Astroloji: Ekim ayı burç yorumları

Astroloji Ekim 2017 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: Ekim 2017 aylık burç yorumları

koç burcu astroloji

Koç – Ekim 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:

Sağlık

Bu ay boyunca bireysel olarak sağlık sorunlarınız azalacak ve daha iyi hissedeceksiniz. Yıldızların öğretmeni Satürn’ün zorlayıcı geçişi kendinizi gergin ve stresli hissetmenize ve uyku sorunları yaşamanıza neden olabilir. Fakat diğer gezegenlerin olumlu etkileri ile bu sorunları kolayca aşabilirsiniz. Rahu’nun transitlerine gelince anne-babanızın her ikisi için de olumsuzdur ve çocuk sahibi Koçlar da onların sağlık sorunları ile karşılaşabilirler 11 Ekime kadar sağlık sorunlarında teşhis konulması zor olabilir ve belirsizliklerden dolayı endişeli hissedebilirsiniz.


Ay karşıt burcunuz Terazi’de olduğu günlerde tıbbi müdahaleler estetik operasyonlar beklenmedik sonuçları doğurabilir.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Yönetici gezegeniniz Mars’ın transiti sizler için zorlayıcı olabilir. Özel yaşamınız ile ilgili seçimleriniz ve davranışlarınızdan dolayı yakınlarınızın eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Bu transit altında çocuk çağdaki Koç burçları zihinsel açıdan kendilerini yorgun ve baskı altında hissedebilirler. Büyük iyilik Jüpiter’in transiti ise aşk hayatınızda şanslı kılacak sizleri eş ya da sevgilinizden gelecek maddi manevi güzellikler söz konusu olabilir.

Arkadaşlarınız ve tanıdıklarınızın aracılığı ile yeni bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. Eğer evli değilseniz bu ay evleneceğiniz o özel insanla tanışabilir, süregelen ilişkinizi evliliğe taşıyabilirsiniz. Siz evli bir Koç burcu mensubuysanız yeni bir bebek haberi alabilirsiniz. Venüs transitin yansıması ile aşk hayatınızda her türlü güzel sürprize hazır olmalısınız. İster evli ve beraberliği devam eden bir Koç burcu olun isterseniz bekar Aşk bu ay her bakımdan heyecan verici enerjiler ile sarıp sarmalayabilir sizleri.

Güneş, Ay, Merkür, Jüpiter, Venüs ve Ketu, bu ay içindeki transitleri ile olumlu enerjileri barındırırken sizler için diğer taraftan Satürn, Mars ve Rahu zorlanacağınız etkileri getirmekte. İş hayatınızda; mevcut durumda yeni bir pozisyon elde edebilir daha güvenli bir gelişme içine girebilirsiniz. Düşmanca davranışlarına maruz kaldığınız kişiler tam anlamı ile birçok konuda yenilebilir ve hayatınızda neden oldukları olumsuzluklar ile birlikte yaşamınızdan çıkıp gidebilirler.

Siz özel ya da resmi bir kurumda çalışan bir Koç burcu mensubuysanız, yöneticilerinizden gelecek destekle bulunduğunuz konumdan daha ileri noktalara gelebileceğiniz fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu ay hukuki konularda sorunlarınızı önemsemeli ve hiç bir şeyi önemsiz görmeden hareket etmelisiniz. 17 Ekim’den itibaren işlerinizde başarılı olacaksınız ve tüm çabalarınız karşılık görmeye başlayacaktır sizler için.

Yıldızların öğretmeni Satürn’ün transit geçişi ise gizliliğe önem vermeniz hukuki ve resmi işleri önemsemeniz için uyarıyor sizleri. İş yerinizde engellerle ve iş arkadaşlarınızın düşmanlıkları ile karşı karşıya kalabilir hazırlıksız yakalanmanın dezavantajları ile baş etmekte zorlanabilirsiniz. Haksız eleştiriler ve hiç beklemediğiniz kişilerden gelecek zararlar sizler için telafisi zor olaylara neden olabilir dikkatli davranın.

5 Ekim saat 21:40 Burcunuzda Dolunay gerçekleşecek.

Bu enerji ile birlikte hayatınızda ne için savaşmanız gerektiğini akıllıca seçmelisiniz. Öfke ile hareket ettiğiniz her şey size geri dönebilir. Nerede nasıl ve ne şekilde hareket etmeniz gerektiğinizi belirlemeli ve şiddetli öfkenizi hırsınızı kontrol altında tutmaya gayret etmelisiniz. Hayatınızın her noktasında eşitlik, adalet, özgürlük ve barış gelmesi arzusundaysanız başkalarının huzurunu bozmamaya da özenli olmalısınız.

Burcunuzda gerçekleşecek Dolunay sizler için kişisel bir devrim niteliğinde olacaktır. Şimdi Savaşçı ruhunuzu öfke ve hırsın ateşinden arındırmalı ve huzurlu bir hale getirmek için çabalamalısınız. Düşmanların şimşeklerini üzerinize çekmek yerine kendi merkezinizde kalmalı şikayetçi olduğunuz dünya düzenine iyilikler ile sevgi ile güzellikler katmaya paylaşmaya paylaştıkça büyüyen güzelliklerin içinde olmaya odaklanmalısınız.

19 Ekim saat 22:12 Karşıt burcunuz Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Bu enerji sizleri bir öfke topuna dönüştürebilir. Haklı olduğunuz konularda bile takındığınız tavır yüzünden yaşamsal alanlarınızın tamamında iletişimle ilgili sorunlar yaşayabilir, yanlış anlamalar ve bunun yansıması kavgalar içinde bulabilirsiniz kendinizi dikkatli davranın. Terazi yeni ayı ile konuşmayı bir yana bırakmalı ve daha çok dinleyip anlamak için çabalamalısınız ayrıca sizler için ev ve araç lar ile ilgili kaza enerjisi yükselebilir, bu nedenle dikkatli ve kontrollü olmanız yararınıza olacaktır.

Hint Astrolojisine Göre Ekim Ayı

Ayın ilk günleri her şeyden sıkılabilir saldırgan ve takıntılı davranışlarınız ile yakın çevrenizde bulunan kişiler ile sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu tutumunuzu bir an önce dengelemeli ve altından kalkamayacağınız ifadelerde bulunmamalısınız. Bu ay öğrenme ve yükselme açısından şanslı enerjiler hakimken bu konularda çaba göstermelisiniz. Bu ay Mide yüz ve baş bölgeniz ile ilgili sağlık sorunları ortaya çıkabilir.

17 Ekim 2017’den sonraki dönem, kendi çabalarınızın ilerlemesini yaşayacağınız enerjileri getirecek sizlere. Kariyerinizde, dinamik tutumunuzdan dolayı büyüme ve istikrar hakim olacaktır. Satürn 26 Ekim 2017’de doğum haritanızda sekizinci evden 9. eve doğru ilerliyor, bundan sonra biraz daha fazla rahatlama bekleyebilirsiniz her konuda. Özel hayatınızla ilgili kararlar alırken kızgınlık ve öfkeden kaçınmalısınız. Bununla birlikte, bazı sağlık komplikasyonları ile karşılaşabilir mide ile ilgili tıbbi bir müdahale geçirebilirsiniz..

