Astroloji: 30 Nisan – 6 Mayıs 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: Haftalık burç yorumları 30 Nisan – 6 Mayıs 2018 tarihleri arasında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: 30 Nisan - 6 Mayıs 2018 haftalık burç yorumları

koç burcu astroloji

Koç Burcu 30 Nisan – 6 Mayıs haftalık burç yorumları

Gökyüzü bu hafta kendinizi baskı altında hissetmenize ve yaşadıklarınızla ilgili değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmenizde zorluklara neden olabilir. Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli davranmalı ve ani kararlar vermeden Her ne olursa olsun mücadele etmeli her zorluktan sonra bir kolaylık olacağının mutlak bilinci ile hareket etmelisiniz.

Duygusal patlamalar ve olayları yalnızca kendi tarafınızdan değerlendirme eğiliminde olma arzunuzu kontrol altında tutabilirseniz her şey sizler için daha iyi gelişecektir. Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Koç burçları da başkaları için yaşamayı bir tarafa bırakıp özgür iradenizi ortaya koyabilmiş olmanız eşinizle ilişkinize farklı bir boyut kazandırıp beraberliğinizi her iki taraf içinde çok daha iyi bir hale getirecek siz yeter ki isteyin ve beraberliğinize sahip çıkın!


Bitmesi gereken sorunlu ilişkiler çıkıp gidecek hayatınızdan. Bekar Koç burçları Ruhunuzu Aşk’la güçlendirecek yaşama sevincinizi arttırıp hayata bambaşka bir yönden bakmanızı sağlayacak çok özel bir beraberliğe adım atabilir, İlerleyen zamanlarda Aşkınızı evliliğe taşıyabilirsiniz. Pek çok ilki beraberinde getirecek sizlere özellikle hafta sonuna doğru karlı yatırımlar yurt dışı ile bağlantılı konularda iş birlikleri ve yolculuklar size bambaşka bir başarı kapısını ardına kadar açabilir.

Ruhsal bilinç düzeyinizin yükselmesi karakteristik özelliklerinizi çok daha iyi bir şekilde ortaya koymanızı sağlayacak. Hafta boyunca dikkat etmeniz gereken en önemli konu duygusal patlamalar ve bunun getirebileceği sağlık sorunları olmalı. Tahammül gücünüzün azaldığını duyar gibiyim kendi iç dünyanıza yönelin ve ruhunuzu dinlendirip sakin düşünme tarzını benimseyeceğiniz aktivitelere yönelin.

boğa burcu astroloji

Boğa Burcu 30 Nisan – 6 Mayıs haftalık burç yorumları

Gökyüzü bu hafta yoğun ve hareketli enerjileri ile oldukça dikkat çekmekte. işinizle güvenliğinizle ilgili konularda her zamankinden daha fazla dikkatli olmanız kontrolcü yaklaşımlar içinde bulunmanız açısından önem taşımakta.

Özellikle evli Boğa burçları eşinizin hırslı yaklaşımları ile ciddi gerginliklerin yaşanmasına neden olabilir ve ciddi şekilde kırılabilirsiniz haksızlıklar karşısında. İş hayatınızda yetenek ve becerilerinizin mükafatını almaya başlayacak gizli düşmanlar ve rakipleriniz tarafından üzerinizde kurulmuş baskı ve oyunlardan özgürlüğünüze kavuşacaksınız.

Bu dönem içinde hukuksal sorunlarınız varsa haklılığınız ispatlanacak bunun manevi huzuru ve meslek hayatınıza yansıyan başarısı ile kariyer hayatınızda güçlü başlangıçlara doğru yol alacaksınız.. Hafta boyunca taşınma satın alma gibi konularla ilgili düşünceleriniz varsa beklemeli geri hareket tamamlandıktan sonra harekete geçmelisiniz.

