Astroloji: Temmuz 2018 aylık burç yorumları

Astroloji: Temmuz 2018 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji Temmuz 2018 aylık burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumu

Temmuz ayının önemli astroloji olayları:

• 13 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 06:01’de Yengeç burcunda Kısmi Güneş Tutulması gerçekleşecek.

• 27 – 28 Temmuz 2018 Türkiye saati ile 23:22’de Kova burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek.


Mars Retrosu

Mars gerileme süresi 27 Haziran-27 Ağustos 2018 tarihleri arasında etkili olacak. Mars geri hareketi hayatın merkezine yolculuk yapmak, bitirmek tamamlanmamış olanı ya bırakmak, veya yeniden gerçekleştirmek, yenilemek ve onarmak yeni doğrudan girişimler ile daha iyi sonuçlar almamamızı sağlar.

Bu dönem içinde ortaklık, iş dünyası ve yabancı yerlere yapılan seyahatlerde muazzam şanslar söz konusu olabilir. Yeni fırsatlardan en iyi şekilde yararlanmalısınız, ancak acele, ego veya öfke ile kararlar verilmemesi gerektiğini aklınızdan çıkartmayın.

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu Temmuz 2018 aylık burç yorumları 

Temmuz ayında kararlar alınması konusunda dikkatli davranın. İlahi anlamda büyük bir bütünsel yolculuğa başlayabilirsiniz ruhsal olarak. İş hayatınızda Akıllıca kararınız, bu dönemde saygı ve takdir kazanmanızı sağlayacaktır. Sosyal arenada popülerliğinizin yükseldiği enerjiler ile karşı karşıyasınız. Meslektaşlarınızdan sözlü saldırılar ile karşılaşarak zorlanabilirsiniz. Fakat liderlik niteliklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz.

Bu ay sahip olduğunuz tüm güçlü özellikleri ve prestijinizi arttırmak için kullanmakta tereddüt etmemelisiniz. Merhamet duygunuz size kayıplar yaşatabilir. Dikkatli davranın. Bu ay mutlu bir evreden geçerken mutluluğunuzu bozma çabası içinde olan kişilerin kıskanç davranışları daha da artacaktır. Evli değilseniz, bu ay çok iyi olasılıklar ile karşı karşıyasınız. Son 2 yılın hayal kırıklıklarını unutturacak bir beraberliğe adım atabilirsiniz.,

Ay karşıt burcunuz Terazi’de olduğu günlerde tıbbi müdahaleler estetik operasyonlar beklediğiniz sonuçları vermeyebilir. Ay Terazi burcunda ilerlerken sağlıklı kararlar almanız güçtür. Tıbbi konular ve yeni başlangıçlar içinde olmamaya dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu Temmuz 2018 aylık burç yorumları 

Büyük değişimleri beraberinde getirecek enerjiler ile dolu bir ay sizleri karşılamakta. Çok çeşitli yeni fırsatlar ve büyüme elde edeceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Yeni olan her şey yorgun ruhunuzu dirilecektir. Yeter ki planlı ilerleyin ve içinize sinmeyen hiçbir şeyin içinde olmama prensibini ortaya koyabilin.

Sizi yoran kıran canınızı defalarca aynı yerden yakanların büyük imtihanlarına seyirci olurken siz yeni yolların başrolünde olabilirsiniz bu ay. Aşk hayatınızda evliliğiniz ve ilişkileriniz için bu yıl biraz çalkantılı enerjiler söz konusu olacaktır. Bu olası krizler eşinizin tavır ve davranışları ile ya dengelenecek ya da zorlaşacaktır. Bekar Boğa’lar ise ilgi odağı olacakları seçim yapmakta zorlanacakları sürpriz gelişmeler ile karşı karşıya kalabilirler.

