Astroloji: Mayıs 2018 aylık burç yorumları

Astroloji: Mayıs 2018 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: Mayıs 2018 aylık burç yorumları

koç burcu astroloji

Koç burcu Mayıs 2018 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ve ya da burcu Koç olanlar:

Koç, bu ay sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken ay. Ancak endişelenmeyin tedbirli olup rahatsızlıklarınızın kendi kendine iyileşmesini beklemezseniz şayet şifa enerjisi sizlerle olacaktır. Bu ay parlak fikirlerinizi hayata geçirmekte tereddüt etmemelisiniz. Bu sayede nakit akışınızı arttırabilir önemli iş birlikleri yaparak birden fazla kaynaktan gelirler elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizden kaynaklı finansal gerginlikler yaşanabilir dikkatli olmalı yanlış gördüğünüz şeylere tepkinizi koymalısınız. Bekar Koç burçları kalıcı beraberliklere adım atabileceğiniz bir aydasınız.


Ay karşıt burcunuz Terazi’de olduğu günler de tıbbi müdahaleler estetik operasyonlar beklenmedik sonuçları doğurabilir.

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Kapı açılır, Sen yeter ki vurmayı bil! Ne zaman? Bilemem! Yeter ki o kapıda durmayı bil! Hz. Mevlana

boğa burcu astroloji

Boğa burcu Mayıs 2018 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Boğa olanlar:

Görünüşe göre bu ay iş aile aşk hayatınızda ince eleyip sık dokumalı her zamanki tavırlarınızdan daha yenilikçi davranış ve düşünceler içinde olmalısınız. Finansal konularda risk almaktan başkalarına kefil olmaktan ay boyunca uzak durmalısınız. Sağlığınız ile ilgili konularda hassasiyetler yaşanabilir kendinizi yormamalı baskı altında hissettiğiniz ortam ve kişilerden uzaklaşmalı ruh halinizi ağır enerjilerin yoruculuğundan arındırmalısınız. Özel yaşamınızda ise kendinize inanıp güvenerek hareket ettiğiniz takdirde ay sonuna doğru hoş gelişmeler ile karşılaşabilirsiniz.

Ay karşıt burcunuz Akrepte olduğu günler de önemli kararlar cilt bakımı estetik müdahale gibi uygulamalardan uzak durmaya özen göstermelisiniz.

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: “Dayan be gönlüm! Biçare değilsin Yaradan sana yar. Kimsesiz değilsin, Yanında Kimsesizler Kimsesi var. Biliyorum, Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla. Dünya sana dar. Ama dayan gönlüm! Dayan ki Her gecenin mutlaka bir sabahı var.” Hz. Mevlana

ikizler burcu astroloji

İkizler burcu Mayıs 2018 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ya da Ay burcu İkizler olanlar:

Mayıs, diğer aylara kıyasla maddi konularda dikkatli olunması gereken enerjileri barındırıyor sizler için. Bazı kayıplar oluşabileceğinden dikkatli olun. Bununla birlikte, resmi işlerinizde gözden kaçan ayrıntılar zorluklara neden olabilir. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin yeteri kadar yanınızda yer almadığı düşüncesi ile yalnız kalmış hissedebilir bunun yansıması ile gerginlikler yaşayabilirsiniz. Kısacası ay boyunca özel yaşamınız ile ilgili konularda kararlar almadan önce iki kez düşünün.

Ay karşıt burcunuz Yay’da olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Bırakacağın eli hiç tutma, Tutacağın eli ise hiç bırakma. Sahte sevgilere gül olmaktansa, gerçek sevgilere diken ol! Hz. Mevlana

yengeç burcu astroloji

Yengeç burcu Mayıs 2018 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Yengeç olanlar:

Mayıs 2018 umut verici bir ay olmanın izlenimini veriyor birden fazla konuda. Mali açıdan yatırım planlarınızı gerçekleştirebilir ailenizin de desteği ile gayrimenkul ile ilgili arzularınızı gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatınızda ek işler yaparak gelirler elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise başkalarının etkisi altında kalarak ilişkinize zarar verecek şeyler yapabilme potansiyeliniz yüksek çok dikkatli davranın.

Ay karşıt burcunuz Oğlak’ta olduğu günler de resmi işleriniz ile ilgili konularda ve yeni kararlar alırken ayrıntıları kaçırmamak için dikkatli olmalısınız.

