Astroloji: Aralık ve Ocak 2017 burç yorumları

Astroloji: Aralık ve Ocak 2017 burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: Aralık ve Ocak 2017 burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık.

Astroloji: Aralık burç yorumları… Yılın son ayında hangi burcu neler bekliyor? Nasıl bir yıla gireceğiz? Ocak 2017’de Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor? Astrolog Binnur Zaimler yorumladı.

koç burcu astroloji

Koç – Aralık ve Ocak 2017 burç yorumları

Hayatınıza dışarıdan bakın. Kendinizi geliştirmek, yeni ufuklara yelken açmak için fırsatları görmeye çalışın. 7 Aralık sonrası sosyal alanda kendinizi daha rahat hissedecek, özellikle iş çevresiyle alakalı kişilerden destek görebileceksiniz. Birkaç hafta boyunca davetleri, toplantıları, STK çalışmalarını kaçırmayın. Gruplar içinden biri özel olarak dikkatinizi çekebilir. Hem dost hem sevgili olacağınız, sohbetinden keyif alacağınız biri hayatınıza girebilir.


11 – 14 Aralık arası Dolunay etkisi sonuçlanmasını beklediğiniz yazılı belgeler, sözleşmeler veya tekliflere ilişkin herşeyi öğrenmiş olacaksınız. Seyahat planlarınız da bu dönemde netleşiyor. Reklamcılık, internet platformlarıyla bağlantılı işler yapıyorsanız, Dolunay günlerinde önemli projeler üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

Kurs, seminer, eğitim faaliyetlerinin bu ayın ilk yarısında faydasını görecek, hayata olan inanıcınızı artıracaksınız. Merkür’ün geri hareketi 19 Aralık – 10 Ocak 2017 tarihleri arasında kişisel imajınız ve itibarınızla ilgili değişim getiriyor. Sizi tanımayanların hakkınızda ne düşündüğü bir süre için kafanıza takılabilir. Unvan, pozisyon, iş hayatındaki konumunuzu oturtmak için 9 Ocak sonrasını bekleyin.

Eskilerden gelen iş tekliflerini, geçmişte yapmış olduğunuz görevleri bir süreliğine kabul edebilirsiniz. 22 – 23 Aralık tarihlerinde size destek olan kişiler yakınınızda olacak. Danışman ve hukukçu tanıdıklarınızdan, yabancılardan yardım görmeniz mümkün. 27 – 28 Aralık tarihlerinde işlerinizin bir kısmını bırakmanız, bazı görevlere veda etmeniz rahatlamanızı sağlayabilir. Ocak 2017’de gelecek taze projelere hayatınızda yer açmış olacaksınız.

boğa burcu astroloji

Boğa – Aralık ve Ocak 2017 burç yorumları

Başkalarının kaynaklarından yararlanabileceğiniz bir ay. En yakınlarınızla beraberce bir yatırım yapmanız, cesaret gerektiren projelere adım atmanız mümkün. En yakın olduğunuz, dirsek temasında çalıştığınız arkadaşınız ile birlikte üstleneceğiniz yeni bir proje de sizi geliştirecektir. 7 Aralık sonrası uyum, güzellik ve parayla ilintili gezegen Venüs kariyer alanınızı etkiliyor.

Boğa burcunun yönetici gezegeni olması, sizin birkaç hafta boyunca iş hayatınızda rahatlamanızı da getirecektir. Sizi tanımayanların da size ulaşmaya çalışması, uzaktan yaptıklarınızı beğenmesi, size tekliflerle gelmeleri mümkün. Kartvizitinizde her an gerçekleşecek olumlu bir değişime hazırlanın.

Özgeçmişinizi, çalışmak istediğiniz yerlere göndermek için 7 – 18 Aralık tarihleri daha uygun görünüyor. 11 – 14 Aralık tarihlerinde paranızı, maddi birikimlerinizi düşünmek ve olası bir yatırımı gerçekleştirmek için uygun zamanlar. Tüm bilgiler elinizde olacak.

