Astroloji: 2 – 8 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: Haftalık burç yorumları 2 – 8 Nisan 2018 tarihleri arasında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: 2 - 8 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

koç burcu astroloji

Koç burcu 2 – 8 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:

Hafta boyunca iletişimde sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. İletişimin gezegeni Merkür’ün burcunuzda ki geri hareketi sizleri bu hafta bir hayli fazla zorlayabilir. Zorluklar maddi kayıplara neden olsun istemiyorsanız her işinizi kontrol etmeli yanlış anlaşılmalara karşı her zamankinden daha fazla özen göstermelisiniz. Haftanın ilerleyen günlerinden itibaren iş ve özel yaşamanızda yakalayacaksınız. Sağlık sorunları olan Koç’lar bu hafta boyunca enerjiniz yükselecek olumsuz size zarar veren alışkanlık ve davranışlarınızdan uzaklaşarak yaşam şeklinizde belli ölçüde değişiklikler yapabileceksiniz. Finansal konularda verilen sözler yerine gelmeyebilir ödemelerde aksaklıklar yaşanabilir. Olayları fazla üstelemeden ama kontrolü de bırakmadan hareket edin. Özel yaşamınızda geçmişle ilgili konular gündeme gelebilir buna bağlı olarak eş veya sevgilinizle sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın düşüncelerine duygularına önem vererek geçmişten aldığınız dersleri bugüne uygulayarak hareket edin.


boğa burcu astroloji

Boğa burcu 2 – 8 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Gökyüzü hafta boyunca olumlu enerjisi ile kuşatıyor sizleri. İş ve özel yaşamınızda yorucu enerjilerin arkanızda kalması ile rahatlayacak kendinize daha fazla güvenecek ve sahip olduğunuz yeteneklerinizi ustalıkla ortaya koyacağınız imkanlarla karşı karşıya kalacaksınız. Özellikle iş hayatınızda haksız eleştiriler engellerle uzunca bir dönem sizi yoran zorlayan kişi ve olaylarla ilgili gelişmelerle her zorluktan sonra bir kolaylık olduğunu deneyimleyecek ve var olan şartlarınızı çok daha iyi hale getirecek fırsatlarla karşılaşacaksınız. İnançlarınıza yeteneklerinize güvenin ve ilerleyin. Hedeflerinizi yükseltmeli daha cesur olmanız gerektiğinin farkına varabilmelisiniz. Kendi kendinizi yenileyeceğiniz kaygılarınızı alt edip sevgiyle yüceleceğiniz güçlü bir haftadasınız. Özel yaşamınızda da eş veya sevgilinizden gelecek güzel haberler ilişkinizi daha da heyecanlı ve keyifli bir hale getirebilir. Paylaşımların sevgiyle artacağı romantik bir süreç sizleri karşılamakta. Bekar Boğa’lar sizlerde beklemediğiniz aşk itirafları iler karşılaşabilirsiniz.

ikizler burcu astroloji

İkizler burcu 2 – 8 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar

Gökyüzü iş hayatınızda yeni başlangıçlar ve yatırımlar için önceden deneyimlemediğiniz bir konuda girişimde bulunmadan önce her türlü ayrıntıya önem vermeniz ve acele etmemeniz için uyarıyor sizleri. Başkalarının önerileri sizi yanıltabilir dikkatli davranın. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Koç burcunda ki seyri devam etmekte. Size yansıması ise iş hayatınızda ki başarı çıtanızı yükseltmek için tüm enerjinizi ortaya koymalı bireysel düşünmenin yanında iş birlikçi davranışlar içinde de olmalısınız. Yaratıcılık gerektiren bir meslek sahibiyseniz bu dönem sizin için biçilmiş kaftan sahne sizin olabildiğince ön planda olun ve kazanın. Bu süre içinde iş ve eğitim hayatınızda seyahatler eğitim programları içinde yer almak için ekstra çaba sarf etmekten geri kalmayın. Özel yaşamınızda ise son derece şanslı etkiler söz konusu. Yeni bir ilişkiye adım atabilir var olan ilişkinizi resmiyete taşıyabilirsiniz. Evli İkizler sizlerde kendi arkadaşlarınız ve eşiniz arasında kalabilir geçmişle ilgili bir takım konuların gündeme gelmesi ile ciddi tartışmalar yaşayabilirsiniz.

