Muazzez Ersoy: Kasımpaşa’dan çok cevherler çıktı

Şarkıcı Muazzez Ersoy, Sabah gazetesine yaptığı açıklamada, ”Kasımpaşa’dan çok cevherler çıktı. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Hasan Kaçan; biz aynı mahallenin havasını soluyan insanlarız” dedi.

Muazzez Ersoy erdoğan Kasımpaşa'dan çok cevherler çıktı

Türk Sanat Müziği yorumcusu Muazzez Ersoy kebabın kilo yapmayacağını söyleyerek “kanıtı benim” dedi. Maltepe’de “Muazzez Ersoy & Şenol Kolcuoğlu Kebap” adlı restoran açan yorumcu yeme-içme sektöründe de iddialı olduğunu söyledi.

Ersoy, Türkiye’nin geleceğinden umutlu olduğunu belirterek “Ülkemiz çok büyüdü ve büyümeye de devam ediyor. Dünya bizden rahatsız olmaya başladı ama biz bu büyümeden çok memnunuz” dedi. Ersoy, “Kasımpaşa’dan çok cevherler çıktı. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Hasan Kaçan; biz aynı mahallenin havasını soluyan insanlarız. Hasan Kaçan’la futbol ve basketbol arkadaşıydık” diye konuştu.

muazzez ersoy erdoğan

Sabah gazetesine açıklamalarda bulunan Ersoy şöyle konuştu:

“Çocukluğumda nasılsam şimdi de öyle olmak istiyorum. Sahneye çıkacaksam en güzel şekilde giyinmeliyim. Bir ortama gireceksem özenle hazırlanırım. Ama onun dışında, mahalledeki Muazzez Abla olmayı seviyorum.

Ne para, ne şöhret beni asla değiştiremez. Bundan adım gibi eminim. Kasımpaşa’da doğup büyüdüm; çocukluğum o sokaklarda geçti. Annem-babam çalışıyordu. Ayağımda pabucumun tekiyle koşturuyordum. Ben oralardan geldim… Kasımpaşa’dan çok cevherler çıktı. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Hasan Kaçan; biz aynı mahallenin havasını soluyan insanlarız. Hasan Kaçan’la futbol ve basketbol arkadaşıydık.

Ülkemiz çok büyüdü ve büyümeye de devam ediyor. Dünya bizden rahatsız olmaya başladı ama biz bu büyümeden çok memnunuz. İsteyen rahatsız olabilir.”

Atatürk’ün imzaladığı Şemsi Ahmet Paşa Camii kararnamesi


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 20 yıldır ilkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışan bağımsız bir medya kuruluşudur. Amacımız: Gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonumuz: Okurlarımızda sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerlerimiz: Dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın çevrimiçi yayınlarından biri olarak, iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul eder. Bu doğrultuda Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İndigo Dergisi ayrıca İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildirgeyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya toplumsal köken, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, ideolojik veya politik hiçbir oluşumun parçası değildir.