19 Aralık – 9 Ocak 2017 arası etkilerini hissedeceğimiz Merkür geri hareketi gelişim konularına dikkat çekiyor. Kişisel gelişim, eğitim anlamında bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmaların, aldığınız sertifikaların gözden geçirilmesi gerekiyor.

Aksaklık, eksikliklere karşı önlem alın ve daha titiz olun. Yurt dışı bağlantılı konular ve seyahatlerde herşeyi birkaç kere kontrol edin, ihmalkarlıkları önlemek için titizlik gösterin. Bu dönemde eskiden birlikte çalıştığınız veya uzaktan tanıdığınız yabancı kimselerle tekrar bağlantıya geçmek ve projeler üzerine çalışmak çok akıllıca olabilir.

ikizler burcu astroloji

İkizler – Aralık ve Ocak 2017 burç yorumları

Bu ay her şey ilişkiler üzerine. Evde, işyerinde ve aşkta nasıl iletişim kurduğunuz önemli. İnsanların size karşı tutumlarını katı bulabilirsiniz. İlk iki hafta boyunca yeni kimseler tanımak, işyerinde herzamanki iş arkadaşlarınızın yanında farklı çalışma gruplarına katılmak sizi tazeleyecektir. İlişkileriniz aracılığı ile tazelenme anlamına da gelen bu yeniay sayesinde, yabancı, hukukçu, danışman kimselerden fayda görebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken, onların istediği kadar disiplinli olmanız. Daha deneyimli olduklarını kabul edin ve kaytarmaya çalışmadan işinize odaklanın. 10 Aralık günü, baskıcı ve otoriter kişilere karşı sakin kalın ve verilerle konuşun. Büyük ve biraz zorlayıcı projelerin üstüne düşün.

11 – 14 Aralık tarihlerinde İkizler burcunda Dolunay etkisi ile hayatınızdaki olaylar aydınlanıyor. Görmediğiniz, bilmediğiniz, gizli kalan pek bir şey yok. Hal böyle olunca çeşitli konularda ne yöne gideceğinizi netleştirmeniz akıllıca olur.

İş, özel hayat, fiziksel konular, spor, kötü alışkanlıkları bırakma, bazı ilişkileri başlatma veya sonlandırma gibi pek çok aksiyon alabilirsiniz. Kendinize dönük olun, hayatınıza geniş açıdan bir bakın. Belki dikkatinizi çeken bir konuyu öğrenmek, yeni arkadaşlar edinmek, gelen iş teklifini değerlendirmek gerekiyor. Ay ışığı size yol gösterecektir.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün geri hareketi 19 Aralık – 9 Ocak 2017 tarihlerinde bazı konularda kararsızlık, belirsizliklere işaret ediyor. Ortak veya eşinizle, bir arkadaşınızla beraberce satın alacağınız herhangi bir şeyi iyi inceleyin. Gerekirse yatırım yaparken açık kapı bırakın ve kesin imzayı 10 Ocak 2017 sonrası atın.

Merkür geri harekette iken bazı bilgileri gözden kaçırmanız, ya da size verilmemesi olası. 10 Ocak 2017 sonrası yatırımlarınız daha geniş bir veri desteği ile yapabilirsiniz. Merkür’ün geri hareket tarihleri, eskilerden kalan miras, alacak konularını lehinize çevirebilir. Başkalarına vermiş olduğunuz borçları da geri isteyebilirsiniz.

yengeç burcu astroloji

Yengeç – Aralık ve Ocak 2017 burç yorumları

Her zaman yaptığınız işlerde değişime gidin. Rutinlerinizi değiştirin. Mesela işe farklı yollardan gitmeye çalışın. Ezberleri biraz bozun. Size faydası olmayan işleri bırakın. Günlük ofis hayatınızda tazelenme ve değişiklikler var. Çalışma odanız, masanızın yeri değişebileceği gibi, iş yeriniz de taşınabilir.