yengeç burcu astroloji

Yengeç burcu 2 – 8 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar

Hiç bir şey ve hiç kimse ile değil kendinizle yarışmanız gereken bir haftadasınız. Haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız başkalarına kızmaktan vazgeçin siz daha iyilerini yapmaya odaklanın ve kendinizi hiç kimseyle kıyaslamayın ve kıyaslatmayın! Siz özel ve değerlisiniz. Öncelikle bunun farkına varmalı ve düşüncelerinizi kaos ve karmaşadan temizleyerek, Neler yapmalıyım neler istiyorum isteklerime ulaşmak için mücadele etmeye hazır mıyım? Sorularının cevaplarını kendinize verdikten sonra hareke geçin. Ailevi konularda yaşanan sorunları aşabileceğiniz bir haftadasınız. Maddi manevi hassasiyetleriniz fazlası ile yüksek. Herkes hayata sizin gözünüzden bakabilseydi eğer sizden farkı kalmazdı diğerlerinin ya da siz başkalaşır özünüzden uzaklaşırdınız. Bu kavramı anlayarak ayırt ederek herkesi olduğu gibi kabul edin ve yaşadıklarınızı haklılığınızı tartışarak ortaya koymak yerine hareket ve davranışlarınızla sadece SİZ olun. Özel yaşamınızda eşinizin iş hayatında yaşanacak bir durum her ikinize de yeni fırsatları beraberinde getirebilir. Yaşama ve size sunduklarına olumlu bakarsanız kaçırdığınız ayrıntıları yakalar ve fırsatları zamanında değerlendirirsiniz.

aslan burcu astroloji

Aslan burcu 2 – 8 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar

Gökyüzü iş hayatınızda yaşanacak gerginliklere karşı dikkatli davranmanız fevri olmamanız için uyarıyor sizleri. Otorite konumunda ki kişilere yapacağınız çıkışlar işinizden olmanıza neden olabilir. Sakin olmalı ve başarı merdiveninde hızla ilerlemenin kolay olmadığını bilerek hareket etmeli özellikle sözlerinizi dikkatle seçmelisiniz. Sizlere tavsiyem kendinizle baş başa kalın meditasyon yapın dua edin öfkenizi hırsınızı kontrol altına alın ve rahatlayın böylelikle tepkilerinizi kontrol altına alır kendinizi her konuda haklı görmekten de uzaklaşarak sakinlikle kararlar alır pozitif yaklaşımlarınızla takdir toplarsınız. Finansal konularda arkadaşlarınız aracılığı ile keyifli gelişmeler yaşayabilir elinizde ki birikimi karlı bir yatırıma çevirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın gizemli tavırları sizi kuşkulu bir ruh haline sokabilir zihninizde farklı kurgular oluşturabilirsiniz. Bunu yapmak yerine iletişime önem vermeli rahatsızlıklarınızı beklentilerinizi açıkça ifade etmelisiniz. Sizi kızdırmak isterken ilişkinizi sarsacak davranışları da yapmaması gerektiği olgusunu anlamasını sağlarsınız. İletişime önem verin ve aşkın özgürlüğünü güzelliğini doyasıya yaşamaya bakın.

başak burcu astroloji

Başak burcu 2 – 8 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar

Duygusal ve psikolojik konuların fazlası ile önem kazanacağı bir haftadasınız. Ne istediğinizin bilinci ile hareket etmeli başkalarının etkisi altında kalmadan kalbinizin sesini duyarak duygularınızı netleştirmelisiniz. Kimsenin sizi bir tercih yapmak zorunda bırakmasına izin vermeden kalbinizin götürdüğü yola ilerlemelisiniz ki! Gerçek mutluluğu yakalayabilin. İş hayatınızda da önemli görüşmeler toplantılarla temponuz artabilir emin olun yorulduğunuza fazlası ile değecektir. Terfi alabilir daha iyi finansal ve manevi şartlara kavuşabilirsiniz. Evli Başak’lar sizlerde hafta boyunca eş ve evliliğinizle ilgili kararlarınızı gözden geçirmeli ani kararlar verme eğiliminde olmadan yaşadığınızı ve yaşattıklarınızı sorgulamalı hatalarınızı kabullenerek iyileştirme yönünde bir adım atacak cesareti göstermelisiniz.

