Astroloji: 23 – 29 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: Haftalık burç yorumları 23 – 29 Nisan 2018 tarihleri arasında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: 23 - 29 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

koç burcu astroloji

Koç Burcu 23 – 29 Nisan haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Koç olanlar

Bu hafta Ay, doğum haritalarınızda 5.nci Evinizdeki Rahu’yla etkileşimde hafta başından itibaren, para kazanmak için mümkün olan her yolu denemek isteyebilirsiniz bu hafta. Dikkat edin kontrollü davranın; Etik olmayan yollar kolay görünebilir, ama sonunda her zaman mutsuzluk getirir ve baş ağrıtıcı çok fazla olay ile karşılaşabilirsiniz. Büyük iyilik Jüpiter, geriye doğru ilerliyor. Ayrıca, Satürn şu anda da geri hareketini sürdürmekte. Şu an itibariyle herhangi bir risk almanın bir anlamı yok.


Ayrıca, herhangi bir sorundan kurtulmanıza yardımcı olmak için sadece şansınıza güvenerek hareket etmemelisiniz. Kariyerinizdeki bazı ciddi sorunlar nedeniyle, işinizi önümüzdeki günlerde değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Doğru karar olup olmadığını iyice düşünmeli anlık kararlar ile hareket etmemelisiniz. Hafta boyunca Kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat etmeli iş ve özel yaşamınızla ilgili çok fazla paylaşımda bulunmamalısınız. Aksi takdirde ilişkilerinizi sarsabilir merakınızdan dolayı bir şeyleri öğrenmeye çalışırken kendi sırlarınızı deşifre ederek zorluklar la karşılaşabilirsiniz. Ne kendi sırlarınızı ne başkalarının sırlarını ortaya dökmemeye özenli olmalısınız. Kelimelere takılıp kalmak ya da kelimeleri hoyratça kullanmak maddi manevi zararlar neden olabilir ve size güvenen insanları hayal kırıklığına uğratabilirsiniz. Özel yaşamınızda başlangıçlar için acele etmemeniz faydanıza olacaktır.

boğa burcu astroloji

Boğa Burcu 23 – 29 Nisan haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Boğa olanlar

Bu hafta ailevi konular fazlası ile önemli olacak sizler için. Güneş burcunuzda ilerlerken yaşam ışığınız artıyor ve kendinizi daha güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Bu güçlü enerjiler altında kimsenin avukatlığına soyunmamalı ve sadece bireysel işlerinize ilişkileriniz önem vermeli mücadelenizi bu yönde vermelisiniz. Bu hafta iş ve eğitim hayatınızda emeklerinizin karşılığı ödüller, tanınma ve kendinizi başarınızı çok daha fazla kişiye ispatlayabileceğiniz takdir göreceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün 24 Nisana kadar burcunuzda ilerliyor olması da aşk hayatınızda da olumlu enerjileri beraberinde getirmekte. Bu hafta, finans aile ve aşk hayatınızda pozitif enerjiler sizinle ilerlemekte. Bekar Boğalar bu hafta sevgi dolu ilişkilere başlayabilirsiniz. Devam eden beraberlikleri olan Boğa burçları sevgi bağlarınızı güçlendirmek için harika enerjiler ile dolu bu haftayı iyi değerlendirin. Bu Hafta Ortaklıklarınız varsa hesap kitabı iyi yapmalı iyi niyetinizin hiç kimse tarafından kullanılmasına izin vermemelisiniz. Hafta sonuna doğru sürprizler mesleki konularda da aşk hayatınızda da olumlu gelişmelerle hareketlendirebilir hayatınızı.

