Türkiye 2020 yılında dünyanın en güçlü ikinci ülkesi olacak iddiası

15 Temmuz’u ve Trump’ı bilen Vedik Astrolog Ebru Cinek, “Türkiye 2020 yılından sonra dünyanın en güçlü ikinci ülkesi olacak” iddiasında bulundu.

Türkiye 2020 yılında dünyanın en güçlü ikinci ülkesi olacak iddiası

Türkiye’nin geleceğini yorumlayan, 15 Temmuz’u, Trump’ın seçileceğini, son olarak da Türkiye’nin başkanlık sistemine geçeceğini bilen Vedik Astrolog Ebru Cinek, “Türkiye’nin geleceğinden kimse endişelenmesin. 2020 yılında Türkiye, dünyanın en güçlü ikinci ülkesi olacak” iddiasında bulundu.

Çocukluğundan itibaren gökyüzüne, yıldızlara hayran olan hatta yıldızların kendisiyle konuştuğunu düşünen Vedik Astrolog Ebru Cinek, her zaman astrolojiye ilgi duysa da, profesyonel olarak ilgilenmeye yedi yıl önce başlamış. Önce hepimizin yakından bildiği, güneşe ve 12 burç sistemine dayanan Batı Astrolojisi eğitimi almış fakat eksik kalan taraflar olduğunu hissetmiş. Astrolojiyle ilgili araştırmaları onu dünyanın en eski sistemi olan ve yıldızlara bağlı olarak şekillenen Vedik Astroloji (Hint Astrolojisi) ile tanışmasını sağlamış. O zamandan beri de kendi deyimiyle; insanların hayatına ‘ışık’ tutmaya çalışıyor.


“Vedik Astroloji’de yaptığımız yorumlar kişinin hayatını değiştirir”

Vedik Astrolojinin bir kurallar sistemi olduğunu da anlatan ünlü astrolog; “Her konuya farklı haritadan bakıyoruz. Yüzlerce haritamız var. Doğum haritanızı bir ağaç olarak düşünün, diğer haritalarınızı onun meyvesi olarak… Vedik Astroloji bir kurallar bütünüdür. Bizler analiz yapmadan önce, en az 3-4 harita üzerinden kontrol ettikten sonra bilgi aktarırız danışana. Evlilik için ayrı, sevgililik için ayrı, çocuk için ayrı, kariyer, sağlık, yüzlerce ayrı harita var. Türkiye’nin ve diğer ülkelerin de doğum haritalarına baktığımız için okumalar ayrıdır” diyor.

“Travmaya sahip Türkiye haritası artık yükselişe geçiyor”

Akra Talks’a yaptığı iddialı açıklamalarla Türkiye’nin geleceğine ışık tutan Ebru Cinek, “Yaşadığımız dönemde ülkemizin kadersel sürecini yaşıyoruz. Türkiye’nin gelişimi, modernliği ile ilgili kimsenin hiçbir kaygısı olmasın. 2019’dan itibaren 2020’li yıllara geldiğimizde ülkemiz globalde ana oyunculardan birisi olacak. Haritaya göre birincisi Çin ya da Japonya… Türkiye baş öğretmen konumuna gelecek. Tüm dünya bizi takip edecek. Yani ülkemizin geleceğiyle ilgili lütfen şüpheniz, kaygınız olmasın. Geçmişten gelen güçlü bir travmaya sahip Türkiye haritası ama artık ülkemiz artık yükselişe geçiyor. Yıllar sonra bunu hep beraber göreceğiz” dedi.

“Kaderimizi anladığımızda kabullenmek çok daha kolay”

Vedik Astroloji’nin “Karma” üzerine kurulu bir sistem olduğunu anlatan Cinek, “Karma dendiğinde çoğumuzun aklına ödül ya da ceza sistemi gelir ama değildir, eylemlerimizden oluşur. Hint felsefine göre bu dünya hepimiz için bir aydınlanma yeridir. Hepimiz ruhumuzu geliştirmek, tekamülü yakalayıp olgunlaşmak için buradayız. Değiştireceğimiz şeyler var değiştiremeyeceğiz şeyler var. İrade gücüne sahibiz. Vedik astroloji irademizi kullanacağımız alanları anlatıyor bize…”

Doğduğumuz anda elimize bir paket program verildiğini ama nasıl kullanacağımızı bilmediğimiz söyleyen Cinek; “Hangi potansiyellere sahibiz, neleri doğru neleri yanlış yapıyoruz hepsi bize bağlı ve özgür irademizle değiştireceğimiz konular. Kaderimizi anladığımızda yaşamınız çok daha kolay oluyor, kabullenme çok daha kolay oluyor.”


