Astroloji: Boğa burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: Boğa burcunda Dolunay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Astroloji: Boğa burcunda Dolunay burç yorumları
Astroloji: Boğa burcunda Dolunay burç yorumları

Astroloji: Dolunay burç yorumları

24 Ekim 2018 Türkiye saati ile 19:45‘te Boğa burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Boğa burcunda Dolunay tüm burçları nasıl etkileyecek?

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç Burcu – Dolunay burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar için Dolunay burç yorumları:


İş ve eğitim hayatınızda engeller yaşanabileceğine işaret etmekte gökyüzü. Gizli düşmanlıklar ile karşı karşıya kalabilirsiniz ve ayrıca sağlıkla ilgili konular sizleri zorlayabilir.

Mide ve bağırsaklarınız ile ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra gezegensel enerjiler, dostlarınız ve arkadaşlarınızla ilişkinizi güçlendirecek. İlerleyen günlerle birlikte sakin kaldığınız takdirde iş hayatınızda büyük başarı yakalayabilirsiniz. Başkalarından kaynaklanan finansal zorluklar sona erebilir sizler için. Beklenmedik ek kazançlar hafta sonuna doğru dostlarınızın vesilesi ile gelebilir.

Aşk hayatınız oldukça iyi olacaktır. Evli ve ilişki devam eden Koç burçları hafta boyunca romantizmi doyasıya yaşayabilirler. Bekar ve ilişkisi olmayan Koçlar ilgi duyduğunuz insana duygularını ifade etmesi ile sürpriz bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

Finansal konularda kazanımlarınızın artacağı enerjiler ile karşı karşıya kalacaksınız. İstikrarlı ve güvenli parasal düzenlemeler için Dolunay enerjilerini iyi değerlendirin. Geçmişe dayalı finansal sorunlar kredi ödemeleri ile ilgili yapılandırmalar bu dönem gündeminize gelebilir çözüm odaklı hareket ettiğiniz takdirde bu sürecin sonunda zararı kara çevirebilirsiniz.

İş hayatınızda fazlası ile rekabet söz konusu olduğu bir dönem. Çabalarınızı biraz daha geliştirirseniz kazanan siz olursunuz. Hiçbir konuda acele ile kararlar almamaya özen gösterin sakin ve rahat olun ve sağlığınız ile ilgili hiçbir şeyi ihmal etmeyin.

Evli Koç burçları; eşinizin kendi akrabaları ile yaşayacağı finansal gerginliklere karşı dikkatli olmalı yanlışlar ardı sıra hızla ilerlerken bu duruma seyirci kalmamalısınız eşiniz size muhalefet etse bile sakinlikle ilerleyin.

Ay karşıt burcunuz Terazi’de olduğu günlerde tıbbi müdahaleler estetik operasyonlar beklediğiniz sonuçları vermeyebilir. Ay Terazi burcunda ilerlerken sağlıklı kararlar almanız güçtür. Tıbbi konular ve yeni başlangıçlar içinde olmamaya dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa Burcu – Dolunay burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar için Dolunay burç yorumları:

Yaklaşık 2 aydır devam eden içsel sıkıntılarınızdan kurtulacağınız güçlü enerjiler ile dolu bir döneme giriyorsunuz. Korkularınız kaygılarınız sona eriyor iç huzurunuzu yakalamış olmanız sizleri pek çok konuda rahatlatacak ve her şeyden önemlisi iş ve özel yaşamınızda güven verip güven duymanın getirisi ile ilişkiniz ile ilgili güzellikler ile beslenecek aşk a emek vermenin mükafatını aşk ile alabileceksiniz.

Tek taraflı düşüncelerden uzaklaşacak iş eğitim ve özel hayatınızda bütünsel bakış açısının size getireceği maddi manevi güzellikler ile aydınlanacaksınız. Size karşı kötü niyetle hareket eden madden manen size zararı olan kişilerin kendi ektiklerini biçecekleri olaylara şahitlik edeceksiniz. Burcunuzda gerçekleşecek Dolunay sizleri her bakımdan güçlendirecek temiz kalbinizin iyi niyetinizin karşılığını sağlık başarı ve aşk ile alacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Bu süreçte kararlar alırken uzun vadeli düşünmeli gel geç heveslerin sizin gibi sağlam karakterli birini cezbetmesine izin vermemelisiniz.

