Astroloji: 23 – 29 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 23 – 29 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 23 - 29 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç Burcu 23 – 29 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:

Bu hafta  Dikkat gerektiren konularda hassas olmalısınız. Yine bu süre içinde mide ile ilgili sağlık sorunlarınızı önemsemelisiniz. İş hayatınızda riskli davranışlar anlık kararlar kayıplara ve ortaklıkların bozulmasına neden olabilir.


İyice araştırıp düşünmeden kararlar almamalı ve kendi fikirlerinizi kabul ettirme konusunda ısrarcı davranmamalısınız. Sizler risk alma mekanizmaları oldukça güçlü kişilersiniz, Fakat kendinize aşırı güven zorlukları da getirir sizlere. Bu hafta pek çok konuda kendinizi İfade edecek enerjileri yakalayarak rüyasını kurduğunuz değişiklikleri yapmaya olanak bulacaksınız. Şimdi sizler için her bakımdan yenilenme zamanı.

Neyse ki meydan okumaya yaşananları doğru yönlendirmeye hazırsınız.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa Burcu 23 – 29 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Gökyüzü bu hafta iş ve kariyer hayatınıza odaklanmanız için güçlendiriyor sizleri. İş hayatında başarılı olmuş kişilerden alacağınız destek cesaretinizin kırıldığı noktalarda sizi cesaretlendirecek ve başarılı olmanızı sağlayacaktır.

Bu hafta iş hayatınızda temponuz artarken yaptırım gücünüz ve kazanımlarınızda yükseliyor. Finansal anlamda güçlenmeniz yeni olanak ve oluşumlarında temelini atmanızı sağlayacak. Özel yaşamınızda ise eşinizin sağlık sorunları ile uğraşabilir buna bağlı stresler yaşayabilirsiniz. Yeni alanlara yönelen Boğa burçları iletişimde olduğunuz kişiler ile doğru iletişim kurmaya önem göstermelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Boğa burçları bu enerji ile birlikte yakın çevrenizde bulunan birinin aşk itirafı ile karşılaşabilirsiniz.

Bu ay aşk hayatınız fazlası ile hareketleniyor. İki aşık ve ciddi beraberlik isteyen insan arasında kalabilir karar vermekte güçlük çekebilirsiniz sizlere tavsiyem acele etmeyin ve ikisini de tanımaya çalışın. Evli Boğa burçları aşk hayatınızda arzularınız son derece güçlü olduğundan tutku hafta boyunca eş veya sevgilinizle ilişkinizi daha da özel bir hale getirecektir.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler Burcu 23 – 29 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar:

Gökyüzü bu hafta sürekli zihninizde dolaşan sizi rahat bırakmayan endişeleri geçmişte yaşanan olumsuz olaylardan arınmayı başaracaksınız. Bu hafta iş hayatınızda yeni insanlar tanıyabilir ve oldukça cazip teklifler alabilirsiniz. Zamanlama planı yaptığınız takdirde aynı anda birden fazla işle ilgilenerek gelirlerinizde hatırı sayılır bir artış sağlayabilirsiniz.

Bu arada işinizle ilgili devam eden bir hukuksal davanız varsa bu hafta istediğiniz gibi sonuçlanabilir oynanan oyunlara ve entrikalara rağmen haklılığınız ortaya çıkacak ve her bakımdan kazançlı çıkacaksınız. İş hayatınızda da başarı çıtanız yükseliyor ve zorlandığınız pek çok konuda kolaylıkla ilerlemeye başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise bir anda gelişen olaylar eşinizin ailesinden kaynaklanan sorunlar eşinizin sinirlerinin bozulmasına neden olsa da size ve ilişkinize yansımayacaktır. Olgunlaşmış ve eğriyi doğruyu ayırt etmiş olan eşiniz onlara gereken cevabı vererek ilişkinizin sadece size özel olacağını anlamalarını sağlayacaktır.

Bekar ve ilişkisi olmayan İkizler sizlerde uzun zamandır hayranlık duyduğunuz insanın size karşı duygularını itiraf etmeli ile keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda sorunları olan İkizler iyileşme süreciniz hızlanıyor ve toparlanıyorsunuz.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç Burcu 23 – 29 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar:

Bu hafta Gökyüzü bu hafta iş hayatınızda konuşmalarınıza hareketlerinize ve sorumluluğunuz altında olan konulara hakim olmaya dikkat ederek hareket etmeniz için uyarıyor sizleri.

İş hayatınızda size önerilen fikir ve iş birliklerini dikkate alarak tıkanıp kaldığınız konularda çözümler bulup işlerinizi yoluna sokabilirsiniz. Uzun yıllardır kronik sağlık sorunları olan Yengeç burçları bu hafta sağlığınız önem kazanmakta. Dikkatli olmalısınız. Evli ve ilişkisi devam edenler ilişkinizde yaşanan sorunları görmezden gelmeyin eşinizle iletişime önem verin ve başkalarının dolduruşu ile kararlar almanın pişmanlıklara ve geri dönüşü olmayan durumlara neden olabileceğini de aklınızdan çıkarmadan hareket edin.