Koç burcu Ekim ayının en iyi günleri: 6, 15, 24 Ekim

boğa burcu astroloji

Boğa Burcu – Ekim 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Sağlık

Bu ay gezegen transitleri sizler için sağlık açısından hassasiyet içermekte bağışıklık sisteminizi güçlü tutmalısınız. Yorgunluk ve ateşe bağlı sorunlar yaşayabilir göz sağlığınız ile ilgili mikrobik olaylar yaşayabilirsiniz. Ay karşıt burcunuz Akrepte olduğu günlerde önemli kararlar cilt bakımı estetik müdahale gibi uygulamalardan uzak durmaya özen göstermelisiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu ay evli Boğalar için son derece keyifli etkiler söz konusu. Eşinizin size evine olan sorumluluklarını yerine getirmesi on olan güveninizi tazeleyecek. Her konuda uyumlu olacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. İlişkiniz sevgi ile yeniden diriliyor. Her ikiniz de ilişkiniz ile ilgili tüm sorumlulukları yerine getirirken birbirinizi destekleyeceksiniz. Bekar ve ilişkisi devam eden Boğa’lar aşk hayatınız için son derece iyi enerjiler ile karşı karşıyasınız. Ayının ortasından itibaren bekar Boğalar karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşabilir kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

5 Ekim saat 21:40 Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Koç Dolunayı ile Ruhsal anlamda güçlü enerjiler deneyimleyebilirsiniz. Kutsal gördüğünüz şeyleri korumanız adına sezgilerinizi önemseyerek hareket etmelisiniz. Zihninizdeki pek çok boşluğu doldurabilirsiniz. Psikolojik sorunlardan uzaklaşabilir dua meditasyon çalışmalarınız ile sezgilerinizi daha güçlü hale getirebilirsiniz. Ruhsal enerjiniz size pek çok konuda farkındalık getirirken öfke ile aldığınız kararların olumsuzluklarını da ortadan kaldırabileceğiniz doğru hamlelerde bulunabileceksiniz.

19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Terazi Yeni ayı ile iş hayatınızda mesai arkadaşlarınızla ilişkilerde gerginliklere dikkat edin. Sakin olun ve sizi hiç kimsenin fikirlerinizi hayata geçirme noktasında engellemesine izin vermeyin. Yeni ay enerjisi aileden gelecek maddi manevi desteğin de müjdesi sizler için. Gökyüzünün bu olumlu enerjisi ile sıkıntılarınızı ardınızda bırakın ve her doğan günün yeni bir hayata merhaba demek olduğunun farkına vararak hareket edin.

Hint Astrolojisine göre Ekim Ayı

Bu ay Anne ve annenizin yakınları ilgili birçok şey olabilir. Bu ay işinizde kazançlarınızın yükselmesi ile birlikte başarılı yatırımlar yapabilir değerli bir şeylere sahip olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda temponuzun yükselmesi ile mide ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Evli ve çocuk sahibi Boğa’lar çocuklar ile ilgili sorunlar yaşayabilir onları anlamakta da kendinizi anlatmakta da zorlanabilirsiniz.

17 Ekim 2017’den sonra hiç kimse ile ilişkininizi bitirme noktasına taşımamalı pire için yorgan yakmaya kalkışmamalısınız. Öğretmen Satürn bu ay pozitif bilimlere olan ilginizi artırabilir. Bu aynı zamanda metafiziksel ve ruhsal alanlarda kendinizi geliştirmenizi takıntılarınızı da iyileştirmenize yardımcı olabilir. İçiniz deki gücü keşfedecek ve alışkanlıklarınızı değiştirerek daha iyi hissedebileceksiniz.

Boğa burcu Ekim ayının en iyi günleri: 9, 18, 27 Ekim.

ikizler burcu astroloji

İkizler Burcu – Ekim 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar:

Sağlık

Bu ay beden ve zihinsel olarak daha dinç ve sağlıklı hissedeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu ay ev kazalarına dikkat etmeli ev ya da iş yerinizde su ve elektrik ten kaynaklı sorunlar ile karşılaşabilirsiniz dikkatli davranın. Ay karşıt burcunuz Yay’da olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu ay gezegen transitleri evlilik ve aşk hayatınızda etkili olmuş tüm karanlıkları aydınlığa kavuşturacak enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bekar ve ilişkisi devam eden İkizler evliliğe giden yolda ilk adımı bu ay atabilirsiniz. Evli ve ilişkisinde sürekli sorunlar yaşayan İkizler eş ya da sevgilinizin aşırı baskısı ve suçlamaları ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Sizlere tavsiyem haklı olma çabası içine girmeden tartışmalardan uzak durmalı ve birlikte olduğunuz insanın öfkesinin dinmesini bekledikten sonra sakinlikle konuları ele almalı ve bu ilişkini karşı taraf için taşıdığı anlamı ifade etmesini ortaya koyması gerektiğini ifade etmelisiniz. Emin olun iyi niyetiniz karşı tarafında tüm duygularını olgunlukla samimiyet ile ifade etmesini hatalarını yanlışlarını kabullenip düzeltmek için ilişkinize emek vermesini sağlayacaktır.

İş hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilir finansal anlamda birden fazla uzun süreli gelirler elde edeceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni insanlar tanıyacak ve güçlü işbirliklerinin altına imza atabileceksiniz. Finansal konular bu ay sizleri fazlası ile mutlu edecek! 7 – 18 Ekim arası gelirleriniz ile ilgili önemli etkileri getirebilir sizlere. Nakit akışınızı artırabileceğiniz olağanüstü bir fırsat ile karşılaşabilirsiniz. Yeni bir hizmet veya ürün ile ilgili girişimlerinizi uygulamaya hazır olun 6 – 11 Ekim bu anlamda çok olumlu enerjileri barındırmakta sizler için.

5 Ekim saat 21:40 Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Koç Dolunayı ile birlikte, İşinizle ilgili konularda alım satımlar gerçekleştirebilir kazancınızı uzun vadeli yatırımlar da değerlendirebilirsiniz. Evinizi yenilemek ya da bir araç satın almak istiyorsanız Yeni Ay enerjinin güçlü yansımasını değerlendirebilirsiniz. Özel yaşamınızda kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat edin. Gizlilik fazlası ile önem kazanmakta! Özel yaşamınızla ilgili paylaşımlarınız eş ya da sevgilinizle sorunlar yaşamanıza haklıyken haksız duruma düşmenize neden olabilir. Dikkatli olun.

19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile iş hayatınızda önemli projeler teklifler alabilirsiniz gizlilik çerçevesinde değerlendirmelerinizi yapmalı ve gelen şansı kısa süre içinde değerlendirmelisiniz. Ek gelirler ve gelirinizde süreklilik arz edecek anlaşmaların altına yine bu süre içinde imza atabilirsiniz. Yeni ay enerjisi alerjik reaksiyonlara idrar yolu rahatsızlıklarına neden olabilir. Böyle bir durumda hemen uzman bir hekime görünmeli ihmalkar davranmamalısınız.

Hint Astrolojisine göre Ekim Ayı

Seyahat planları bu ay sizler için hem iş hem de eğitim hayatınızda ödüllendirici olabilir. Bu ay kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde gerginlikler yaşanabilir biraz daha anlayışlı olmalı yapılan eleştirilerin sizin iyiliğiniz için olduğunun bilincine idrak etmelisiniz. 17 Ekim 2017’den sonra ilişkilerinizi iyileştirmek için çaba göstermeli yanlış davranışlarınızda ısrarcı olmamalısınız. Şans bu ay, mülkiyet ve aşk hayatınızda etkili olacak. Bu ay sürpriz değerli bir şeyler satın alabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan İkizler bu ay önemli kararlar alırken istikrarlı ve temkinli bir yaklaşım içinde olmalı anlık kararlarla yanlışların içinde yer almamalısınız. Bu ay sağlığınıza da dikkat etmeli mümkün olduğu kadar stresli durumlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz.

