Astroloji: 28 Mayıs – 3 Haziran haftalık burç yorumları

Astroloji: Haftalık burç yorumları 28 Mayıs – 3 Haziran 2018 tarihleri arasında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: 28 Mayıs - 3 Haziran haftalık burç yorumları

koç burcu astroloji

Koç Burcu 28 Mayıs – 3 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:

Gökyüzü bu hafta iletişimle ilgili her şeyin sizler için önem taşıyacağına dikkat çekmekte. İş ve eğitim hayatınızda pratik zekanız başarı çıtanızı yükseltmeniz için yardımcınız olacaktır. Yeniliklere açık olmak iletişime önem vermek iş hayatınızda yeni projelerin içinde yer almanızı sağlayabilir. İlişkilerinizle ilgili konularda arkadaşlarınıza güvenerek ailevi sırlarınızı açmamalısınız. Aksi takdirde zor durumda kalacağınız olaylar yaşanabilir.


Özel yaşamınızda bekar Koçlar Aşk hayatınızda yaşanacak hızlı gelişmelere hazır olun ve gurunuzu aşktan üstün tutmadan hareket ederek mutlu olun. Gurur ve kıskançlık duygunuz romantizmin önüne geçmemeli.

Hafta sonuna doğru konsantrasyon gücünüz zayıf olduğundan tahammüllü davranmakta zorlanabilir işiniz gereği gezi bilgi iletişim resmi belgelerle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Okuduğunuzu doğru anladığınızdan emin olmalısınız.

Haftanın ilk gününden itibaren kilo problemi olan Koçlar diyete başlayabilir ve başarılı sonuçlar elde edebilirler. İradenizi ortaya koyun ve kilo sorununuzu kökünden çözüme kavuşturun.

boğa burcu astroloji

Boğa Burcu 28 Mayıs – 3 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Ruhsal bedensel enerjiniz yükselmeye başlıyor yenileniyorsunuz. Aşk arkadaşlık gibi ilişkiler ile ilgili konularda daha önce olmadığınız kadar kararlı olacak size sorunlar yaratan hemen her şeye karşı yaklaşımınızı değiştirmenin getirdiği huzuru yakalayacaksınız.

İlişkilerini güven ve sevgi içinde sürdüren Boğa burçları çok daha özel ve sevgi dolu bir hal alacak. İş ve eğitim hayatınızda başarınız artıp sorumluluklarınız yükseldikçe korkularınız artabilir her şeye ya başaramazsam endişesi ile yaklaşabilir hayatınızı zorlaştırabilirsiniz AMAN dikkat. Bekar ve ilişkisi olmayan Boğalar geçmişte kalan biri evlilik teklifi ile karşınıza gelebilir ve buna bağlı sürpriz hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İş hayatınızda engellendiğiniz konuların bir bir ortaya çıkması ile şaha kalkacaksınız adeta. Aklınızı her zamankinden daha iyi kullanabileceksiniz. işinizle ilgili konularda geçmişte yarım kalan işlerinizi tamamlayarak rahatlayacaksınız.

Enerjiniz ruhsal bedensel olarak oldukça güçlü olacak ve kendinize değer vermeye başlayacaksınız sağlık sorunlarınızı aşacak ve güçleneceksiniz.

ikizler burcu astroloji

İkizler Burcu 28 Mayıs – 3 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar:

Gökyüzü bu hafta aşk hayatınızda güzelliklerin sizleri karşıladığını müjdelemekte. Mutluluğun keyfini çıkarın devam eden bir ilişkiniz varsa evlilik kararı alabilir. Evli iseniz eşinizle güven tazeleyerek ilişkinize emek vermenin mükafatını alabilirsiniz. verebilirsiniz.

Hafta boyunca işinizle ilgili her konuda detaylara önem vermeli var olan şartları iyileştirmek için daha girişimci olmaya daha çalışkan olmaya çaba göstermelisiniz. Hafta ortasından itibaren işinizle ilgili konularda yapıcı davranırken başkalarının adına sözler vermemeli kimseye kefil olmalı borç isteyen arkadaşlarınızı nazikçe geri çevirmelisiniz. Aksi halde fazlası ile zor durumda kalabilirsiniz.

