Astroloji: Ağustos ayı için burç yorumları

Astroloji: Ağustos ayı burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: Ağustos ayı burç yorumları... Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor?

Binnur Zaimler astroloji yorumu

Koç

Yaratıcılık, keyif, aşk ve tatillerin üst üste geldiği güzel günler başlıyor. Yeni ay etkisi ile daha önce hiç yapmadığınız bir hobi edinebilir, hayattan keyif almanın farklı yönlerini keşfedebilirsiniz. Sizinle ilgilenen, üstünüze düşen birileri, yeni bir ilişkinin heyecanla başlamasını da sağlayacak görünüyor. İş yerinde angarya işleri bir kenara bırakıp, stratejik açıdan önemli görevlere zaman ayırın.

Ön plana çıkıp eğitimler, sunumlar ve gösteriler içinde yer alabilirsiniz. Şans oyunlarında kazanma olasılığınız bu ay çok yüksek. Bu ay yurt dışı, yabancılar veya medya bağlantılı işlerinize yoğunlaşarak, yabancı dilinizi çokça kullanacaksınız görünüyor. 5 Ağustos sonrası iş yerinizde arınma, temizlik, düzenleme gibi konulara ağırlık verin.


Titizlikle çalışacağınız bir konuda başarı sizi bekliyor. 18 Ağustos günü gerçekleşecek ay tutulması, sosyal ağınızı genişletirken, yaratıcılığınızı ve cesaretinizi gösterme fırsatları da verecek. Çok hızlı gelişen olaylar, iş yerinde daha fazla görünür olmanızı, kişiliğinizin renkli taraflarının ortaya çıkmasını sağlayacak.

Yalnızsanız ani ve hızlı bir aşk ilişkisi başlayabilir. Ay tutulması ışığı altında kendinizi kutlamayı, kendinize teşekkür etmeyi unutmayın. 17-18 Ağustos tarihlerinde gelecek hayallerinizi şekillendirmek için yalnız kalacağınız zamanlar yaratın. Arkadaş grupları içinde idealist biçimde, önemli adımlar da başlatabilirsiniz.

Eylül ayında iletişim gezegeni Merkür geri harekete geçecek. Bu ay tüm işlerinizi hızlandırın, yeni başlangıçlar yapmaya, elinizdeki işlere yoğunlaşmaya çalışın. Bu ay işyerinde ve özel hayatınızda daha mutlu olmanın yollarını bulacaksınız.

Boğa

Bu ay pozisyonunuz, unvanınız, şirketiniz veya size verilen görevlerde yenilenme olabilir. Tanınırlığınız artıyor, göz önündesiniz. Kendinize yeni bir imaj vermenin, dış görünüşünüzü de bir parça değiştirmenin, yenilemenin vaktidir. Yeni iş tekliflerine hazırlıklı olun. Sosyal ağlarda, işle bağlantılı internet sitelerinde özgeçmişinizi güncelleyin. 5 Ağustos sonrası yapacağınız kısa tatiller size iyi gelecek.

Tatildeyken yepyeni şeyler yaratabilir, projeler üzerine düşünebilirsiniz. Size keyif verecek işlere yoğunlaşın. Detaylı el işçiliği veya analiz gerektiren hobiler size iyi gelecek, zihninizi boşaltmanıza yardımcı olacaktır. Heykel, takı, hat sanatı gibi odaklanacağınız hobilere hayatınızda yer açın. 18 Ağustos’ta gerçekleşecek Ay tutulması, yeni bir ev-iş dengesi kurmanızı sağlıyor.

Özel yaşantınızda ve dış dünyada mutlu bir şekilde var olmak için yeni bir düzen oluşturmalısınız. Hayat bölünmez bir bütündür. Bir alanda mutlu, diğer alanda mutsuz olamazsınız. 4 Ağustos sonrasında tüm ay boyunca ortaklaşa paylaşımlar önem kazanacak. Eşiniz, partneriniz veya iş yerindeki ortağınızla bir yatırıma girmeniz, paranızı değerlendirmenin yollarını aramanız mümkün.