İkizler burcu Ekim ayının en iyi günleri: 3, 12, 21 Ekim

yengeç burcu astroloji

Yengeç Burcu – Ekim 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar:

Sağlık

Bu ay strese bağlı alerjik reaksiyonlar cilt problemleri ve eklem ağrıları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Uzun süreli tedaviler ile uğraşmak durumunda kalmak istemiyorsanız stresten olabildiğince kendi iyiliğiniz için uzak durmalısınız. Ay karşıt burcunuz Oğlak’ta olduğu günlerde resmi işleriniz ile ilgili konularda ve yeni kararlar alırken ayrıntıları kaçırmamak için dikkatli olmalısınız.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu ay aşka özel hayatınızda daha fazla odaklanabilirsiniz ve bozulan gergin ilişkilerinizi daha iyi bir hale getirmek için çalışabilirsiniz. Ay boyunca kalbiniz ve söylemeleriniz uyum içinde olacaktır bu sayede aşk hayatınızda ikili ilişkilerinizde de uyumu yakalayabileceksiniz. Özel yaşamınızda 6 – 12 Ekim tarihleri arasında geçmişle ilgili konular geçmişte yaşanmış ilişkiler ile ilgili sırlar ortaya çıkabilir gizli ve açık düşmanlıklarda bulunan kişiler ile baş etmekte zorluklar yaşayabilirsiniz.

Bu durum daha fazla dallanıp budaklanmaması için elinizden gelen her şeyi yapın ve gerçeklerin yalanların gölgesinden daima kurtulacağına inanarak hareket edin. Bu sayede evliliğinizde ya da süregelen ilişkinizde huzursuzlukların önüne geçebilirsiniz. Gezegenlerin transitleri sizleri kaostan kurtarıp çıkış yolları bulma konusunda uyanık kılacak. Aşkın güzelliklerin gezegeni. Bekar Yengecler bu enerji altında daha önce yaşamadığınız duygular ile keyifli ve kalıcı bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.

5 Ekim saat 21:40 Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Koç Dolunayı ile yaşadığınız zorlu günlerin ve stresin etkisi ile neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayamadığınız deneyimler yaşadınız şimdi Koç Dolunayının enerjisi ile iş ve özel yaşamınızı yeniden yapılandırabilir bozulan dengeleri yerli yerine oturtabilirsiniz. Aceleci değil sabırlı olmalı kararlarınızın arkasında durmalı beklemeyi zayıflık saymamalısınız.

Bekar Yengeçler Dolunay enerjisi ile aşk hayatınızda sürpriz ve olumlu enerjilerle karşılaşabilir. Keyifli kalıcı bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. İş hayatınızda ticari konularda yapılan uyarıları dikkate aldığınız takdirde, rahat bir nefes alarak finansal anlamda da kazançlı çıkacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocuk sahibi Yengeçler onların özel yaşamlarında yaşadığı zorluklar sizler için ne kadar zorlayıcı enerjileri barındırsa da çok fazla müdahil olmamaya çalışmalısınız.

19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile kardeşler ve yakın aile bireyleri ile ilgili konularla ilgilenecek yakınlardan birinin yaşadığı problemi çözmesine yardımcı olacaksınız. Yeni ay enerjisi ile aşk hayatınızda dengeler yerine oturacak ve olumsuzlukların sona ermesi ile birbirinize kalacak iletişim ve dürüstlükle yeni ve huzurlu bir süreci karşılayacaksınız. Bekar ve ilişkisi olmayan Yengeçler, Sürpriz karşılaşmalar aşk hayatınızdaki tüm kırgınlıkları unutacağınız keyifli enerjiler ile karşılaştırabilir sizleri.

Hint Astrolojisine göre Ekim Ayı

Ekim sizler için pek çok ilki gerçekleştirebileceğiniz enerjiler ile dolu finansal konularda güçlü ortaklıklar yeni projeler içinde yerinizi alabilirsiniz. 17 Ekim 2017’den sonra olumlu enerjiler fiziksel olarak olumlu değişim estetik ve güzellikle ilgili bakımların istediğiniz sonuçları vermesi ve kendinize güveninizin artması ile keyifli enerjileri barındırmakta. Özel yaşamınızda ise, Öğretmen Satürn hayatınıza birçok konuda netlik ve istikrar kazandıracak. Özel yaşamınızda ise mutluluğunuzu bozan huzurunuzu kaçıran hainleri tespit edecek bu insanlarla tüm bağlarınızı keseceksiniz.

Yengeç burcu Ekim ayının en iyi günleri: 4, 8, 13, 17, 19, 22 Ekim

aslan burcu astroloji

Aslan Burcu – Ekim 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar:

Sağlık

Bu ay boyun bölgeniz ve solunum ile ilgili hassasiyetlerin azalmaya başlaması ile daha sağlıklı hissedeceğiniz enerjinizin yükseleceği bir ay Ekim. Yeter ki geçmişle hesaplaşıp kendi kendinizi üzüp kan basıncınızı yükseltecek davranışlar içinde olmayın. 10 Ekim ile birlikte diyete başlayabilir spor salonuna kaydınızı yaptırarak sağlıklı yaşam tarzını benimsemeyi başarabilirsiniz. Ay karşıt burcunuz Kova’da olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmalı öfke ile kararlar almamalısınız.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu ay iş ve özel hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir yükseliş yeni bir işe başlama görev değişikliği terfi ya da kendi işinizin sahibi olabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. 6 – 21 Ekim tarihleri arasında yeteneklerinizi başkaları tarafından takdir edilecek ve istikrarlı enerjiler ile yükselişe geçmeye başlayacaksınız.

Aşk hayatınızda 15 Ekime kadar dikkatli olmalısınız. Kısa süre önce biriyle çıkmaya başladıysanız, ilişkinin hızla sizi hırpaladığını fark ederek kontrolsüz davranışları ile sizi baskı altına almaya çalışan kişiden uzaklaşabilirsiniz.

19 Ekim itibari ile hayatınızdaki kaoslardan kurtulmak için daha güçlü hissedecek kararlar alıp pişmanlıklarınızın farkındalığı ile doğru zamanlama ve iletişimle ilerlemeler kaydedeceksiniz. Ruhunuzu sevgi ve inançla beslemenin meyvelerini toplamaya başlıyorsunuz. Zihinsel enerjiniz artabilir ve üzerinde düşündüğünüz çalıştığınız fikirlerinizi ortaya koyabilir ve önemli gelişmeler ile kazanımlarınızı arttırabilirsiniz.

Bu ay eski eş ya da sevgiliniz ile ilgili hatalarınızı fark ederek tekrar bir araya gelmek için çabalayabilirsiniz. Resmi işleriniz yurt dışı eğitim ve iş hayatınızla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Başarı elde etmek için çok uğraşmanız gerekecek olsa da bunu başaracağınıza inandığınız takdirde her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.

Ev değişikliği yerleşim değişikliği gibi konularda bu ayın getirileri arasında. Çocuk sahibi Aslan’lar bu ay onun eğitim hayatı ile ilgili sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Sabırlı olmalı anlamaya yardımcı olmaya özen göstermelisiniz.

