutlaka ziyaret etmeli. Capri ve Napoli’den çok uzak olmayan bu küçük ve sevimli adanın termal tesisleri ve muhteşem plajları, farklı bir tatil deneyimi vaat ediyor. Aragonese Kalesi, çetrefilli sokakları, heybetli kilisesi ile Ischia Adası, seyahatseverlere unutulmayacak anlar yaşatacak.

Gösterişli Aslanlar İçin Kuzey Kıbrıs

girne kuzey kıbrıs

Güce önem veren ve gösterişi seven Aslan burcu gezginleri, Kuzey Kıbrıs’a seyahat ederek hem doğanın tadını çıkarabilir hem de doyasıya eğlenebilirler. Altın sarısı kumları ve muhteşem plajlarının yanı sıra renkli eğlence hayatı ile Kuzey Kıbrıs’ı tercih eden Aslan burçları, bu seçimleriyle harika bir yaz tatili yaşayacak.

Mükemmeliyetçi Başaklar İçin Formentera Adası, İspanya

formentera adası

Mükemmeliyetçilikleri ve titizlikleri ile bilinen Başak burçları, İspanya’daki Formentera adasında hayallerindeki tatili yaşayabilirler. Doğal güzelliği ile Dünya Kültür Mirası listesinde girerek koruma altına alınan bu adada masmavi suların, bembeyaz kumların tadını çıkarmak; huzurlu ortamında mükemmel bir tatil deneyimi yaşamak mümkün.


Dengeli Teraziler İçin Hvar Adası, Hırvatistan

hvar adası hırvatistan

Güzellik ve estetik duyguları gelişmiş, hayatta uyum ve dengeye önem veren Teraziler için Hırvatistan’ın gizli cenneti Hvar Adası en uygun seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Zengin tarihi, ılıman iklimi, eşsiz doğası ile ünlü adada, modernlik ve gelenekselliğin mükemmel uyumu bir araya geliyor.

Keşfetmeyi Seven Akrepler İçin Capri Adaları, İtalya

capri adası adaları

İtalya’da bulunan Capri Adaları, özgür gezginler olarak bilinen Akrepler için en uygun seçenek. Doğasıyla olduğu kadar tarihiyle de oldukça gizemli bir atmosfere sahip olan Capri Adaları, Antik Roma’dan kalan patikaları, meşhur Faraglioni kayaları, lezzetli yemeklerin bulunduğu mutfağıyla, keşfetmeyi seven Akrepleri şaşırtacak.

Hayalperest Yay Burçları İçin Kefalonya Adası, Yunanistan

Melissani-Mağarası-Yunanistan-Kefalonya-Perilerin-Mağarası-2 (620x411)

Her zaman iyimser ve hayalperest olan Yay burçları için, İyon Denizi’nin en büyük adası olan Kefalonya; güzel plajları, büyüleyici dağları ve ormanları ile masal gibi bir tatil fırsatı sunuyor. Yay burcu gezginler, adanın en önemli tarihi şehri Argostoli’yi görmekten ve adanın en sessiz koyunda güneşin batışını izlemekten büyük keyif alacaklar.

Öğrenmeye Meraklı Oğlaklar İçin Girit Adası, Yunanistan

girit adası yunanistan

Hırslı, güvenilir ve öngörülü Oğlak gezginler için Yunanistan’ın Girit adası, en uygun destinasyonlardan biri. Cennetten bir köşede selfie çekmek isteyen seyahatseverler, Girit adasına mutlaka uğramalı. Beyaz dağları, Samaria Ulusal Parkı, Elafonisi’nin ünlü plajları ve tarihi Knossos Saray’ı görülmesi gereken yerlerden yalnızca birkaçı. Meraklı Oğlaklar Girit’ten arkeoloji, doğa, mitler ve tarih hakkında yepyeni bilgilerle dönebilir.

Özgür Ruhlu Kovalar İçin Madeira Adası, Portekiz

madeira adası

Aynı anda hem melankolik hem de enerjik olmayı başaran ancak yeni kültürleri keşfetmek için tutkusunu hiç kaybetmeyen Kovalar için Madeira en doğru seçim olarak öne çıkıyor. Madeira; egzotik bitki örtüsü, lezzetli meyveleri, ada gelenekleri ve tadına doyulmayan yerel şaraplarıyla, Kova burcu gezginlerinin tatille ilgili tüm beklentilerini karşılayacak.

Romantik ve İdealist Balıklar İçin Korsika Adası, Fransa

korsika adası corsica


Romantik, idealist ve düşünceli Balık gezginler, cennet gibi plajları, ihtişamlı dağları, ender bulunan binlerce havyan ve bitki türüne sahip doğal parkıyla Korsika Adası’nda, masal gibi bir tatil geçirebilirler. Korsika Adası, yenilenmek ve muhteşem doğayla iç içe bir arınma yaşayarak tazelenmek için de ideal bir destinasyon.

Dünyanın en iyi 10 butik oteli (2016)

Cennetten kaçış: Yurt dışında tatil neden daha cazip?

Türkiye’nin ilginç tatil araştırması


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.