Parasal kazançları ve büyümeyi vaat eden önemli teklifler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Yeni projelere yatırım yapmak ve yeni insanlarla tanışmak için elverişli bir aydasınız.

Koyun postu giymiş kurtlara dikkat edin, çünkü bazı insanlar ilerlemenizi engellemeye kalkışacaklar dikkatli olun. Sağlık ile İşinize odaklanın, İş hayatınızda ve komşularınız ile gereksiz uyuşmazlıklar davalık olacağınız durumlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Ay karşıt burcunuz Akrepte olduğu günlerde önemli kararlar cilt bakımı estetik müdahale gibi uygulamalardan uzak durmaya özen göstermelisiniz.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler Burcu – Dolunay burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar için Dolunay burç yorumları:

İş değiştirmek aynı dan birden fazla işi yapmak yönetmek gibi bir düşünceniz varsa Dolunay enerjileri sizleri destekleyecektir. Dikkat etmeniz gereken konuların başında aile büyüklerinizin sağlık sorunları ile ilgilenmeniz gerektiği olacaktır.

Bu durum sizleri kısa süreli endişelendirse de iyi sonuçlarla karşılaşmanız aile ilişkilerinizi daha iyi ve güçlü hale getirmeniz açısından önem taşımakta. Ayrıca sağlıkla ilgili sorunlarla da karşı karşıya kalma ihtimaliniz yüksek. Geçmişte yaşadığınız sağlık sorunlarını hatırlayın ve tedbirli davranın.

Arkadaşlık ve özel hayatınızda ise hayır diyemediğiniz için hayatınızda istemediğiniz şeylere sizi mecbur bırakan kişiler ile ilişkilerinizi gözden geçirin ve bu kişilere hayatınızda ne kadar yer verdiğinizi bir düşünün. Önce beyninizi sonra hayatınızı bu enerji emicilerden temizlemeye karar verin.

Dolunay enerjisi. İş hayatınızda otorite konumundaki kişilerin uyarılarını dikkate alarak hareket ettiğinizde gerçekleştirebileceğiniz iş birlikleri sizi şu anda bulunduğunuz konumdan çok daha iyi ve kalıcı noktalara taşıyabilir. Özel hayatınızda eş ya da sevgilinizin size karşı tutumunu pozitif yönde değiştirmesi ile sabrınızın mükafatını sevgi ile alabilmeniz mümkün olacaktır.

İş hayatınızda otoriteyi korumak için ekstra çaba göstermeli iş hayatınızda tereddütlere yer vermemelisiniz. Sakin bir şekilde kararlar almalı itibarınızın yükseldiği bu özel zaman diliminde zihninizi berrak tutmaya çalışın.

Öğrenci ve çalışan İkizler için, devlet kuruluşları ile ilgili işlerde oldukça iyi gelişmeler yaşanabilir. Bekar İkizler sosyalliğiniz yeni beraberlikler ve aşkın tam merkezinde yer almanızı sağlayacak güçte.

Ay karşıt burcunuz Yay’da olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç Burcu – Dolunay burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar için Dolunay burç yorumları:

Haftanın ilk günlerinde ruhsal olarak enerjiniz düşük olabilir pek çok konuda endişeleriniz gerçek olabilir dikkatli olun! Bilmediğiniz işlere yönelmekten yatırımlardan ikili ilişkilerde tam olarak bilmediğiniz konular ve işlerden uzak durmalısınız.

Sağlık sorunları olan Yengeçler olumlu gelişmeler ile karşı karşıyalar. Eş ya da sevgilinizin arkadaşları ya da akrabaları canınızı sıkabilirler tepkilerinizi ulu orta değil diplomasi ile olması gerektiği yerde vermeli gerekirse bağlarınızı tam anlamı ile kesmelisiniz.

Sürprizlere hazır olun. Boğa Dolunay ‘ı ile hayalleriniz gerçekleşebilir iş ve eğitim hayatınızda. Özel yaşamınızda ise devem eden bir ilişkiniz varsa, herhangi bir tartışmaya girmekten kaçının.

Boğa Dolunay ‘ı bekar Yengeçlerin eski eş ya da sevgilileri ile ilgili takıntılarından kurtulmaları içinde güçlü etkileri barındırmakta. Yeni bir ilişkiye adım atacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız sosyal olun ve yeni insanlar tanımaktan korkmadan hareket edin.

