Astroloji: Kasım 2018 aylık burç yorumları

Astroloji: Kasım 2018 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Kasım 2018 aylık burç yorumları
Astroloji: Kasım 2018 aylık burç yorumları

Astroloji: Kasım 2018 aylık burç yorumları:

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç Burcu Kasım 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Koç olanlar:

Bu ay özel yaşamınızda karşılıklı ego savaşları içine girmeden hareket edin aksi takdirde haklı olduğunuz konularda bile üzülebilir ilişkinizde ciddi gerginlikler yaşayabilirsiniz bireysel konularınızı başkalarının yanında tartışmamamız gereken bir aydasınız.


Mali konularda büyüme ve istikrar sizlerle ilerlerken; kıskanç insanların kendi menfaatleri uğruna size zarar verme çabalarını görmezden gelmemeli; tedbirli olmanız gerektiğinin bilinci ile ilerlemelisiniz. Çalışma alanınızda büyüyeceksiniz.

Yılın 2’nci haftası ile birlikte kişisel gelişiminize yönelerek sezgilerinizin rehberliğinde yol almanız faydanıza olacaktır. Ailenizi ilgilendiren konularda aşırı duygusal yaklaşımlarla olayları gereğinden fazla büyütmemeli ve ben merkezli düşünmekten kaçınmalısınız.,

Koç burcu Sağlık: Bu ay sağlığınız güçlenmeye başlıyor. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için doğal beslenmeye ve uyku düzeninizi dengelemeye çalışmanız yararınıza olacaktır.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa Burcu Kasım 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Boğa olanlar:

Bu ay hayatınızda İş yerinizde değişiklikler büyüme odaklı gelişmeler söz konusu olabilir. Bu ay bilgi hırsızlıklarına karşı dikkat etmeli yeni elemanlar ya da mesai arkadaşlarınıza dikkat etmelisiniz.

Bu ay hiç kimse ile bireysel çatışmalar içinde olmamalı; çatışmaların önüne geçmelisiniz. İşlerinize her zamankinden daha fazla odaklanmalısınız. Bu ay ateşe bağlı sağlık sorunlarınıza dikkat etmelisiniz.

İş hayatınızda yurt dışı bağlantılı önemli ortaklıklar gerçekleştirebilirsiniz. Bu ay resmi işlerinizde kolaylıkla sizden yana ilerleyecektir. Ayrıca Yurtdışına seyahat, iş dünyasında önemli gelişmeler yaşamanız açısından önem taşımakta. Özel hayatınızda ise sabır ve aşka inanmak sizleri başka boyuta taşıyacak.

Birlikte çalıştığınız insanların görüşlerini dikkate alırken; sizi mecbur hissettirmelerine de izin vermemelisiniz. İş hayatınızda finansal olarak ta şartlarının iyileşmeye başlaması ile iş ilişkilerinizi güçlendirmek için iletişime önem verin ve uzun zamandır ertelediğiniz görüşmelerinizi hafta boyunca yapmaya odaklanın.

Boğa burcu Sağlık: Mide hastalıkları ay boyunca sizleri rahatsız edebilir. Gıdalarınıza yemek düzeninize dikkat etmelisiniz. Baharatlı yiyecekler, birçok sorunlara neden olabilir.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler Burcu Kasım 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu İkizler olanlar:

Bu ay her konuda pozitif düşünmenin mükafatlarını alabilme şansınız yüksek. Yeni projeler ve ittifaklara girmek için iyi bir zamandasınız özellikle yurt dışı ile bağlantılı gelişmelerin üzerinde hassasiyetle durun ve kararlarınızı kontrolden geçirerek hızlı şekilde ilerlemek adına gayret edin.

Bu ay hukuki konularda şansınız yaver gitmeyebilir iş bilmez kişilerden kaynaklı tekrar ödemeler ve aksaklıklar yüzünden haklı olduğunuz bir davanızda beklenmedik aleyhe gelişen durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin akrabaları ile finansal konular yüzünden tartışmalar yaşayabilirsiniz. Ayrılık kararı aldığınız ilişkiniz ile ilgili pozitif yönde gelişmeler yaşayabilir ilişkinize bir şans daha tanıyarak olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

İşinizle ilgili her konuda disiplinli davranışlarınızla hakimiyeti elinize alacak kendinize yüksek hedefler belirleyerek kararlı adımlarla ilerleyeceksiniz. Kendinize her konuda yeni bir yol çizerek ilerleyeceksiniz.