Hafta sonuna doğru iş hayatınızda da beklediğiniz önemli bir haber istediğiniz gibi gelebilir.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan Burcu 23 – 29 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar:

Gökyüzü bu hafta pek çok konuda kendiniz ile duygularınızla yüzleşerek olgunluğa erişip hatalarınızı ve güçlü yanlarınızı doğru ve güzelliğe doğru şekillendireceğiniz enerjilere dikkat çekmekte.

Yok saydığınız iyi yönlerinizi yeteneklerinizi geliştirip yeni ve başarılı başlangıçlara yol alabileceğiniz enerjileri iyi değerlendirmeye çaba göstermelisiniz. İş hayatınızda aynı anda iki alanda birden başarınızla adınızdan sıklıkla söz ettirebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise bekarsanız iş yerinizde veya işiniz aracılığı ile tanıyacağınız biri fazlası ile ilginizi çekebilir aynı şekilde de ilgi görebilirsiniz. Evli Aslan burçları eşinizle iletişiminiz duygusallığınız tutku ve heyecanınız oldukça yüksek olacak birbirinize daha fazla zaman ayırıp her anınızı özel ve değerli kılmayı başararak ilişkinizdeki uyumdan rahatsızlık duyan insanlar hem fikir olarak iyi bir ders verebileceksiniz.

Bekar ve ilişkisi devam eden Aslanlar duygularınızı kendinize de sevdiğiniz insana da itiraf etmenizin zamanı geldi? Unutmayın zamanla yarışamazsınız.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak Burcu 23 – 29 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar:

Gökyüzü bu hafta iş hayatınızda ani gelişmeler ve değişimler ile karşılaşabilir yeni bir projenizin istediğiniz tepkileri almamasından dolayı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Ne olursa olsun pes etmemeli yine yeni yeniden başka işlere yönelerek kendinizi toparlamaya özen göstermelisiniz. Bu hafta taşınma yerleşim değişikliği gibi planlarınız varsa gerçekleştirebilir dostlarınızdan göreceğiniz destekle moral bulabilirsiniz.

Özel yaşamınızda ise eş veya sevgilinizden gelecek finansal destek parlak fikirler size daha geniş kapsamlı bakış açıları kazandırabilir hayatınızı her iki taraf içinde çok daha keyifli bir hale getirebilir nedenleri niçin leri bir yana bırakın ve anı güzelleştirin.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi Burcu 23 – 29 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Terazi olanlar:


Gökyüzü hafta boyunca hiç kimse ile her ne olursa olsun tartışma içine girmemeniz için uyarıyor sizleri. Özellikle haftanın ilk iki günü iş birliği içinde olduğunuz insanların taleplerini daha geniş bir çerçeveden inceleyerek değerlendirmeli ve sizden istenileni beklentileri yerine getirmeye çalışmaktan kaçınmamalısınız.

Bu sizden bir şey eksiltmeyeceği gibi meslek aşkınızın sizin için ne kadar önemli olduğunu herkes takdir edecektir. Hafta boyunca kazançlarınız artarken harcamalarınızı dengede tutmalı ve birikimlerinizi akıllıca değerlendirmeye çabalamalısınız. Özel yaşamınızda ise eş veya sevgilinizle şüphe ve kıskançlıklardan dolayı ciddi sürtüşmeler yaşayabilir zihninde kurguladıklarına gerçekmiş gibi inanarak hareket etmesine tahammül göstermekte bir hayli zorlanabilirsiniz.

Bekar Terazi burçları aşk hayatınızda yanlış insana 2’nci şansı vermemelisiniz. Hayatınızı tepe taklak edecek kıskanç ve baskıcı bir karakterin sizin seçiminizle hayatınızda girmesi size neleri beraberinde getirebilir i düşünmelisiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep Burcu 23 – 29 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar:

Gökyüzü bu hafta aşk hayatınızda duygularınızı şüphelere kurban etmeden hareket etmenizin gerekliliğini vurgulamakta. İş hayatınızda ise umutsuzluğa kapıldığınız finansal konularda hakkınızı alabilir ödeme güçlüğü çektiğiniz konularda beklediğiniz ödemelerin tahsilatı ile rahatlayabilirsiniz.

Ayrıntılara önem verin araştırın ve başkalarının yönlendirmeleri ile değil kendi tercihlerinizle kararlar alın. Sağlık sorunları olan Akrepler endişelerinizin yersiz olduğunun ortaya çıkması ile şükredecek ve yemek düzeninizden uykunuza pek çok şeyi olumlu yönde değiştirerek yaşamınızı daha sağlıklı bir hale getireceksiniz.

Özel yaşamınızda ise, Evli ve ilişkisinde sürekli sorunlar yaşayanlar sizlerde bir kez olsun hatayı kendinizde aramalı ve güzelliklere odaklanmayı denemelisiniz.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay Burcu 23 – 29 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar:

Gökyüzü hayatınızın aşk ile taçlanacağını müjdeliyor sizlere. Ruhunuz aşkın gücü ile arınıp güçlenecek ve siz kalbinizi aşka teslim edeceksiniz. Finansal konularda köklü ve olumlu değişimleri de beraberinde getiriyor sizlere. İş ve eğitim hayatınızda zekanızı ortaya koyacağınız imkanlar söz konusu kendinize aklınıza bilginize güvenin ve her imkanı değerlendirin.