Pek çok konuda keskinlik netliklerin hakim olacağı bir dönemdesiniz. Sağlam temele dayalı her şey sizin için faydalı sonuçları beraberinde getirecek. Taşınma yerleşim değişikliği gibi düşüncelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgiliniz ile kıskançlık kaynaklı tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Doğruluğundan emin olmadığınız suçlamalar yaparsanız sonuçlarına da katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Sağ duyu empati çerçevesinden uzaklaşmamalı kalbinizde gerçekten bitirme kararı aldıysanız çirkin ve yanlış yollara sapmadan bunu yapmalısınız.

Ay karşıt burcunuz Oğlak burcunda olduğu günlerde resmi işleriniz ile ilgili konularda ve yeni kararlar alırken ayrıntıları kaçırmamak için dikkatli olmalısınız.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan Burcu – Dolunay burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar için Dolunay burç yorumları:

Hakkınızı aradığınız hukuki bir davanız istediğiniz gibi neticelenmesi ile sevinebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak ya da yeni bir proje veya yatırım planını düşünceniz varsa gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatında büyüme ve kazançların artmasını sağlayacak etkiler ile karşı karşıyasınız.

Alım satımlardan ve sağlıkla ilgili tıbbi müdahaleler estetik operasyonlardan uzak durmanızda fayda var. İş hayatınızda saygı, ve prestij kazanacağınız bir dönemdesiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde ise dikkatli olmalısınız. Geçmişte yaşadığınızdan daha zorlu olaylar yaşayabilir yanlış kişilere tekrar güvenmenin maddi manevi zararını deneyimleyerek atlatmakta zorlanabilirsiniz dikkatli olun.

Boğa Dolunay ‘ı ile birlikte ruhsal ve zihinsel olarak arınacak olumsuz düşünce ve alışkanlıklarınızdan uzaklaşabileceksiniz farkındalığınız doğrultusunda Boğa Dolunay ‘ı ile evli ya da ilişkisi devam edenler için keyifli enerjiler söz konusu. Sabır güven emek = ‘aşk’ın yücelmesi anlamına gelecek sizler için. İlişkisi olmayan Aslanlar bu dönemde yeni gelişmeler aşk hayatınızı hareketlendirebilir.

Seyahatleriniz sıklaşabilir gerek iş gerek eğitim hayatınızda istikrarı yakalamanız açısından sizlere tahmin etmediğiniz faydalar sağlayabilir yolculuklar. Fakat aşırı yorgunluk dikkat dağınıklığına neden olabilir zihinsel ve fiziksel olarak kendinizi güçlü tutmak için yorgunluğu dengelemelisiniz.

Özel yaşamınızda ise küçük meseleleri hayatın en büyük bir sorun gibi değerlendirmelerde bulunmak mutlu giden ilişkinizi bozmaktan başka hiçbir şeye yaramayacaktır. İlişkinizi sahiplenmeli ve bunu önce kendinize sevdiğiniz insana ve çevrenize açıkça göstermekten korkmadan hareket etmelisiniz.

Ay karşıt burcunuz Kova’da olduğu günlerde sinirleriniz gerilebilir. Öfke kontrolü yapmakta zorlanarak ikili ilişkileriniz ve iş hayatınızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak Burcu – Dolunay burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar için Dolunay burç yorumları:

İş hayatınızda yeni enerjilerle karşı karşıya kalacağınız enerjileri doğru değerlendirmek için cesaretli adımlar atmalısınız.

Bu enerji ile ek bir iş aracılığı ile gelirlerinizde artış elde etmeniz mümkün. Uzun vadeli finansal yatırımları bu dönemde gerçekleştirebilir. Elden çıkarmak istediğiniz gayrimenkullerinizi karlı bir şekilde satmayı başarabilirsiniz.

Bu enerjiler ile Ev değişikliği dekorasyona ya da bir araç satın almak için uygun etkiler ile karşı karşıyasınız. Ayrıca Boğa Dolunay ‘ı ile birlikte iş hayatınızda popülerlik kazanma şansını da elde edebilir tanıtımlar fuarlarda kazanımlarınızı arttıracak iş birlikleri gerçekleştirebilirsiniz.