Boğa burcunda ilerleyen Güneş hemen her konuda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Yaptığınız bencile yaklaşımlar gizli düşmanlarınızı harekete geçirebilir başkalarını eleştirirken onların hayatları hakkında yorumlarda görüşlerde bulunurken kendi kişisel ve gizli meselelerinizin de ortaya çıkabileceği ihtimalini göz önünde bulundurmalı ve hiç kimsenin özel hayatına mahremiyetine girmemeye özenli olmalısınız. Sizlere önerim Boğa da ilerleyen Güneşin hayatınıza pozitif olarak yansıması için daha sosyal olmalı arkadaşlık ilişkilerinizi zedeleyecek yaklaşım ve söylemlerde bulunmamalısınız.

ikizler burcu astroloji

İkizler Burcu 23 – 29 Nisan haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu İkizler olanlar

Bu hafta aile bireyleri ile de sürtüşmeler içinde bulunmamaya dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda ise bu hafta sorumluluklarınızı aksatmamaya dikkat etmelisiniz. Önemli fırsatlar Çarşamba gününden itibaren sizlere yeni kazançlar getirecek ek işler olarak karşınıza çıkabilir. Yatırım planları ve özel yaşamınızda ise haftanın ilk yarısı belirsizlikler yaşanabilir yaptırımlar hayal kırıklıklarına neden olabilir.

İlişkileriniz işleriniz de tavrınız da tutumunuzda önem kazanıyor. Hayatınızın bir değişim dönüşüm döngüsünde bundan dolayı anlamakta ve anlaşılmakta zorluklar sizi biraz korkutabilir. Neyse ki değişmeyen özellikleriniz iyi yönleriniz ve akışa ayak uydurabilme özelliğiniz sayesinde negatif pek çok şeyi dengeleyebilmeyi başarabileceksiniz. Hedefleriniz size ulaşamayacakmış gibi görünüyorsa, planlarınızı uygulamaya geçmekte acele etmeyin doğru zamanı bekleyin ve tekrar deneyin. Evli ve uzun süreli birliktelikleri olan İkizler burçları kızgınlıklar karanlık düşünceler ani ayrılıkları tetikleyebilir üzdüğünüz kadar üzülürsünüz dikkatli olun ve kelimelerinizi özenli seçerek kibirli yaklaşımlarda bulunmayın.

yengeç burcu astroloji

Yengeç Burcu 23 – 29 Nisan haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Yengeç olanlar

Bu hafta Ay ve Rahu transiti dikkat çekmekte. Rahu, daha fazla para kazanmak için risk almanıza neden olabilir. Başkalarının fikirleri size cezbedici gelebilir ve bir anda daha önce deneyimlemediğiniz şeyleri yaparken bulabilirsiniz kendinizi dikkatli davranın. Bu hafta aile bireylerinizle iletişim kurmak onları ikna etmek zor olabilir sizler için isteklerinin artması ve tüm sorumluluğu sizlere yüklemeleri ile zor durumda kalabilirsiniz.

Yapabileceğinizden fazla yükün altına girmemeye özen gösterin ve sorumlulukları tek başınıza yüklenmemeye gayret edin. Bu hafta sağlıkla ilgili konularda da dikkatli olmanızda fayda var. Sağlığınız ile ilgili hiç bir şeyde ihmalkar davranmamalısınız. Haftanın ilerleyen günlerinde pek çok şeyin sorumluluğu sizleri yorgun düşürse de başarı öyküleri yazabileceğiniz enerjiler söz konusu. Doğru zamanlamayı yapabildiğiniz takdirde. Karmaşık ruh haliniz umursamaz davranışlarınız iş ve özel yaşamınızda sorunları tırmandırabilir ve yaptıklarınızdan pişmanlık duyabilirsiniz.