Finansal konularda oldukça şanlısınız. İşbirlikleri yeni fikir ve projelere açık olun ve iş hayatınızda kendinizi yenileyerek kazancınızı arttırın. Şimdi planlarını yapın ve harekete geçin. Bekar ve ilişkisi olmayan Yay burçları sizlerde arkadaşlarınız aracılığı ile kalbinizin kapısını aralayacak o özel insanla tanışabilirsiniz. Beraberliği devam eden Yay’ lar ise ilişkilerine resmiyet kazandırma kararı verebilirsiniz.

İşinizle ilgili konularda büyük gelişme ve sürprizler yaşanabilir’ ki herkesin ektiğini bu dünveya biçtiğine yaşattığını yaşadığına şahitlik ederken kazanımlarınızı arttırabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken tek konu hafta boyunca bilmediğiniz işlere yönelmeden bildiğiniz yolda ilerleyip aklınıza yatmayan hiç bir işin altına imza atmamalısınız.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak Burcu 23 – 29 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar:

Gökyüzü iş ve aşk hayatınızda çarpıcı gelişmelerin içinde olacağınız bir haftada olduğunuzu vurgulamakta. İş arkadaşlarınız eş veya sevgilinizle yaşanacak gerilimler haftanın ilk günleri sizleri bir hayli zorlayabilir ve duygusal kararlar alma eğilimi içine girebilirsiniz.

Sizlere önerim kendinizden ve gerçeklerden kaçmadan olayları değerlendirerek çabaların karşılıklı olup olmadığı gerçeğinden uzaklaşmadan kararlar almaya çalışarak hareket etmeniz. Görmek istemeyen hiç kimseyi gerçeğin ışığında aydınlatamayacağınızı kabullenmelisiniz. İş hayatınızda yeni insanlar tanıyabilir ortak projelerle ilgili finansal getirisi yüksek teklifler alabilirsiniz.

Bekar Oğlaklar, Aşk hayatınızda yeni bir ilişkiye adım attıysanız karşınızdaki insanı tanımaya ve onu dinleyerek anlamaya çalışın.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova Burcu 23 – 29 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar:

Gökyüzü Değişim enerjisinin yoğun olduğu enerjiler ile karşı karşıyasınız. Özellikle iş hayatınızda daha yoğun olarak yaşanacak değişimler sizleri daha iyi şartlara ve imkanlara kavuşturabilir. Yapıcı eleştirilere kulak vermeli yeni fikirlere açık olmalısınız.

Bunu yapabildiğiniz anda sürekli tekrarlayan sorunlarınıza da son noktayı koyabileceksiniz. İş değişikliği veya kendi işinizi kurma düşünceniz varsa bu haftayı çok iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda kısa süre önce istemediğiniz halde biten ilişkiniz aşkın gücü ile yeniden başlayabilir. Sizlere tavsiyem birlikte olduğunuz eş veya sevgilinize yüklediğiniz düşüncelerden çok onun niyetine duygularına göre kararlar almaya özen gösterin.

Bekar Kova burçları gel geç sevdalar size göre olmadığına göre kalıcı ilişkiler için beklentilerinizi ifade etmekten çekinmeden size ilgisini ifade eden kişiyi daha yakından tanımaya özen göstermelisiniz.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık Burcu 23 – 29 Temmuz 2018 haftalık burç yorumları

Güneş Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar:

Gökyüzü iş hayatınızda üzerinizde kurulan oyunların bozulacağını müjdeliyor sizlere. Haksızlıklar ortaya çıkıyor ve adalet her bakımdan tecelli ediyor sizler için. doğrularınızla ilerliyor olmanın mükafatını almaya başlıyorsunuz.

İş hayatınızda pek çok ilki ve aleyhinize gelişen pek çok durumun lehinize gerçekleştirebileceğini müjdeliyor sizlere. İş değişikliği terfi zam da söz konusu olabilir sizler için. Özel yaşamınızda ise aile içinde yaşanan krizleri aşmaya başlıyorsunuz. Sağlık sorunları olan Balıklarda rahat bir nefes alıyor bu ay. Fiziksel rahatsızlıklarınızı aşmak için fitnes yapabilir kaslarınızı zorlamadan güçlendireceğiniz sportif aktivitelere yönelebilirsiniz.

Özel yaşamınızda önemli kararlar alabilir sorunlu bir ilişkiye son noktayı koyarak gerçek huzuru yakalayacağınız bir beraberliğe karşı tarafın ikna etmesi ve sevgisini en yalın hali ile göstermesi ile adım atabilir; Süregelen aşk dolu bir beraberliğiniz varsa evliliğe giden yolda ilk adımı atma kararını bu hafta alabilirsiniz.


Yazar: Dr. Astrolog Şenay Devi, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları ve aylık burç yorumları ve astroloji analizlerini yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Burçlara göre kişilik özellikleri: İdealler, arzular, hatalar, anlaştığınız ve uyumsuz olduğu burçlar


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.