Geçen aylara nazaran, Temmuz ayı her zamankinden daha güvende ve korkusuz hissedecek ve bunu başarılı bir şekilde çevrenize yansıtmayı başarabileceksiniz. Aile üyeleriniz ve çalışma arkadaşlarınız ile ekip çalışmaları büyük kazanımları ve tanınırlığı getirecektir sizlere. Ay boyunca alacağınız akıllıca kararlar size yeni kapıları yeni seçenek dolu hayat yolarını aralayacak enerjiler olarak karşınıza çıkacaktır. Gelir kaynaklarınızın büyüdüğü bu ay boyunca akrabalar ve çok yakın olduğunuz arkadaşlarınızın iş ya da eğitim hayatınızdaki tercihlerinize sözlü müdahalelerde bulunmalarına dahi izin vermemelisiniz.

Ay karşıt burcunuz Akrep’te olduğu günlerde önemli kararlar cilt bakımı estetik müdahale gibi uygulamalardan uzak durmaya özen göstermelisiniz.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu Temmuz 2018 aylık burç yorumları

Bilinç altınızda yer etmiş korkularınızla yüzleşmeli ve yılmaz bir savaşçı olarak hayatınız zorluklarına karşı mücadele vermelisiniz. Temmuz ayı enerjilerinin sizler için en büyük öğretisi bir çok şeyi aynı anda yapmaktan kaçınmak ve kişisel yaşamda ve ortak çalışma alanlarında engeller ile karşılaşmaya hazır olmaktır. İlkeniz her zorluğun ardından kolaylıklar ve güzellikler vardır’ı benimsemek olmalı.

Bu ay çekiciliğiniz artıyor özellikle bekar İkizler aşk hayatınızda sürpriz kalıcı her şeye açık olmalısınız. Evli İkizler ilişkinizde huzurun hakim olması ile işinize gereken önemi verebilir yapmayı planladığınız projelerinizi uygulamaya geçebilirsiniz.

Finansal konularda yatırım planları ile ilgili 10 Temmuz’dan itibaren gelişmeler önemli fırsatlar yaratabilir sizlere Evli İkizler ilişkinizin kaderini değiştirebilecek bir kasırga yaşanabilir ilişkinizi ya yıkacak ya romantizmi tekrar yaşamaya ve yaşatmaya başlayacaksınız. Her iki durumda ilişki profilinize nasıl baktığınızla ilişkili şekillenecektir. Sevgiyle evlenmeyi planlıyorsanız, bu ay sizler için çok olumlu enerjiler hakim gökyüzünde. Öfkeniz ilişkilere zarar verebilir, bu yüzden temkinli olun.

Ay karşıt burcunuz Yay’da olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu Temmuz 2018 aylık burç yorumları

İş hayatınızda hangi sektörde olursanız olun, yeni müşterilerinizin yanı sıra iletişim tabanınızın genişlemesi geçmişte çalıştığınız kişiler ile bir araya gelmek sizi daha iyi noktalara taşımaya yetecektir. Gayrimenkul toprak gibi yatırım planlarınızı Temmuz’dan itibaren gerçekleştirebileceksiniz.

Siz ortaklıkları olan biriyseniz yol ayrımları sizler için hayırlı sonuçlar verebilir ve kendi başına çalışmanın, ortaklıktan ziyade daha iyi sonuçlar verdiğini yaşayarak öğrenebilirsiniz. Ay’ın ortasında kariyerinizde biraz zorlu bir dönem sizleri bekliyor. Büyümenin ve ilerlemenin artması nedeniyle, ortak projelerde karşılıklı egonun artması sonucu finansal görüş ayrılıkları ve krizler yaşanabilir.

Bu ay burcunuzda gerçekleşecek tutulma enerjisi başta olmak üzere her şeyi iyi gözlemlemeli ani fevri kararlar almamalı 28 Temmuz’a kadar öfkenize yenilmemelisiniz. Bunu yaptığınız anda zorluklar kolaylıklara dönüşebilir. Bu ay her türlü girişim yatırım gibi konuları çok büyük bir fırsat olduğundan emin olmadıkça yapmamalısınız. Aksi takdirde aksaklıklar ve ertelemelerden dolayı sorunlar yaşanabilir. Bu ay cildiniz ile ilgili sağlık sorunlarına çok dikkat edin. Ani gelişmeler sağlıkla ilgili sorunlara neden olabilir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizi hayattan bezdirir suçlamalarda bulunmamalısınız. Aksi takdirde arzunun gerçekleşebilir fakat en çok üzülen pişmanlık yaşayan siz olabilirsiniz. Her ihtimali düşünmeli ve kararlarınızı buna göre belirlemelisiniz.