5 Ekim saat 21:40 Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Koç Dolunayı ile hayata dair pek çok kaygınızı yarın ne olacak endişelerinizden uzaklaşmayı başarabilirsiniz. Yeter ki isteyin Her şey olması gerektiği gibi ilerlerken siz yalnızca yapmanız gerekenleri yerine getirin ve yaşamın akışındaki yerinizi alın. İşinizle ilgili konularda rakipler ve iş birliği içinde olduğunuz kişilerin arkanızdan çevirdiği dolaplar ortaya çıkabilir. Kime değer verip kimi yaşamınızdan uzaklaştırmanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Dolunay enerjisi ile içinizdeki karanlığı aydınlatmak için dua edin meditasyon yapın korku endişe ve kaygılarınızdan arınmak yönünde çalışmalarda bulunun. Popülerliğiniz iş hayatınızda kalıcılığınıza kalıcılık başarınıza başarı katacak. Bu durum finansal gelirleriniz artabilir yeni yatırımlar yapmanıza ve sürekli gelir kaynağı elde edebileceğiniz işler veya işbirlikleri yapmanızı sağlayabilir. Özel yaşamınız da ise ektiğinizi biçeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.

19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile maddi gelirlerinizdeki artış ve güven le yatırımlar yapabilirsiniz. Yine bu olumlu enerji bekar Aslanlar karşı cinsin yoğun ilgisini karşılıksız bırakıp bırakmamak sizlerin iradesine kalmış. Bu günlerde her konuda iletişime önem vermeli kontrat anlaşma sözleşme gibi konularda oldu bittiye getirmeden ayrıntılara önem vererek hareket etmelisiniz.

Hint Astrolojisine göre Ekim Ayı

Saygı ve Sevgi bu ay sizler için her zamankinden daha fazla önem kazanmakta. Önce kendinize sonra işinize eşinize ve sırası ile sevdiklerinize. Değerlerinizi daha iyi kavrayacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu durum sizlere her bakımdan farkındalık kazandıracak. İş ve eğitim hayatınız ile ilgili yoğun ve seyahatler ile renkli bir ay sizler için Ekim. 17 Ekim 2017’den sonra özel yaşamınızla ilgili arkadaşlarınızdan çok fazla eleştiri alabilir kıskançlıklar sonucu birlikte olduğunuz insanla ilgili olmadık şüphelere düşebilirsiniz. dikkatli olun ve kurgu ile hareket edip gerçek bir aşkı yerle yeksan etmeye kalkışmayın.

Aslan burcu Ekim ayının en iyi günleri: 4, 8, 13, 17, 22 Ekim

başak burcu astroloji

Başak Burcu – Ekim 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar:

Sağlık

Bu ay boyunca sağlığınız önem kazanmakta fiziksel olarak dikkatli olmanız noktasında uyarıcı enerjiler söz konusu Kalp, kan basıncı ve mide ile ilgili rahatsızlıklar söz konusu olabilir önemseyerek hareket etmelisiniz. Ay karşıt burcunuz Balık’ta olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya tıbbi müdahaleler yaptırmamaya özen göstermelisiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu ay iş eğitim ve hukuksal konularda başarılı olacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Sağlıkla ilgili problemler anne babayı temsil eden konularda sorunlar söz konusu olabilir hem kendi sağlığınız hem de yakınlarınızla ilgili konularda temkinli olmalısınız. İş yerindeki verimliliğiniz de artacak ve rakiplerinize üstünlük sağlayacaksınız. Kariyerinizde oldukça olumlu gelişmeler bekliyor sizleri. Daha cesur olacaksınız ve daha enerjik hissedeceksiniz. Gezegen transitleri özellikle miras geçmişten gelecek alacakların ödenmesi beklenmedik gelirler sayesinde borçlarınızı ödeyerek rahatlamalar getirebilir sizlere.

İş ve özel hayatınızda ilişkilerinizi yeniden yapılandırabilir iş hayatınızda işbirlikleri ile şartlarınızı çok daha iyi bir hale getirebilirsiniz. Bu ayki gökyüzü enerjileri ile Yaşamınızı gerçekçi bir şekilde gözlemleyecek ve yolunda gitmeyen pek çok konu ile mücadele etmeye başlayacak karşılığını da fazlası ile alabileceksiniz.

Kendinizi sevin ve aldığınız her nefesin kıymetini bilerek hareket edin. Şükredecek ne kadar çok fazla şeyin hayatınızı taçlandırdığını fark ettikçe yaşama bakış açınız olayları değerlendirme tarzınızda gelişecektir. Bu ay finansal konularda olabildiğince az risk almalı ve gerçekçi davranarak hareket etmelisiniz.

Özel yaşamınızda evli Başak’lar eşin sağlık sorunları ve iş hayatındaki gerginlikler ile ilgilenebilirler. Bekar ve ilişkisi devam eden Başak’lar kimin ne dediğini önemsemeden iç dünyanıza yönelin ve kalbinizin sesini dinleyerek ilişkinize sevdiğiniz insana değer verin mutlu olmak istiyorsanız eğer.

5 Ekim saat 21:40 Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Koç Dolunayı ile Hatalarınız ile sevaplarınızla nedenli özel ve değerli olduğunuzun farkına varın ve he şeyden önce kendinizi sevin. Koç Dolunayının enerjisi ile iş ve eğitim hayatınızda da olumlu gelişmeler söz konusu. Yüzünüze gülen fırsatı yeteneklerinizle zenginliğe çevirmek için harekete geçin.

İkili ilişkilerinizde önem kazanmakta Ayrı olduğunuz eş veya sevgilinizle yeniden bir araya gelebilir yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Evli ve ilişkisi devam eden Başak’lar bu dönemde sizi seven insandan gelecek destekle hayalini kurduğunuz ev veya arabanın sahibi olabilirsiniz.. Zorlukları olumsuzlukları ardınızda bırakın ve korkularınızın esiri olmadan hareket edin.

19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile finansal konular gelirlerle ilgili önemli gelişmeler söz konusu olacak. Artan gelir düzeyiniz aşırı harcamaları da beraberinde getirebilir dikkatli davranın. Yeteneklerinizi kazanca döndürebileceğiniz keyifli bir süreçtesiniz. Yeni ay enerjisi ikili ilişkilerinizde dengeleri sağlamanız açısından da fırsat sizler için uzlaşmacı davranışlarınızla olumlu enerjileri beraberinde getirecektir.

Hint Astrolojisine göre Ekim Ayı

Bu ay enerjinizi düşürecek kişilerle zorlanabilir. Ay’ın ilk 10 günü ani kararlar almamalı ve iş hayatınızda zihninizi karıştıracak kişilere dikkat etmelisiniz. Öfke ya da duygusallıkla işten ayrılmamaya kalkmamalısınız aksi halde ciddi mali sorunlar da ortaya çıkabilir. Mali kayıpları önlemek için ay başında dikkat etmeli keskin kararlar almamanız gerektiğinin bilinci ile hareket etmelisiniz.

17 Ekim 2017’den sonra daha iyi bir evre başlayacak sizler için ve mali konularda bir miktar rahatlama olacaktır. Bununla birlikte, bu ay aşk hayatınızda da oldukça yüksek enerjili olaylar la karşılaşabilirsiniz. Dikkati elden bırakmamalı ayrıcalıklarınızı aşka önem vererek ortaya koymalısınız. Öğretmen Satürn ün yansıması ile hukuki konularda ve mali haklar ile ilgili konularda aleyhinize yapılan işler lehinize dönecektir. Ay sonunda yeni bir işe başlama şansınız olacaktır.

