Astroloji: Koç burcunda yeni ay neler getiriyor?

Koç burcundaki yeni ayda Balık burcu yükseliyor. Hayaller dile geliyor. Peki yeni ay hayatımıza neler getirecek?

Astroloji: Koç burcunda yeni ay neler getiriyor?

Başkalarıyla paylaşıp onay alma, destek ve değer görme arzusundayız. İşbirliğine, uyum sağlamaya yatkınlık ölçüsü belirleyici olabilir. Koç burcundaki yeni ayda coşku, heyecan üst noktalarda yaşanırken, retro Venüs ilişkilerde kontrolsüz olma olasılığının bir kez daha altını çiziyor. İş konuşulurken coşup fazla söz verip, maddi konulara gelince Mars’ın Boğa burcundaki yerleşiminin etkisiyle de kendi belirlediğimiz değerde inat edebiliriz.

İletişim kalitesini değerlendirirsek, Merkür Uranüs kontağı da dürtüsellik veriyor. Retro Jüpiter Terazi burcundan el sallıyor. Nazik ol, huzursuzluk çıkmasın. Mars Jüpiter’i görmüyor. Kendi değerimiz, istediklerimiz, sahip olduklarımızla ilgili savunmadayız, onları korumak istiyoruz. Bir yandan Koç enerjisi almış başını gidiyor, coştukça coşuyoruz. Neptün ile hayallerimizin içindeyiz, fedakarlığa da hazırız.


Başlangıçlarda ayakları yere basmak gerekiyor!

Kar etmeyeceğimiz, değer üretmeyeceğimiz işlere sırf başlamış olmak için, çok bekledik diye, kendimizi tutamıyoruz diye atlamamak da fayda var.

Son sözü Venüs, Mars ve Neptün söylüyor. Retro ve yanık Venüs, önceden çok istediğiniz bir şey için, hayaliniz için size irtibat kurma cesareti veriyor, hatta bunu ansızın, birdenbire yaptırabilir. Önemli bir görüşme için randevuyu aldınız, heyecandan saçmalamayın. Sözlerinizin ölçüsünü koruyun. Önceden provasını yapabilirsiniz. Karşı taraf bu projenin değerini azımsayabilir. Sizin coşkunuz ona bu gücü veriyor, bunu fark edin. ‘Ne teklif etsem kabul eder’ düşüncesini oluşturacak fevriliklerden kaçınmaya çalışın. Terazinin karşı tarafa göre konum belirleme özelliğini kullanmak, onu bu başlangıcın, bu adımın, bu projenin değerine ikna etmek için biraz sakin gözükmeye çalışmak gerekiyor.

Merkür Uranüs sürprizler getirebilir. İşin başında verilen sözler sonra değişebilir. Detaylar, şartlar tez gözden geçirile…

Biz böyleyiz diye mi geldi bahar, bahar geldi diye mi biz böyleyiz? Her ne durumdaysak, saflığımız zayıf noktamız, coşkumuz körleştiğimiz yer olabilir. Kendi sesimiz kulağımızda yankılanırken, karşı tarafı duymak istemeyeceğiz. Çünkü biz başlamak istiyoruz. Müzikal modundayız. Müziğin sesini karşı taraf duyuyor mu, aynı ritmi o da yakalıyor mu, iki tarafta mı coşkulu, işin sonuna bak sen diyen bir iç ses olmalı bir yerlerde.


Ay’ın açılarına bakarsak, olaylar şöyle gelişebilir:

Pluton karesi ile hayalleri biraz kırpmak, ayıklamak gerekebilir, bu süreç krizli olabilir. İkinci adımda Jüpiter karşıtı ile maddi konularda karşı taraf geri adım atabilir, kendi dediğine doğru çevirebilir konuyu ya da biz taviz verdiğimizi düşünüp vazgeçebiliriz bazı sözlerimizden, üçüncü adım Uranüs, isyan edebiliriz. Özgünlüğümüzü savunma kabiliyetimize bağlı olarak sürpriz güzel bir gelişme de olabilir. Dördüncü adım Merkür, son bir kaç noktada da savaş verip, nihayetinde Satürn ile uyumlu açı ile eğer başlarken ve bitirirken bulunduğumuz noktada özümüzden çok ayrı bir yerde değilsek, o zaman zafer bizimdir.

Bir ilkbahar sabahı Güneşle uyandın mı hiç çılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hiç..
Mutlu son için önceden dilek çalışması yapın. Neyi ne kadar istiyorsunuz? Zayıf yönleriniz güçlü yönleriniz neler? Dirençle karşılaşırsanız, nasıl bir taktik uygulayabilirsiniz? Oturup çalışın ve bunun sunumunu prova edin. O zaman Koç dürtüselliğinin esiri olmaz, işin içine zeka ve sağduyu katmış olursunuz.

Tavşanla kaplumbağanın hikayesi geldi aklıma, tavşan kendisine fazla güvenip karşısındakini azımsadığı için kaybetmişti, sonunda kaplumbağa kazanıyordu. Tavşan görünümünde olacaksınız ama içinizdeki kaplumbağayı aktif etmek mesele.


Retro Venüs ile isteklerimizi, retro Jüpiter ile bilhassa ilişkiler üzerinden hayat felsefemizi yeniden değerlendirip, Koç rekabetini ve cesaretini, Boğa azmiyle birleştirmek, en mühimi Satürn Yay ile kendimize dürüst olmak güzel sürprizler getirir. Süslü olsun gök yüzünüz.

Astroloji: Burçlara göre kişilik özellikleri neler?


Sibel Tosun
5 Nisan 1979 Bursa doğumluyum. Astrolojiye ilgim ortaokuldan beri popüler düzeyde vardı, ne zaman ki 2012 yılında bir arkadaşımdan astrolojik danışmanlık aldım, o zaman gökyüzünün hayatımdaki yansımasına, anlayamadıklarımı aydınlatmasına hayranlıkla tanık oldum ve eğitimini almaya karar verdim. 2012'den bu yana AstroArt Astroloji Okulu'nda Sevgili Hocam Öner Döşer'den eğitim alıp geçtiğimiz yaz başarıyla mezun oldum ve Uluslararası Profesyonel Astrologlar Derneği (APAI) üyeliğine hak kazandım. Üniversiteyi Eskişehir'de okudum. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema - Televizyon bölümü mezunuyum. Televizyon programcılığı, reklam ajansında müşteri temsilciliği, sosyal medya yöneticiliği gibi medya sektörü ağırlıklı işlerde görev aldım. Şimdi ise özgürce ve severek yaptığım astroloji danışmanlığıyla her danışmanlıkta gökyüzünün ve yeryüzünün eşzamanlılığına şahit olmanın mutluluğunu yaşıyorum. 2011 yılından beri reiki, nefes, mandala, sema, radyestezi gibi çeşitli şifa çalışmalarının atölyelerine, eğitimlerine katıldım. En çok Access'i sevdim, Access danışmanlığı da yapmaktayım. Astrolojinin rehberliğini ve Access'te soruların gücünü kullanarak hayatımda büyük farklar yarattım. Astroloji ile ilgili önemli gökyüzü olaylarını renkli bir dille yazmaya çalışacağım.