Astroloji: 12 – 18 Kasım 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 12 Kasım – 18 Kasım haftalık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 12 - 18 Kasım 2018 haftalık burç yorumları
Astroloji: 12 – 18 Kasım 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 12 – 18 Kasım 2018 haftalık burç yorumları:

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu 12 – 18 Kasım haftalık burç yorumları

Koç burcu bu hafta maddiyatla ilgili düşüncelerini genişletiyorsun. Pazartesiden itibaren gelirle ilgili yeni kararlar alıyorsun. Harcamalarında daha dikkatlisin. Duygusal hayatının kazancını etkilediği de bir gerçek. Bu anlamda da ruhsal çalkantılarını dengelemeye çalışacaksın. Gereksiz bulduğun her türlü iletişimi hayatından uzak tutmaya başlıyorsun.

Özel hayatının üzerine gitmeyecek, bir süre partnerinin ne yönde davrandığını izleyeceksin. Yapmak istediğin önemli konuları ertleyebilirsin. Karşına çıkan kazanç fırsatlarına odaklanman geleceğin için de daha hayırlı olacaktır. İş alanlarınızda sorumluluk alarak ilerlemek isteyeceksiniz. Özel hayatınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunların geride kaldığını görmeye başlayacaksınız.


Sosyal çevre ilişkileriniz alanında kendinizi gösterdiğiniz, çevrenize liderlik yaptığınız yada bu alandaki bir takım mücadelelerinizin devreye girdiği bir döngüyü geride bırakıyorsunuz. Kendi köşenize çekilebileceğiniz bir dönem başlıyor. Özellikle 1-2 ay boyunca enerjinizi istediğiniz gibi kullanmak kolay olmayacak. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirmeniz önem kazanıyor, büyük girişimleriniz varsa yapmamak önem kazanıyor.

Yakın zamanda görmediğin biriyle karşılaşıyor uzun sohbetler ediyorsun. Bununla birlikte bazı düşüncelerinde farklılıklar oluşuyor. Ufkunun her anlamda genişleyeceği biraz karmaşık, farklı ama güzel bir haftadasınız.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu 12 – 18 Kasım haftalık burç yorumları

Boğa burcu bu hafta olmaz dediklerin olabilir. Kendini her zamankinden iyi hissedeceksin. Hafta başından itibaren sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Geçmişte kalan bazı sıkıntıların tekrar yaşanmayacağından emin olarak yola devam edeceksin. Ev, aile hayatında daha fazla önem verecek, geleceğinin aydınlandığını hissedeceksin.

Yakın dönemde yaşadığın yoğun ve stresli günler geride kalıyor. Hallolmasını istediğin bir mesele ortadan kalkıyor. Hafta sonuna doğru yolculuğa çıkabilirsiniz. Gittiğiniz yerden memnun şekilde döneceksiniz. Gireceğiniz ortamlarda sevdiğiniz insanlara karşı yaklaşımınız önem kazanacak.

Kasım başından beri iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerileyen Venüs’ün düzelmesiyle beraber bu alanlarda yaşadığınız sıkıntı ve sorunları geride kaldığını görmeye başlayacaksınız ilişkileriniz daha da güzelleşicek. Bu dönem kredi almak, kredi çekmek, borcun altına girmek, borç vermek konusunda başlangıçlar yapmamaya, önemli adımlar atmamaya özen gösterin.

Boğa Burcu aşk hayatında bu hafta beklentilerin dışına çıkılabilir. Kendi isteklerinin yanına karşı tarafın isteklerini ekleyeceksin. Birlikte alacağınız ortak kararlar sizi bambaşka bir sürece sokuyor. Şartları çok zorlamıyorsun.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu 12 – 18 Kasım haftalık burç yorumları

İkizler burcu bu hafta dikkat etmen gereken detaylar ön plana çıkıyor. Hak ettiğini ama alamadığını düşündüğün bir şey konusunda sivriliyorsun. Kendini gerektiği şekilde ifade etmekte gecikmiş olduğunu fark edeceksin. Bu andan itibaren düşüncelerini açıkça dile getiriyor ve istediğini elde etmeye başlıyorsun.

İletişim hayatınızdaki en önemli şey sayılır. O nedenle doğru zamanda doğru sözcüklerle konuşmalısınız. Geç kaldığınız her şeyin üzüntüsünü iki katı yaşayan birisiniz. Merkür sizin ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda geriliyor. Bu dönemde sevdiğiniz insanla olan ileitşiminize dikkat etmelisiniz, ortaklaşa atılacak adımlarda bazı konuları bir kaç kez gözden geçirmelisiniz.