Özel yaşamınızda ise, Aşk hayatınızda gerçek huzuru bulacak devam eden sevgi dolu bir beraberlik içindeyseniz eşinizle çok daha keyifli bir şekilde ilişkinizi tutkulu hale getirmeyi başaracaksınız. Ben demek yerine BİZ demeyi tercih ettiğinizde her şey çok daha özel hale gelecek sizler için.

Sağlığınızı korumanız gereken bir dönem. Merkezi sinir sisteminize bağlı sorunlar yaşanabilir. Başkaları için gereğinden fazla yükümlülük alarak kendinizi zorlamayın. Size yanlış yapan üzen kıran insanları değiştiremeyeceğinize göre bu kişileri hayatınızdan çıkartarak kendinize iyilik yapabilirsiniz.

Sabır, eninde sonunda başarının anahtarıdır. Her cephede istikrarlı bir ilerleme görülebilir. Nakit akışınız ayın ilerleyen günleri ile birlikte artabilir. Yaşam tarzınızı iyileştirmek için harcamalar yapabilirsiniz.


Ay karşıt burcunuz Balık burcunda olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmaya ani kararlar almamaya tıbbi müdahaleler yaptırmamaya özen göstermelisiniz.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi Burcu – Dolunay burç yorumları

Güneş, Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar için Dolunay burç yorumları:

İş hayatınızda resmi işler hukuki konular ile ilgili her şeye karşı kontrollü olmalısınız haklıyken haksız duruma düşmemek için bu alanlarda başkalarına güvenerek hareket etmemelisiniz.

İşiniz gereği sürpriz seyahatler gerçekleştirebilir ek gelirler edebilirsiniz. Araç veya mülk satın alma düşünceniz varsa dostlarınızın vesilesi ile gerçekleştirme imkanı yakalayabilirsiniz.

Bu Dolunay ile ihmal ettiğiniz pek çok şeyin farkına varacak ve zamanla yarışırken kaçırdıklarınızın önemini daha iyi kavrayacaksınız. Yoğun iş programınızdan biraz da olsa uzaklaşın özel yaşamınıza önem verin.

İlişkiniz ile ilgili üçüncü şahılar yüzünden yaşadığınız zorluklar üzerine konuşun ve çözüme kavuşturun. Eş ya da sevgilinize gereksiz yere şüphe ile davranmaktan kaçının çünkü ilişkinizi mahvedecektir. Bekar ve ilişkisi devam eden Terazi burçları Aşkınızla evlenmeyi planlıyorsanız duygularınızdan emin olmalısınız.

Öğrenciler için şanslı bir ay. Burs kazanabilir sınavlarınızın tümünde başarılı olabilirsiniz. İş hayatınızda yurt dışı ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aile hayatınızda sorunları büyütmemeye özen gösterin. Küçük seyahatler kazançlar sağlamanıza katkı sağlayabilir.

Beklenti içinde olduğunuz pek çok konunun gerçekleşmemesi güvendiğiniz kişilerin yüzlerindeki maskelerin düşmesi sizleri oldukça yordu. Yaşananlar zor olsa da olumsuz düşüncelerinizi zihninizden silip atma iradesini göstermeniz gereken bir aydasınız.

Ay karşıt burcunuz Koç burcunda olduğunda agresif huzursuz hissedebilir ikili ilişkilerinizde gerginlikler ruhsal sorunlar yaşayabilirsiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep Burcu – Dolunay burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar için Dolunay burç yorumları:

Finansal gelirlerinizde yaşanacak rahatlamalarla biriken borçlarınızı kapatarak yeni yatırımlar yapmanıza ve sürekli gelir kaynağı elde edebileceğiniz işler veya işbirlikleri gerçekleştirmeniz mümkün olabilir. İş hayatınızda önemli anlaşmalar yapabilme fırsatı elde edebilirsiniz.

İş hayatınızda sizi sürekli eleştiren kişilerin söylemlerini dikkate almayı bırakarak hareket etmeyi başardığınızda yeni gelir kaynakları elde edeceksiniz. Dolunay etkisi ile, Riskli bilmediğiniz alanlarda işlere yatırım yapmaktan kaçının.

Özel hayatınızda ise Geçmişle ilgili olumsuz konuları unutmakta zihninizi susturmakta zorlanabilir haksızlıkların tekrarlarını yaşamış olmaktan duygularınızı dengelemekte zorlanabilirsiniz. Sakin olmalı anlık kararlar ile hareket etmemelisiniz bu dönemde.

