Ana Sayfa Politika Burhan Kuzu bakan olamayınca ‘adalet yok’ dedi

Burhan Kuzu bakan olamayınca ‘adalet yok’ dedi

Yeni kabine belli oldu. AK Parti’li Burhan Kuzu bakan olamayınca dikkat çeken “adalet” paylaşımında bulundu.

Burhan Kuzu bakan olamayınca bunu yazdı

Hükümete yakın televizyon yorumcusu Ersoy Dede sosyal medya hesabından “Olsun be Burhan Hocam..” diye yazdı.

Uzun bir süredir bakan olmak isteyen Burhan Kuzu, yeni kabineye de giremedi. Hükümete yakın köşe yazarı Ersoy Dede sosyal medya hesabından “Olsun be Burhan Hocam…” diye yazdı. Kuzu ise “Ersoy, siyasetin adaleti yok. Ne yapalım Allah’a havale ediyorum.”

burhan kuzu ibrahim varlı ersoy dede

BirGün gazetesi Haber Müdürü İbrahim Varlı ise “Hakkaten siyasetin adaleti yok, bakanlık uğruna trollük de yapsan yine nafile!” ifadesini kullandı. AK Parti’li Kuzu Varlı’ya şu yanıtı verdi:

“Bakanlık uğruna değill hiç bir şey uğruna inanmadığımı yapmadım.15 yıl siyasi geçmişim var lekem yok. Biraz adam olun adam”

burhan kuzu ibrahim varlı ersoy dede bakan

CHP Milletvekili Muharrem Erkek ise şu ifadeleri kullandı:

“Hocam;
Doğru bildiklerinizi reddettiniz,
Kendi kitabınızı tekzip ettiniz,
Photoshop da yaptınız,
Yine olmadı
Vah Burhan Kuzu hocam vah!!!”

Yeni kabine belli oldu: (TAM LİSTE)

Editor
İndigo Dergisi Editör – Haber Merkezi, 2005 yılından bu yana yayında olan bağımsız dijital medya kuruluşu İndigo Dergisi'nin (indigodergisi.com) haber ve güncel içerik ekibidir. İstanbul merkezli ekip, gündem, ekonomi, sağlık, bilim, teknoloji ve yaşam alanlarında araştırmaya dayalı haberler, açıklayıcı içerikler ve rehberler hazırlar. "Editör" imzasıyla bugüne kadar 26.500’ü aşkın içerik yayımlanmıştır. "Editör" imzası tek bir kişiyi değil, İndigo Dergisi Yazı İşleri bünyesinde çalışan editör ekibini temsil eder. Bu imzayla yayımlanan her içerik araştırma, yazım, doğrulama ve editoryal kontrol aşamalarından geçer ve ortak bir ekip çalışmasının ürünüdür. Ekip, Yönetici Editör ve yayın yönetimi altında çalışır. Editör – Haber Merkezi, okurun kararlarını doğrudan etkileyebilecek sağlık, beslenme ve finans konularında ek özen gösterir. Bu alanlardaki içerikler güncel bilimsel verilere ve resmi kaynaklara dayanır. İndigo Dergisi hiçbir siyasi parti, ideoloji, dini oluşum ya da çıkar grubuyla bağlantılı değildir. Editör Masası, Basın Konseyi'nin Basın Meslek İlkeleri'ne uymayı taahhüt eder. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi'ni ve İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'ni benimser. Irk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi görüş, köken ya da ekonomik durum gözetmeksizin herkesin eşitliğini esas alır. Ayrımcı ve yanıltıcı içeriğe yer vermez. Köşe yazılarındaki görüşler yazarlarına aittir; Editör Masası habere ve bilgiye dayalı içeriklerden sorumludur.