İkizler burcu Sağlık: Alerjik reaksiyonlar cilt problemleri ve alerji sizi rahatsız edebilir. Astım ciğerler ile ilgili hassasiyetlere dikkat etmelisiniz.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç Burcu Kasım 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yengeç olanlar:

Bu ay iş ve eğitim hayatınızda yaptıklarınızla dikkat çekerek tanınabilirsiniz. İyi değerlendirin. Bu durum çevrenizdeki pek çok kişi tarafından hazmedilemeyebilir. Bu kişiler ile kavgadan kaçınmalısınız. Kimseyi amacına ulaştırmayın. Yüksek öğrenim gören öğrenciler için devlet kurumlarından gelecek faydalar söz konusu.

Özellikle ortaklaşa yapılan işlerde kararlı tavrınızı koruduğunuzda hem saygınlığınızı hem kazanımlarınızı arttıracaksınız. Hafta ortasından itibaren finansal akışınızda rahatlamalar söz konusu bu süre içinde hesaplarınızda incelemelerde bulunmanız gözden kaçırdığınız alacaklarınızı isteyebilirsiniz haftanın ilerleyen günleri ile birlikte önemli fırsatlar ve iş teklifleri ile karşılaşabilirsiniz.

Bu ay Yengeç burcu kadın ve erkekleri cinsel bölgeler ile ilgili sağlık komplikasyonları yaşayabilirler. Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen tıbbi bir müdahaleden kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Yengeç burcu Sağlık: Sağlığınız daha iyi enerjiler ile güç kazanacaktır. Diyet planınız varsa başlayarak olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan Burcu Kasım 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Aslan olanlar:

Bu ay, Liderlik yetenekleriniz size işte yeni fırsatlar getirebilir ve meslektaşlarınız arasında saygınlık kazanabilirsiniz. Eğitim hayatınızda ise başvuruda bulunduğunuz kurum ya da kuruluşlardan beklediklerinizi alabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız.

Özel yaşamınızda ise aşka verdiğiniz emeğin karşılığını yine aşkla alabileceğiniz bir aydasınız. Sevip karşılığını sevgi ile almanın getirdiği güzellikler korkularınızdan geçmişten gelen pek çok rahatsızlığınızdan uzaklaştıracak sizleri.

Eş ya da sevgiliyle ortaklaşa değerlerde buluşarak sorunlarınızı aşabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi devam eden Aslan burçları ise ilişkilerine resmiyet kazandırmak için kararlar alabilirler.

Ortaklaşa iş yapmayı düşünen Aslan burçları şartların oluşması ile olumlu girişimlerde bulunabilirler. Kanuni ve bürokratik engelleriniz varsa hepsi çözüme kavuşuyor.

Aslan burcu Sağlık: Ayın 2’nci yarısında mide ve karın ağrıları ilaç kullanımına bağlı sorunlar yaşanabilir. Burkulma, vücudun çeşitli yerlerinde kas ağrıları sizi rahatsız edebilir.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak Burcu Kasım 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Başak olanlar:

Bu ay her bakımdan cesur olmanız için destekliyor gökyüzü sizleri. İş ve özel yaşamınızda doğru kararlar alabilir yarım kalan şeyleri tamamlama cesaretini ortaya koyabilirsiniz. Bu ay yaptığınız işe bağlı olarak şöhretiniz artabilir daha popüler olmayı başarabilirsiniz.

Bu ay boyunca çocuk sahibi Başaklar onlar ile iletişim kurmakta zorlanabilir fikir ayrılıkları ve çatışmalar yapabilirsiniz. Finansal ve hukuki konularda aleyhinize yaşanan girişimler doğru yol almanız ve dikkatiniz sayesinde lehinize dönebilir.

Eşinizin duygusallığını anlamakta zorlanabilir kuşkularınızla ona ve kendinize hayatı zehir eden tutumlar içinde olabilirsiniz dikkatli olun karşı taraf duygusal patlamalar yaşayarak bu tavrınıza yeter diyebilir. Bekar Başak burçları ise hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Yine ilişkisi devam eden Başak burçları birlikte olduğunuz kişinin bir yalanını yakalayarak ondan tamamen uzaklaşabilirsiniz.

Başak burcu Sağlık: Ayın ilk 10 günü yanlış teşhis ya da ilaç kullanımına bağlı sorunlar söz konusu olsa da sağlığınız ile ilgili endişe yaratacak enerjiler hakim olmayacaktır ay boyunca.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi Burcu Kasım 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Terazi olanlar:

Gökyüzü iş hayatınızda şartlarınızın iyileşmeye başlaması ile birlikte başvuru ve girişimlerinizin olumlu yaklaşımları beklentileriniz gerçekleşmeye başlıyor. İş hayatınızda yaşanan olumlu enerjiler ile enerjinizde yükselecek ve ailenizle olan ilişkilerinizdeki problemleri de ortadan kaldıracaksınız.


Bu ay yatırım planlarınızda aksaklıklar ile karşılaşabilir zorluklar deneyimleyebilirsiniz. Yarım kalan tamamlanmayan işler ay boyunca yorabilir sizleri varsın yorsun sonunda sabrınızın da emeğinizin de karşılığını alacaksınız.

