Black Friday (Kara Cuma) indirimleri: En ucuz oyunlar

Black Friday (Kara Cuma), ABD’de başlayan ve dünyaya yayılan, en iyi indirimleri bulabileceğiniz bir alışveriş sezonu. En büyük ucuzluk 25 Kasım’da olacak yılın alışverişi olayı için en ucuz oyunlar listesi hazırladık.

Black Friday (Kara Cuma) indirimleri: En ucuz oyunlar xbox play station ps4

Yılın indirimli alışveriş çılgınlığında perakendeciler kızıştı

Dijital perakendeciler Xbox Live, PlayStation Store (PSN) ve Steam, çeşitli video oyunları için Black Friday (Kara Cuma) fırsatlarını açıkladı bile. Oyun sağlayıcıları yüzde 75’e varan indirimlerin olacağı sözünü verdi. Hemen hemen her yerde olan yılın indirimli alışveriş çılgınlığında dijital perkendeciler; Target, Walmart, Best Buy ve Game Stop gibi ABD’nin en büyük mağazaları ile indirim rekabetine girmiş durumda.

Black Friday / Kara Cuma oyun ve konsol paket kampanyalar

Xbox One S

Black Friday / Kara Cuma’nın 309 dolarlık paket oyunu fırsatını seçmek isteyenlere Xbox One S alana Battlefield ve Call of Duty Infinite oyunlarının birer kopyasını hediye ediyor. “Gears of Wars” oyunu 36,99 dolar olarak fiyatlandırılırken, WWE 2K17 isimli oyun da aynı fiyattan sunuluyor.


xbox one s xbox store oyun indir yükle kara cuma indirim black friday

Xbox Store

Xbox Store satın alanlar ise Black Friday / Kara Cuma 2016 indirim fırsatları kapsamında 40,99 dolar ödeyerek “Titan Fall” oyunu, 17,99 dolar ödeyerek “Just Cause” oyunu ve 45,99 dolar ödeyerek “Battlefield 1” oyununu hediye ediyor.

playstation store ps4 oyun indir yükle kara cuma indirim black friday

Play Station PS4

Sony ise Black Friday 2016 satışını 24 Kasım’da gerçekleştirecek. PlayStation web sitesinde yeni indirim fırsatlarını duyuracak Sony, PS4 alanlara PlayStation Store’da birçok oyun hediye edecek. Sony, anlık indirim kampanyalarını kaçırmamak isteyenlere e-posta ile üye olmalarını öneriyor. Böylece en ucuz indirimli kampanyalarının uyarı bildirimi olarak üyelerine göndereceğini söylüyor.

Xbox’ta hangi oyunlarda en iyi indirim var?

titanfall pc xbox ps4 black friday

Xbox Live Gold üyelerine yönelik Xbox One Kara Cuma / Black Friday 2016 indirimlerinden bazıları:

  • Ark: Survival Evolved (Game Preview) (50% indirimli)
  • Ark: Scorched Earth Expansion (25% indirimli)
  • Assassin’s Creed: Syndicate (60% indirimli)
  • Assassin’s Creed: Syndicate Gold Edition (60% indirimli)
  • Assassin’s Creed IV: Black Flag (66% indirimli)
  • Batman: Arkham Knight Premium Edition (60% indirimli)
  • Batman: The Telltale Series – Episode 1: Realm of Shadows FREE (100% indirimli)
  • Batman: The Telltale Series Season Pass (Ep 2-5) (33% indirimli)
  • Battlefield 1 (33% indirimli)
  • Battlefield 1 Deluxe Edition (33% indirimli)
  • Battlefield 1 Ultimate Edition (20% indirimli)
  • Minecraft: Story Mode Complete Season (40% indirimli)
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Deluxe Edition (66% indirimli)
  • NBA 2K17 Legend Edition (35% indirimli)
  • NBA 2K17 Legend Edition Gold (40% indirimli)
  • Necropolis (33% indirimli)
  • NHL 17 Deluxe Edition (40% indirimli)
  • NHL 17 Super Deluxe Edition (40% indirimli)
  • One Piece: Burning Blood (60% indirimli)
  • One Piece: Burning Blood Gold Edition (50% indirimli)
  • Overcooked: Gourmet Edition (33% indirimli)
  • Overwatch: Origins Edition (40% indirimli)

batman oyunu indir yükle black friday kara cuma indirim

PC – bilgisayar oyunlarında en iyi fırsatlar

Titanfall 2 Standard Edition on PC for $31.99 (indirim kodu: TITAN20 – Origin)


Titanfall 2 Deluxe Edition on PC for $42.65 (indirim kodu: TITAN20 – Origin)

Titanfall 2 – Best Buy, $32.99

Overwatch Origins Edition – Amazon, $34.99

Overwatch Origins Edition – Amazon, $34.99

Kara Cuma / Black Friday nedir?

Kara Cuma / Black Friday nedir?

Kara Cuma (Black Friday), Şükran Günü’nden sonra Cuma günü gerçekleşiyor. Yani bu yıl 25 Kasım’da gerçekleşecek. ABD’nin Noel alışverişinin ilk günü olarak bilinen yılın indirimli alışveriş olayı, teknolojik ürünlerdeki inanılmaz ucuzluklar nedeniyle Siber Pazartesi (Cyber Monday) olarak da biliniyor. Özellikle teknolojik ürünler, aletler ve tabi ki PC oyunları için yılın en iyi pazarlık avı fırsatıdır.


Alışveriş yapmak için çılgınca bir zaman olan Black Friday‘de ABD’deki mağazalarda geceden uzun kuyruklar, devasa kalabalıklar oluşuyor. Neyse ki artık online alışveriş çok yaygın olduğu için televizyonlar, masaüstü bilgisayarları ile bilgisayar oyunları internetten de sipariş verilebiliyor. Türkiye’den de rahatlıkla alışveriş yapmanız mümkün.

Kara Cuma yılın en iyi teknoloji indirimleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.