Başak burcu Ekim ayının en iyi günleri: 3, 7, 12, 16, 21, 25, 30 Ekim

terazi burcu astroloji

Terazi Burcu – Ekim 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Terazi olanlar:


Sağlık

Gezegen transitleri bu ay sağlık sorunlarına neden olabilir. Gıda alkol ve ilaç zehirlenmelerine karşı dikkatli olmalı uyku düzeninize her zamankinden daha fazla önem vermelisiniz. Ay karşıt burcunuz Koç’ta olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmalı öfke ve hızla kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

5 Ekim saat 21:40 ta karşıt burcunuz Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek. Karşıt burcunuz Koç ta gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile İş ve özel yaşamınızla ilgili değerlendirmeler planlamalar yapabilir gerçeklerin farkına varabilirsiniz. İşinizle ilgili var olan şartları iyileştirmek için harekete geçebilir başarı olabilirsiniz.

Yeni ay enerjisi ile yeni başlangıçlar yapmamaya dikkat etmelisiniz. Ayrıntılara önem vermeli aklına güvendiğiniz kişilerle fikir alışverişleri yapmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin iş hayatında yaşanan belirsizlikler içine kapanmasına ve finansal konularda yanlış kararlar almasına neden olabilir bu süreçte onunla iletişime önem verin ve anlayışlı davranmaya çalışın.

Bekar Teraziler arkadaşlarınız aracılığı ile tanıştırılacağınız yeni biri hayat arkadaşınız olabilir ve kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Sağlık sorunları olan Terazi’ler bu dönem sağlığınız hassasiyet kazanmakta. İhmalkar davranmayın.

19 Ekim saat 22:12’de burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile hayat sahnesi sizler için çok daha iyi bir hal alarak kalıcı ve olumlu enerjileri de beraberinde getirecek. Sağlık sorunları olan Terazi’ler bu dönemde fiziksel rahatsızlıkları önemsemeli ve bedeninizi ruhunuzu dinlendirmeyi ihmal etmemelisiniz. İş ve özel yaşamınızda başarılı bir süreç sizleri karşılamakta kendinize güvenin yapacaklarınızı planlayın ve ilerleyin.

Hint Astrolojisine göre Ekim Ayı

Ekim ayında rahat bir yaşam tarzı ve iyi bir sosyal yaşam sizi bekliyor. İş arkadaşlarınızla birlikte hareket edebilir ve ortak kararlar ile yolunda gitmeyen pek çok şeyi düzene sokabilir birlikte kararlar alabilmenin avantajlarını deneyimleyebilirsiniz. Aile içinde gerginliklere dikkat etmeli ikilemlerden uzaklaşmalı ve kalbinizin sesini dinleyerek hareket etmelisiniz. Öğretmen Satürn bu ay sizi bir dedektif gibi hemen her şeyi araştırma eğilimine sokabilir ve bu anlamda kendinizi zor duruma sokacak araştırmalar yaparken bulabilirsiniz. dikkatli olun ve şüphenin gerçekleri gölgelemesine izin vermemelisiniz.

Terazi burcu Ekim ayının en iyi günleri: 3, 7, 12, 16, 21, 25, 30 Ekim.

akrep burcu astroloji

Akrep Burcu – Ekim 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar:

Sağlık

Bu ay mide rahatsızlığı, baş ağrısı, gerginlik, yığınlar ve yüksek tansiyon gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ay karşıt burcunuz Boğa’da olduğu günlerde diğer günlere göre enerjiniz düşük olacağı için iş ve özel hayatınızda önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu ay seçimleriniz ve kararlarınız fazlası ile etkili olacak sizler için. Tereddütlerden kurtulmalı doğru olanı reddetmekten uzaklaşarak Jüpiter’in 12 Ekim ile birlikte size getirilerinin doğru şekilde kullanmaya başlamalısınız. Aşk hayatınız seçimleriniz ve cesaretinizle yeni bir boyut kazanabilir. Ruhunuza yönelin ve sezgilerinizin sesini dinleyerek gerçekleri görmezden gelmeden kararlar alın… Haksızlık ettiğinizi düşünüyorsanız özür dileyin, Haksızlığa uğradığınızın farkına vardıysanız hakkınızı arayın.

Sizler özel yaşamınızda huzursuz olduğunuzda hayatınızın her alanına yansıtan kendinize dahi itiraf etmeseniz bile duygusal insanlarsınız. Bunun bilinci ile hareket etmeyi başarmalısınız. Bekar ve ilişkisi olmayan Akrep’ler uzun zamandır kilitli olan gönül kapınızı aşk ile açacak o özel insanla karşılaşabilir huzur dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

İş hayatınızda uyumlu davranışlarınız ve yapıcı tutumunuz sayesinde ayın ilerleyen günlerinde terfi alabilir farklı bir pozisyona yükselebilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden Akrepler bu konular ile ilgili anne baba öğretmenler ile herhangi bir tartışmaya girmekten kaçınmanız gerekli ay boyunca. Öfkeli çıkışlar ilişkilerinizin bozulmasından başka bir işe yaramayacaktır. Eğitim hayatınızda başarı elde edebilmek için ön yargılı olmaktan uzak durmalısınız.

5 Ekim saat 21:40 Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Bekar Akrepler Dolunay enerjisi sizlere saygınlık ve sevgi getirecek. Evli ve temeli sevgiye dayanan bir ilişkisi olan Akrep’ler ise sorunları ardınızda bırakacak beraberliğinizi güvenli ve keyifli bir hale getirecek yaşamı aşka sevgiyle harmanlamanın güzelliklerini deneyimleyeceksiniz.

İş hayatınızda ise resmi dairelerle ilgili bir takım prosedürler le karşılaşabilirsiniz. Kontrollü olmalı ve olası bir yanlışı engellememelisiniz. İş arıyorsanız Koç Dolunayının enerjisi şansınızı arttıracaktır. Finansal konularda harcamalarınızı kontrol altına tutmalısınız.

19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Terazi Yeni ayı ile sağlığınız hassasiyet kazanabilir belli aralıklarla rahatsızlık duyduğunuz bir konu tekrar edebilir bu durumla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde göreceğiniz tedavi olumlu sonuçlar vereceği için panik yapmanızı gerektiren bir durum yoktur özenli olup sağlığınızı önemsediğiniz sürece. Ay’ın son günlerinde arkadaşlarınızın finansal talepleri söz konusu olabilir hatır gönül uğruna neler mal olacağını bilmediğiniz harcamalara yönelmemelisiniz.

Hint Astrolojisine göre Ekim Ayı

Ayın ilk 10 günü her doğruyu her yanlış insana söylememeli size karşı muhalefet eden arkadaşlarınıza kendinizi ispatlama çabası içine girmemelisiniz. Hayal kırıklıkları ve zarar göreceğiniz olaylar yaşamak istemiyorsanız şayet. 17 Ekim 2017’den sonra kariyerinizde hak ettiğiniz değeri görecek güven duyup güven vereceğiniz gelişmeler yaşayabileceksiniz.. Bu ayın sonlarına doğru hiç beklemediğiniz şekilde yatırım fırsatları elde edebilir bir mülk veya araç satın alma olanağı elde edebilirsiniz.

Akrep burcu Ekim ayının en iyi günleri: 4, 5, 7, 8, 17 Ekim.

yay burcu astroloji

Yay Burcu – Ekim 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar:

Sağlık

Bu ay küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Tansiyonunuzu kontrol etmeye çalışın. Demir açısından zengin yiyecekler tüketmeye özen gösterin. Ay karşıt burcunuz İkizler’de olduğu günlerde enerjiniz diğer günlere nazaran düşük olacağından keskin kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Ekim ayının ilk haftası hiç kimse ile tartışmalar içine girmemeli hakkınızı aramak için sakinlik ve diplomasi ile hareket etmelisiniz. Aksi takdirde hukuki konularda başınızı ağrıtacak durumlar ile karşılaşabilir maddi olarak zorluklar yaşayabilirsiniz.