terazi burcu astroloji

Terazi burcu 2 – 8 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar


Gökyüzü bu hafta arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili konulara dikkat çekmekte. Arkadaşlarınızın yanlış yönlendirmeleri sonucunda maddi manevi zararlar görebilir, Yanında yer aldığınız arkadaşlarınızın sizi bir başınıza bırakmaları karşısında büyük bir şaşkınlık ve hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Dikkatli ve duyarlı olun! Özellikle iş hayatınızda olup biten her şeyi herkesle paylaşmamalı ve insanların sizin kadar dürüst olamayacağını aklınızdan çıkarmadan hareket etmelisiniz. Aksi halde birden fazla kişinin tepkisini alabilir yumurtamı tavuktan çıktı tavuk mu yumurtadan misali işin içinden çıkamayabilirsiniz. Özel yaşamınızda kıskançlığa bağlı sorunlar söz konusu olabilir. İlişkisi olmayan Terazi’ler bu hafta hızla başlayan hızla biten ilişkilerde kırılan bir kalbin sahibi olmak istemiyorsanız duygularınızdan çok aklınızla hareket edin..

akrep burcu astroloji

Akrep burcu 2 – 8 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar

Gökyüzü bu hafta boyunca iş ve eğitim hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmeler sayesinde umutsuzluğu bir tarafa bırakıp yeni heyecanlarla karşılaşacağınızı müjdeliyor sizlere. Gerçek dostlardan gelecek destek ve öneriler iş ve eğitim hayatınızda yeni bir sayfayı aralayacak sizlere. Özel yaşamınızda ise sorunlu bir ilişkinin içindeyseniz bilin ki bu hafta yaşananlara tahammül gücünüz son derece zayıf olacak ite kaka giden bir ilişkide yıpranmaktan kendinizi savunmak zorunda kalmaktan fazlası ile yorulmuş ruhunuz biriken öfkeyi haykırmanıza neden olabilir. Buna bağlı bitişler yaşayabilirsiniz. İstediğiniz tek şey huzur ve sevgiyken aynı sarmalda yaşanan kavgalara dayanacak gücünüz yok. Sizlere tavsiyem ne olursa olsun sakinliğinizi koruyun ve alacağınız kararı bu doğrultuda alarak hareket edin. Bekar Akrep’ler sizlerde yarım kalan bir aşk hikayesinin kahramanı ile tekrar karşılaşabilir ve ilk gün ki gibi aşkın gücüne kaldığınız yerden teslim olabilirsiniz.

yay burcu astroloji

Yay burcu 2 – 8 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar

Gökyüzü maddi manevi şansları üzerinize yağdırıyor bu hafta geçmişin tozlu raflarına kaldırdığınız acılara neden olan kişi ve olaylarla ilgili gelişmelere şahitlik edecek adalet terazisinin bu dün veyahut işlediğini kendi gözlerinizle görecek kulaklarınızla işiteceksiniz. İletişimin gezegeni Merkür’ün Koç burcunda ki geri hareketi, Sizleri her zamankinden çok daha fazla enerjik k cesaretli ve girişimci davranmaya yöneltecek. Bu süre içinde sportif aktivitelere yönelebilir fazla kilolarınızdan kurtulabilir ilgi duyduğunuz bir hobinize zaman ayırabilirsiniz. Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Yaylar sizlerde ilişkinizde ki sorunları büyük bir cesaretle dile getirerek tek taraflı fedakarlıkların yorgunluğunu artık kaldıramayacağınızı belirten cümlelerinizle ilişkiyi sonlandırarak yola tek başına devam etme kararı alabilirsiniz. Bekar Yay’lar sizlerde bu hafta yeni insanlar tanıyabilir ruhunuzu saracak aşk heyecanına karşı koymakta zorlanabilirsiniz.