Dikkatli olun ve olayları tek taraflı değerlendirmeden bir bütün olarak iyi yönden değerlendirmeli hatalarınızı geliştirmeniz gereken yönlerinizi fark ederek telafi edip büyüme ilerleme için çaba göstermelisiniz. Hayatınızın dengeleri olumlu yönde değişsin istiyorsanız bencilliklerden tükenmişliğe teslim olmaktan uzaklaşmanın tam vaktidir şimdi. Uyku ile ilgili sorunlarınız varsa artabilir. Özel yaşamınızda ise çalışma arkadaşlarınızdan biri ile duygusal yakınlaşmalar içine girebilme ihtimaliniz oldukça yüksek. Evli ve ilişkisi devam eden Yengeç’ler ise karşılıklı inatlaşmaları bir yana bırakmalı ve sevginizi ortaya koymakta cömert davranmalısınız.

aslan burcu astroloji

Aslan Burcu 23 – 29 Nisan haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Aslan olanlar

Bu hafta iş hayatınızda özellikle girişimciler için istisnai enerjiler söz konusu. Faydalı girişimler kazanımlarınızı arttıracak anlaşmalar yapabilirsiniz. İş hayatınızda sorun yaşadığınız konularda uzlaşı sağlayabilir azimli çalışmalarınızın karşılığını almayı başarabilirsiniz. Ayrıca bu hafta bölüm değişikliği yeni bir geçiş gibi konularda da zorlanmadan istediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Uzun zaman sonra huzur ve başarı hafta boyu sizlerle birlikte ilerleyecektir.

Özel yaşamınızda ise mutlulukta mutsuzlukta sizin seçimleriniz ve tavırlarınız ile şekillenecek. Ya sevdiğiniz halde sevginizi ifade edecek cesareti gösteremeyerek aşkı kendi ellerinizle öldürecek ya da yüreğinizi aşka teslim edip aşkla karşılık alacaksınız. Kendi kafanız da korkularınızla yaşamak yerine iletişime önem vermeli ve sevdiğiniz insanın sizin için aynı hisleri paylaşıp paylaşmadığını öğrenmek için gayret etmelisiniz. Evli ve ilişkisi devam eden Aslanlar da küçük meselelerin huzurunuzu kaçırmasına izin vermemeli bağırıp çağırarak hiç bir şeyi çözemeyeceğinizin farkına varabilmelisiniz.

Hafta sonuna doğru otorite konumundaki kişiler ile sorunlar yaşayabilirsiniz ve bu konular nedeniyle, işinizi önümüzdeki günlerde değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Doğru karar olup olmadığını iyice gözden geçirmeli ve ne olursa olsun duygusal kararlar ile hareket etmemeye özen göstermelisiniz. Aklınızdan çıkarmamanız gereken en önemli konu iş hayatınızda sosyal bağlantılarınız önem kazandığı. Özel yaşamınızda ise daha önce olmadığınız kadar bilinçlisiniz. Ne istediğinize karar vererek doğru adımlar atıp aynı tekrarlardan yıpratıcı gelişmelerden uzaklaşacak huzur bulup huzur vermeyi başaracaksınız.

başak burcu astroloji

Başak Burcu 23 – 29 Nisan haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Başak olanlar

Bu hafta yeni başlangıçları gerçekleştirmeniz için gökyüzü sizleri desteklerken ne istediğinize karar vermeniz alışkanlıklarınızın esiri olmadan yeniliklerin hayatınıza akışta olduğu bu günlerde karşı koymadan hareket etmeniz önem kazanmakta. Aynı tekrarlardan yorulan ruhunuzu özgürleştirmenin tam zamanı! İş hayatınızda kazanımlarınız artmaya başlıyor fakat aynı zamanda harcamalarınızda artacaktır kontrolü elden bırakmamalısınız. Özellikle ortaklıkları olan Başaklar alacak verecek konularında haklarınıza sahip çıkmalı borç verdiğiniz takdirde ödenmeme ihtimali ile karşı karşıya kalabileceğinizi aklınıza getirmelisiniz.