Doğru kararı verdiğinizden emin olun, risk almak isteyeceksiniz. Bu yatırım sizi bir seneliğine sıkıştırsa da, sonradan kazançlı çıktığınızı göreceksiniz. 19-20 Ağustos tarihlerinde hareket halindesiniz. Bu günlerde iş yerinde sezgilerinize güvenin ve yardıma ihtiyacı olan yakınlarınıza destek olun. Yine bu iki gün internet üzerinden iletişim, sözleşmeler ve iş ziyaretleri için çok uygun. İşler düşündüğünüzden de hızlı gelişebilir.

İkizler

Sözleşmeler, yazılı sözlü iletişim, reklam ve kurumsal iletişim alanlarında pek çok iş sizi bekliyor. Bu konum, aynı zamanda işle ilgili ofis dışında daha fazla zaman geçirmenizi, sahaya çıkmanızı da destekleyecek. Müşteri ziyaretleri, teklifler üzerine çalışmak, sosyal medyada aktif olmanın tam zamanı. Kısa geziler yapabilir, son derece keyifli yerleri aynen bir rehber gibi çevrenizdekilere tanıtabilirsiniz.

Gezmekten, hareketli olmaktan keyif alacağınız günler. Gökyüzünün bu konum, kardeşler ve çocukluk arkadaşlarınızın da hayatında yenilikler anlamına geliyor. Gerçekten kendinizi geliştirmek, küçük çevrenizin dışına sıçramak istiyorsanız, 18 Ağustos tutulması sizin için biçilmiş kaftan, büyük düşünün.

Tutulmalardan bir hafta önce başlayan etki ile iyi bir eğitim kapısı açabilir, yurt dışı bağlantılı işlere dalabilir, yabancılarla temasta olabilirsiniz. İşiniz gereği reklamcılık ve kitle iletişimiyle ilgili konular da diğer fırsatlar arasında. Sizden üst konumda olan kişilerden iş yerinde destek alabilirsiniz.

Ay boyunca çevrenizde sizi zorlayan, aşırı talepkâr ve otoriter kişilerin baskısı altında olduğunuzu hissedebilirsiniz. Unutmayın ki bu dönem sizin öğrenmenizi, gelişmenizi ve sağlamlaşmanızı sağlayacak. İlişkilerinizde alttan alan taraf bir süreliğine siz olun.

Başak burcunda geçen Venüs, 5 Ağustos sonrası ev ve aile düzeni içinde keyifli anlar geçirmenizi sağlayacak. Bu günlerde eve yeni eşyalar alabilir, belki bir çalışma düzeni oluşturabilirsiniz. 2 Ağustos günü gerçekleşecek yeni ay sonrası özel ve iş hayatınızda hareketli bir dönem başlıyor. Sözleşmeler, dosyalar, düzenlemeler, okunması-yazılması gereken belgelere özen gösterin. Saha ve satış işiyle uğraşıyorsanız yeni müşteri ziyaretleri planlamak için harika günler, masa başında oturmayın.

Oturduğunuzda ise internet üzerinden iletişim işlerine önem verin. Bunun yanında medyada yer alma, reklamcılık, yabancılarla işbirlikleri gündeme gelebilir. Aslında her şey tutulmalarda hızlanıyor. Bu nedenle siz de istekleriniz doğrultusunda kapıları çalın, e-postalarınızda taleplerinizi bildirin. Güzel bir eğitim imkanı veya yurt dışı gezi programı yakalayabilirsiniz.

Yengeç

Bu ay herkes tatildeyken, siz kazancınızı artırmanın yollarını arıyor olacaksınız. Biraz üzerine düştüğünüzde maddi birikimlerinizi artırmak kolay olacaktır. Maaş, prim, ikramiye veya proje bazında ödemeler. Ne olursa olsun paranızı artırın. 18 Ağustos günü oluşan Ay tutulması etkilerini bir hafta önceden hissettirmeye başlayacak.

