Astroloji: 6 aylık süreçte Türkiye ve Dünya gündemi

Astroloji: 6 aylık süreçte Türkiye ve Dünya gündemini neler bekliyor? Sağlık, salgın hastalıklar, çalışan kesim, askerlik, kamu hizmetleri gibi konular ön planda olacak…

Astroloji: 6 aylık süreçte Türkiye ve Dünya gündemi
Astroloji: 6 aylık süreçte Türkiye ve Dünya gündemi

Ekinoks zamanları astrologlar için her zaman önemlidir. Bu zamanlar Güneş’in Koç ve Güneş’in Terazi’ye geçtiği zamanlardır. Ekinoksların başladığı ana göre çıkan haritalara da İngrees haritalar denir. Terazi İngrees haritası sonbaharın girişini haberdar eder ve 23 Eylül günü çıkarılır. Çıkan sonuçlar ise önümüzdeki altı aylık dönemi gösterir.

Güneş Ekinoks zamanları biz astrologlar için her zaman önemlidir. Ekinoks zamanlarından kastım şu, Güneş’in Koç ve Güneş’in Terazi’ye geçtiği zamanlar. Bu geçiş zamanları not eder, bizler o geçiş anının gökyüzü haritasını çıkartır ve sadece altı aylık sürecin nasıl geçeceğine dair analizler yaparız.


Bu ekinoksların başladığı ana göre çıkan haritalara da İngrees haritalar denir. Giriş haritaları, Koç giriş ya da Terazi giriş haritalarıdır. Güneş bu sene Terazi burcunda 23 Eylül günü saat 03:55’te giriş yaptı ve bu ana göre çıkardığımız gökyüzü haritası hem bireysel hayatlarımızda hem Türkiye hem de Dünya gündeminde 3 aşağı 5 yukarı neler olabileceğini öngörebilmemize yardımcı olacaktır.

Aslında 6 aylık kaderimiz yazılmış oldu; Güneş’in tam Terazi burcuna geçtiği dakika ve saniye! Her zaman olduğu gibi ana akslar genel tema ve konuların neler olabileceğine dair bilgiler içerirler. Ankara’ya göre çıkartılan doğum haritasında yükselenin (ASC) Başak burcu olduğunu görüyoruz.,

Dünya Astroloji’si

Astroloji: 6 aylık süreçte Türkiye ve Dünya gündemi
Astroloji: 6 aylık süreçte Türkiye ve Dünya gündemi

Başak burcu Mundane (Dünya) Astroloji’sine göre sağlık ile ilgili her türlü konu, hastalıklar, işçi sınıfı, çalışan kesim, silahlı kuvvetler, askerlik, kamu hizmetleri, salgın hastalıklar, sendikalar, memurlar demektir.

Ve en önemlisi Başak burcu sadeleşmek, arınmak, temizlenmek, gereksiz olanları ayıklamak demektir.

Önümüzdeki 6 aylık sürecin teması daha çok bu konular üzerine dönecek diyebiliriz.

Askeri anlamda yeni yapılanmalara gidilebilir, askerliğin süresi, askerliği yapma şekli, askeri yönetim ile ilgili yapılanmalar olabilir bunlar.


Yalnız sağlık konusunda daha özenli ve dikkatli olunması gereken bir kış dönemi bekliyor bizi, özellikle salgın hastalıklar konusunda dikkatli olunmalı.

Yediklerimize, içtiklerimize daha çok dikkat etmemizde fayda var. İşçiler, sendikalar, çalışan kesim ile ilgili de yeni yapılanmalara gidilebilir.

Ekonomi be bankalar konusunda yeni kararlar

Başak burcunun yönetici gezegeni olan Merkür ise Güneş ile beraber haritanın 2. evinde yer almakta. Bu alan da para ile ilgilidir. Özellikle Merkür’ün Terazi burcunda yer alması, parasal yeni anlaşmaları ve ortaklıkları gösteriyor.

Ekonomik anlamda özellikle de bankalar nezdinde yeni kararlar alınacağını göstermekte. Özellikle Güney Ay Düğümü ve Mars ile kontak kuran Güneş ve Merkür, çok hoşumuza da gitmese de ekonomik bazı tedbirlerin alınacağını ve bunların dengeyi bulmak ve korumak için gerekli adımlar olacağına işaret ediyor.

Güneş’in Satürn ile kurduğu zorlu bir kontak tedbiri elden bırakmayacak, yeni kuralların olacağı bir ekonomik süreci gösteriyor bize. Özellikle şans oyunları, kumar, bahis siteleri vb. alanlarla ilgili de yeni yapılanmalar söz konusu olabilir.

Güneş ile Ay arasındaki mesafeye baktığımızda bu ekinoksun tam da Dolunay fazına denk geliyor ve Ay Balık burcunda yer almakta. 7. evde yer alan ve Venüs ile olumlu kontak kuran Ay’ın, yakın komşularımızla aramızın ılımlı bir atmosfere bürüneceğine işaret ediyor. Hatta sınır komşularımız ya da çok yakın komşularımızdan yardım veya ekonomik olumlu anlaşmaların gündemde olacağına işaret ediyor.


Yazar: Astrolog Dinçer Güner – sorumgeldi.com

Aylık ve haftalık burç yorumları (önemli gökyüzü olayları)


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.