İş hayatınızda da eğitim hayatınızda da sorumluluklarının farkındalığı ile projelerinizi hayata geçirmek için olumlu enerjileri akıllıca değerlendirmelisiniz. Uzun zamandır yerinizde saydığınız konularda girişimler yapabilir ve kabul görecek enerjiler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bununla birlikte elinizi çabuk tutmalısınız başarıyı yakalayacağınız zaman sınırlı. Sezgilerinize güvenin ve bir seçim yapın. Yalnızca kendinize güvenin ve ilerleyin. Özel yaşamınızda ise neyin doğru neyin yanlış olacağını belirlemekte zorlanabilirsiniz. Yeni bir ilişki ya da süregelen ilişkiniz ile ilgili emek vermeli ön yargılı insanların etkisinde kalarak pişman olacağınız kararlar almamalısınız.

terazi burcu astroloji

Terazi Burcu 23 – 29 Nisan haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Terazi olanlar


Gezegen pozisyonları sizlere gerçekten uzak bir iyimserlik duygusu verebilir. Özellikle iş hayatınızda etik olmayan yollardan yararlanma konusunda sizi teşvik etmeye çalışan ağzı çok laf yapan kişilere karşı dikkatli olun. Hayır diyememek tatlı sözlere aldanmak üzücü sonuçlara neden olabilir. Ailevi ilişkiler ve arkadaşlıklarınız ile ilgili konularda yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun. Sizi doğrularınızdan uzaklaşmamanız için uyaran size değer veren kişileri üzmemeli onlara muhalefet etmenin kendi doğrularınıza meydan okuma anlamına geldiğini görebilmelisiniz.

Çarşamba gününden itibaren yönetici gezegeniniz Venüs’ün yansıması ile daha sağlıklı düşüneceğiniz şansınızın yükseldiği isteklerinize ulaşmakta daha kolay yol alabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bu hafta sağlık cephesinde, orta yaş ve üstü Terazi burçları ve özellikle kronik hastalıklardan mustarip olanlar dikkatli olmalılar. Aşk hayatınızda ise kendi zihninizde kurgularınıza dayanarak olumsuz düşünceler ile trajediler ile dolu öyküler üretmek yerine, verimli düşüncelere odaklanın ve pozitif yaklaşımlar ile hareket etmeyi başardığınızda aşk gücünü ortaya koyacak ve size doğruları gösterecektir. Bekar Teraziler sizler de hafta ortasından itibaren duygusal beraberliklere adım atabilirsiniz.

akrep burcu astroloji

Akrep Burcu 23 – 29 Nisan haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Akrep olanlar

Gökyüzü bu hafta kariyer hayatınızda olumlu gelişmelere dikkat çekmekte. Sorunlu bir işiniz çözümlenebilir devam eden hukuk mücadelenizde alacaklarınız ile ilgili beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Kişisel ilişkileriniz sayesinde başarılı bir ortaklığı bu hafta gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatınızda yeni, ilginç fırsatlar yolunuza çıkabilir tereddüt etmeden değerlendirmeli elinizi çabuk tutmanız gerektiğinin bilinci ile ilerlemelisiniz.

Bununla birlikte, ailevi meseleler ile her zamankinden daha dikkatli bir şekilde ilgilenebilir ve üzücü deneyimler ile karşılaşabilirsiniz. Sizlere önerim tartışmalardan uzak kalıp değiştiremeyeceğiniz şeylerin üstünü örterek sadece sevdiklerinizle birlikte olup onlara sevginizi göstererek sorunları büyük ölçüde çözebilirsiniz.

Özel yaşamınızda ise derin düşüncelerinizde kaybolmuş hissedebilir fedakarlıklarınızdan yorgun düşmüş hissedebilirsiniz. Evliliğinizde takındığınız hırçın tutumun yansıması nahoş durumlar karşısında nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini bilemeyebilirsiniz. Ani ayrılık kararları aldıysanız konuşmalı uzlaşma şansınızı sonuna kadar değerlendirmelisiniz. Bugüne kadar defalarca denedik dediğinizi duyar gibiyim. Olmuşları bırakın ve olmamışlar için çaba harcayın. Her gün yeni başlangıçları beraberinde getiriyorsa sizde yeni bir başlangıcı daha önce yaşadıklarınızdan benzersiz bir hale getirebilirsiniz. Yeter ki isteyin ve harekete geçin.