Bu haftanın bir diğer olumlu etkisi ise, Merkezi sinir sisteminize bağlı sağlık sorunlarınız ortadan kalkmaya başlıyor ve hızla iyileşiyorsunuz.

yengeç burcu astroloji

Yengeç Burcu 28 Mayıs – 3 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar:

Gökyüzü bu hafta hem  iş hem eğitim hayatınızda gerçekçi davranmanız için uyarıyor sizleri. Aksi halde sinirlerinizi bozacak sizi zor duruma düşürecek kişilerin isteklerini duygusal davranarak yapabilir iş işten geçtikten sonra farkına varabilirsiniz.

Bu hafta gezegenlerin enerjileri pek çok gizli saklı meseleyi gün yüzüne çıkartabilir sizin ve size yapılan olaylar ile ilişkili olarak. Gizli kalması gereken sırlarınız varsa dikkatli olmalı kimsenin hassas noktasına basmamalısınız. Üzmek ya da üzülmemek için tedbirli davranmalısınız.

Özel yaşamınız ise AŞK ile taçlanabilir. Bekarsanız hayatınızı birleştireceğiniz o özel insanla tanışabilir kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Siz evli ve ilişkisinde sürekli benzer sorunlarla uğraşan bir Yengeç iseniz anlayış uyum ve dengenin kurulması ile bitecek endişesi taşıdığınız ilişkinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Bırakın AŞK hükmünü sürsün gönül sarayınızda.

Özel yaşamınızda ise, özellikle ortaklıkları olan Yengeçler bu dönemde denetimi elden bırakmamalı riskli yatırımlardan yeni başlangıçlardan hafta boyunca uzak durmalısınız. Kilo sorunu olan Yengeçler Salı gününden  itibaren diyete başlayabilir sportif faaliyetlerde yer alarak bedeninizi forma sokarken ruhunuzu da yorgunluğundan arındırarak enerjinizi yükseltebilirsiniz.

aslan burcu astroloji

Aslan Burcu 28 Mayıs – 3 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar:

Gökyüzü bu hafta aile ve arkadaş çevrenizde yaşanan gelişmelerden dolayı kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Onlara duyduğunuz öfke ile size değer veren seven insanların yanlış anlayabileceği davranışlar içinde olabilir sonunda yaptıklarınızdan aldığınız kararlardan dolayı üzülen siz olabilirsiniz. Ani kararlar vermeden her ne olursa olsun mücadele etmeli her zorluktan sonra bir kolaylık olacağının mutlak bilinci ile hareket etmelisiniz.

Şansınızın döndüğü bu süreçte kıskanç insanların negatif enerjilerine karşı savuma kalkanlarınızı hazırlayın ve başarınıza mutluluğunuza müdahale etmelerine fırsat vermeden kararlı bir şekilde ilerlemeye devam edin.

Bu hafta taşınma satın alma gibi konularla ilgili düşünceleriniz varsa acele etmemeli her şeyi enine boyuna düşünmelisiniz. Bu hafta hukuki konular ve işinizle ilgili konularda geçmişte size zarar veren kişilerin haksızlığının ortaya çıkması ile maddi manevi hakkınızı almanın mutluluğunu yaşaybilirsiniz.

Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Aslan burçları biraz cesaret ve sabır size çok şey kazandırabilir. Beraberliği devam eden Aslan burçları ise emek verdiğiniz aşkın karşılığını almaya başladığınız özel enerjiler ile dolu bir haftadasınız.

Sağlığınız ile ilgili konularda ise hafta boyunca eklemler ve omurilik bölgesi ile ilgili ağrılar söz konusu olabilir, fakat yükselen ruhsal enerjiniz beden sağlığınıza olumlu olarak yansıyacaktır.

başak burcu astroloji

Başak Burcu 28 Mayıs – 3 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar:

Bu hafta aşk hayatınızı yeniden yapılandıracak enerjiler ile karşı karşıyasınız Bekar ve ilişkisi olmayan Başak burçları kalıcı beraberliklere adım atabilirsiniz.

Arkadaşlıklarınız ile yaşadığınız gerginlikler sona eriyor birbirinizi daha iyi tanımış olacak hassasiyetlerinize karşı daha özenli davranmayı başaracaksınız.

İş hayatınızda gecikmeler verilen sözlerin yerine getirilmemesine bağlı finansal sorunlar yaşanabilir umutsuzluğa kapılmadan sabırlı kontrolcü davrandığınız takdirde sorunlarınızı aşabileceksiniz. Her ne olursa olsun hafta boyunca işinize duygusallığınızı karıştırmamalısınız.