Bu hafta aracınız varsa problemler yaşayabilirsiniz. Aracınız için gerekli bakımları yaptırmak olası bir sorunun önüne geçebilir. Bekar ve ilişkisi olmayan Boğa burçları karşılıklı aşkı yaşayıp yaşatacakları bir ilişkiye adım atabilirler.

ikizler burcu astroloji

İkizler Burcu 30 Nisan – 6 Mayıs haftalık burç yorumları

Gökyüzü bu hafta iş ve özel yaşamınızda yanlış anlaşılmalara aynı şeyleri söylüyor olmanıza karşın değerlendirmelerinizin farklı olmasına sebep olabilir ki buda yakın çevreniz eş ya da sevgilinizle birbirinizden uzaklaşmanıza neden olabilir. Ne olursa olsun sakin kalmaya çalışın ve ilişkinizin gidişatı ile ilgili kesin bir karar vermeyin.

ÜZÜLMEYİN! Yorgun ruhunuzu zihninizi dinlendirecek iş ve özel yaşamınızda rahat bir nefes alarak finansal anlamda da rahatlayacağınız gelişmeler yaşayacaksınız. Hafta sonuna doğru yorgunluk ve stresin etkisi ile merkezi sinir sistemine bağlı sağlık sorunları yaşanabilir. Bu enerjiyi kendinizi yaşamınızı yeniden yapılandırmak için kullanabilirsiniz dengelerin yerli yerine oturması ile aşk hayatınız da sürpriz ve olumlu enerjilerle karşılaşabilir. Keyifli sıcacık bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.

yengeç burcu astroloji

Yengeç Burcu 30 Nisan – 6 Mayıs haftalık burç yorumları

YENGEÇ: Gökyüzü bu hafta başkalarının sizi yönlendirmesine müsaade etmeden kendi doğrularınızın mücadelesini vererek hareket etmelisiniz. Hafta sonuna kadar alım satımlar ve ortaklıklarda kredi başvurusunda bulunmak gibi konularda dikkatli olmanızda yarar var. Finansal konularda olumlu bir haftadasınız acele etmemek kaydıyla.

Ek bir iş aracılığı ile gelirlerinizde artış yaşanabilir. Uzun vadeli finansal yatırımlar hayatınızın en büyük ve şanslı güvencesi olabilir. Evinizi yenilemek ya da bir araç satın almak istiyorsanız bu haftayı iyi değerlendirmelisiniz.

Çocuk sahibi Yengeç’ler yürümeyen bir evliliği onun için sürdürmekten yorulduysanız ve çocuğunuzla ilgili endişeleriniz varsa KORKMAYIN! İş ve özel yaşamınızda kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat edin. Gizlilik önem kazanmakta! Özel yaşamınızla ilgili bir anlık öfke ya da duygusallıkla yaptığınız paylaşımlarınız başınızı ağrıtabilir dikkatli olun.

Bekar Yengeç’ler sizlerde bu dönemde eski eş ya da sevgilinizin ısrarla geri dönme isteği ile karşılaşabilirsiniz. Duygularınızla değil Mantığınızla hareket edin. Haftanın ilerleyen zamanlarında yeni insanlar tanıyabilir yeni başlangıçlar değer verip değer göreceğiniz bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. Seçim sizin.

aslan burcu astroloji

Aslan Burcu 30 Nisan – 6 Mayıs haftalık burç yorumları

ASLAN: Gökyüzü bu hafta dostla düşmanı tanıyacağınız nahoş olaylarla karşılaşabilirsiniz. Güveninizi suiistimal edecek iş arkadaşları yakın çevrenizde değer verdiğiniz birilerinin arkanızdan çevirdiği dolaplar ortaya çıkabilir. Bu bir oyunsa sizde kuralına göre oynayın ve onlara kendi yaptıkları ile ayna olun.

Yine bu hafta içinde seyahatlerde problemler yaşanabilir. Kişisel güvenliğinizle ilgili konular da da dikkatli olmalısınız. Hafta boyu sağlığınıza özen göstermeli özellikle omurilikle ilgili bir sorunuz varsa mutlaka bir hekime danışarak hareket etmelisiniz. Bu dönemde ki ağrıları önemsemezseniz daha ciddi sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Sizlere tavsiyem bu süre içinde ruhsal çalışmalara yönelerek korku endişe ve kaygılarınızdan arınmak yönünde çaba göstermeniz. Popülerliğiniz iş hayatınızda kalıcılığınıza kalıcılık başarınıza başarı katacak. Siz yolunuza bakın kimin ne yapıp ne söylediğine değil!