Eğitim hayatınızda da yurt dışı ile ilgili gelişmeler yaşayabilir yarım kalan bir süreci tamamlama fırsatı yakalayabilir eğitim hayatınızda hayalini kurduğunuz pek çok şeye kavuşabilirsiniz. Bu ay kronik sağlık sorunlarınızın tekerrür etmemesi için dikkatli olmalı ve rahatsızlıklarınızı geçiştirmeden uzman bir hekime başvurmalısınız. 8 Ekim’den itibaren daha istikrarlı ve olumlu enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Bu ay özel yaşamınızda kadın arkadaşlardan gelecek zorluklara dikkat etmeli eş ya da sevgilinizle ilgili özel konuları kimse ile paylaşmamaya özen göstermelisiniz. Aksi takdirde sırlarınızın ortaya dökülmesi ile büyük krizler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. 15 Ekim itibari ile iş ve eğitim hayatınız ile ilgili seyahatler uzun zamandır arzu edip ertelenen yurt dışı yolculuklarınızı bu ay gerçekleştirebilirsiniz.

İş hayatınızda yeni başlangıçlar ses getirecek işler ya da projeler gerçekleştirebilirsiniz fakat kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat edin.! Sorunlar yaşadığınız iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz söyledikleriniz yüzünden krizlere dönüşebilir. Bir anlık öfke veya duygusallıkla yaptığınız paylaşımlarınız başınızı ağrıtabilir dikkatli davranın. Öğrenci Yay’lar Bu ay her şeyden önce ne istediğinize karar vermek güçlü ve başarılı kılacak sizleri hiç kimse ile tartışmalar içine girmemeli sakinliğin sizi başarıya taşıyacağının bilinci ile hareket etmelisiniz.

5 Ekim saat 21:40 Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Koç Dolunayı ile uzun zamandır tahsil edebilmek için çabaladığınız yüklü bir paranın gelmesi ile iş hayatınızdaki krizleri atlatabilir biriken borçlarınızı ödeyerek düzlüğe çıkabilirsiniz. Yeni bir işe girebilir işinizi daha farklı bir sektörde yeniden yapılandırma imkanına kavuşabilirsiniz. Kontrollü davranın ve kararlarınız konusunda her zamankinden özenli davranın.

Özel yaşamınızda evli Yay’lar enerjiniz yükselirken eşinizden uzaklaşmak yerine ona yakınlaşmalı ve farklı arayışlar içine girmemelisiniz. yeni arayışlar içine girebilirsiniz. Gizli ilişkiler hızla başlayıp hızla biten birliktelikler geri dönüşü olmayan bir yola girmenize neden olabilir dikkatli davranın. Bekar Yay’lar yeni insanlar tanıyabilir sürpriz bir evlilik teklifi alabilirsiniz.

19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Yeni Ay enerjisi ile dostlar ve aile bireyleri ile bir araya gelebilir özlem giderirken iş birlikleri fikir birlikleri yaparak ortak kazançlar elde edebileceğiniz girişimler yaparak başarılı sonuçlar alabilirsiniz. İş hayatınızda sözde arkadaşlarla özde dostların farkını fark edeceğiniz olaylar söz konusu.

Yanlışlarla doğruların hiç bir zaman aynı kefede yer alamayacağını deneyimleyerek birden fazla arkadaşınızı hayatınızdan çıkarabilir dostlarınızla çok daha iyi ilişkiler kurabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aniden gelişecek duygusal yakınlaşmalar bir anda aşkın gücünü tüm hayatınızda hakim kılabilir.

Hint Astrolojisine göre Ekim Ayı

Yeni başlangıçlar ile dolu bir ay sizleri karşılıyor. İş hayatınızda da aşk hayatınızda da yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sorunlu bir evliliği çözüme kavuşturabilirsiniz. Yeni insanlar yeni başlangıçlar sizi iş ve özel yaşamınızda huzurlu ve keyifli noktalara taşıyacak. Sosyal hayatınızdaki olumlu etkiler yaşamınızın tümüne yansıyacak. Siz yeter ki kendinizi baskılamadan hareket edin Sağlık sorunları olan Yay’lar uzun zamandır bir rahatsızlığınız varsa şifa bulabilirsiniz. Kronik bir sağlık probleminiz çözüme kavuşabilir. Finansal konularda ise ayın 2nci yarısı beklenmedik fırsatlar söz konusu olabilir sizler için.

Yay burcu Ekim ayının en iyi günleri: 7. 8. 10. 11. 17. 18. 21. 23. 24. 26. Ekim.

oğlak burcu astroloji

Oğlak Burcu – Ekim 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar:

Sağlık

Bu ay sağlık durumunuza özen göstermeniz gerekebilir. Yüksek kolesterol düzeyi, yüzdeki kızarıklıklar ve cinsel organlarla ilgili iltihap kaşıntı gibi sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle Hamile kadınların daha dikkatli olmaları ve haftalık sağlık kontrollerini yapmaları gerekir; Düşük hemoglobin düzeyi endişe verici olabilir. Ay karşıt burcunuz Yengeç’te olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmaya hiç kimse ile tartışmamaya özen göstermelisiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Ay boyunca iletişim becerileriniz, iş dünyasında onay veya yenilemeler konusunda yardımcı olacaktır sizlere. Bununla birlikte, mevcut proje gerekliliklerini karşılamak için ekstra gayret sarf etmeniz gerekiyor. Proje sürecini hızlandırmak için parlak zekanızı var gücünüz ile ortaya koymalısınız. Eş ya da sevgiliniz , projelerinizden birinin idaresinde hayati bir rol oynayabilir ondan gelecek destekle büyük bir işin altına imza atabilirsiniz. Çevrenizde işinize eğitim ve özel hayatınıza olumsuz etkiler yaratan herkes ektiklerini biçecek yaptıkları oyunlarının içine kendileri düşecekler. Siz işinize odaklanın ve başka bir şeyle ilgilenmeyin. Bu tavrınız takdir toplayacak ve işinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayacaksınız.

İş arayan ve iş hayatında uzun süredir problemler yaşayan Oğlaklar, 11 Ekim ile birlikte arzuladığınız işe başlangıç yapabilirsiniz. İş hayatınızda özellikle ortaklıkları olan Oğlaklar finansal konularda haksız gelişmeler ile karşılaşabilir daha önce iyi niyetinizden göremediğiniz pek çok şeyi fark ederek sizleri duygusal olarak zorlasa da gereken kararlılığı gösterip ortaklığı sonlandırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kıskançlık duygunuzun esiri olmadan gerçekçi davranmalısınız. Kendi kurguladığınız sorunları görmezden gelirseniz daha ciddi sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Eş veya sevgilinizin ilişkinize verdiği emeği görmezden gelmemeli bu kişiler ile aranızdaki sorunları çözüme kavuşturabilmek için müdahale etmelisiniz. Bekar Oğlaklar dostlarınız aracılığı ile tanışacağınız biri ile duygusal bir yakınlaşma yaşamınızda sürpriz gelişmeleri getirebilir sizlere. Finansal konularda ay ortasında küçük ama etkili yatırımlar yapabilir geçmişe dayalı alacak vereceklerin uzlaşı sayesinde dengelenmesi ile finansal kaygılardan uzaklaşabilirsiniz. Geçtiğimiz aya göre kazanımlarınızın arttığı enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Öğrenci Oğlaklar ise, Bu ay kimsenin sizi başkaları ile yarıştırmasına izin vermemeli kendi yeteneklerinizi başkaları istemiyor diye geri planda tutacak kararsızlıklar içinde olmamalısınız. Başarı sizin içinizdeki yüksek enerjiyi dışa yansıttığınız an gelecektir. Bu ay planlanmamış seyahatler gerçekleştirebilir ve iş hayatınızda önemli bağlantılar gerçekleştirerek yeni projelerin içinde yolculuklar sayesinde yaptığınız görüşmeler ile yer alabilirsiniz.