İkizler Burcu iş hayatında bu hafta verilen uğraşların sonucu alınıyor. Hafta içi iyi haberler var. Canını sıkan, seni düşündüren konular açıklığa kavuşuyor. Çevrende ve çalışma hayatında anlaşamadığın insanlardan bir süre uzak durmaya kararlısın. Bu sana çok iyi gelecek ve herkes hatasını zamanla senin yokluğunda anlayacak.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu 12 – 18 Kasım haftalık burç yorumları

Yengeç burcu bu hafta seni üzen canını sıkan bazı konular üzerine düşünüyorsun. Çıkmaza girdiğin bir noktada yeni yollar keşfediyorsun. Gerekli çıkış noktasını kendine olan güvenin ve azminle bulacaksın.

Yakın çevrenden bir iki kişinin sana olan desteği azımsanmayacak kadar büyük oluyor. Şu sıralar hayatındaki hiçbir durum başı boş bırakmaya gelmeyecek türden. Aile ortamınızda barışı, dengeyi, huzuru kolayca sağlayabileceksiniz.

Seninle ilgili veya senin dışındaki ama seni ilgilendiren her şeye samimiyetle yaklaşman olduğun yerden daha ileri gitmeni sağlayacak. Çözüm isteyen ne varsa çözüme kavuşuyor. Hiçbir şey ev hayatındaki huzuru dağıtamıyor. Seyahatleriniz artabilir, yabancı insanlarla olan bağlantılarınız artabilir.

Yengeç Burcu aşk hayatında bu hafta duygularını ifade etmekte zorlanıyor. Daha doğrusu kendini yanlış ifade etmekten çekinerek susmayı tercih ediyorsun. Yaşamın belli sıkıntılarını özel hayatına yansıtmak istemiyorsun. Merkür’ün gerilemesi ile iş, hizmet, sağlık konularında iletişim sıkıntılarına açık olabilirsiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 12 – 18 Kasım haftalık burç yorumları

Aslan burcu bu hafta kritik bir noktadasın. Her konuda yaşam senin üzerine geliyor gibi hissedeceksin. Gelecek endişesi duyabilirsin. Ama kendine olan güveninde azalma olmuyor. Sadece şartlarının değişebileceği endişesi ile tedirgin oluyorsun.

Risklere açık ve alışık biri olarak hiçbir engel seni korkutmamalı. Belki de yaşamının her zamankinden iyi olacağı bir noktaya taşınacaksın. Yaşamadan bilemezsin. O nedenle özellikle de senin gibi biri ümitsizliğe düşmemeli. Yapman gereken şey şu sıralar harcamalara biraz daha dikkat etmek olmalı.

Yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınızı kurtaracağınız, ilişkilerinizi daha da güzelleştireceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Çocuklarınızla olan iletişiminize, aşk hayatınızdaki iletişiminize bu dönemde dikkat etmekte fayda olacak. Sanatsal ve kreatif işlerde gücünüzün arttığını görebilirisiniz.

Aslan Burcu aşk hayatında bu hafta istemediği bir kararı alabilir. İlişkin varsa bitirebilir ya da kendince sebeplerle bitirme aşamasına getirebilirsin. Karşı tarafla farklı bir mücadelenin başladığını gösteren günler seni bekliyor sevgili Aslan Burcu.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu 12 – 18 Kasım haftalık burç yorumları

Başak burcu bu hafta geçmişte etkisi altında kaldığın şeylerden kurtulma çabasındasın. Seni aşağı çeken şeylerin farkına varacaksın. Bunların ilki düşüncelerin. Diğeri ise çevrende gereksiz şekilde konuşan, hayatın hakkında yorum yapan insanlar.

Sana akıl verdiğini sandığın insanların aslında ne kadar boş olduğunu anlayacaksın. Daha önce geçiştirdiğin bazı durumların üzerinde duracak, farklı detaylar keşfedeceksin. Venüs sizin para alanlarınızda gerilemekteydi şimdi Venüs’ün düzelmesiyle beraber bu sıkıntıların geride kaldığını göreceksiniz. Cuma günü itibariyle enerji alanlarınız değişiyor.

Ev, aile, yuva alanlarınızda gerileyen Merkür bu alanda 3 hafta boyunca büyük değişiklikler için sizi desteklemeyecek. Emlak alım, satım, başka bir eve geçme gibi bir planınız varsa iki kez gözden geçirerek şartların ve durumların netliğinden emin olarak ilerlemelisiniz.