Eşiniz veya partnerinizle ortaklaşa bir yatırıma girmek, paraları birleştirmek geleceğe yatırım yapmanızı sağlayacak. Düşündüğünüzden de hızlı gelişecek olaylar sizi oldu bittiye getirebilir, yine de korkmadan adım atın. Tutulma günlerinde sizin yapacağınız en güzel şey, çok sevdiğiniz o kişinin yanında olmak ve bol bol sohbet etmek.

Fikir paylaşımları, dostluk ve sevginin birlikte olduğu anlar sizin için çok değerli. 5 Ağustos günü Başak burcuna geçen Venüs, kardeşler ve can arkadaşlarınızdan gelecek güzel haberlere, birlikte geçirilen eğlenceli zamanlara işaret ediyor.

Uzun zamandır düşündüğünüz bir kursa yazılmak, önemli bir sözleşmeyi imzalamak, kısa geziler yapmak ve istediğiniz kişilerle iletişime geçmek için gökyüzü sizi destekliyor. Bu ay iştahınızı kontrol edin, aşırıya kaçmayın. Aşırı iştah, aslında yapmak istediklerinizi yapamadığınıza işaret ediyor. İmkan varsa açık hava sporları, uzaklara kaçmak size çok iyi gelecektir.

Aslan

Bu ay sahnede siz varsınız. Hayatınızda pek çok gelişme sizi bekliyor. Kariyer, ev, aile, ilişkiler, iş yerindekiler… Aslında pek çok şeyin değişmesi gerektiğini içten içe çok iyi biliyorsunuz. Tazelenmenin ve yeni bir dönemin açılması için kendinizi değişime açın. Yalnızsanız aşık olabilir, kötü giden bir evliliğiniz varsa ayrılabilirsiniz. Bu kadar radikal olmasa da değişimin ayak sesleri sizi daha güzel bir hayata geçirmeye çalışıyor.

Sıkıldığınız ve hep ertelediğiniz konularla yüzleşmeye çalışın. Fiziksel, ruhsal ve zihinsel düzeyde tazelenmek için siz de harekete geçin. Bir spora başlayın, heveslendiğiniz bir konuda kursa başlayın, yeni bir iş için özgeçmişinizi gönderin. Attığınız adımlar çok değerli.

Küçük de olsa bir adımla kabuğunuzdan çıkmayı başardığınızda gerisi için yardım gelecektir. Ne istediğinizden emin olun. 18 Ağustos günü gerçekleşecek Ay tutulmasına doğru giderken işler hızlanacaktır. Yıllardır düşlediğiniz hayatın bir hayal olmadığını ve size doğru geldiğini gördüğünüzde sakın geri geri gitmeyin.

18 Ağustos tutulması özellikle ilişkilerinize ayna tutacak. İş yerinde ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde her şeyin netleştiği bu dönemde karar vermek tamamen size kalmış görünüyor. 5 Ağustos sonrası, Venüs’ün burç değiştirmesi, birkaç hafta içinde gelirinizin bir nebze artmasını sağlayabilir. Venüs sayesinde elinizdekilerin değerini de fark etmeniz mümkün olacak.

Başak

5 Ağustos günü burcunuza geçen Venüs, birkaç hafta boyunca kendinizi daha çekici, uyumlu ve iyi hissetmenizi sağlayacak. Venüs burcunuzdan geçerken, etrafınızdakilerden beğeni toplamanız, onları pek çok konuda ikna edebilmeniz de mümkün. Bu dönemde iş görüşmeleri, iş başvuruları, müşteri ziyaretleri yapmak uygun olacaktır.