Size bağlı çalışanlarda değişim de söz konusu görünüyor. Tazelenmeye kendiniz de hız verebilir, en sevdiğiniz objeleri yakınınızda bulundurup ofisi güzelleştirebilirsiniz. Üzerinde çalışacağınız yeni projeler, itina ve zaman istiyor. Baştan savma ve odaklanmadan yapacağınız çalışmalar istediğiniz sonuçları vermeyecektir. İşinizi küçümsemeyin, angarya gibi görmeden çalışın. Deneyim kazandıran, uzun dönem etkili olduklarını unutmayın.

11 – 14 Aralık tarihlerinde projelerin gidişatı, işleri ve ekibin başarısı da belli olacak görünüyor. Bu tarihlerde gördüklerinize odaklanın, soyut konular, endişe, kuruntu ve dedikodulardan uzak durun.

19 Aralık – 9 Ocak 2017 tarihlerinde karşıt burcunuzda geri harekette olacak Merkür ilişkilerinizle ilgili görünüyor. Eskiden birlikte çalıştığınız, geçmişten tanıdığınız kişilerle tekrar karşılaşmanız ve çalışmaya başlamanız fırsatlar yaratabilir. Diğer taraftan karşınızdaki kişilerin size söyledikleri yanlış, eksik olabilir. Niyetleri iyi olsa da yanıltıcı konuşmalar, veya sizin yanlış anlamanız ortalığı karıştırabilir. Bu nedenle bir iki yerden aynı veriyi kontrol etmek, bilgileri doğrulamak fayda sağlayacaktır.

22 – 23 Aralık tarihlerinde ev ve iş arasında iyi bir denge kurmaya çalışın. Evde iş yerindekilere küçük bir davet vermeniz, veya o tarihlerde evden çalışmanız kariyeriniz açısından faydalı olabilir. 19 Aralık tarihinden itibaren birkaç hafta boyunca yaratıcılığınız, hayal gücünüzü devreye soktuğunuzda hayattan daha fazla keyif almanız da mümkün. Platonik aşklar, müzik heyecan verici günler getirebilir. Risk almanız eğlenmenizi sağlayacak.

aslan burcu astroloji

Aslan – Aralık ve Ocak 2017 burç yorumları

İş yerinde belki de yaşama sevinci en bol kişi sizsiniz. Bu ay ilgi alanlarınız bir anda işiniz, yeni kariyeriniz haline gelebilir. Aralık ayına girerken yeni ay günlerinde pek çok yeni fikir, strateji ve yaratıcı proje de sizi bekliyor olacak. İlgi alanlarınıza, sahneye, yaratıcı çalışmalarınızı göstermeye heveslisiniz. Çevrenizdeki moralsiz kişilerin sizi etkilemesine asla izin vermeyin. Tam tersi, siz kendi neşeniz ve yaşama sevincinizi onlara yansıtabilirsiniz. 11 – 14 Aralık tarihlerinde Dolunay etkisi ile sosyal gruplar içinde yer alacaksınız. Bu dönemde size keyif veren konuları gelecek planlarınız içine yerleştirmeye, ileriye dönük hayallerinize adım atmaya çalışın.

Dostlarınızla bir araya gelip konuşmaya ihtiyacınız var. Mesleki gruplar içinde yapıcı tartışmalara girip, kendinize özgü bir yol çizmeniz mümkün. STK lar, dernekler, aktivizm kendinizi gerçekleştirmenize de yardımcı olacaktır. İletişim gezegeni Merkür’ün geri hareketi 19 Aralık – 9 Ocak 2017 tarihleri arasında günlük hayatınızda etkili olacak görünüyor.

İş yerinde çalışırken ve günlük yaşantınızda unutkanlık, ihmalkarlık, yanlış anlaşılmalara dikkat etmek yerinde olacaktır. Özellikle ofis ortamındaki yanlış anlaşılmalar, aynı işi bir kerede bitirmenizi zorlaştırabilir. Eksik bilgiler, iş sonuçlarını etkileyebilir.