Her türlü spekülasyon ve riskten uzak durun yasal olmayan işler başınıza büyük çorapların örülmesine neden olabilir. Dolayısıyla, parasal konularda sizi kendi yanlışlarına alet edebilecek herkesten uzak durun.

Yalnızlık duygunuz yükselebilir. Gerçek ve size değer arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi yakınınızda tutun. Özel yaşamınızda ise sınırları tanımlamak ve korumak ilişkinizde oluşabilecek her türlü krizi önleyecektir. Kendinize yapılmasını istemediğiniz hiçbir şeyi sizi seven kişiye de yapmamanız gerektiğinin bilincine idrak etmelisiniz.

Ay karşıt burcunuz Boğa’da olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmalı öfke ve hızla kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay Burcu – Dolunay burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar için Dolunay burç yorumları:

Gizliliğe önem verin ve değerlendirmelerinizi yaparken fikir alışverişlerinde bulunduğunuz kişilerin güvenilir olmasına dikkat edin. Özel yaşamınızda, gezegensel enerjiler sevgi ve evlilik hayatı için oldukça olumlu enerjileri barındırmakta. İş ve eğitim hayatınızda farklı kaynaklardan iş birlikleri ile güçleneceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Eşinizle duygusal bağınız gün ve gün güçlenecek. Ayrıca birbirinize küçük hediyeler jestler yaparak bu dönemi daha romantik bir hale getirebilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Yaylar Arkadaşlarınızın aracılığı ile yeni birini tanıyarak romantik bir beraberliğe kalıcı bir adım atabilirsiniz.

Bundan böyle parlayan finansın parıltılarını görebilirsiniz. Kartlar üzerinde bol miktarda finansal kazanç sağladığı için parasal kârlar ve iyi nakit akışı vaad ediyor. Kariyer, büyüme işaretleri gösterebilir ve çalışma ortamı genel olarak hoş olmalıdır.

Devlet makamlarından gelen teşvikler beklenebilir. Bolluk servetinin birikimi ile istekleri yerine getirilebilir. Genel olarak, bu dönem bu yılın hazine sandığı olabilir.

Ay karşıt burcunuz İkizler’de olduğu günlerde enerjiniz diğer günlere nazaran düşük olacağından keskin kararlar almamaya özen göstermelisiniz.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak Burcu – Dolunay burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar için Dolunay burç yorumları:

Eş ya da sevgilinizle kıskançlıklar yüzünden tartışmalar yaşayabilirsiniz. Karşılıklı kırıcı bir tutum içinde olmamaya dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda da finansal konularda yatırım planlarınızda adımlarınızı dikkatli atmalı anlık kararlar ve hevesler ile bu alanlarda aceleci olmamalısınız.

Kendi işinizin sahibiyseniz reklam çalışmaları yapacağınız birkaç değişiklik, size faydalı sonuçlar verebilir. Fakat evlilik hayatınız konusunda dikkatli olmalı bencillikten uzak durmalısınız.

Ayrıca sağlığınıza dikkat etmeniz için uyarıyor gökyüzü sizleri. İltihaplar sizler için ihmal edilmemesi gereken öncelikler arasında. Evliliğinizde uzun süredir ruhsal ve bedensel uzaklık yaşıyor ve çabalamanıza rağmen bir ortak noktada buluşamıyorsanız yaşanan sorunlar her iki taraf içinde kaçılmaz bir noktaya gelebilir.

Dolunay enerjisi ile finansal konularda dikkatli olun borç verdiklerinizin ödenmemesi ile karşılaşabilir resmi olarak kefil olduğunuz konularda ödenmeyen borçların yükümlülüğünü siz yerine getirmek zorunda kalabilirsiniz.

Yetenek ve yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız son derece şanslı enerjiler ile dolu bir dönem sizler için. Kararlı olmalı seçimlerinizi iyi yapmalı tereddütlerinden dolayı bir arpa boyu yol kat edememiş kişilerin söylemlerini dikkate almamalısınız.

Miras ya da ortak maddi değerler ile ilgili konularda ise kardeşlerinizin haksızlıkları ve entrikaları ile karşılaşabilirsiniz ikili diyaloglara girip eğriyi doğru edemeyeceğinizi bilmeli hakkınız olanı yasal yollarla aramayı seçmelisiniz.