Özel hayatınızda, ilişkilerinizin de güzelleştiğini, iş yerindeki iş birliklerinizin güçlendiğini görebilirsiniz. Fiziksel görüntünüzde istediğiniz değişiklikleri yapmanın tam sırası. Ay boyunca inzivaya çekilmeye, kendi başınıza düşünmeye ihtiyacınız var.

Zaman zaman yalnız kalın, yalnız çalışın. Yapmak istediklerinizi belirlemeniz kolaylaşacaktır. 18 Ağustos’ta gerçekleşecek Ay tutulmasına doğru giderken, ofis hayatı, günlük işler, rutinde yaptığınız şeylerde sürpriz değişiklikler olabilir. Size verilen görevleri, işlerinizi bitirmeye çalışın. 10-18 Ağustos arası anlamsız kuruntulardan uzak durun.

Kontrol edemediğiniz, ve aslında iç yüzünü bilemediğiniz durumlar üzerine yoğunlaşmayın. Eylül ayındaki gelişmelerin sizi her konuda destekleyeceğini görebilirsiniz. Bu ay ev ve aile hayatınız ilgilendiren aksiyonlar almanız gerekiyor.

Eve zaman ayıracağınızı hesaplayıp, özellikle 12 Ağustos sonrasında yapılacak işlere girişin. Tadilatlar, oda değişiklikleri hatta taşınma bile düşünebilirsiniz. Alacağınız eşyaları önceden iyi ölçüp biçin. Gereksiz harcamalar yerine gerçek ihtiyacınızı keşfedin.

Terazi

Sosyal olmayı seviyorsunuz. Bu ay tam size göre fırsatlar var. İster yurt içi ister yurt dışı gezi davetlerine katılın, imkanlarınızı sonuna kadar kullanın. İş yerinde geçirdiğiniz zamanı bu ay azaltın ve mesleki gruplarla bağlantılı toplantılara, sohbetlere katılın. Size farklı imkanlar sunacak kişilerle tanışmanız, sosyal ağınızı genişletmeniz için büyük fırsatları özellikle 2-19 Ağustos tarihlerinde keşfedeceksiniz.

Destek ve bilgi istemekten çekinmeyin. Sanatsal ve oldukça yaratıcı çalışmalara katılabilir, idealist yaklaşımla heyecan içinde bir şeyler yapabilirsiniz. Geleceğe dönük hayallerinizi şekillendirdiğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Özellikle ay tutulması günlerinde arzularınız ve beklentileriniz daha da netleşmiş olacak. Ne yapmak istiyorsanız, buna ait adımları atmaya, ilerleme kaydetmeye çalışın.

Etrafınızdakiler sizi her konuda destekliyor. Yeter ki siz karasızlığınızı ve çekingenliğinizi üzerinizden atın. Ay boyunca, ama özellikle 20-26 Ağustos tarihlerinde iletişim bombardımanında kalabilirsiniz. Göndermeniz gereken e-postalar, hazırlamanız gereken sözleşmeler, yazılı ve sözlü iletişim, toplantı trafiği sizi yorabilir. Kısa seyahatler ve iş ziyaretlerine açık olun. Fazla rahat olmak kadar aşırı endişe de işlere zarar verebilir.

Akrep

Herkes tatil yaparken siz iş hayatınız ve kariyerinizle ilgilisiniz. Yeni ay sonrası birkaç hafta boyunca atacağınız adımlar, size değişim getirecektir. Düşündüğünüz başvuruları, iş tekliflerini yeni ay sonrası hazırlayıp gönderin. Bu ay sadece dış dünya değil, özel hayatınızda da gelişmeler kapıda bekliyor. Aslında neredeyse tüm hayatınızı yakından ilgilendirecek olaylar var. Uzaklardan alınan iş teklifleri, ailece bir yerlere taşınmak, evi tamamen değiştirmek, yenilemek için kararlar almak gibi alternatifler sizi bekliyor.