yay burcu astroloji

Yay Burcu 23 – 29 Nisan haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Yay olanlar

Haftaya duyguların yöneticisi olan Ay ve Rahu ve Mars enerjisi ile başlıyorsunuz bu enerjiler altında pek çok konuda aceleyle kararlar almanız için sizi zorlayan bir aciliyet duygusu içinde olabilirsiniz. Rahu kafanızı karıştırır, sizi ani olana yönlendirir. Dikkatli olun ve Salı gününe kadar büyük kararlar almaktan kaçının. İşinizde, daha büyük ve daha iyi anlaşmalar için acele kararlar vermemelisiniz. Özel yaşamınızda yeni bir birlikteliğiniz varsa gökyüzü şu an için uzun vadeli ilişkiniz için uygun bir dönem de olmadığınız mesajını veriyor sizlere.

İş hayatınızda da bir iş ortağınız varsa, herhangi bir yanlış anlaşılma ani ayrılıklara neden olsun istemiyorsanız idareci olmalı öfkenize yenilerek haksızlıklara sebep olmamalısınız. Tüm ticari işlemleriniz hukuki konularda dikkati elden bırakmamalı sorumluluklarınızı kabullenmeli ve kendi hatalarınızı başkalarına yüklemeden düzeltmeye gayret etmelisiniz. Bu hafta her açıdan, Ne istediğinizi sormaya teşvik eden güçlü değişiklikler ile karşı karşıya bırakıyor sizleri. Açıklamalarınızı yapacaklarınızı kısa ve öz bir şekilde ortaya koyun. Bunu yaptığınız anda başarılı olabileceksiniz. Özel yaşamınızda da korkulardan sıyrılın evliyseniz devam eden uzun bir geçmişe sahip birlikteliğiniz varsa kalbinizi ruhunuzu özgür bırakın ve cesaretle AŞKIN içinde yerinizi alın.

oğlak burcu astroloji

Oğlak Burcu 23 – 29 Nisan haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Oğlak olanlar

Hafta huzursuz enerjiler altında başlayabilir sizler için özellikle çocuk sahibi Oğlaklar onların özel yaşamlarında ki tutarsızlıklarından siz sorumlu tutulabilir yapmadığınız şeyler ile suçlanarak üzülebilirsiniz. Kimsenin hatasından sizi sorumlu tutmasına izin vermemeli ve başkalarının almadığı sorumlulukları yerine getiren biri olarak bunları ifade etmelisiniz. Bu hafta iş hayatınızda da resmi işler hukuki konularda dikkatli olun çalışma takviminizi gözden geçirin; atlayacağınız işler kayıplara neden olabilir.

Her konuda dikkatli olun ve bir şeyleri ötelemeye çalışmayın bu durum daha büyük bir hata yapmanıza neden olabilir. Gündelik aktivitelerde beklenmedik gecikmeler ve engeller ile karşılaşabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişiler yüzünden finansal ve resmi konularda zararlar görebilirsiniz dikkatli davranın.

Çarşamba gününden itibaren daha iyi enerjiler ile karşı karşıyasınız iş hayatınızda da sağlıkla ilgili sorunlarda da yaşanacak olumlu gelişmeler ile rahatlayacaksınız. Özellikle yeni müşteriler veya olası rakiplerle uğraşırken dikkatli olun. Büyük parasal kazanç elde etmek mümkün olmasa da var olanı koruyup tedbirli davranarak rakiplerden kaynaklanabilecek zararları engelleyebileceksiniz.