Ay karşıt burcunuz Yengeç’te olduğu günlerde yeni başlangıçlardan uzak durmaya hiç kimse ile tartışmamaya özen göstermelisiniz.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova Burcu – Dolunay burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar için Dolunay burç yorumları:

Hızlı düşünmeli hızlı kararlar almalı ve iş hayatınızı orijinal fikirleriniz ile zenginleştirmek için çabalamalısınız. Ayrıca sağlık ve hukuki konularda dikkat etmenizde önem taşımakta. İhmalkarlık nasıl olsa bana bir şey olmaz düşüncesi ile rahat hareket etmek zor durumda bırakabilir sizleri. İş ve eğitim hayatınızda parlak zekanızı konuşturmanız gereken enerjiler hakim gökyüzünde.

Evlilik hayatınızda dikkatli olmalısınız. Konuşmalarınızda kaba ve kırıcı olmamaya özen gösterin. Eşinize karşı Düşünceleriniz konusunda ikilem içinde olabilirsiniz. Bu nedenle, kendinizi sakin tutmaya ve düşüncelerinize şeffaflık kazandırmaya çalışın.

Olumlu bir ilişki içinde olmak için eşinizle el ele yürümeniz gerektiğinin farkına varmalısınız. Birbirinizi suçlamak yerine, ortak noktalarda buluşmaya çalışın aksi halde kolay atlatılamayacak sorunların merkezinde kalabilirsiniz.

Merakınız özellikle etrafınızda bulunan kişilerin hayatları ile ilgili merakınız başınızın ağrımasına hukuki anlamda sorunlar ile karşılaşmanıza neden olabilir. Aman bu duygunuzu kontrol edin ve Komiser Kolombo’luğa soyunmamalısınız.

İş hayatınızda ise bu dönemde rakiplerinizin yaptığınız işteki hatalı bir detayı yakalamalarından dolayı zorluklar yaşayabilir birlikte çalıştığınız kişilerin tepkilerini alabilirsiniz.

İkili tartışmalara girmeden hatanızı düzeltmeli ve bir an evvel ilişkilerinizi daha iyi hale getirmek için sakin bir tutumla ilerlemelisiniz.

Özel yaşamınızda ise devam eden beraberliğinizi resmileştirme kararı alarak sizin için asla evlenmez diyen pek çok kişiyi şaşkına çevirebilirsiniz.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık Burcu – Boğa burcunda Dolunay burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar için Dolunay burç yorumları:

İş hayatınızda yaptığınız tüm çabaların karşılığını almaya başlayacaksınız. Arkadaşlarınız ile finans ile ilgili bir anlaşmazlık yaşadıysanız bunu çözümlemeye çalışmalı geçiştirmeden hareket etmelisiniz.

Bu enerji ile iş ve özel yaşamınızda yeni kararlar alabilir ilişkilerinizi gözden geçirerek daha sağlıklı ve sağlam temeller üzerinde yapılandırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise duygusal bir ilişkiye adım atabileceğiniz gibi bir ilişki içindeyseniz ilişkinizi evliliğe taşıma kararı alabilirsiniz.

Evli ve sorunlu ilişleri olan Balık burcu mensupları kendi istekleri ile ilişkilerini noktalama kararları alabilecekleri enerjiler ile karşı karşıya. Kutsal değerlerinizden dolayı tek taraflı fedakarlıklar ile sürdüğünüz evlilik partnerinizin çabasız kalması her şeyi tek taraflı düşünmesi bu kararı almanızda en etkin rol olabilir.

Finansal kazançlar, işle ilgili seyahat olumlu sonuçlar verebileceğinden bu dönem bu anlamda yoğunluklar yaşayabilirsiniz. İş alanınızda, ortaklar iyi bir kâr kaynağı elde edeceğiniz fırsatları ve yeni iş birlikleri olanaklarını sağlayabilirler sizlere. Tasarruflarınızı dikkatli bir şekilde yönetmelisiniz, aksi takdirde parasal kayıp olasılığı artabilir.

Ay karşıt burcunuz Başak burcunda olduğu günlerde enerjiniz düşük olabilir karamsarlıkla pişmanlık duyacağınız davranışlar ve kararlar alabilirsiniz bu tarz davranışlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz.


Yazar: Dr. Astrolog Şenay Devi, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları ve aylık burç yorumları ve astroloji analizlerini yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Aylık ve haftalık burç yorumları için tıklayın


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.