oğlak burcu astroloji

Oğlak burcu 2 – 8 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar

Haftaya uzun zaman sonra güçlü ve olumlu etkilerle başlıyorsunuz. Özellikle uzun zamandır mücadele edip başarılı olmakta zorlandığınız hemen her konuda ZAFER elde edebilirsiniz. Kendilerini çok akıllı bulup sizinle oyun oynadığını zanneden kişilere iyi bir ders verecek ve hayatınızda yeni başlangıçlara yol alacaksınız. Koç burcunda geri hareketine devam eden Merkür entrikalara karşı dikkatli olmanız için uyarıyor. Özellikle işlerinizi mutluluğunuzu bozmak yükselen enerjinizi örselemek isteyen geçmişte hayatınızda öyle ya da böyle yer almış kişilerin oyunları gün yüzüne çıkabilir. Kararlı olmalı ve başarınızı mutluluğunuzu bozmak isteyen insanlara iyi bir ders vermelisiniz. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken bir diğer konuda yaşadıklarınız karşısında psikolojik dengenizin bozulmaması olmalı. Bunun önüne geçmek için sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirmeli zihninizi bunaltan enerjileri sevginin gücü ile alt etmelisiniz.

kova burcu astroloji

Kova burcu 2 – 8 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar

Gökyüzü hafta boyunca ağzınızdan çıkan söylemlere dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Öfkeyle kalkan zararla oturur Atasözünde olduğu gibi, Sakin olmalı ve öfkenin size hata yaptırmasına izin vermemelisiniz. Aksi halde tavır ve davranışlarınız sonucu yaşadığınız zorlukları daha da zor bir hale getirebilirsiniz dikkatli davranın. Dost bildiğiniz güvendiğiniz insanların gerçek yüzleri ile karşılaşabilir zor gününüzde sizin onlar için yaptığınız onca fedakarlığı yok sayarak hareket etmeleri karşısında duygusal olarak yaralanabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise evli Kova’lar eşinizle finansal konular yüzünden tartışabilir sizden gizlediği bir takım işlerini öğrenebilirsiniz. Sizlere tavsiyem işin aslını öğrenmeden karşınızda ki insanı dinlemeden hareket etmemeniz. Bekar Kova’lar sizler içinde oldukça hareketli bir hafta eski sevgiliniz sizden bir yardım talebinde bulunabilir ve size yakınlaşma isteği içinde olabilir. Sakın duygularınıza kapılarak size yaklaşmasına izin vermeyin. İletişimin gezegeni Merkür Koç burcunda geri hareketine devam ediyor yolculuklarda iptaller hukuksal konularda aksamalar söz konusu olabilir. Aile hayatınızda büyüklerle ilgili sorunlarla uğraşabilirsiniz.

balık burcu astroloji

Balık burcu 2 – 8 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar

Gökyüzü hafta boyunca aile büyükleri ile yaşanacak gerginliklere karşı sağduyulu davranmanız için uyarıyor sizleri. Kendi hayatınızla ilgili gerçeği yansıtmayan söylemleriniz ortaya çıkabilir ve aile büyüklerinin tepkisi ile karşılaşabilirsiniz. Tepkiye tepkiyle karşılık verirseniz işler içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Yapabileceklerinizin idrakine varmış olmanız iç dünyanıza yönelerek içinizde ki sizi en yalın halinizle ortaya koyarak başarılı olmanızı sağlayacak bir enerji ile karşı karşıyasınız. Şimdi sahne sizin yöneticiliğinizi sezgilerinizi aklınızı ortaya koyun ve kazanın. İş hayatınızda söz sahibi olabileceğiniz bu dönemi iyi değerlendirmek için elinizden geleni yapın. Eğitim hayatı devam eden Balık’lar ilk etapta adaptasyon zorluğu çekseniz de başaracağım ilkesi ile hareket ederseniz ilerleyen zaman içinde ne kadar doğru bir karar verdiğinizin farkına varacaksınız. Özel hayatınızda ise eş ya da sevgiliniz pişmanlıkla özürler dileyerek sizden bir şans daha isteyebilir. Güven duygunuz zedelenmediyse bir kez daha düşünün. Bekar ve ilişkisi olmayan Balıklar sizlerde çekiciliğinizle karşı cinsin yoğun ilgisini karşılıksız bırakmayacaksınız.


Yazar: AstroDeha – Dr. Astrolog Şenay Yangel: Şenay Yangel, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik ve Vedic Astroloji olan Yangel, 2007 yılında astrodeha.com internet sitesini, 2008 yılında ise AstrodehA Danışmanlık Merkezini kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Nisan’da hangi burcu neler bekliyor?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.