Kısa süreli engeller sizi yolunuzdan döndürecek güçte ve yeterlilikte değil. Olumlu enerjiler finansal gelirlerinizde önemli bir artışa borçlarınızı kapatarak yeni yatırımlar yapmanıza ve sürekli gelir kaynağı elde edebileceğiniz işler ya da işbirlikleri yapmanızı sağlayabilir. Aşk hayatınızda ise kaygıyı karamsarlığı bir yana bırakın ve AN’da kalın göreceksiniz ki su aka aka yolunu buluyor ve sizde kalbinizin güzelliklerine düşeni doğru seçimler yaparak alıyorsunuz.

başak burcu astroloji

Başak Burcu 30 Nisan – 6 Mayıs haftalık burç yorumları

BAŞAK: Gökyüzü bu hafta geçmişle ilgili yarım kalmış konular ilişkiler gündeminize gelebilir. Dargın olduğunuz eş ya da sevgilinizle yeniden bir araya gelebilir yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Aynı şekilde işinizle ilgili konularda da alacakların tahsili elinizden kaçan bir fırsatın daha iyi şartlarda karşınıza çıkması da bu dönemin getirileri arasında.

Aile içinde sorunlar yaşanması söz konusu olabilir yakın çevrenizde bulunan arkadaşlarla ilişkilerle problemler yaşayabilir finansal anlamda sizden beklentiler yükselebilir bu sürede kendinizi baskı altında hissederek yardımcı olma eğilimi gösterebilir ve iyi niyetinizin kurbanı olabilirsiniz.

Bu dönemde duygularınızla değil mantığınızla hareket etmeli ve başkasına yardımcı olmaya çalışırken kendinizi zor bir duruma sürükleyecek bir davranış içinde olmamalısınız. Yeni bir ilişkiye adım attıysanız karşınızda ki insanı tanımaya çalışın.

Evli Başak burçları bu dönemde eşten gelecek destekle yeni bir eve taşınabilir hayalini kurduğunuz evin sahibi olabilirsiniz. Bu güçlü gezegenin sizlere yansıyan enerjisini iyi değerlendirmeli yapabileceklerinizin potansiyelinizin farkına vararak başarılı çıkışlar yakalamak için kullanmalısınız.

Zorlukları dünde bırakın geçmişin kalp kırıklıklarını hüzünlerini iyileştirmek için çaba gösterin ve kendinize güvenin. Bu dönemde eğitim hayatınızda da olumlu gelişmeler söz konusu. İstikrarlı bir dönemin kapıları sizlere aralanmışken ayağınıza gelmiş fırsatı yeteneklerinizle zenginleştirin. Bekar ve ilişkisi olmayan Başak burçları aile büyükleriniz vasıtasıyla tanıyacağınız biri hayat arkadaşınız olabilir.

terazi burcu astroloji

Terazi Burcu 30 Nisan – 6 Mayıs haftalık burç yorumları

TERAZİ: Gökyüzü bu hafta İkili ilişkilerinizde adeta bir nevi sınavdan geçeceksiniz. İş hayatınızda yanlış anlaşılmalar ve yanılgılara sebep olabilir. Bu süre içinde yeni başlangıçlar yapmamaya dikkat etmeli. Okuduğunuzu doğru anladığınızdan emin olmadan hiç bir resmi evrakın altına imza atmamalısınız.

Eğitim hayatı devam eden Teraziler konsantrasyon problemi yaşayabilir. Zihninizde susmak bilmeyen soruların geçişleri sınavlarda başarınızı gölgeleyebilir. Bu dönemde meditasyon ibadet gibi ruhsal olarak güçleneceğiniz aktivitelere yönelmelisiniz. Bu dönemde arkadaşlarınız aracılığı ile sürpriz iş teklifleri ve tanıştırılacağınız yeni insanlarla güçlü iş birlikleri kurabilirsiniz. Bu hafta gizli düşmanlarınızı ortaya çıkarabilir ve bunun getirdiği sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.


İş ve özel yaşamınızla ilgili değerlendirmeler planlamalar yapabilir ihtiyacınız olan şeylere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kronik sağlık sorunları olan Terazi’ler bu dönem sağlığınız hassasiyet kazanmakta.