5 Ekim saat 21:40 Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Koç Dolunayı ile, İş ve özel yaşamınızda değerlerinize sahip çıkarken güçlü yönlerinizi keşfedecek ve başarı ile yaşamınızın her safhasına yansıtacaksınız. İçinizdeki güç ateşleniyor siz yenileniyorsunuz. İşinizle ilgili finansal konularda aleyhinize gelişen konularda yakalayacağınız küçük bir ayrıntı bir anda her şeyi lehinize çevirebilir ve haksızlıklar bir anda sonlanarak üzerinize oynanan oyunlar geri tepebilir.

Ruhunuzu zihninizi yoran sizi kendinize küstüren pek çok meseleye son noktayı koyacak yeni başlangıçlara yol alacaksınız. Yeni ay enerjisi sizleri ipek çok fırsatla karşılaştıracak başarılı olacağınız özel bir süreçtesiniz iç sesinize kulak verin ve ilerleyin. Aşk ve evlilik hayatınızda da pozitif yaklaşımlarınız kendinizle yaptığınız yüzleşme sonunda çözüm odaklı davranmanız ilişkinizi çok daha özel ve anlamlı bir hale getirecek.

19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile rahatlayacaksınız. Özellikle iş hayatınızda finansal konularda şanslı bir evredesiniz. Bu süre içinde ev otomobil veya gayrimenkul alışı söz konusu olabilir. Eş ve eşin çevresinden gelecek şanslar da iş hayatınızda yeni teklif ve oluşumları da beraberinde getirebilir. Yurt dışı eğitimi ya da işinizle ilgili bağlantılarınız varsa Yeni ay enerjisi ile bu konulara yönelebilir fikirlerinizin kabul görmesi ile kariyer hayatınızın önemli bir döngüsünün içinden başarıya imza atarak çıkabilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Ekim Ayı

İş hayatınızda kendi projelerinizle ilgili konularda gizliliğe önem vermeli çok yakınlarınız dışında fikirlerinizi paylaşmamalısınız. İş hayatınızda kredi kullanmayı düşünüyorsanız bir sonraki ayı beklemelisiniz. 18 Ekim’den itibaren özel yaşamınız la ilgili güzel gelişmeler söz konusu. Uzun zamandır beraberliklerinizde aradığınızı bulamayıp hayal kırıklıkları yaşadıysanız; Yaralarınızı saracak aşka olan inancınızı tekrar canlandıracak o özel insanla tanışarak sevgi dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Evli Oğlaklar ise beraberliklerinde kendi yakınlarınızdan kaynaklanan sorunlara izin vermemeli ailenizi uyarıp aynı hataları tekrar etmemeleri gerektiğini hatırlatmalısınız.

Oğlak burcu Ekim ayının en iyi günleri: 5. 7. 8. 10. 11. 17. 18. 21. 23. 24. 30. 31. Ekim.

kova burcu astroloji

Kova Burcu – Ekim 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar:

Sağlık

Bu ay geçtiğimiz aylara göre sağlık durumunuz normaldir ve bağışıklık gücünüzde önemli bir artış olacaktır. Baş ağrısı, bacak ağrısı ve kemikle ilgili konularda küçük sağlık sorunları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Ay karşıt burcunuz Aslan’da olduğu günlerde enerjiniz düşebilir sağlıklı ve doğru kararlar almakta zorlanabilirsiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Benim ihtiyaçlarım benim koşullarım diyerek öncelik sıralamanızı netleştirmeniz gereken bir ay Ekim. Başkaları için yaptığınız fedakarlıkları şimdi kendiniz için yapmalı iş ve özel yaşamınızda rahatsızlıklarınızı çözüme kavuşturacak yol ayrımlarını yapılanmalarını gerçekleştirmek için kararlı olmalısınız. Emek vererek kararlı olacak başaracaksınız.

Bir ilişkinin içinde olan Kova’lar bu ay evlilikten vazgeçmek üzere olan karşı tarafa karşı anlayışlı olmalı onun endişelerinin azalması için yardımcı olmalı sabırla hareket etmelisiniz. 9 Ekim sonrasında özel hayatınızda ortak değerler üzerinde uzlaşı sağlamak yaşanan nahoş gelişmeleri de ortadan kaldıracak kırılan kalpleri iyileştirecektir.

Gezegenlerin transitlerinin yansıması bu ay özel hayatınız ve kariyeriniz ile ilgili konularda etkili olacak bitiş ve başlangıçları beraberinde getirebilir sizlere. Özellikle iş ve özel yaşamınızda gizli düşmanlıklar sorunlara neden olabilir.

Hukuki sorunlar ile de karşılaşabilirsiniz. Korkuya kapılmayıp öfke ile hareket etmediğiniz takdirde aleyhinize gelişen her şey lehinize dönecektir. Özel yaşamınızda ise geçmişin olumsuzluklarının zihninizi yormaya izin verdiğiniz sürece mutlu olmanız ve mutlu etmeniz mümkün olmayacaktır.

Alışkanlıklarınızı zihninizdeki çok sesliliği karamsarlığı tamamen silmek sizin iradenizde! Ya geçmişin acı ve karanlığında yaşayıp hayatı kendinize zehir edecek ya da yenilenip aşka değer verip yaşamın size sunduğu güzelliklerin içinde yer almayı seçeceksiniz.

5 Ekim saat 21:40 Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek.

Koç Dolunayı ile, sahip olduğunuz finansal gelirleri arttıracak fırsatlarla karşılaşabilir hırsla değil akılcı yaklaşımlarla adımlarınızı dikkatli attığınız takdirde kazançlarınızı arttırabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilir ve önemli bir projenizi hayata geçirebilirsiniz. Bu süreçte resmi işlerinizle ilgili imza altına almanız gereken evraklar varsa okuduğunuzu anladığınızdan emin olmalı ve başkalarının etkisi altında kalmadan imza altına almalısınız.

Özel yaşamınızda ise evli Kovalar eşin ailesinden kaynaklanan sorunlarla karşılaşabilir kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kendi kendinizi üzmek yerine eşinizle duygularınızı paylaşmalı ve uğradığınız baskıya son verilmesi için tavrını net bir şekilde ortaya koyması gerektiğini anlamasını sağlamalısınız. Bekar Kova’lar sizlerde iş ya da eğitim hayatınızda şanslı bir tesadüfle karışınıza çıkacak birinden fazlası ile etkilenebilir uzun zaman sonra aşkın heyecanını kalbinizde hissetmeye başlayabilirsiniz.

19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Yeni Ay enerjisi ile bekar Kova’lar geçmişte yaşanan bir aşk hikayesinin kahramanı ile tekrar karşılaşabilir yaşanan ve yaşatılan olumsuzlukları aşkın gücü ile silerek yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. İş hayatınızda gerginlikler söz konusu olabilir hırsınıza yenilerek hareket ederseniz üzülürsünüz. Haklı olana haksızlık etmekten vazgeçmeli bozulan ilişkilerinizi iyileştirmek için çaba göstermelisiniz.. Finansal konularda dikkatli olmalı yatırım planlarınızı yolculuklarınızı mümkünse bir sonraki haftaya ertelemelisiniz.