Ay karşıt burcunuz Oğlak’ta olduğu günlerde resmi işleriniz ile ilgili konularda ve yeni kararlar alırken ayrıntıları kaçırmamak için dikkatli olmalısınız.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Temmuz 2018 aylık burç yorumları

İş hayatınızda son 2 seneye göre daha talihli enerjiler ile karşı karşıyasınız fakat İletişime çok etkin bir şekilde önem vermeli hiç bir işinizi ertelememeli tepkilerinizi zamanında ortaya koyarak ilerlemelisiniz. İş hayatınızda yeni seçenekleri değerlendirmediğiniz takdirde ilerlemeleri gerçekleştiremeyebilirsiniz. Bu ay tercihleriniz yenilikçi yaklaşımlarınız çok fazla önem taşımakta. Şunu bilmelisiniz ki seçimlerinizi doğru yaptığınız takdirde önümüzdeki 1 yıl süre ile karşılığını olumlu anlamda alacaksınız.

Temmuz çok dikkatli olmalısınız birlikte çalıştığınız kişiler ile tartışmalar iş hayatınızın alt üst olmasına neden olabilir. Bu ay her konuda temkinli olmanız gereken bir dönem sizler için. Finansal kayıp olasılıkları söz konusu olacağından dikkatli olmalı parasal konularda her türlü riskten kaçınmalısınız.

Bu ay kişisel güvenliğiniz ile ilgili konularda da dikkatli olmalısınız. Özel yaşamınızda ise yeni aşk ilişkileri beraberinde gelebilir süre gelen ilişkilerde gerçekten aşk varsa bu daha da güçlü ve tutkulu bir noktaya ilerleyerek kalıcı bir hal alabilir Aslan burçları için.

Fakat 27 Temmuz ve sonrasındaki hafta ilişkiler konusunda hırs geçmiş korkular ilişkilerinize her şekilde zarar verecektir. Kalbiniz bir başkası tarafından kırıldıysa ve siz yıkılmadım ayaktayım düşüncesi içinde bir başkası ile duygudan uzak bir beraberliğe adım atma kararındaysanız işler hiçte tahmin ettiğiniz gibi gitmeyebilir büyük krizler ve sorunlar ile karşılaşabilirsiniz

Ay karşıt burcunuz Kova’da olduğu günlerde sinirleriniz gerilebilir. Öfke kontrolü yapmakta zorlanarak ikili ilişkileriniz ve iş hayatınızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu Temmuz 2018 aylık burç yorumları

Temmuz ayı iş hayatınızda yeni insanlar tanıyarak onların önerileri ile ek bir gelir kaynağıyla büyüme ve istikrar yakalayabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıya bırakacak sizleri iyi değerlendirin. Bu ay seyahat şansınız ve yerleşim değişikliği olasılığı söz konusu olabilir sizler için. 10 Temmuz haftası iş ve finansal konularda zarar edebileceğiniz beklenmedik gerginlikler ile karşılaşabilirsiniz. Bu günlerde çok dikkatli olmalısınız.

Gökyüzü bu ay parasal kazançlar konusunda son derece güçlü enerjileri barındırıyor sizler için görünüyor. Resmi işler başvurular ay boyunca istikrarlı bir şekilde ilerleyecektir. Önemli ortaklıklar gerçekleştirebilir gayrimenkul gibi yatırım planlarınızı uygulamak için kredi kullanabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise ayın 2nci yarısından itibaren pek çok gerginlik söz konusu olabilir gerginlikler eş ya da sevgilinizin bencilce isteklerinden dolayı kaynaklanabilir.

Sabırlı olmalı fakat her dediği şeyi de yaparak kendinize haksızlık etmemelisiniz. Gökyüzü sizleri dürtü sel bir aşk olayına iten beklenmedik olaylar ortaya çıkabilir. Mevcut ilişkiler yoğun baskı altında olabilir. Bu noktada başkalarının baskıları ile kararlar almak zorunda olduğunuz bir pozisyona girmekten kaçınmalısınız.