18 Ağustos’ta gerçekleşecek Ay tutulması, ev ve aile düzeniyle ilgili konuları aydınlatacak. Pek çok bilgi ışığında sağlıklı kararlar vermeniz, belli ayarlamaları yapmanız mümkün. Evinizde beraber yaşadığınız kişilerde veya onların hayatlarında da değişiklikler söz konusu olabilir. Dış dünya ile eviniz arasında doğru bir denge kurmanız her şeyi rahatlatacaktır. Ay boyunca ve özellikle ayın ikinci yarısı para kazanmaya odaklanın. Farklı şekilde bir gelir modeli bulabilir, kazancınızı artırabilirsiniz.

Bu noktadaki ipucu ise aksiyonun sizden gelmesidir. Siz harekete geçip çaba harcadığınızda maddi birikimleriniz artacak, hatta Mart ve Nisan aylarında vermiş olduğunuz borçlar bile geri gelebilecektir. 5 Ağustos sonrası Venüs, kardeşler ve yakın çevrenizle aranızın her zamankinden iyi olacağını müjdeliyor. Gezilerin, iş ziyaretlerinin, sözleşme imzalamanın tam sırası. İletişimde mükemmele yakın işler çıkarabilirsiniz.

Yay

Tam da istediğiniz gibi bir ay geliyor. Gezilere katılabilir, kendinizi geliştirmek için bir programa yazılabilirsiniz. 18 Ağustos Ay tutulması, geziler, iletişim, sözleşmeler gibi konularda hareketlilik getiriyor. Tüm bilgileri toplayarak analiz etmeniz ve buna bağlı bazı kararlar vermeniz mümkün olacak. Kardeşlerle ilgili gerçekler, bilgiler ortaya çıkabilir. Geçen seneden bu yana gelişen olaylar disipline olmanızı sağladı. Biraz karamsar ama ne istediğini bilen, daha otoriter bir ruh halindesiniz.

Bu ay hem Mars hem de Satürn Yay burcunda, üstelik kavuşumdalar. Hedeflerinize gitmek, başarmak ve azmetmek için yeterli gücünüz var. Kendinize inanın ve güvenin. Büyük projelerin, önemli işlerin altından kalkmanız mümkün. Ancak her türlü konuda bir gaz bir de fren yapmak sizi yoruyor.

Enerjinizi doğru kullanmaya ve iyimserliğinizi asla kaybetmemeye çalışın. Mars ve Satürn’ün bu konumu fizik bedeninize her zamankinden daha fazla önem vermenizi istiyor. Açık hava sporları, yürüyüşler, hareketli bir hayat üzerinizden gerilimi alacaktır. Yine de aşırılıklardan uzak durmak, takıntılı şekilde spor yapmak bedeni incitebilir. Riskten kaçınmanız en iyisi.

Oğlak

Partneriniz, eşiniz veya ortağınız ile ortaklaşa paylaşımlara girebilir, güzel bir yatırım yapabilirsiniz. Maddi paylaşım bir yana, ruhsal anlamda yakınlaşmanız ve ilişkinizin canlanması da sizi mutlu edecek. 18 Ağustos tutulmasına giderken, sahip olduğunuz ve karşı taraftan beklentilerinizi bir daha düşünün. Her şeyde denge olması gerekiyor. Bazen siz bazen de karşı taraf kendinden daha fazla verebilir. Önemli olan istediğiniz şeyi almak veya hedefinize ulaşmak olsun. Miras konuları gündeme gelebilir.

Tutulmanın ışığı altında kendinizi ileriye dönük daha fazla güvencede hissedeceğiniz adımlar atabilirsiniz. Eşyalarınızı ve evinizi sigortalamak, emniyet planları yapmak güvende olmanızı sağlayacaktır. Venüs, 5 Ağustos sonrası öğrenim, gelişim hedeflerinizi daha da renklendiriyor.