İkili ilişkilerinizde ise yeni tanıyacağınız kişilerle kuracağınız sıcak bağ sayesinde iş ve eğitim hayatınızda beklenmedik destekler alabilir önemli ilklerin altına imza atabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşkta her şey beklediğiniz düzeyde ilerleyecektir.

Ev ve iş hayatınızda yaşanan gerginlikler ortadan kalkıyor. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgiliniz ile ne kadar özverili davransanız; karşılığını aşk ile alacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Özel hayatınızda bekar Teraziler için Aşk enerjileri hakim gökyüzünde sürpriz beraberliklere adım atabilirsiniz.

Terazi burcu Sağlık: Bu ay fiziksel ve psikolojik sorunlarınızı çözüme kavuşturabilir kontrol etmekte zorlandığınız öfke enerjinizi uzman bir hekim yardımı ile çözüme kavuşturabilirsiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep Burcu Kasım 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Akrep olanlar:

Bu ay köklü değişim enerjisi sizleri karşılıyor tepeden tırnağa yaşam tarzınızdan giyiminize yenileneceğiniz etkiler söz konusu. Kilo aldıysanız fiziksel olarak kendinizi eskisi kadar beğenmiyorsanız bu yenilenme enerjisini iyi değerlendirin. Bu öneriyi takip ettiğiniz takdirde aşkta da işte de olumlu gelişmeler ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Hiç kimseye değil kendinize dürüst olun ve kendiniz ile ilgili hataları kabullenin öfkenin size getirdiği zararları görmeyi deneyin bunu yaptığınızda kaybettiğiniz yolunuzu bulacak kendinize yeni bir hayat kurabileceksiniz.

İşiniz gereği diplomasiyi elden bırakmadığınız takdirde zorluklar aşılabilir olacak sizler için. Öfke kontrolü aile ve iş hayatınızda fazlası ile önemli sizler için. Bunun yanı sıra hukuki sorunlar problemler yaşayan Akrep burçları dikkatli olmalılar.

Özel hayatınız da eş ya da sevgiliniz ile haklı çıkmak adına aracılar ile konuşmak ya da tamamen yaptıklarınızdan uzaklaşıp masum bir tutum sergilemek üzebilir sizleri. Bu dönem çocuk isteyen çiftler için oldukça uygun bir zamandır.

Akrep burcu Sağlık: Spora başlayın diyet yapın ve her şeyden önemlisi enerjinizi bir sünger gibi çeken enerji vampirlerinden uzaklaşmaya deneyin.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay Burcu Kasım 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Yay olanlar:

Bu ay aile hayatınızdan dolayı giderleriniz artabilir gelir gider dengesini sağlamakta zorlanabilir eşinizin de yardımcı olmamasından dolayı huzursuz hissedebilirsiniz. Kendi hatalarınızı tekrar eden yaklaşımlarda olmamaya özen göstermeli sakin ve dikkatli bir tutum içinde olmaya gayret etmelisiniz.

İş hayatınızda yaşanan gelişmelerle kazanımlarınızı arttıracaksınız. Birlikte çalıştığınız insanlardan da destek göreceksiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; yakınlarınızın iş ilişkilerinize müdahil olmamanız için uyarıyor sizleri. Aksi halde toparladığınız işleriniz bu müdahalelerden dolayı bozulabilir.

Özel hayatınızda önem kazanacak eş ya da sevgiliniz ile bir birinize anlayışlı davrandığınız takdirde sorunlarınızı tamamen çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu dönem çocuk isteyen çiftler için oldukça uygun enerjileri barındırmakta. Bekar ve ilişkisi devam eden Yay burçları ilişkinizde yanlış anlaşılmalar hızlı bitişlere yol açabilir. Bir ilişkiniz yoksa bu ay hayatınıza girecek kişi tüm dengenizi alt üst edebilir bir anda kendinizi tutku dolu bir aşkın içinde bulabilirsiniz.

Yay burcu Sağlık: Bu ay kilo ve yağlanma ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca ayak sağlıkları ve tansiyon ile ilgili konularda dikkatli davranmayı ihmal etmemelisiniz.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak Burcu Kasım 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Oğlak olanlar:

Bu ay, hükümet işlerinde veya aile işletmelerinde çalışan Oğlak burcu olanlar için mali kazançlar açısından umut verici görünüyor. İş hayatınızda başarı çıtanız yükseliyor iş değişikliği ya da kendi işinizi kurma hayalinizi bu ay gerçekleştirebilir farkınızla azimli çalışmalarınızla tüm dikkatleri üzerinizde toplamayı başarabilirsiniz.

