Meral Akşener 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı adayı olabilecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim tarihini 24 Haziran olarak açıkladı. Peki İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı adayı olabilecek mi?

Meral Akşener 24 Haziran Erken Seçimi'nde aday olabilecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 24 haziran’da erken seçim yapılacağını açıklaması sonrası konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “100 bin imzayla Cumhurbaşkanı adayı olacağım. Seçim hazırlıklarına hemen başlıyoruz. İyi Parti seçime girecek. Bu konuda herkesi ayağını denk almaya davet ediyorum” dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasının ardından  Türkiye’nin 24 Haziran’da sandık başına gidecek olmasını İstanbul İl  Başkanlığında değerlendirdi. Akşener, “Biz birinci olağan kongremizi 10 Aralık’ta tamamladık. 68 il  ve ilçe teşkilatımız buna bağlı olarak kuruldu. O günden saydığınızda 10 Haziran  itibariyle seçime girmeye hazırdır. İyi Parti seçime girecek. Bu konuda herkesi  ayağını denk almaya davet ediyorum. İyi Parti seçime yönelik en hazırlıklı  partidir” ifadelerini kullandı.


Meral Akşener: 100 bin imza ile aday olacağım!


“Bu seçimin bizim açımızdan herhangi bir problemi yok. İyi Parti bu  seçimin bir an önce olmasını arzu etti. An itibariyle seçim çalışmalarına  başlıyoruz. Burada dikkat edeceğimiz en önemli konu seçim ve sandıkların  güvenliğini sağlamaktır. Ben cumhurbaşkanlığına adayım. Yüz bin imzayla aday  olacağım.”

YÖK’ten flaş açıklama: YKS ertelendi mi?


Editor
Haber Merkezi ▪ İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. Amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İndigo Dergisi herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik hiçbir oluşumun parçası değildir.