Evli ve ilişkisi devam eden Terazi’ler ilişkinizde yaşanan sorunları görmezden gelmeyin eşinizle iletişime önem verin ve kızgınlığınızla kırgınlığınızla aldığınız kararlarınızı gözden geçirerek kalbinizin sesine kulak verin ve ilişkinizde unuttuğunuz heyecanları yeniden uyandırın. Bekar Terazi’ler sizlerde “AŞK”ı en coşkulu hali ile deneyimleyebilirsiniz.

akrep burcu astroloji

Akrep Burcu 30 Nisan – 6 Mayıs haftalık burç yorumları

AKREP: Gökyüzü bu hafta yoğun ve hareketli enerjileri ile oldukça dikkat çekici enerjilerle dolu. Hayat defter kalem benim! Diyerek hareket etmeniz gereken bir haftadasınız. Özel yaşamınızda Akrep’ler sorunlu bir ilişkiniz varsa şiddetli tartışmalar hakaret varan kırıcı sözler duyabilirsiniz eşinizden. Sakin olun ve bir anlık öfkenin nelere mal olabileceğini düşünerek hareket edin.

Yine bu süreç içinde hukuksal konularda resmi dairelerle ilgili bir takım prosedürler le karşılaşabilirsiniz. Hakkınızı aramalı ve olası bir yanlışı düzeltmek için çaba göstermelisiniz. İş arıyorsanız bu dönemde kapıları çalmalı başvurularınızı yüz yüze yaparak ısrarcı olmalısınız.

Ortaklıkları olan Akrepler sizlerde ortağınızın sizden sakladığı bir takım gerçekleri öğrenebilir iş ve arkadaşlık ilişkinizi bitirerek işinizin kontrolünü tamamen kendiniz alabilir ikili ilişkileriniz ve dostlarınız aracılığı ile kısa süre içinde istikrarı yakalayabilirsiniz. Telaşa kapılmadan bu süre içinde var olan şartları korumak sakin ve duyarlı davranmak olası pek çok problemin önüne geçecektir.

İş ve özel yaşamınızda sizin sebep olmadığınız gerginlikler yaşanabilir sevgi ve güvenin yetersiz kaldığı evlilik iş ilişkisi sizin müdahaleniz olmadan çıkıp gidecek yaşamınızdan ve siz güçlü iradeniz cesaretli kararlarınızla yola devam edeceksiniz.

Aşk hayatınızda sevip sevileceğiniz bir beraberliğe adım atabilir yaşamınıza giren o özel insanın pozitif enerjisi ile maddi hayatınızda da karlı yatırımlar kazançlı ortaklaşa işler yapabilirsiniz. Evli ve temeli sevgiye dayanan bir beraberlik sürdüren Akrep’ler ise sorunları ardınızda bırakmış olmanın huzuru beraberliğinizi çok keyifli bir hale getirecek yaşamı aşka sevgiyle emekle paylaşmanın keyfini süreceksiniz.

yay burcu astroloji

Yay Burcu 30 Nisan – 6 Mayıs haftalık burç yorumları

YAY: Gökyüzü bu hafta, Geçmişe dayalı bir takım konu ve olayları gündeminize getirecek. Geçmişte çözüme kavuşturulmamış sürüncemede kalmış pek çok meselenin iç yüzü tüm çıplaklığı ile ortaya çıkabilir ve bunun sonucunda alınan yeni kararlar aile bağlarınızı güçlendirirken maddi konularda da ortaklaşa hareket etmenin avantajları ile karşılaşabilirsiniz.

Bu dönemde dikkat etmeniz gereken konular özellikle evli Yay burçları eşinizi arkadaşlarının yaptığı yanlış davranışlardan sorumlu tutar tarzda hareket etmemek olmalı, Ayrıca resmi evraklar anlaşmalar dikkat gerektiren konularda yeni bir başlangıç yapmamak olmalı. Özellikle iş hayatınız ve birlikte çalıştığınız insanlar ilgili şüphe ve kuşku duyabilir ön yargılı davranışlar sergileyerek sizi başarınızdan dolayı samimiyetle destekleyen insanları kırabilir ve ilişkilerinizde ani bitişler yaşayabilirsiniz.