Çözümlenmeyen, yarım kalan bir sürece son noktayı koyuyorsun. Hafta ortasında uzak bir yere yolculuk yapma kararı alabilirsin. Başak Burcu aşk hayatında bu hafta enerjini korumalısın. Özel yaşamındaki güzel enerji ortalığı karıştırma çabasında olan biri sebebiyle bozulabilir. Kimsenin lafına, sözüne, gazına gelmemeni tavsiye ediyoruz.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu 12 – 18 Kasım haftalık burç yorumları

Terazi burcu bu hafta kendine yeni bir hedef belirledin ve hedefinde hızla ilerliyorsun. Sağlıkla ilgili bu hafta daha hassassın. Baş bölgende sorun yaşayabilirsin. Baş ağrısı, diş ağrısı, sinüzit ve buna benzer şeyler yaşayabilirsin. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizde sıkıntılara açık olacaksınız.

Hafta başından itibaren adil duygular yaşıyor ve çevrene de bunu yansıtıyorsun. Aklındaki şeyi yaşama geçiriyor ve kafanda planladığın konuda harekete geçiyorsun. Bu zamanda hiçbir şeyden olumsuz sonuç almayacaksın. Samimi ve güzel düşünceli yeni insanlarla tanışıyorsun. Kazancındaki sorunlar ortadan kalkmaya başlıyor. Yaşama bakış açın değişiyor.

Artık hayatınız için, kendiniz için yapmak istediğiniz herşeyi devreye sokabilirsiniz. Kendinizi mi yenilemek istiyorsunuz, alışveriş mi yapmak istiyorsunuz, yeni bir ilişkiye mi başlamak istiyorsunuz işte bunun için Cuma gününden sonrasını kullanmalısınız.


Terazi Burcu aşk hayatında da verimli bir sürece giriyorsun. Birlikteliğinde yükselişe geçiyorsun. Partnerinle birlikte daha keyifli nasıl zaman geçiririmin planlarını yapıyorsun.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 12 – 18 Kasım haftalık burç yorumları

Akrep burcu bu hafta hırsın ve azmin artıyor. Ertelenmiş, gecikmiş, yapmak isteyip de yapamadığın her şeyi hayata geçiriyorsun. Ne istediğini biliyorsun. Bu açıdan baktığımızda tuttuğunu koparacağın bir zamandasın.

Hayatındaki gereksiz her şeyi atıyorsun. İş hayatındaki düzensizlikleri yeniden ele alacaksın. Çalışma alanında düzensizse ve memnun değilsen bırakma kararı alabilirsin.

Emin ol daha iyi şartlarda bir işe sahip olabilirsin. Sağlığında elerjik rahatsızlıkların varsa daha dikkatli olmalı mutlak bir doktora görünmelisin. Akrep Burcu aşk hayatında bu hafta riskli alanlar var.

Eğer bitirmeyi düşündüğün bir ilişkin varsa sorun yok, rahat şekilde bitirebilirsin. Zaten şüphe duyduğun seni rahatsız eden hiçbir şeyi hayatında barındırmayacaksın. Ama değer verdiğin bir birlikteliğe sahipsen üzerine gitmemelisin.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu 12 – 18 Kasım haftalık burç yorumları

Yay burcu bu hafta geçmişte yaşadığın haksızlıkları unutmaya başlıyorsun. Kendine duyduğun güven artıyor. Takıntılardan önemli ölçüde kurtulacaksın. Hayatında istediğin maddi ve manevi gücü elde ediyorsun.

Bu haftadan itibaren 1 yıl boyunca her şey yolunda gidecek. Başarılı olacaksın. Sorguladığın ve güvensizlik duyduğun şeyleri terk ediyorsun. Geçmişi bırakıp önüne bakmak sana büyük boyutta şeyler kazandıracak.

Kendinizi ifade ederkeni ikili ilişkilerinizde ve özel hayatınızda iletişim aksaklıklarına açık olacaksınız. 3 hafta boyunca büyük girişimlerden, imzalardan kaçınmakta fayda var. Bazı konuları gözden geçirmek için bu dönemi faydalı kullanabilirsiniz.

İş hayatında çok iyi imkanlara sahip olacaksın. Kalbin boşsa karşına hayatının aşkı çıkacak. Her şeyin bol geldiği bir döneme giriyorsun. Arkadaş ve çevrenizle beraber yaşadığınız iletişim sıkıntılarını geride kaldığını görmeye başlayacaksınız. Çevrenizi daha etkin bir şekilde kullanacaksınız.