Finansal olarak güçlü bir haftadasınız geçmişten gelen miras hukuksal davalar olumlu bir şekilde netice verebilir ve siz beklemediğiniz gelişmeler karşısında artan kazancınızla ilgili değerlendirmeler yapma konusunda kararsız kalabilirsiniz.

terazi burcu astroloji

Terazi Burcu 28 Mayıs – 3 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar:


Bu hafta iş hayatınız tam anlamı ile değişim sürecinin içinden geçecek. İş hayatında söz sahibi üst düzey konumda biri ile yollarınız kesişebilir ondan gelecek destek ve yardımla hayallerinizi gerçeğe çevirme imkanı elde edebilirsiniz. İş birlikleri sizleri güçlendirmek için iş başında iken şimdi size düşen karar verme mekanizmanızın gücüne inanarak hareket etmek olmalı. İş hayatınızda cesaretli davranmalı ve başkalarının sizi yönlendirmesine müsaade etmeden kendi doğrularınızın mücadelesini vererek hareket etmelisiniz.

Hafta sonuna kadar alım satımlar ve ortaklıklarda kredi başvurusunda bulunmak gibi konularda dikkatli olmanızda yarar var. Finansal konularda olumlu bir aydasınız doğru zamanı beklemek kaydıyla. Ek bir iş aracılığı ile gelirlerinizde artış yaşanabilir. İş arıyorsanız bulabilir var olanı çok daha iyi hale getirebilirsiniz.

Özel yaşamınızda ise sıkıntılı süreçler arkanızda kalıyor eş ya da sevgiliniz ile daha yakın ve uyumlu olacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Merkür geri hareketi sizleri kontratlar sözleşmeler alım satımlar konusunda dikkatli olmanız için uyarıyor.

Heyecan ve öfkeye bağlı sinirsel tansiyon yükselmesi yaşayabilirsiniz. Bedensel olarak kas ağrıları kendinizi zayıf hissetmenize neden olabilir sizlere önerim bedeninizi yormayacak bir spor dalına yönelerek kondisyonunuzu yükseltmeye başlamanız faydalı olacaktır.

akrep burcu astroloji

Akrep Burcu 28 Mayıs – 3 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar:

Zorlu günlerden sonra  hayatınızın merkezinde huzur yer alacağı bir hafta karşılıyor sizleri.  Kaybettiğiniz umutlarınız yeniden yeşeriyor ve kendinize olan güveninizi kazanmaya başlıyorsunuz. Yetenekleriniz kazanca dönüyor bu hafta gezegensel enerjiler farkındalığınızı arttırıyor.

Özel yaşamınızda da tanıyacağınız veya önceden tanıdığınız biri ile duygusal bir yolculuğun içinde bulabilirsiniz kendinizi. Evli Akrepler ise bu hafta kararlarınızı kalbinizden geçtiği gibi alabilmenin güzellikleri ile karşı karşıyasınız.

İş hayatınızda ise işbirlikleri sayesinde mali açıdan hızla iyileşmeler ile toparlanacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Ruh ve beden sağlığınız temponuzun yükselmesi ile sinir sisteminiz hassas olabilir. Kendinize iyi bakmalı olabilecek her türlü olumsuz durumun önüne geçmek için beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz.

yay burcu astroloji

Yay Burcu 28 Mayıs – 3 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar:

Gökyüzü bu hafta seçimlerinizle başarıya ulaşabileceğiniz etkileri beraberinde getirmekte Değişim enerjisini akılcı karşılamalısınız memnun olmadığınız bir işiniz varsa başka bir yere çok daha iyi şartlarda geçiş yapabilirsiniz.

Bu hafta iş ve özel yaşamınızda kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat edin. Geçmişte yaşanan pişmanlığını duyduğunuz bir aşk hikayeniz varsa o insanı hala seviyor ve sevildiğinize inanıyorsanız aşka teslim olun ve sevginin peşinden cesaretle gidin ve bilin ki aşk zamana karşı yenilmez ve küllerinden yeniden doğalar.

Evli Yaylar eşinizin ailesinden kaynaklanan sorunların ilişkiniz üzerinde karabulutlar gibi dolaşmasını istemiyorsanız duygu ve düşüncelerinizi sevdiğiniz insanla paylaşmalı bu  sorunları aşmak istiyorsanız birlikte hareket ederek var olan zorlukları aşmalısınız.