Bu nedenle proje teslim sürelerini biraz geciktirmek, özellikle 10 Ocak 2017 sonrasına atmak, içinize sinen bir sonuç çıkaracaktır. Bu dönemde sağlık kontrollerinizde yanlış sonuçlar çıkabilir. Gereksiz yere panik yapan doktorların sizi yanıltmasına izin vermeyin.

başak burcu astroloji

Başak – Aralık ve Ocak 2017 burç yorumları

11 / 24 Aralık ayı burç yorumları Ayın ilk günlerinde dış dünya yerine özel hayatınıza odaklanın. Tüm ay boyunca eviniz, aile düzeniniz, özel hayatınızla ilgili konuları gündeme getiriyor. Evde bir süredir esen soğuk rüzgarlar, yerini yenilenme, tazelenmeye bırakabilir. Bir süredir düşündüğünüz tadilat işlerine girişebilir, planladığınız yeni eşyaları alabilirsiniz. Taşınmayı planlıyorsanız, ayın ilk yarısı bunun için çok uygun görünüyor. Evden çalışma metodları geliştirebilirseniz daha iyi konsantre olduğunuzu da farkedeceksiniz.

11 – 14 Aralık tarihlerinde etkili olan Dolunay, ev ve aile düzeninde pek çok şeyi daha net görmenizi sağlayacak. Kararlar almak ve doğru şekilde adım atmanız gerekiyor. Görmezden gelmeyin, değiştirmeniz gereken şeyler üzerine çalışın.

Aynı dolunay, kariyer alanında da yolunuzu aydınlatıyor. Ne yöne gitmek istiyorsunuz? Ünvanınız, konumunuzu düşüneceğiniz günler içinde olacaksınız. 19 Aralık günü karşıt burcunuzda geçecek olan Mars, yaptıklarınızın başkaları tarafından daha fazla görülmesini sağlayacak. Bu noktada eleştiri de alabilirsiniz, takdir de. Duygusal tavırlı kişilerin olayları manipüle etmesine izin vermeyin.


19 Aralık – 9 Ocak 2017 tarihlerinde geri harekette olan Merkür, iletişim konularını gündeme getiriyor. Başak burcunun da yönetici gezegeni olan Merkür bilgi alışverişi, seyahatler ve iletişim tarzını etkiliyor. Sunumlarda ve verdiğiniz eğitimlerde temkinli olmanız, unutkanlığa karşı önlemler almanızda yarar var. Bu dönemde bir süredir bıraktığınız ilgi alanlarına yeniden dönebilir, yarım kalmış güzel projelere girişebilirsiniz. Eski aşklar, nostaljik şekilde gündeme geliyor. Heyecan duyduğunuz ve bir süredir unuttuğunuz ne varsa hayatınıza tekrar alın.

terazi burcu astroloji

Terazi – Aralık ve Ocak 2017 burç yorumları

Çocukluk arkadaşlarınız, kardeşlerinizi arayın, onlarla bu ay başından itibaren planlar yapın. İş yerinde ise kurumsal iletişim, yazılı ve sözlü haberleşme, duyurular, sözleşmeler üzerine yoğunlaşmanız, başarılı sonuçlar için faydalı olur.

Söz söylemeden veya bir yere e – posta göndermeden, imza atmadan birkaç kere okumanız işi mükemmel yapmanızı sağlayacak. Sahaya çıkın, masa başında bu ay pek oturmayın. Kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili gelişmeler özellikle 11 – 14 Aralık civarı dikkatinizi çekecek.

Uzaklarla ilgili planlarınız, seyahatler de bu tarihlerde netleşecek görünüyor. Bu tarihlerde, Dolunay etkisi ile medyada yer almanız, reklamcılık veya akademik öğretimle ilgili konularda sizi geliştirecek fırsatları hayatınıza sokmanız mümkün.

Hayata olan inancınız artıyor, sağlamlaşıyor. Konum olarak daha üstte olan kişilerden destek görebileceksiniz. Size uzatılan elleri farketmeye çalışın, geri çevirmeyin. 7 Aralık sonrası birkaç hafta boyunca ilgi alanlarınıza, hobilere zaman ayırın. Keyifli zaman geçirmek, kısa seyahatler sizi mutlu edebilir. Flört etmek, heyecanlı anlar yaşamak yaratıcılığınızı da tetikleyecek. Stratejik konulara, eğitimlere, sahnede olmaya öncelik verin. Eğlenceyi geri çevirmeyin.

