Muharrem İnce’nin gençlere vaadi: 1000 lira burs vereceğim

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce gençlere yılda 1000 lira burs vereceğini açıkladı. “19 Mayıs’ta Gençlik Bursu, 29 Ekim’de Cumhuriyet Bursu. Sarayı 6 ay kapatacağım. Oradaki tasarrufla bu bursu vereceğim.” diye konuştu.

muharrem ince seçim vaatleri gençlere 1000 lira

Muharrem İnce’nin konuşmasından öne çıkanlar:

Ne medyadan ne iş dünyasından zerre kadar umudum yok. Bu kampanyada da bir savaş gibi değil ama zafer kazanmak için bunu milletimiz ile birlikte yapacağım. Ne iş dünyasına güvenim var ne de medya patronlarına.

Kuantum ve Endüstri 4.0 diyen bir cumhurbaşkanı

Uzun yıllar sonra kuantum diyen endüstri 4.0 diyen bir cumhurbaşkanı olacak. Önümüzdeki günlerde Türkiye için gelecek önerilerimi anlatacağım. Batıda seçimler şöyle olur. Adaylar TV programlarına çıkıp tartışıyorlar ben hazırım. Madem ki diyorsunuz muassır medeniyetleri geçeceğiz, gelin birlikte ekranların önünde tartışalım.


Sarayı 6 ay kapatacağım; oradaki tasarrufla gençlere yılda 1000 lira vereceğim

Gençlere ilk müjdemi veriyorum 19 Mayıs’ta ve 29 Ekim’de size ihtiyaçlarınızı gidermek için 500 TL vereceğiz. 19 Mayıs’ta Gençlik Bursu, 29 Ekim’de Cumhuriyet Bursu. Sarayı altı ay kapatacağım. Oradaki tasarrufla bu bursu vereceğim. Altı ay sonra da Saray’ı üniversite sınavında ilk 5 bine girememiş üniversite öğrencilerine vereceğim. Daha sonra orayı bir bilim merkezi yapacağım ve o çocuklar orada okuyacak. Cumhurbaşkanı’na hakaret davalarını ortadan kaldıracağım.


“Derdimiz Erdoğan değil, düzen”

Muharrem İnce, “Bizim derdimiz Erdoğan’ı indirmek değil, bu bozuk düzeni değiştirmesen Erdoğan’ı indirsen ne olacak. Faizler inerse, gübre fiyatı, benzin fiyatı inerse, Erdoğan da insin be kardeşim oradan. 80 milyondan daha mı değerli Erdoğan’ın mutluluğu?” dedi.

Ben halkıma güveniyorum diyen İnce, “Medya ve iş dünyasından zerre kadar umudum yok. Fakir fukara bu millete güveniyorum. Ben o fakir milletime inanıyorum. Bu bozuk düzeni millet değiştirecek.” dedi.

Adaylar televizyonda tartışsın


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Muassır medeniyet seviyesini aşacağız’ açıklamasından mutluluk duyduğunu söyleyen Muharrem İnce, çağrıda bulunarak, “Batı’da, dünyada adaylar televizyona çıkıyor, tartışıyor. Ben hazırım, Sayın Erdoğan, ben, siz ve diğer adaylar televizyonda tartışalım. Hayallerimizi anlatalım.” şeklinde konuştu.

Meral Akşener’den ekonomi vaatleri: 5 milyon vatandaşın kredi borcunu satın alacağız


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.