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: “Aşkın hikayesini, durmaksızın feryat eden bülbüle değil; Sessiz sedasız can veren pervanelere sor…” Hz. Mevlana

aslan burcu astroloji

Aslan burcu Mayıs 2018 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Aslan olanlar:

Mayıs 2018 Boyunca Gökyüzü size inanılırlık, liderlik ve bilgeliği lütfedebilir. İşinizdeki bir değişiklik planınız varsa bu ay bundan kaçınmalısınız. Var olan işiniz sizi çok iyi noktalara taşıyabilir. Aile ve evli Aslanlar özel yaşamınızda ise geçmişte yaşanan konuların gündeme gelmesi ile tartışmalar huzursuzluklar ay boyunca bu anlamda zorluklara neden olacaktır. Dikkatli olun ateşe körükle gitmeyin. Siz bir ev hanımıysanız kısa süre önce başladığınız geçici işiniz kalıcı olabilir. Mülk edinmekle ilgili konularda da dikkatli olun yatırımlarınız uzun vadede zarar etmenize neden olabilir. Bekar ve kalbi aşkla yanan Aslan burçları ya mücadele etmeyi seçip karşılıklı güvenle aşk dolu hayatınızı köklü bir şekilde değiştirecek beraberliğe adım atacak ya da korkularınıza yenilerek aşktan mahrum kalacaksınız.

Ay karşıt burcunuz Kova’da olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmalı öfke ile kararlar almamalısınız.

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Ya tam açacaksın yüreğini, Ya da hiç yeltenmeyeceksin! Grisi yoktur aşkın, ya siyahı, ya beyazı seçeceksin. Şemsi Tebrizi

başak burcu astroloji

Başak burcu Mayıs 2018 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Başak olanlar:

Bu ay her bakımdan şanslı enerjiler ile karşı karşıyasınız güçlü inançlarınız her konuda yaşanan gerginliklerden en az şekilde etkilenmenizi ve yanlış insanlardan kaynaklardan korunmanızı sağlayacak. İş hayatınızda riskli yaklaşımlardan uzak durmalısınız yeni insanlar tanıyabilir onlar ile yapacağınız fikir alışverişleri ile iş hayatınızda tanıtıma yönelik girişimlerinizde başarı sağlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise vicdanınıza ters düşecek bir yaklaşım içinde olmamaya özen gösterin.

Ay karşıt burcunuz Balık’ta olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya tıbbi müdahaleler yaptırmamaya özen göstermelisiniz.

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: “Kuyu dibinde kaldım diye kırılma, belki oradan bile bir kapı açılır.. Yusuf kuyudan sultan oldu unutma.” Hz. Mevlana

terazi burcu astroloji

Terazi burcu Mayıs 2018 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar:


Bu ay iş ve eğitim hayatınızda daha önce gitmediğiniz yerlere gidecek imkanlarla karşılaşabilir hem maddi hem manen kendinizi geliştireceğiniz enerjiler hayata karşı bakış açınızı yenileyebilirsiniz. Bu ay aile bireylerinin tartışmaları sizleri fazlası ile etkileyebilir sizlere önerim olabildiğince konunun dışında kalmanız sizin bilginiz dışında yapılan şeylerin olduğunu biliyorsanız karışıp ta sinirlerinizi bozmamalısınız. Evli Teraziler bu ay eşinizle duygusal bağınız daha güçlü hale gelirken ailenizin büyümesini düşünerek çocuk sahibi olmayı arzu edebilirsiniz.

Ay karşıt burcunuz Koç’ta olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmalı öfke ve hızla kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: “Arş Dönüyor, Yıldızlar Dönüyor Dersin. Zahirdir Gördüğün, Zahirde Dönersin. Marifet Dönmek Değil, Bulmaktır Bilesin!” Şemsi Tebrizi

akrep burcu astroloji

Akrep burcu Mayıs 2018 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Akrep olanlar:

Bu ay her bakımdan rekabetçi enerjiler ile karşı karşıyasınız. Kariyer gelişiminiz, iş ve eğitim arkadaşlarınız tarafından ilham kaynağı olmanızı sağlayabilir buda masum arkadaşlarınızın bile hırsla hareket ederek size zarar verme arzularına yenik düşmelerini başarılı olamasalar bile sizi duygusal olarak üzmelerine neden olabilir. Aklınızı başınıza toplamalı ve hayatın kişisel mücadelelerle ilerleyen zorlu bir yol olduğunu unutmadan dostun düşman düşmanın dost olabileceğinin bilinci ile ilerleyin. Özel yaşamınızda ise yükselen tutku arayışınızdan dolayı zararlar ile karşılaşabilirsiniz.

Ay karşıt burcunuz Boğa’da olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmalı öfke ve hızla kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Bir An Bekle, Arkana Dön Ve Unuttuklarını Anımsa.
Kaybettiysen Ara, Kırdıysan Af Dile, Kırıldıysan Affet; Çünkü Hayat Çok Kısa… Şemsi Tebrizi

yay burcu astroloji

Yay burcu Mayıs 2018 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Yay olanlar:

Bu ay kariyer odaklı hareket etmelisiniz. Yeni girişimlere ve projelere adım atmanın verimli sonuçlar doğurması muhtemeldir bu ay. İş hayatınızda ki büyüme iş arkadaşlarınız arasında sürtüşmeler yaratabilir. Maddi olarak sizi engellemeye çalışan kişiler ile mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Her adımınızı akıllıca atmalısınız sağlıklı kararlar alabilmek için gerektiğinde dinlenin. Hukuki konularda ise haklıyken haksız duruma düşebilir yanlış yönlendirmeler sonucu avukatınızın önerilerinin dışında başkalarını dinleyerek kendinizi zor duruma sokabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise heyecan verici gelişmeler ile karşı karşıya olduğunuz özel bir dönemdesiniz.