19 Aralık – 9 Ocak 2017 tarihleri arasında geri harekette olan Merkür, ev ve aile düzeninizle ilgili kafanızı karıştırabilir. Aile içinde büyük sözler vermemeye, çok büyük planlar yapmamaya çalışın. Evden taşınmayı veya bir şeyler almayı düşünseniz de, araştırma yaptıktan sonra kesin kararınızı 9 Ocak 2017 sonrasına bırakın. Aile içindeki yanlış anlaşılmalar, soğuk havaların geçici olduğunu bilin. Kimse size karşı değil, sadece herkes olaylara kendi tarafından bakıyor.

akrep burcu astroloji

Akrep – Aralık ve Ocak 2017 burç yorumları

15 / 24 Aralık ayı burç yorumları Kendinize yatırım yapmayı düşündünüz mü? İleride size daha fazla kazanç getirecek bir beceri elde edin, kurslara gidin veya işbaşında yeni şeyler öğrenin. Bu yıl her zamankinden daha fazla para konusuna önem veriyorsunuz. Gelen ve giden paranın belli bir plan dahilinde olması önem kazanıyor. Birden çok yerden para kazanabileceğinizi unutmayın. Ek projeler alabilir, farklı kazanç kapıları bu ay içinde bulabilirsiniz. Maaş artışı veya prim için yöneticinizin kapısını ayın ilk yarısında çalın.

7 Aralık sonrası birkaç hafta boyunca ev ve aile alanında bulunacak Venüs sayesinde özel hayatınız en rahat ettiğiniz alan olacak. Bu dönemde evden çalışmaya şans tanıyın.

Keyifli projeleri evden yürütebilir, evdeyken daha yaratıcı olabilirsiniz. Eşya ve düzen değişikliklerinde estetik çözümler kolayca karşınıza çıkabilir. Davetler vermek, sevdiğiniz dostları evinizde toplamak da yine kaçırılmayacak fırsatlardan. Venüs, ailenizden, köklerinizden daha da memnun olmanızı sağlayacak.

19 Aralık – 9 Ocak 2017 tarihlerinde geri harekette olan iletişim gezegeni Merkür sayesinde, çok eskilerden kalmış pek çok belge, dosya ve sözleşmeyi kullanabilir, arşivinize geri dönüp canlandırabilirsiniz. Bu dönemde yeni projeler için sözleşme imzalamak, sonlandırmak, nihayete erdirmek yerine, inceleme ve analize zaman ayırın.

İmzaları 10 Ocak 2017 sonrası atmak, o zamana kadar pek çok farklı bilgi edinmenizi sağlayacak. Aceleye gerek yok. Gezi ve saha ziyaretlerinde temkinli olmak, ihmalkarlıktan uzak durmak, plan ve programı birkaç kere kontrol etmek yararlı olacaktır.

yay burcu astroloji

Yay – Aralık ve Ocak 2017 burç yorumları

Kendinizi eskisinden daha farklı hissediyorsunuz. Hayata karşı duruşunuzda, hatta görüntünüzde değişlikler olabilir. Biraz katılaştığınız doğrudur. Bu dönemde kendinizi önceliğe alın. Başkaları için değil, kendiniz için yaşayın. 2016 yeniden yapılandığınız, daha fazla sorumluluk aldığınız ve belki de yorulduğunuz bir yıl oldu. Karamsarlıkla ağırbaşlılık arasında gidip geliyorsunuz. Tüm hayatınızı gözden geçirdiğiniz bu dönemde, içinde bulunduğunuz yeni ay temkinli ama büyük adımlar atmanıza yardımcı olacak. Boyunuzdan büyük projelere girebilir, şimdiye dek hiç almadığınız sorumlulukları üstlenebilirsiniz. Yenilenmek, tazelenmek ve kendinizi kanıtlamak için buna ihtiyacınız var.