Hafta boyunca işbirlikleri, iştirakler, hukuksal konular sizin lehinize gelişmeleri beraberinde getirecektir.

Sağlığınızda ise  haftanın ilerleyen günlerinde diş hekiminizi ziyaret edebilirsiniz periyodik check-up yaptırmanız içinde uygun bir zaman dilimi.

oğlak burcu astroloji

Oğlak Burcu 28 Mayıs – 3 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar:

Huzura, yeniliklere güçlü ve olumlu değişimlere, size maddi manevi zenginlikler katan gelişmelerin olduğu bir hafta sizleri karşılamakta. Bilinçaltınızda zihninizin size yaşattığı olumsuzlukların farkına varın hatalarınıza yenileri eklemeden UYANIN.

Bu hafta dargın olduğunuz sevgilinizle yeniden bir araya gelebilir yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

İşinizle ilgili resmi bir konuda küçük bir ayrıntı bir anda her şeyi lehinize çevirebilir oynanan oyunları bozabilirsiniz. Evli Oğlaklar eşle ilişkinizi daha iyi hale getirmekte bitirmekte yapacaklarınız ile belirlenecek bu hafta. Bekar Oğlak burçları hafta sonuna doğru tanıyacağınız biri ile duygusal yakınlaşmalar içinde olabilirsiniz.

Bu hafta sağlığınızı ciddiye almalısınız. Araç kullanırken dikkatli olmalı aşırı hız ve dikkatsizliğe karşı her zamankinden daha fazla duyarlı olmalısınız.

kova burcu astroloji

Kova Burcu 28 Mayıs – 3 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar:

Bu hafta şans kapılarını aralamanızı sağlayacak yaratıcılık gerektiren işlerle ilgilenen Kova burçları için son  derece verimli enerjiler söz konusu iyi değerlendirin.

Eğitim hayatı devam eden ve eğitim sektöründe görev alan Kova burçları kendinize güvenerek hareket ederseniz her şey sizin beklediğinizden çok daha kolay ve hızla ilerleyecektir.

Bu hafta emeklerinizin karşılığını finansal gelirlerde artış olarak alabilirsiniz.

Evli Kovalar eşinizle ilişkilerinizi iyileştirme şansına sahipsiniz istediğiniz takdirde. Onun yakınlarının bencil tavırlarından dolayı onu sorumlu tutmamalısınız. Bekar Kovalar sizler de iş arkadaşlarınızdan birinin aşk ve samimiyet dolu ilgisini karşılıksız bırakmazsanız keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

Bu hafta sağlığınızda sinirsel gerginliklere bağlı cildiniz ilgili döküntüler alerjik reaksiyonlar söz konusu olabilir. Fiziksel aktivitelerde de kendinizi çok zorlamamalısınız sakatlanmalar söz konusu olabilir.

balık burcu astroloji

Balık Burcu 28 Mayıs – 3 Haziran haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar:

Bu hafta aşk ve iş hayatınızda zorluklardan sonra gelen kolaylıklar söz konusu olabilir. Dikkat etmeniz gereken konu iş ve eğitim hayatınızda hukuksal konularda resmi dairelerle ilgili aksaklıklara karşı temkinli olmanız. Hakkınızı aramalı ve olası bir yanlışı düzeltmek için çaba göstermelisiniz.

Bekar ve ilişkisi devam eden Balıklar beraberliğiniz çok daha tutkulu ve heyecanlı bir hal alabilir; dostlarınızdan gelen destekle de doğru yolda ilerlediğinizi daha iyi kavrayabilirsiniz. Özel yaşamınızla ilgili bir anlık öfke veya duygusallıkla üçüncü şahıslarla yaptığınız paylaşımlarınız başınızı ağrıtabilir dikkatli davranın ve özel yaşamınız adı gibi özel olsun.

İş hayatınızda ise hafta sonuna doğru son derece şanslı etkiler söz konusu finansal olarak güçleneceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Bu hafta sağlığınızda ayak sağlığınızla ilgili sorunlar yaşayabilir düşme ve çapma sonucu yaralanmalarla karşılaşabilirsiniz dikkatli olun.


Yazar: Dr. Astrolog Şenay Yangel, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük, haftalık ve aylık astroloji yorumlarını yayınladığı AstroDeha.com İnternet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Burcunuzun en baskın özellikleri neler?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.