Kariyerinde, düzeninde, paranda ve başarında gözle görünür bir yükseliş beliriyor. Sana vaktiyle zarar verenlerin hak ettiklerini bulduklarını göreceksin. Sağlığında aşırı iştaha dikkat etmen gerekiyor.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu 12 – 18 Kasım haftalık burç yorumları

Oğlak burcu bu hafta bazı gerçeklerle yüzleşeceksin. Düzeni seviyor ve prensiplerinle yaşıyorsun. Bu hafta bunun tam tersi insanlarla muhatap olmak zorunda kalıyorsun.

Arkandan konuşulan bir takım laflar kulağına geliyor. Gelen lafların seni değersizleştirmesine müsaade etme. Para konusunda uzun süredir üzerinde çalıştığın proğramları hayata geçiriyorsun.

Sorumluluk alanında görev değişimleri yaşıyorsun. Sınavlara hazırlanan biriysen ciddi başarılar seni bekliyor. Para biriktirmeye başlıyorsun. Kısacası fırsatları kazanca çevireceksin.

Oğlak Burcu sağlığında bu hafta baş ağrılarına karşı dikkatli olmalı, seni üzen şeylere karşı direnç göstermemeli, rahat olmalısın. Aşk hayatında partnerinle birlikte hareket etmeye ve ortak kararlar almaya özen göstermelisin.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu 12 – 18 Kasım haftalık burç yorumları

Kova burcu bu hafta farklı zamanlar yaşıyorsun. İnsanlar üzerindeki etkin atıyor. Hayatında sorun çıkaran ve bu yönde tavırlar sergileyen insanlarla mücadele etmek zorunda kalıyorsun. En yakınlarının ihaneti ile yüzleşebilirsin.

Arkandan oynanan oyunları öğrenebilirsin. Ama asla kavgacı ve tartışmacı olma. Emin ol ilerleyen zamanlarda sen kazanacaksın. İlişkilerinde seni mutlu eden enerjini koru.

İçsel dengeni bozan insanlara gülüp geç. Bazı şeyleri zamanından önce fark ettiğin için şükret. İş hayatında yerini almak isteyen seninle rakabete giren biri var. Onu görmezden gelmek hak ettiği yeri bulmasını sağlayacaktır.

Enerjinizi maddi konulara kaydırmaya başlayacaksınız. Ticaretle uğraşıyorsunuz bu dönemde ticari faaliyetlerin arttığını görebilirsiniz yine ruhsal çalışmalara, kendinizi geliştireceğiniz alanlara para harcamanız artabilir.

Asla mücadeleye girmemelisin. Sağlığında romatizmal ve eklemle ilgili şikayetlerin artabilir. Kova Burcu aşk hayatında bu hafta büyük sorunlar yaşamıyorsun. Ancak içindeki vesveseler huzurlu olmana engel olabilir.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu 12 – 18 Kasım haftalık burç yorumları

Balık burcu bu hafta iletişimde çok iyisin. İletişimle ilgili işlerde başarı sahibi olacaksın. Karamsar duygulardan uzaklaşıyorsun. İnsanların negatifliklerinin etkisi altında kalmıyorsun.

Geçmişi sana hatırlatan kişi ve eşyalardan, hatıralardan uzak durmaya çalışıyorsun. Bu hafta kendi yaşam enerjini yükseltmişken maddi imkanlarını nasıl yükselteceğinin peşine düşeceksin.

Venüs sizin Kasım başından beri para alanlarınızda gerilemekteydi ve burada düzeliyor olması para alanlarınızda rahatlayacağınızı söylüyor. Yakın çevrenizin parasal konularıyla ilgili durum ve olaylarda güzel gelişmelere açık olacaksınız.

Mayıs ayından beri enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamadığınız bir dönem parasal konuları geri plandan bazı konuları yürütmek durumunda kaldığınız bir dönemdi şimdi artık bunlar geride kalmaya başlıyor.

Daha sonra ben neden böyle yaptım diyeceğin, pişmanlıklar yaşayacağın durumların içine girmemeye özen gösteriyorsun. Geçmişe ait hiçbir şeye şans vermemeye kararlı olduğun sürece yükselmeye devam edeceksin.


Balık Burcu aşk hayatında geri dönüşü olmayan ciddi kararlar alabilirsin. Net tavırlar içindesin. Aşırı duygusal olmana rağmen bu hafta bazıları sana duygusuz sıfatı takabilir.

İndigo Dergisi aylık ve haftalık burç analizleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.