Astroloji: 25 Eylül Koç burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 25 Eylül 2018 Koç burcunda Dolunay; Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu nasıl etkileyecek?

Astroloji: 25 Eylül Koç burcunda Dolunay burç yorumları
Astroloji: 25 Eylül Koç burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: 25 Eylül Koç burcunda Dolunay burç yorumları:

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu 25 Eylül Koç burcunda Dolunay burç yorumları

Koç: Girişken, kendi kaderini kendi ellerine almak isteyen, haksızlıklara karşı sesini yükseltmek istediğin bir döneme giriyorsun. Ancak sabırsızlığın ve agresifliğin, çevrenle sorunlar yaşamana sebep olabilir. Kendini daha iyi kontrol etmeye çalışmalı, sevdiğin kişiler üzerinde baskı kurmaktan kaçınmalısın. Kariyerinde fırtınalı bir dönem yaşayabilirsin. Pasif agresif bir tavır sergilemek yerine, isteklerini daha net bir şekilde ortaya koymaya çalışmalısın. Ebeveynlerin ile daha sonra pişman olabileceğin tartışmalar yapmamaya dikkat et.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu 25 Eylül Koç burcunda Dolunay burç yorumları

Boğa: Dolunay, iç dünyanı olumsuz olarak etkileyebilir. Kendini aşırı gergin hissetmen ve zaman zaman etrafındakileri korkutacak öfke patlamaları yaşaman mümkün. Geçmişten gelen konular tekrar su yüzüne çıkabilir ve kendini kötü hissedebilirsin. Bu dönemde gizli düşmanların teker teker ortaya çıkabilir ve onlarla yüzleşmek zorunda kalabilirsin. Yüksek stres, sağlık sorunlarına yol açabilir. Kendine dikkat etmelisin.


ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu 25 Eylül Koç burcunda Dolunay burç yorumları

İkizler: Dolunay, sana sosyal çevrende şans ve başarı getiriyor olacak. Arkadaş grupları arasında son derece popüler olabilir, ilgini çekecek, entelektüel, enerjik ve neşeli kişilerle tanışabilirsin. Yeni gelecek planları yapmak ya da yapılmış planların tekrar üzerinden geçmek için ideal bir dönemdesin. Öte yandan, kariyer kazançlarını har vurup harman savurmaktan kesinlikle kaçınmalısın. İlişkin yoksa, hayatına senden yaşça küçük ya da seninle aynı ilgi alanlarını paylaşan biriyle tanışabilirsin.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu 25 Eylül Koç burcunda Dolunay burç yorumları

Yengeç: Dolunay, kendini bu süreçte gergin, huzursuz ve her an patlamaya hazır hissetmene neden olabilir. Özellikle kariyer ile ilgili konularda, daha stratejik hareket etmeye çalışmalı, üstlerinle çatışma yaşamaktan kaçınmalısın. Aşırı hırslı olmak, kavgacı tavırlar sergilemek sana yarardan çok zarar getirecektir. Ebeveynlerin ile de kalp kırıcı konuşmalar yapmak, ileride pişman olmana sebep olabilir. Biraz daha toleranslı olmaya çalışmalısın.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 25 Eylül Koç burcunda Dolunay burç yorumları

Aslan: Özellikle yurt dışı seyahatleri ile ilgili konularda çok dikkatli olman gereken bir dönemdesin. Seyahat planlamalarında hiçbir şeyi son ana bırakmaman gerekiyor. Bu dönemde çok fazla seyahat etmen gerekebilir. Yeni bir eğitim fırsatı doğabilir, uzun süredir seni uğraştıran hukuki bir mücadelen senin açından olumlu bir şekilde sonlanabilir. Yurt dışı ya da yabancılarla iş yapma fırsatları önüne çıkabilir. Kendini geliştirmek ve yeni şeyler öğrenmek arzun artabilir.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu 25 Eylül Koç burcunda Dolunay burç yorumları