Başka bir kimlik, kariyer ve görünüm kazanmanız, tam olarak istediğiniz kişi olmak için aksiyon alın. Ayın ilk yarısı kendinize dönük olmanız en doğrusu. 11 – 14 Aralık tarihlerinde, Dolunay etkisi ile iş yerinde ve özel hayatınızdaki ilişkileri mercek altına alıyorsunuz. Yeni ortaklıklar, tanışıklıklar aracılığı ile kendinizi daha iyi tanıyacaksınız. Karşıdaki kişilerin söylediklerinin, aslında bir ayna vazifesi gördüğünü hatırlayın. Siz kendiniz için aslında ne düşünüyorsanız, Dolunay günlerinde karşıdan bunları duyacaksınız.

19 Aralık tarihinden itibaren birkaç hafta boyunca Mars evde efor sarfetmenizi sağlıyor. Tadilat, taşınma, düzen değişiklikleri nedeniyle evinize zaman ayırmanız iyi olacaktır. Ev içinde alınganlık, fazla hassasiyete dikkat edin, olayları gereksiz yere büyütenlerin üzerine gitmeyin.

19 Aralık – 9 Ocak 2017 tarihlerine geri harekette olan iletişim gezegeni Merkür, para konularında kafanızın karışık olabileceğini gösteriyor. Büyük yatırımları bu tarihten sonraya bırakın. Bu dönem, verdiğiniz borçları tahsil etmenizin uygun olacağı fırsatlar içeriyor.

oğlak burcu astroloji

Oğlak – Aralık ve Ocak 2017 burç yorumları

19 / 24 Aralık ayı burç yorumları Aralık ayının ilk günleri sakin görünüyor. Ayın özellikle ilk yarısı, kendi içinizde hedeflerinize odaklanmanız, yalnız zamanlar yaratmanız için mükemmel. Bir ay sonra başarılarınızla göz önünde olmak için şimdiden bir şeyler yapmaya ne dersiniz? Aralık ayının ilk günleri, gereksiz kuruntularınızdan kurtulun. İleriye dönük tüm resmi göremeseniz de umutlarınızı canlı tutun.

19 Aralık tarihine kadar kazancınızı artırmak için ısrarcı olmanız lehinize gelişmeler getirir. Mars, siz ısrar etmeden cebinizdeki paranın büyümeyeceğini gösteriyor. Talepkar olmanın bir sakıncası yok. Özellikle 7 – 19 Aralık arası günlerde ek gelir kaynakları, prim ve ikramiye gibi imkanlara çok yakınsınız.

11 – 14 Aralık arası tarihlerde günlük ofis işlerinin gidişatı belli olacak. Kontrol edemeyeceğiniz konulara odaklanmak yerine, elinizdeki işleri en iyi şekilde yapmaya çalışın. Sağlığınıza özen göstermeniz, zihninizi dinlendirmeniz, huzurlu olmanızı da sağlayacak. Eş zamanlı birkaç projeyle yakından ilgilenmeniz gerekiyor.

19 Aralık 2016 – 9 Ocak 2017 tarihleri arasında iletişim gezegeni Merkür’ün geri hareketi Oğlak burcunda gerçekleşecek. Özel ve iş hayatınızda, eskileri canlandırmak, bir zamanlar yarım kalan projelerden faydalanmak, bir zamanlar yapmayı düşündüğünüz işlere girişmek için fırsatlar var. Diğer taraftan günlük hayatınızda ihmalkarlık, unutkanlık, yanlış ifade, eksik iletişim alanlarında temkinli olmanız yararlı olur.

Seyahat ve işlerinizde planlar değişebilir, esnek olun ve her şeyi birkaç kere kontrol edin. Kendinizi eleştirmek yerine, akışta kalın ve olayları dışarıdan bir gözle izleyin. Revizyon gerektiren konulara eğilin. Ocak ayının ortasından itibaren işlerin rayına girdiğini göreceksiniz.

kova burcu astroloji

Kova – Aralık ve Ocak 2017 burç yorumları

Dostlar, tanıdıklar, meslektaşlar içinde sosyal olmak, yeni fikirler üretmek, toplumsal aksiyonlara katılmak için uygun zamanlar. STK lar, dernekler veya yepyeni oluşumlar içinde kendinizi bulacaksınız. Gelen davetleri kabul edin. Dış dünyada olmak, meslektaşlarla, ideallerinizi paylaştığınız dostlarla bir araya gelmek sizi canlandıracaktır. Uzaklar, yüksek öğrenimle bağlantılı, yabancı kişilerle tanışmanız, deneyimlerinden faydalanmanız mümkün. 7 Aralık tarihinde burcunuzda geçen Venüs birkaç hafta boyunca her anlamda çekici olmanızı sağlayacak. Görüntünüzde, fiziğinizde yapmak istediğiniz değişiklikleri şimdi yapabilirsiniz.