Ay karşıt burcunuz Balık’ta olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya tıbbi müdahaleler yaptırmamaya özen göstermelisiniz.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Temmuz 2018 aylık burç yorumları

Bu ay iş hayatınızda dikkatli olmanız gereken enerjiler ile karşı karşıyasınız. kendi işinizin sahibi değilseniz işinize dört elle sarılmalı başkalarının dolduruşuna gelerek ben daha iyi yerlere ait olmalıyım gibi düşünceler le yanlışlar yapmamalısınız.

Bu ay sorunlar acele alınan kararlar ve bilmediğiniz işlere yönelmenizden kaynaklanacaktır. Aşk hayatınızda ise olumlu enerjiler hakim genel olarak. Evli Teraziler ise eşinizi geçmişi ile yargılamaktan vazgeçmeli size böylesi büyük bir sevgi ile bağlı olan kalbi kıracak yaklaşımlardan vazgeçmelisiniz.

Bu ay tutulmaların da yansıması ile özel yaşamınızda her zaman olduğunuzdan daha hassas daha alıngan davranışlarınızla sevdiğiniz insanı yorabilirsiniz. Manevi yönünüze önem verin ihtiyaç sahiplerine elinizden geldiğince yardımcı olun ve sahip olduğunuz her şey için şükredin. Ayın ilk günlerinde alım satım ya da hukuki konularda sorunlar yaşamak istemiyorsanız bu tarz önemli işlerinizi 15 Temmuz’dan sonraya bırakın.


Bu ay akrabalarınız ile para alışverişlerinde bulunmamanızda fayda var yeni toparlanan ilişkilerinizden bu yüzden bozulabilir. 18 27 Temmuz tarihleri arasında ilişkilerinizde gerginlikler yaşanabilir iyi niyetten uzak kişilerin oyunları yüzünden pişman olacağınız kararlar alabilirsiniz dikkat edin ve özele yaşamınıza kimsenin müdahil olmasına izin vermeyin mahremiyetinizi korumak için sevginiz için emek vermeniz gerektiğinin farkındalığı ile ilerleyin.

Ay karşıt burcunuz Koç burcunda olduğunda agresif huzursuz hissedebilir ikili ilişkilerinizde gerginlikler ruhsal sorunlar yaşayabilirsiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Temmuz 2018 aylık burç yorumları

Bu ay projeler ve fırsatlar açısından büyük ölçüde çaba sarf etmeniz gereken enerjileri barındırıyor sizler için. Özellikle bütçenizi ve finansınızı iyi kontrol etmeniz gerekiyor, aksi takdirde bu alandaki zorluklar yaşanabilir. Aşk hayatınız karışık enerjilerden geçecek bu ay. Bazı anlar çok heyecan verici gelişmeler yaşayacak bazı anlarda da görüş ayrılıklarının 3ncü şahısların yarattığı üzücü olaylardan dolayı isyankar bir tutum içinde olabilirsiniz.

Seçimlerinizi siz kalbiniz ile vermeyi kendinizi yok saymadan hareket etmeyi başardığınız an her şey değişecektir. Bekar Akrepler sizin için doğru olacak insanla yollarınız kesişebilir seviyeli saygın ve sevgi dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

Evli ve ilişkisi devam eden Akrepler tutulmaların yansıması ile evlilik hayatınızda büyük krizler ve haksız ithamlar ile mücadele vermek zorunda kalabilir bu sürecin sonunda ise kendi isteğiniz ile ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz.

Temmuz ayı boyunca takıntılı aile bireyleri ve arkadaşlarının söylemlerini çok fazla önemsememeye özen gösterin aksi takdirde iş ve eğitim hayatınızda zor durumda kalabilirsiniz. İş eğitim ve özel yaşamınızda hiç kimseyi değil kalbinizi hayalleri değil gerçekte yaşananları görmeyi seçin ve kararlarınızı gerçekçi bir yönde belirleyerek uygulamayı düşündüğünüz şeyleri geciktirmeden gerçekleştirin.