Özellikle aile bireylerinizin söylemleri iş ve özel hayatınızda düşünmeden kararlar almanıza ve büyük pişmanlıklar yaşamanıza neden olabilir. Eğitim hayatınızda anlık kararlar pişmanlık ve zarar görmenize neden olabilir dikkatli olun.

Özel yaşamınızda ise bencilliğiniz söylediğiniz kırıcı sözlerin hiç beklemediğiniz şeylere neden olması ile şok edici gelişmeler ile karşı karşıya kalabilir. Kıskançlık duygunuzu abartmamaya özen gösterin. Aksi halde eş ya da sevgiliniz bu duruma dayanamayarak size karşı ciddi tepkiler verebilir ve uzun süren tartışmalar ile karşılaşabilirsiniz.

Kaybetmenin ne demek olduğunu yaşayarak öğrenebilirsiniz. Bekar Oğlaklar ise yakınlarınızın etkisi ile alacağınız kararlar pişmanlıklar ile sonuçlanabilir.

Oğlak burcu Sağlık: Bu ay omurilik eklemler ve romatizma ile ilgili sağlık sorunları ayın ortasında etkili olabilir. Önemsemeli daha fazla ilerlemesine izin vermeden tıbbi önlemleri alma noktasında gecikmemelisiniz.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova Burcu Kasım 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Kova olanlar:

Bu ay ailevi konularda sorunlar söz konusu olabilir. Aile bireylerinizin sağlık ve finansal sorunlarına yardımcı olmaya çalışırken; duygusal olarak gergin hissedebilir yapmanız gereken işlerinizi tamamlamakta zorlanabilirsiniz.

Elinizden geleni yaparken bireysel olarak kendinizi çok da fazla zorlayarak kurban rolüne bürünmemelisiniz. Bu ay varlıklar ve eğitimle ilgili konularda daha fazla önemle durmanız gerekebilir. Kendi yakınlarınızdan kaynaklanacak finansal zorluklara karşı zekice davranarak doğru davranışlarda bulunarak yaşanan olumsuzluklardan zarar görmemeyi başarabilirsiniz.

Özel yaşamınızda ise evli Kovalar eşinizin iş hayatındaki istikrarı sizleri finansal konularda rahatlatabilir yatırım planlarınızı küçük çaplıda olsa gerçekleştirebilirsiniz. Evli ve ilişkisinde devam eden Kova burçları sevindirici gelişmeler ile karşı karşıyasınız. Bekar Kova burçları sizler de duygu dolu bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Kova burcu Sağlık: Ay boyunca kilo iltihap ve alerji ile ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Stresten uzak kalmalı uyku saatinize özen göstermelisiniz.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık Burcu Kasım 2018 aylık burç yorumları

Güneş, Yükselen veya Ay burcu Balık olanlar:

Bu ay manevi öğrenme arzunuzu yerine getirmek için yapacağınız yolculukları vurgulamakta. Bu enerji ile kendinize gelebilir yaşamınızda köklü ve olumlu değişimler yapma kararı alabilirsiniz.

Bu ay boyunca yeni şeyler başlatmak için olumlu enerjiler söz konusuyken hiç kimsenin bahaneleri yüzünden ertelemelerde bulunmamalısınız. İş ve eğitim hayatınızı ilgilendiren konularda aşırı duygusal yaklaşımlarla olayları gereğinden fazla büyütmemeli gerçekçi hareket etmelisiniz.

Özel yaşamınızda ise geri dönüşler barışmalar karşılıklı uzlaşı bitti diye baktığınız ilişkinize sevgi dolu bir boyut kazandırabilir. NOT: Bu etkilerin bireysel doğum haritası analizinizde detaylandırılarak incelenmesi çok daha doğru sonuçlar almanız açısından fayda sağlayacaktır.

Evli ve ilişkisi devam eden Balık burçları eş ya da sevgilinizin haksız yorumları ve suçlamaları yüzünden gergin zamanlar yaşayabilirler. Hiçbir ilişkide fedakarlık tek taraflı olmayacağını görmeli karalar almanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Balık burcu Sağlık: Ay boyunca bağışıklık sisteminiz ile ilgili sorunlar yaşamamak için doğal beslenmeye ve uyku düzeninize dikkat etmeli kan değerlerinizi kontrol ettirmelisiniz.


Yazar: Dr. Şenay Devi, profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy International’da tamamladı. Uzmanlık alanları Batı, Çin, Ezoterik Astroloji ve Vedic Astroloji olan Yangel; günlük burç yorumları, haftalık burç yorumları ve aylık burç yorumları ve astroloji analizlerini yayınladığı astrodeha.com internet sitesini 2007 yılında, AstrodehA Danışmanlık Merkezini ise 2008 yılında kurdu. Ayurveda üzerine eğitimi devam etmekte olup; doktorasını Vedic “Hint Astrolojisi” üzerine yapmıştır.

Aylık ve haftalık burç analizleri için tıklayın


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.