Hiç fotoğraf çekimi yaptırmış mıydınız? Şimdi biraz kendinizle gurur duymanın, güzel giyinmenin tam sırası. Venüs, tüm iş görüşmelerinde ikna gücünüzü, ifade yeteneğinizi de olumlu yönde etkiliyor olacak. 19 Aralık sonrası birkaç hafta boyunca gelirinizi artırabilir, kazancınızı ısrar ettiğiniz takdirde çoğaltabilirsiniz. Eğitim, bilim, yenilikçi, kitle iletişimi konuları ek gelir için uygun alanlar görünüyor.

19 Aralık 2016 – 9 Ocak 2017 tarihlerinde sizin elinizde olmayan konularla ilgili kuruntu yapmayın. İç dünyanızda zaman zaman meydana gelen patlamaların nedenlerini başkalarında aramak ve içten içe kızgınlık biri eğilimleri kendinizden uzak tutun. Belirsizlik içeren pek çok konu çevrenizde olabilir. İletişim yeteneğiniz sayesinde pek çok yeni kişiyle tanışıyorsunuz.

balık burcu astroloji

Balık – Aralık ve Ocak 2017 burç yorumları

Başkalarının gözünde nasıl bir algınız olduğu bu ay sizin için daha önemli hale geliyor. Görev değişikliği, kartvizit değişikliği kararları verebilir, ünvanınızda değişikliklere şahit olabilirsiniz. Bazı şeylerin hayatınızdan gitmesine, sadeleşmeye izin verin. İş hayatınızda hem büyük sorumluluklar alıp hem de kısıtlı kaynaklarla hareket etmeniz gerekiyor.

Ne iş yaptığınızı, hangi konulardan sorumlu olduğunuzu başkalarına bildirmek için 11 – 14 Aralık tarihlerini bekleyin. İtibarınız ve imajınızı dert etmeyin. Başkalarının söylediklerine kafanızı takmayın. Siz şimdi belki de kariyerinizin en önemli projelerinin başındasınız.

Zorlayıcı olsa da, özenli ve iyi niyetli davrandığınızda, başarılarınız kalıcı olacaktır. Aralık ayının ilk yarısında hem evdeki düzen hem de dış dünyadaki konumunuz arasında iyi bir denge kurmaya çalışın. Eviniz, özellikle Dolunay günlerinde daha fazla ilgi istiyor. 19 Aralık tarihinde burcunuzda geçecek Mars, birkaç hafta boyunca hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak. Israr etmeniz gereken noktalarda ısrardan kaçınmayın.

Fiziksel, ruhsal, kariyer anlamında ve zihinsel anlamda oldukça aktif bir döneme giriyorsunuz. Başkalarını ikna etmeniz kolaylaşıyor. Bunu yaparken, insanları fazla etki altında bırakmaktan, duygusal sömürülerden, kendinize acımaktan uzak durun. İşi duygusallıktan uzaklaştırdığınızda, kendinize ve başkalarına da daha fazla yararınız olacaktır.


Alıngan olmayın. Mars, sağ beyin kısmındaki yaratıcılık, sezgisellik ve hayal gücünü de tetikliyor. Sanatla ilgiliyseniz, son derece güzel eserler üzerinde çalışabilir, reklamcıysanız en kreatif dönemlerinizden birini yaşayabilirsiniz. İsteklerinize doğru adım atın ve işlerin nasıl rayına girdiğini görün.

Astroloji: 2017 yılında burcunuza göre renk ve kristaliniz ne?

2017 astroloji yorumları: Hangi burcu neler bekliyor?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.