Başak: Dolunayın etkisi ile maddi açıdan zorlu bir döneme giriyorsun. Bu dönemde her zamanki gibi temkinli ve tutumlu tavırlarını elden bırakmayıp, riskli ve spekülatif yatırımlardan kesinlikle kaçınmalı, alım satım gibi konulardan kesinlikle uzak durmaya çalışmalısın. İkili ilişkilerde de gizli saklı olduğunu düşündüğün şeyler ortaya dökülebilir ve senin de ilişkin hakkında karar vermeni kolaylaştırabilir.


terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu 25 Eylül Koç burcunda Dolunay burç yorumları

Terazi: Dolunay seni, en çok ilişkiler açısından etkiliyor olacak. Mevcut ilişkinde sorunlar yaşadığını düşünüyorsun, bu süreç senin için tam bir yüzleşme zamanı olacak. Kendini fikirlerini dile getirmeye hazır hissedeceksin. Eğer bir ilişkin yoksa, beklenmedik ve ani bir şekilde seni heyecanlandıracak yeni birisiyle tanışabilir, eğlenceli bir flört dönemine girebilirsin. Aile ile ilişkilerinde biraz daha sakin olmaya çalışmalı, pişman olacağın sözler söylemekten kaçınmalısın.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 25 Eylül Koç burcunda Dolunay burç yorumları

Akrep: Dolunay seni en çok, sağlık, günlük rutinler ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. Bu dönemde spora başlayabilir, uzun zamandır aksattığın rutin sağlık kontrollerini yaptırabilirsin. İş ortamında çok fazla sorumluluk yüklenmek zorunda kalabilirsin, ancak her şeyin üstesinden gelebilecek güce sahipsin. Günlük rutinlerin seni sıkıyor olsa da yine de sorumluluklarını aksatmayacak ve enerjik bir şekilde hareket edeceksin.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu 25 Eylül Koç burcunda Dolunay burç yorumları

Yay: Dolunay sana, aşk, aşk ve aşk diyor. Eğer bir ilişkin yoksa, hayatına büyük heyecan kazandıracak yeni birileriyle tanışabilirsin. Mevcut ilişkinde ise heyecan katsayısı artabilir, ilişkinize yeni bir enerji gelebilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsan ise, harekete geçmenin tam zamanı. Sosyal hayatın çok hareketlenebilir ve kendini sosyal çevren arasında çok popüler olmuş bulabilirsin. Bu dönemde seni çok eğlendirecek yine bir hobi edinmen de mümkün.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu 25 Eylül Koç burcunda Dolunay burç yorumları

Oğlak: Dolunay seni, özel hayat ve kariyer konularında etkiliyor olacak. Ailen ve işin arasında dengeyi sağlamakta büyük güçlük çekebilirsin. Ancak işin gerginliğini ailene, aile arasında yaşanan sorunları da işine yansıtmamaya çalışmalısın. İşinle ilgili beklediğin değişiklikler konusunda sabırsızlanıyor olabilirsin, ancak biraz daha beklemen ve temkinli davranman senin açından daha hayırlı olacaktır.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu 25 Eylül Koç burcunda Dolunay burç yorumları

Kova: Yakın çevren, kardeşlerin ve arkadaşların ile ilişkilerin dolunay sayesinde ön plana çıkıyor olacak. Aranızdaki yaşanabilecek sorunları hızlıca ve rasyonel bir şekilde çözebilirsin. Sosyal medya alanında şansın açılabilir. Senin için şanslı ve karlı olabilecek yeni anlaşmalar imza atabilir, hukuki konulardan kazançlı çıkabilirsin. Yeni ve sana heyecan verecek bir eğitime başlaman söz konusu olabilir.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu 25 Eylül Koç burcunda Dolunay burç yorumları


Balık: Dolunay, sana maddi konularda çok dikkatli olmanı öğütlüyor. Planlı ve programlı hareket etmeli, ayağı yere basmayan hayaller kurmamalısın. Bu dönemde borç altına girmekten kesinlikle kaçınman gerekiyor. Eşin ya da partnerin için, kendi fikirlerinden taviz vermek, kendini baskı altında hissetmene sebep olabilir. Gerektiğinde sesini yükseltmek için çaba göstermelisin.

İndigo Dergisi aylık ve haftalık burç analizleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.