Ay karşıt burcunuz Boğa’da olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmalı öfke ve hızla kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Temmuz 2018 aylık burç yorumları

Bu ay iş ve özel yaşamınızda hırsla tek taraflı kararlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. Kredileriniz sizi yorduysa Başkalarından borç para ödünç aldıysanız, Sağlıksız olduğunu ve bu alışkanlıkların değişmesi gerektiğini öğretecek sizlere.

Paranızı daha doğru kullanmayı öğreneceksiniz. Daha az harcayarak paranızı biriktirmenin yaratıcı yollarını bulabilirsiniz. Zorluklara rağmen azmettiğiniz takdirde yükseleceksiniz ve sonuçta siz galip çıkacaksınız.

Diplomasiyi büyük ölçüde kullanmalısınız bu tüm durumlara kişisel bir dokunuş kazandırmak adına önem taşıyor sizler için. Aşk ve evlilik için Temmuz ayı iyi enerjileri barındırıyor sizler için.

Özel hayatınızda 17 23 Temmuz tarihleri arasında gereksiz sorunları büyütmeyin. Aşk hayatınızda geleceğe yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Evlilik ya da süre gelen ilişkinizi bitirmek için…

Bekar Yay’lar bu ay tanışacağınız insanlar sizler için heyecanlandırıcı olsa da yeni bir ilişkiye adım atmak için acele etmemenizde fayda var. Sonrasında hayal kırıklıkları yaşamamak adına ani kararlar almamalısınız.

Ay karşıt burcunuz İkizler’de olduğu günlerde enerjiniz diğer günlere nazaran düşük olacağından keskin kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu Temmuz 2018 aylık burç yorumları

Bu ay baskılar ve engeller kendi yakınlarınızın aç gözlüğünden kaynaklanan sorunlar sizler için ayın ilk yarısı yorucu olabilir. Tüm çalışmalarınıza rağmen, bazen kazançlarınızın düşük olduğu endişesi ile paniğe kapılacağınız enerjiler ile karşılaşabilirsiniz. Endişelenmeyin ve istikrarı korumaya gayret edin ve iş ve eğitim hayatınızda önemli zorluklar ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Bu dönemde büyük riskler veya yeni projeler içinde olmamaya özen gösterin ayrıca fikirlerinizin projelerinizin dışarıya sızdırılmasına karşı dikkatli olmalısınız. Finansal konularda güvendiğiniz kişilerin uyarılarını dikkate almalısınız.

17 Temmuz’dan itibaren ise daha iyi enerjiler hakim olmaya başlayacak sizler için. Bu ay sağlığınız ile ilgili konularda olumlu enerjiler söz konusu. Uzun süredir tedavi gördüğünüz konularda şifa bulabilirsiniz. Bu ay spora başlayabilir daha sağlıklı bir yaşam stiline geçiş yapabilirsiniz.

Özel yaşamınızda Evli Oğlaklar, Eşinizle samimi bir ilişki kurmaya çalışın ve yaşanan karanlık günlerin ilişkinizi daha fazla hırpalamasına izin vermeyin. Bekar Oğlaklar sizlerde 24 Temmuz’dan itibaren kalıcı birliktelikler içinde bulabilirsiniz kendinizi. Finansal kazançlarda büyüme ile karşılaşabilirsiniz bu ay.

Dış ticaret veya, ticaret ile ilgili bir iş yapıyorsanız girişimleriniz bu ay her zamankinden daha iyi sonuçlar verecektir. Bekar Oğlaklar sizlerde katılacağınız bir organizasyonda tanışacağınız birinden çok etkilenebilirsiniz. Fakat bu ay gerçekleşecek tutulmalar olduğundan aceleci olmamalı hayatınıza alacağınız kişiyi daha yakından tanımaya çalışmalısınız.

Ay karşıt burcunuz Yengeç’te olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmaya hiç kimse ile tartışmamaya özen göstermelisiniz.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu Temmuz 2018 aylık burç yorumları

Bu ay pek çok konuda, Yeni fikirler ve fırsatlar çok heyecan verici olabilir, ancak size hemen beklediğiniz kazanımları vermeyebilir sabretmeli ve uzun vadede başarıya odaklanmak için gayret etmeye devam etmelisiniz. İş ortamınızda şimdi biraz diplomasi size çok şey kazandıracaktır. Çalışma planlarınızı disiplinli bir şekilde uygulamalı hiç kimse ile tartışmadan ilerlemenin stratejisini sürdürmelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin sinsi oyunlarına karşı, Akıllı olun ve gerçek planın ne olduğunu görmeye çalışın.