Uzaklarla ilgili planlarınızı sakın ertelemeyin. Seyahate gitmek, kendinizi bir şekilde geliştirmek için çok uygun bir dönemdesiniz. Yabancı kişilerin faydasını görebileceksiniz. Bu ay attığınız adımları küçümsemeyin. Eylül ayında gökyüzü sizi daha fazla destekleyecek.

Kova

Önemli kararlar aşamasındasınız. Bir süredir hayatınız değiştirme yönündeki isteğinizi 18 Ağustos’ta gerçekleşecek Ay tutulması da tetikleyecek. Hem iş hem de özel hayatınızda tanışacağınız bu kişiler eğlenceli ve çekici özelliklere sahip. Yeni bir iş arkadaşı, patron, sevgili veya dost edinebilirsiniz. İlişkiler alanındaki bu yenilenme hız kesmeden tutulmaya giden günlerde etkisini artırıyor. Mevcut ilişkilerinizi gözden geçirmek, problemleri açıkça masaya yatırmak, dürüstçe tartışmak isteyeceksiniz.

10-18 Ağustos tarihlerinde pek çok haber alabilir, bu yeni bilgiler ışığında ilişkilerinizle ilgili karar almak durumunda kalabilirsiniz. Belki yeni bir iş bile söz konusu olabilir. Aslan-Kova karşıtlığında başlayan tutulmalar 2017 yılında da devam edecek görünüyor. Yani değişim ve dönüşümün başındasınız diyebiliriz.

Gelişimden ürkmemek ve kendinizi her zaman değişime açmak, tutulma etkilerini olumlu alabilmenizi sağlar. Ertelemek ve görmezden gelmek ise yarar sağlamaz. 5 Ağustos günü burç değiştiren Venüs, birkaç hafta boyunca başkalarının kaynaklarından ve imkanlarından yarar sağlayabileceğinizi gösteriyor. Ortaklaşa yatırım için doğru bir zaman.

Balık

İlişkileriniz rahatlıyor ve çok kişiyle iletişimdesiniz. 5 Ağustos sonrası Venüs, işyerinde ve özel hayatınızda yakın olduğunuz kişilerle aranızın yumuşamasını, uyum ve sevginin gelmesini destekleyecek. Sizi toparlayan, size iyi gelen, ayakları yere basan kişilere teşekkür edin. Yeni projeler, görevler, yapılacak işler ortaya çıkıyor. Size bağlı çalışanlarda ve ofisteki ekipte yenilenmeler olabilir.

Rutinlerinizde değişiklikler de yapmaya çalışın. Her gün gittiğiniz rotayı değiştirin, her gün yediğiniz şeylere şöyle bir bakın. Sağlığınızı koruyucu aksiyonlar almanın da tam sırası. Hatta bir spora başlamak, bir süredir yapmak istediğiniz ne varsa rutininize sokmak için bu ay uygun. 18 Ağustos’ta gerçekleşecek Ay tutulmasına doğru giderken kendinizi tarif edemediğiniz şekilde gergin hissedebilirsiniz.

Aslında kuruntularınız, endişeleriniz de biraz su yüzüne çıkıyor. Bu tip şeylerden kurtulmak, ruhunuzu rahatlatmak için çaba sarf edin. Ortaya bir neden yokken kendinizi üzdüğünüzü fark edebilirsiniz. Tutulma günleri, özellikler 19-20 Ağustos tarihlerinde ilişkiler, iş, yaşam, sağlık gibi konularda önemli seçimler yapmanız gerekebilir. Sadeleşmek, yalın bir hayata doğru adım atmak yapacağınız en doğru hareket olabilir.

**

Astroloji: Ağustos ayı görünümleri ve ruhun karanlık geceleri
Astroloji: ‘Ağustos’ görünümleri ve ruhun karanlık geceleri


Satürn ve Mars… Bu iki gezegen 24 Ağustos’ta ‪‎Yay‬ burcunda tam bir kavuşum yapacak. Ancak daha şimdiden bu açının etkisi altına girmiş bulunuyoruz. Peki astrolojik etkileri neler?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.