Ay karşıt burcunuz İkizler’ de olduğu günler de enerjiniz diğer günlere nazaran düşük olacağından keskin kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Başlı başına bir dünyadır aşk. Ya tam ortasındasındır merkezinde, ya da dışındasındır hasretinde. Şemsi Tebrizi

oğlak burcu astroloji

Oğlak burcu Mayıs 2018 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Oğlak olanlar:

Bu ay her türlü fikir hırsızlığına karşı eğitim ve iş hayatınızda dikkatli olmalısınız. Yeni tanıdığınız kişilerin yanında konuşurken dikkatli olun hiç beklemediğiniz durumlar ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu ay işle ilgili konularda güçlü iş birlikleri yapabilir eşinizden ya da sevgilinizden gelecek faydalar yaşayabilirsiniz. Devlet kurumları, yüksek öğrenim ile ilgili konularda önemli şanslar söz konusu girişimci olarak kendiniz için mükemmel yollar bulabilirsiniz. Bu ay sonuna doğru yatırımlar ile ilgili konularda da gökyüzü sizleri desteklemekte eşinizle ortak yatırımlar ile değerli bir şeylerin sahibi olabilirsiniz. Bekar Oğlaklar sizler de bu ay duygusal olarak bir arayış içine yönelerek pişman olacağınız beraberlikler kurabilirsiniz. Özellikle Oğlak burcunun 2nci 10 gününde doğanlar fazlası ile dikkat etmeli yanlış seçimlerle kendilerini zora sokmamalılar.

Ay karşıt burcunuz Yengeç’te olduğu günler de yeni başlangıçlardan uzak durmaya hiç kimse ile tartışmamaya özen göstermelisiniz.

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Unutma “SIR” gibi seversen eğer muradın gerçekleşir çünkü tohum toprağa gizlenirse yeşerir. Hz. Mevlana

kova burcu astroloji

Kova burcu Mayıs 2018 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Kova olanlar:

Bu ay anlık kararlar ile iş ve eğitim hayatınızda değişimlere gitmek pek te iç açıcı enerjileri barındırmamakta. Plansız programsız akıllıca olmayan duygusal kararlar almamaya özen gösterin bu alanlarda. Bu ay akrabalarınız ile ilişkilerinizde geçmişte yaşanan bir durum yüzünden sorunlar tırmanabilir ve birbirinize karşı ego yarışına girerek gizli kalması gereken karşılıklı sırların ortaya dökülmesine neden olup özel yaşamınızda da iş hayatınızda da itibarınızı sarsacak olaylar ile karşılaşabilirsiniz dikkatli olun söz ağzınızdan çıkana kadar sizin esiriniz çıktıktan sonra son pişmanlık fayda etmeyebilir. Bekar Kovalar özellikle bu ay sosyal olmaya çalışın ve davetleri geri çevirmeyin. Aşk sizi hiç beklemediğiniz bir anda bulabilir ve heyecan dolu bir birlikteliğe başlayabilirsiniz.

Ay karşıt burcunuz Aslan’da olduğu günler de enerjiniz düşebilir sağlıklı ve doğru kararlar almakta zorlanabilirsiniz.

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Sevgini vermesini öğren. Çünkü gönlün anlasın ki hepsine yer varmış. Sevgisiz insandan dünya, unutma ki korkarmış. Hz. Mevlana

balık burcu astroloji

Balık burcu Mayıs 2018 aylık burç yorumları

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Balık olanlar:

Mayıs ayı iş hayatınızda da eğitim hayatınızda da başarısızlıkları başarıya çevireceğiniz enerjileri barındırıyor sizler için. Doğru yer de doğru kararlar alabileceğiniz başkalarının yaptıklarını bir kenara bırakıp kendi yaptıklarınız ile uğraş vereceğiniz her şeyin mükafatı sizleri memnun kılacaktır. İş hayatınızda da özel yaşamınızda da talihsiz süreçler arkanızda kalıyor yatırım planlarınızı uygulamaya geçebilir miras ya da hukuk yolu ile uğraş verdiğiniz konularda hakkınız olanı alarak maddi anlamda ciddi rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Bu ay eş ve eşin yakın çevresinde bulunan kişiler yüzünden sorunlar yaşanabilir.

Ay karşıt burcunuz Başak’ta olduğu günler de enerjiniz düşük olabilir karamsarlıkla pişmanlık duyacağınız davranışlar ve kararlar alabilirsiniz bu tarz davranışlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz.

Gökyüzünün bu ay sizlere mesajı: Bil ki Güneşe bakmaya cesareti olmayan gölgede kalmaya, gölgeyi ışık sanmaya mahkumdur. Şemsi Tebrizi


Yazar: AstroDeha – Dr. Astrolog Şenay Yangel: Şenay Yangel, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük, haftalık ve aylık astroloji yorumlarını yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Burçların en baskın özellikleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.