Temmuz ayının ilk 10 günü yeni yatırımlar ve finansal riskler den uzak durmanızda fayda var yatırım planlarınız için bireysel doğum haritanızın analizi sizlere çok daha doğru sonuçlar verecektir. Bu ay bekar Kovalar alışılmadık ile yeni bir ilişkiye başlayabilirler.

Evli kovalar ise anlık duygular ile evlilik dışı bir ilişkiye yönelerek maddi manevi zararlar büyük pişmanlıklar yaşayabilirler.

27 Temmuz’dan itibaren iş hayatınızda yeni projelerinizi başlatmak için uygun enerjileri barındırmakta. Fakat kimse ile sen ben üstünlüğü içine girmeden hareket eden parlayan yıldızınız sırf bu tarz yaklaşımlarınız yüzünden sönsün istemiyorsanız gökyüzünün bu anlamda yaptığı uyarıları dikkate almalısınız.

Hukuki konular mirasla ilgili meseleler bu ay gündeminizde yer alabilir ve buna bağlı olarak hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Değiştiremeyeceğiniz şeyler için kendinizi üzmeyin ve kendinize yeni yollar aramaya gayret gösterin. Bu ayın sizler için en önemli ve faydalı yanı özel yaşamınızda yaşanan sorunları aşmanız adına dostlarınızdan gelecek faydalar olacaktır.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu Temmuz 2018 aylık burç yorumları

Bu ay, hayatın içinde kendini ispatlamış kişilerin önerilerini dikkate almalı ve kararsızlıklarınızı öneriler doğrultusunda tekrar yapılandırmalısınız. Kendi işinin sahibi Balık burcu patronlar ise çalışma sisteminize katacağınız yenilikler yeni ekip arkadaşları iş hayatınızda memnun olmadığınız alanlarda da dikkat çekmeyi kazanımları arttırmanızı sağlayacak enerjileri getirecektir sizlere.

Ay ortasında iş yaptığınız kişiler ile yollarınızı ayırma veya devam etmek gibi birtakım önemli kararlar alabilirsiniz. Tutulma enerjileri ile yeni bir terfi işiniz ile ilgili farklı bir alanda söz sahibi olabilme gibi olumlu enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Bu ay tanıyacağınız yeni insanlar iş hayatınızdaki istikrarı arttırabilir ve ertelediğiniz önemli bir projeyi gündeminize taşıyarak yurt içi ve yurt dışında önemli kazançlar elde etmeniz adına sizlere yeni kapılar açabilir iyi değerlendirin ve işlerinizi gizlilik çerçevesi ile prensipli bir şekilde yönetmeye gayret edin.

Özel yaşamınızda ise aşk hayatınızda büyük değişiklikler meydana getirebilir. Sorunlu ilişkileri olan Balık burcu mensupları için daha da zorlu olabilir. Şüphe nedeniyle eş ile olan ilişki bitme tehlikesi ile karşı karşıya kalabilir.. Kardeşler veya arkadaşlarınızla ilişkiniz ile ilgili sırlarınızı konuşmaktan kaçının. Evliliğinizde ya da ilişkinizde kendi aranızda sorunları çözüme kavuşturduktan sonra söyledikleriniz gün yüzüne çıkabilir ve kaçınılmaz bir ayrılıkla kararı ile karşılaşabilirsiniz.

Ay karşıt burcunuz Başak’ta olduğu günlerde enerjiniz düşük olabilir karamsarlıkla pişmanlık duyacağınız davranışlar ve kararlar alabilirsiniz bu tarz davranışlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz.


Yazar: Dr. Astrolog Şenay Yangel, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları ve aylık burç yorumları ve astroloji analizlerini yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Burçlara göre kişilik özellikleri ve uyumsuz olduğu burçlar


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.