Kontrollü davranın ve size yapılmasını istemediğiniz şeyleri karşınızda ki insanlara yapmamak için özenli hareket edin. Yine bu dönemde hızla başlayacak birliktelikler aynı hızla bitebilir duygularınızdan emin olmadan bir ilişkinin içine girmeyi düşünmemelisiniz. Hafta sonuna doğru yatırım fırsatları ile karşılaşabilir uzun zamandır arzu ettiğiniz bir gayrimenkulü edinebilirsiniz.

Evli Yay burçları sizlerde eşinizin uzun zamandır tahsil edebilmek için çabaladığı yüklü bir paranın gelmesi ile yeni bir ev ya da araba alabilirsiniz. İşte bu dönem olağan üstü ruhsal deneyimler yaşayabilir karanlıktan aydınlığa giden yolda güçlü değişimlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Sağlık sorunlarınız varsa ruhsal olarak dinginliği yakalamış olmanız fiziksel sağlık sorunlarında da hızla iyileşmeye yardımcı olacaktır. Bekar Yay burçları yeni insanlar tanıyabilir sürpriz bir evlilik teklifi alabilir şaşkınlığınızı üzerinizden attıktan sonra bu hoş teklifi ciddiyetle değerlendirebilirsiniz.

oğlak burcu astroloji

Oğlak Burcu 30 Nisan – 6 Mayıs haftalık burç yorumları

OĞLAK: Gökyüzü bu hafta hareketli enerjiler ile dolu. Eski eş ya da sevgilinizden kaynaklanan sorunlar gündeminize gelebilir. Nafaka miras gibi konularla ilgili aleyhinize gelişen konularda yakalayacağınız küçük bir ayrıntı bir anda her şeyi lehinize çevirebilir ve haksızlıklar bir anda sonlanabilir. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken konu hırsızlıklar ve kayıplar elektronik eşyalarınız bilgisayar telefon ve ofis eşyalarınızla sıkıntılar olmalı. İletişimde işinizle ilgili yanlış anlaşılmalara karşı da hassas olmalısınız.

Geçmişin tozlu rafları arasında yerini alacak pek çok meseleye son noktayı koymanız ve yeni başlangıçlara yol almanız için pek çok fırsatla karşılaştıracak sizleri gideceğiniz yolda keskin bir viraj alacağınız ve başarılı olacağınız özel bir dönem doğru kullanabildiğiniz takdirde. İş ve özel yaşamınızda iş birlikleri anlayış ve yeniliklere açık olmak uzun zamandır yaşadığınız finansal sorunları aşmanızı sağlayacak.

Ek bir iş yapmaya başlayabilir ve zorlanarak ödediğiniz pek çok borcunuzu kısa süre içinde kapatabilirsiniz. Aşk ve evlilik hayatınızda da pozitif yaklaşımlarınız kendinizle yaptığınız yüzleşme sonunda çözüm odaklı davranmanız eşinizle ilişkinizi çok daha keyifli bir hale getirecek ve birlikte geçirilen her an farklı bir anlam ve güzellik barındıracak sizler için. Eşinizi gerçekten seviyorsanız ilişkinize sahip çıkın ve birlikte zorlukların üstesinden gelebilmenin zaferinin tadını çıkarın.

kova burcu astroloji

Kova Burcu 30 Nisan – 6 Mayıs haftalık burç yorumları

KOVA: Gökyüzü bu hafta yoğun ve hareketli enerjileri ile oldukça dikkat çekici enerjilerle dolu. İş ve finansal konularda etkili olacak. Bu dönemde internet üzerinden alışveriş te bulunmak finansal kaynakları değerlendirmek kayıplara neden olabilir. Yeni iş teklifleri alım satımlar için de beklemede kalınması gereken bir dönem. İmza altına almanız gereken evraklar varsa bu süre içinde okuduğunuzu anladığınızdan emin olun aksi halde ilerleyen zaman içinde sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kovaların eşten kaynaklanan sorunlarla karşılaşmasına neden olabilir. Eşiniz işten ayrılabilir karlı olduğunu düşündüğü bir yatırımda zarar edebilir ve ev ekonomisi bir anda sarsılabilir. Böyle bir şeyle karşılaşmak istemiyorsanız eşinizle iletişime önem vermeli başlamadan ya da devam ederken eşinizi yatırımlarda bulunmaması konusunda uyarmalısınız.