Fiziksel görüntünüzü değiştirmek istiyorsanız uygun enerjileri iyi değerlendirin ve küçük dokunuşlarla yenilenin. Aşk hayatınızda ise kendinizi aşkla sevgiyle pozitif titreşimlerle yenileyin ve hasret kaldığınız aşkı güveni kazancı yakalayarak sahip çıkın. Hafta sonuna doğru yeme içmenize dikkat edin bağırsak tembelliği ve spazm problemlerine karşı dikkatli davranın.

kova burcu astroloji

Kova Burcu 23 – 29 Nisan haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Kova olanlar

Bu hafta baskı çekişmeler ailevi konular ve iş hayatınızda etkili olabilir. Özellikle aile bireylerinizin kadınları ile sorunlar yaşayabilir ve sürekli tekrar eden bu olaylardan yorgun düşebilirsiniz. Uyarılarınızı yapmalı ama Ata sözünde olduğu gibi her koyunun kendi bacağından asıldığı gerçeğini unutmadan kendinizi hırpalamamalısınız. İş hayatınızda ise başarıya ulaşacak ve enerjinizi yüksek tutacaksınız. Gezegensel enerjiler finansal cephede sizin için elverişli görünmüyor, bu durum kendinizi huzursuz hissetmenize neden olabilir. Özellikle borca sıkışıp kapınızı işi düşünce mağdur edebiyatı ile çalan arkadaşlarına inanmak yerine olanı biteni gerçekçi bir şekilde araştırmak maddi zararları engelleyebilir. Merhamet duygunuzun gerçekleri görmenize engel oluşturmasına izin vermeyin.

Özel yaşamınızda özellikle bekar Kovalar arkadaşlarınız aracılığı ile yeni bir ilişki kurma şansınız oldukça yüksek uzun zamandır tanıdığınız biri ile duygusal bir yakınlaşma ve hızlı gelişmeler söz konusu olabilir. Haftanın ilerleyen günlerinde iş hayatınızda dengesizliklere neden olan kişiler ile sorunlarınızı ele almalı sorumsuz kişilerin hatalarını üstlenmeyeceğinizi ifade etmelisiniz. Riskli işlerden uzak durmanız var olan şartları korumanız faydanıza olacaktır. Hafta sonuna doğru sert sporlardan uzak durmalısınız ani hareketlerinizden dolayı omur bölgesi ve boyun bölgenizde sorunlar yaşayabilirsiniz.

balık burcu astroloji

Balık Burcu 23 – 29 Nisan haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ve Ay burcu Balık olanlar

Haftanın başından itibaren iş hayatınızda şans sizden yana. Korktuğunuz şeylerin olmaması ile rahatlayacak ve ümitsizliklerinizden uzaklaşmayı başaracaksınız. Siz bir Yöneticiyseniz bu hafta başarınız ile göz kamaştırabilirsiniz! Samimiyetiniz ve dürüstlüğünüz başarılı olmanıza yardımcı olacaktır. İş başvurusu yapanlar olumlu cevaplar alabilirler ayrıca devam eden işlerini büyütme planları olan Balık burçları ilerleme ve yeni anlaşmalar için bu hafta seyahat planları yapmanız olasıdır.

Yeni bir araba almayı veya böyle büyük bir satın almayı düşünürseniz, yıldızlar nihayet bu hafta sizin lehinize sonuçlar için sizleri desteklemekte. Ev alma hayaliniz varsa bu hafta hayalinizde ki evi bulmakta şanslı olabilirsiniz. İç dünyanızda yaşadığınız şeyleri güvendiğiniz birine açıklama paylaşma içgüdünüz yükselecektir. Fakat konuştuklarınızın gerçekçi olmasına ve konuştuğunuz insanın güvenilir biri olduğuna dikkat etmelisiniz. Aksi halde ailenizle sorunlar yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınız da eş ya da sevgilinizin öz güvenli davranışları sayesinde sorunları aşarak aşkın güzelliklerini daha derin ve anlamlı bir şekilde yaşamaya başlayabilirsiniz.


Yazar: AstroDeha – Dr. Astrolog Şenay Yangel: Şenay Yangel, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük, haftalık ve aylık astroloji yorumlarını yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Burçlara göre sizi şaşırtacak kişilik özellikleriniz


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.