“Doğum haritanız kimlik numaranız gibidir, kimseyle paylaşmayın”

Doğum haritalarının aslında kişilerin parmak izleri gibi olduğunu anlatan Ebru Cinek; “Nefes aldığınız anda oluşan bir iz. Fakat aynı zamanda sizin zaaflarınızı da gösteriyor” diyor. “Doğum haritanız kimlik numaranız gibidir, sadece güvendiğiniz insanlarla paylaşmalısınız. Herkesin elinde olmaması gerekiyor. Birçok ülkenin başkanı, kurum yöneticileri astrologla çalışıyor. Bazen başkanlar doğum tarihlerini farklı söylüyor ki hangi dönemde neye açık olduğu, zafiyetleri bilinmesin.”

Vedik Astroloji ile çıkartılan doğum haritalarında her şeyin göründüğünü, kişilerin çırılçıplak kaldığını da söyleyen ünlü astrolog; “Ancak ben Vedik Astrolojiyi hep pozitif karma üzerinden anlatırım. Zor dönemlerini görürüm, ne yapması gerektiğini anlatırım elbette ama astroloji korkulacak ya da sadece burçlardan ibaret bir sistem değildir” diyor.

“Astroloji, fal değildir”

Dinleyicilerden birinin sorduğu soru üzerine falcılığın dinlerde yasak olduğunu anlatan ve astrolojinin falla karıştırılmaması gerektiğini söyleyen Ebru Cinek; “Bizim sistemimizde yıldız sistemi, yıldızname… Kuranı Kerim’de gezegenler ve yıldızlar var. Ama her şeyden önce Allah… Danışanlarıma da hep bunu söylüyorum. O bizim görmemizi, bilmemizi istemeseydi, bizim bunu kullanma gibi bir şansımız olamazdı” dedi.

“Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki, ne insanlara boş umut dağıtırım, ne onların hayatını aşağı çekerim. Sadece irade güçlerinin ve kendilerinin farkında olmasını sağlarım Muhafazakar olan danışanlarım da var, onlar da sistemle tanıştıktan sonra ne olduğunu gördüler ve anladılar” dedi.

“Estetik ameliyatlar için en ideal aydayız ve diyete mutlaka Cumartesi günleri başlayın”

Günlerin enerjisi olduğunu ve bu enerjiyi gezegenlerden aldığını söyleyen Ebru Cinek; Kilo vermeye çalışırken asla ve asla Pazartesi başlamayın. Pazartesi başlayan diyetlerin sonu gelmez. Çünkü ay günüdür, kararsızdır ve dalgalıdır” dedi. “Diyete Satürn günü olan Cumartesi günü başlayın, çünkü o gün disiplin günüdür, önemli iş toplantıları için ise Merkür günü olan Çarşamba’yı tercih edin” derken “Perşembe günleri kutsal yerleri ziyaret etmek, meditasyon için tercih edilen bir günken, Cuma günleri aşk için, romantik yemekler, lüks şeyleri satın almak için uygundur; Salı günleri mars günüdür. Önemli ameliyatlarınız için bugünü kullanabilirsiniz. Çünkü mars demek ameliyatlarla bağlantılıdır” dedi.


“Estetik operasyonlar için, içinde bulunduğumuz ay ideal çünkü Balık burcunda. Mayıs sonuna kadar estetik operasyonlarınızı yaptırabilirsiniz, sonuç olumlu olacak” diyerek Akra Talks katılımcılarını bilgilendirdi.

2019 seçimlerinde Erdoğan’ı bekleyen korkunç senaryo


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.