Bu güçlü gizemli karanlık ve aydınlığın seremonisi içinde barındıran gezegenin enerjisini kişisel gelişiminizle ilgili konularda neler yapabileceğiniz kendinize nasıl bir yol haritası belirlemeniz üzerine yapacağınız çalışmalarla değerlendirebilirsiniz.

Evliyseniz ve sürekli tekrar eden sıkıntılar tartışmalar yıllardır süre geliyorsa ve artık yaşadıklarınıza dayanacak gücü kendinizde bulamıyorsanız, Konuşun yıllardır içinizde biriktirdiğiniz her şeyi ifade edin ve birlikte karar almaya gayret göstererek ilişkini ve sizin için en doğru kararı verin. Bekar ve ilişkisi devam eden Kova burçları sizlerde beklenmedik bir anda beklenmedik bir şekilde karışınıza çıkacak yaşam enerjisi yüksek sizi heyecanlandıracak bir insanla ömür boyu sürecek keyifli bir beraberliğin ilk adımını atabilirsiniz.

balık burcu astroloji

Balık Burcu 30 Nisan – 6 Mayıs haftalık burç yorumları

BALIK: Gökyüzü bu hafta yoğun ve hareketli enerjileri ile oldukça dikkat çekici enerjilerle dolu. iş değişikliği iş başvuru yapmayı düşünüyorsanız beklemede kalmalısınız gittiğiniz yerlerde istediğiniz izlenimi bırakmakta zorlanabilirsiniz.

Özel yaşamınız ve arkadaşlık ilişkileriniz konusunda dikkatli olmalı kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat etmelisiniz. Aksi halde eş ya da sevginize yalan yanlış aksettirilen konular yüzünden gerginlikler yaşayabilirsiniz. Hafta ortası motivasyonumuz düşebilir isteklerimize ulaşmak ‘ta başkalarından kaynaklanan gecikmeler engeller hakimdir.

Telaşa kapılmadan bu süre içinde var olan şartları korumak sakin ve duyarlı davranmak olası pek çok problemin önüne geçecektir. Bu hafta yatırımlarda bulunmaktan ortaklıklara yönelmekten ya da kendi işinizi kurmaktan uzak durun ve geçiş bitene kadar beklemede kalın.

Daha olumlu enerjileri beraberinde getirecek ilişkisi olmayan Balık burçları yeni bir ilişkiye adım atabilir ailenizin de destek ve onayını alarak söz nişan gibi çok özel bir aktiviteyi gerçekleştirebilirsiniz. Finansal konularda artan şansınız yeni iş imkanlarını sunabilir sizlere seçim sizin yenilenmek iyidir memnun olmadığınız bir işiniz varsa başka bir yere çok daha iyi şartlarda geçiş yapabilirsiniz.

Bu güçlü etki doğru yerde doğru zamanda doğru insanlarla bir arada olmanıza vesile olacak toplantılar organizasyonlar içinde yer almanızı ve hiç beklemediğiniz insanlardan alacağınız destekle yaşamın farklı bir penceresini aralayabileceğinizin müjdesini veriyor sizlere. Ne duruyorsunuz hareke geçin ve zamanı iyi değerlendirin.

Bu hafta yer değişimi söz konusu olabilir taşınabilir uzun bir yolculuğa keyfiniz için çıkabilir yeni yerler keşfederek mistik bir deneyim yaşayabilirsiniz. Evli Balık burçları hafta son günlerinde eşinizle iletişim ve uyumunuz oldukça yükselecek ve ilişkinizi bozmak için çeşitli entrikalar çeviren art niyetli insanlara karşı mutluluğunuz tokat gibi bir cevap olacaktır.


Yazar: AstroDeha – Dr. Astrolog Şenay Yangel: Şenay Yangel, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük, haftalık ve aylık astroloji yorumlarını yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Burçlara göre sizi şaşırtacak kişilik özellikleriniz


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.