Hint Astrolojisine göre Ekim Ayı

Bu ay maddi konularda beklediğinizi bulamayabilir yeni arayışlar içine girme eğiliminde olabilirsiniz. Korku ve endişelerinize kapılarak anlık kararlar verirseniz pişmanlıklar yaşayabilirsiniz dikkatli kararlar alın. Bu ay aşk hayatınızda da sorunlar yaşadığınız ayrılık arifesinde olduğunuz z eş veya sevgilinizle yeniden bir araya gelebilir yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta hiç bir konuda çok ısrarcı olmamalı ayrıntılara takılıp kalıp resmin bütününü görmekten uzak yaklaşımlarda bulunmamalısınız. Israr ve saplantı derecesinde yüksek merak hemen her konuda başınızın ağrımasına haklıyken haksız duruma düşmenize ve ikili ilişkilerinizde hukuki konuların gündeme gelmesine neden olabilir.

Kova burcu Ekim ayının en iyi günleri: 8. 10. 11. 21. 23. 24. 26. 27. 30. 31 Ekim

balık burcu astroloji

Balık Burcu – Ekim 2017 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar:

Sağlık

Bu ay önemli bir komplikasyon olma ihtimali zayıf sizler için. Hipertansiyona bağlı olarak, yüksek tansiyonla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kolesterol düzeylerinize dikkat edin. Ay karşıt burcunuz Balık’ta olduğu günlerde enerjiniz düşük olabilir karamsarlıkla pişmanlık duyacağınız davranışlar ve kararlar alabilirsiniz bu tarz davranışlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz.

Aşk / Evlilik / Kişisel İlişkiler

Bu ay gökyüzü enerjileri manevi konuları daha da önemli ve etkili kılacak sizler için. Psikolojik sıkıntılardan takıntı ve kaygılardan uzaklaşacak ruhunuzu şifalandıracak enerjileri doğru kullanabilirsiniz yeter ki isteyin. Çocuk sahibi Balıklar onların eğitim hayatlarında yaşanacak olumlu gelişmeler başarı çıtalarını arttırmaları ile gururlanacaksınız. Bu ay Annenizin sağlığı konusunda biraz tetikte olmak zorundasınız. İş hayatınızda daha azimli daha çok çalışacak ve oynanan oyunlara muhalefet ve gerçek dışı yorumlara rağmen başarılı olarak zorlukları arkanızda bırakacaksınız.

İş dünyasında büyük bir başarı elde edebilirsiniz.

Bu ay, istediğiniz kariyeri elde etmek için verimli bir dönem bunun bilinci ile hareket edin ve sizin için oluşturulmaya çalışan yanlış imajı ortadan kaldırmak için insanların sizi daha iyi tanımaları gerektiğinin bilinci ile ilerleyin. Güven ve saygınlık kazanabilmek için projelerinizi zamanında tamamlamanız gerekebilir. Bu sayede astlarınızın güvenini artar ve sizi doğru yönlendirmeler ile maddi manevi olumlu geri dönüşümler alabilirsiniz.

İş hayatınızda seyahatler olasıdır bu ay. Aşk hayatınızda son derece keyifli gelişmeler söz konusu uzun zamandır güvenmek ile ilgili sorunlardan tam anlamı ile kurtulacağınız keyifli enerjiler ile karşı karşıyasınız. Sağlam temeller üzerine kurulu bir ilişkiye adım atabilir devam ilişkinizi resmiyete taşıyabilirsiniz.

Evli Balıklar sizde ailenizi eşinizi sevginizle daha fazla sahiplenecek ve iç huzursuzluklarınızı sevgiyle huzur ve mutluluğa döndüreceksiniz. Bebek sahibi olmak isteyen Balıklar ise ailenize gelecek yeni bir Bebek sizleri birbirinize kenetleyecek ve ilişkilerinizi çok daha özel bir hale getirecek. Ay sonuna doğru seyahatlerde sorunlar aile içi ve arkadaşlarınız arasında duygusal patlamalar sonucu yaşanacak sorunlar söz konusu olabilir dikkatli ve bir o kadar da duyarlı olmalısınız. Öğrenci Balıklar Çalışmalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekir. Sınavlarda olumlu sonuçlar elde ederek büyük fırsatlar yakalayabilirsiniz.

5 Ekim saat 21:40 Koç burcunda Dolunay gerçekleşecek

Burcunuzda gerçekleşen Dolunay enerjisi ile genel bir isteksizlik hali ile her şeyden uzaklaşmak isteyebilir iç dünyanızda yaşadığınız duygusal patlamalar sonucu sizi gerçekten seven ve yanınızda olan insanlara kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz. Sizlere tavsiyem burcunuzdaki Dolunay ve takip eden bir kaç gün boyunca kendinize zaman ayırın şikayetçi olduğunuz konu ve kişilere karşı neler yapabilirim sorusunun cevabını aramalı negatif düşünce ve kişilerden uzaklaşıp pozitif olana odaklanmalısınız. Bu günlerde ortak girişimlerden ve ticari faaliyetlerden uzak durmanız yararınıza olacaktır.

19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni ay gerçekleşecek.

Terazi Yeni ayının enerjisi ile, Bekar Balık’lar katılacağınız bir organizasyon ya da toplantıda kalbinizin sahibi olacak o özel insanla tanışabilirsiniz. Yeni ay enerjisi evli Balıkları eşten kaynaklanan finansal zorluklar ödemeler hukuksal sorunlarla karşılaştırabilir. Sizlere önerim yeni ay enerjisi ile eşinizle iletişime önem verin ve hayatın olumlu olumsuz her şeyini sizinle paylaşabileceğinin güvenini ona verin. Böylelikle olası pek çok zorluğu en aza indirgeyebilir hem fikir olmanın çözümleri ile maddi manevi rahatlayabilirsiniz.

Hint Astrolojisine göre Ekim Ayı

Bu ay iş hayatınızdaki kararlarınızı ve gelirlerinizdeki artışı kimse ile paylaşmamalı heyecanınızı içinizde tutmaya özen göstermelisiniz beklenmedik engeller ile karşılaşmak istemiyorsanız şayet. Bekar ve ilişkisi olmayan Balık burçlar ayın ilk on gününde karşınıza çıkacak biri ayaklarınızı yerden kesebilir ve ruhunuzda Aşk’ın hakimiyeti başlayabilir. Yine bu dönemde evli çiftler için romantizmin ve duyguların yoğun olacağı enerjiler söz konusu. Geçmişin gölgesini alışkanlık ve kırgınlıklarınızı ardınızda bırakarak yeni başlangıçlara huzura bilgeliğe giden yolda engelleri aşın ve zirvenin huzurun emeğin sevginin size sunulan güzelliklerin kıymetini bilerek hareket etmeli kararlarınızı her konuda netleştirmelisiniz.

Balık burcu Ekim ayının en iyi günleri: 7. 8. 10. 11. 17. 18. 21. 23. 24. Ekim

Kaynak: AstroDeha – Dr. Şenay Yangel


Şenay Yangel, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik ve Vedic Astroloji olan Yangel, 2007 yılında astrodeha.com internet sitesini, 2008 yılında ise AstrodehA Danışmanlık Merkezini kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

İndigo Dergisi Astroloji analizleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.