21 Aralık en uzun gece indirimleri ve hafta sonu kampanyaları

21 Aralık tarihi Kış Ekinoksu yani en uzun gece olduğu için online alışveriş siteleri ile bazı mağazalar büyük indirimler ve kampanyalar sunuyor. Öne çıkanları sizler için derledik.

21 Aralık en uzun gece indirimleri ve hafta sonu kampanyaları
21 Aralık en uzun gece indirimleri ve hafta sonu kampanyaları

2018’de Kış gün dönümü Türkiye yerel saatine göre 22 Aralık 2018 Cumartesi günü sabah karşı 01:23’te gerçekleşecek. Uluslararası zaman dilimine göre ise (UTC) 21 Aralık 2018 Cuma günü saat 22:23’te kış gün dönümü olacak. Cuma gününü Cumartesi’ye bağlayan gece yılın en uzun gecesini yaşayacağız.

Trendyol en uzun gece indirimleri (20 – 21 Aralık)

Trendyol online alışveriş sitesinde birçok üründe sepetin yarısı bedava en uzun gece indirimleri bulunuyor. İşte Trendyol’daki indirim kampanyaları:


  • Sepetin yarısı bedava
  • Trendyolmilla: Sezonun en iyileri 2 ürün al sepette yüzde 30 indirim
  • Koton: Sepette yüzde 35 indirim
  • US Polo Assn : Sepette yüzde 70 + yüzde 10 indirim
  • Defacto: Sepette yüzde 70 + yüzde 20 indirim
  • Mudo: Sepette yüzde 25 indirim
  • Bambi: Sepette yüzde 25 indirim
  • 2 al bir öde kampanyaları: Loreal, Maybelline, Garnier
  • Sepette yüzde 21 indirim kampanyaları: Levis, Jack and Jones, Wrangler, Lee
  • Elektronikte gecenin yıldızları: Yüzde 50’ye varan indirimler
  • Mont ve kabanlar yüzde 40 indirim
  • Prima Pampers bebek bezi: İkinci ürüne yüzde 25 indirim

Morhipo en uzun gece indirimleri (18 – 23 Aralık)

Bir diğer alışveriş sitesi olan Morhipo, yüzde 80’e varan indirimler sunuyor. İşte morhipo.com’da öne çıkan indirim kampanyalarından bazıları:

  • People Fabrika: Yüzde 80’e varan indirimler
  • Dünyaca ünlü saat markaları: Yüzde 70 indirimler
  • Nike: Yüzde 70’e varan indirimler
  • Beymen çanta: Tek fiyat 149 TL ve 199 TL
  • Divarese: yüzde 80’e varan indirimler
  • US Polo Assn: Yüzde 70 + yüzde 10 indirim
  • İpekyol: İkinci ürüne yüzde 21 indirim
  • Swarowski: Yüzde 80’e varan indirimler
  • Dünyaca ünlü parfüm markaları: Yüzde 75’e varan indirimler

Boyner en uzun gece indirimleri (21 Aralık)

Boyner en uzun gece indirimleri kapsamında Hopi üyesi olan müşterilerine 300 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL paracık veriyor. Birçok üründe yüzde 40, yüzde 50 ve yüzde 60 indirim uygulanıyor. Boyner en uzun gece kampanyası indirimleri yalnızca CardFinans bireysel kredi kartları, Artı Paket’e dahil CardFinans Fix veya HSBC Advantage kredi kartları ile QNB Finansbank POS’larından yapılacak online işlemlerde geçerli olup, mağazalarda geçerli değil. Kampanyadan bir müşteri bir kez faydalanabiliyor.

Vakko en uzun gece indirimleri (21 Aralık – 1 Ocak)

Vakko 21 Aralık yılın en uzun gecesine özel yüzde 40 + seçili ürünlerde yüzde 10 indirim sunmaya başladı. İndirim kampanyası 1 Ocak tarihine kadar devam edecek. Kampanya Vakko ceket, Vakko eşarp, Vakko gömlek, Vakko elbise, Vakko triko, Vakko Home ürünleri, V2K Designers ve Vakko Monogram ürünlerinin tamamını kapsıyor.

Carrefour en uzun gece indirimleri (20 – 24 Aralık)

Carrefour süpermarketlerden yapacağınız 200 TL üzeri alışverişinize 20 TL, 300 TL üzeri alışverişinize 35 TL ve 400 TL üzeri alışverişinize 45 TL indirim kuponu hediye! Hediye edilen indirim kuponları siparişiniz teslim edildikten sonra 24 saat içerisinde size e-posta ile gönderilecek.

İndirim kuponlarını 1 – 10 Ocak 2019 tarihleri arasında kullanabileceksiniz. 20 – 24 Aralık 2018 tarihleri arasında sipariş vermeniz gerekiyor.

  • Kazanılan 20 TL’lik indirim kuponları 1-10 Ocak 2019 tarihlerinde yapılan 150 TL (KDV dahil) ve üzeri alışverişlerde kullanılabilecektir.
  • Kazanılan 35 TL’lik indirim kuponları 1-10 Ocak 2019 tarihlerinde yapılan 200 TL (KDV dahil) ve üzeri alışverişlerde kullanılabilecektir.
  • Kazanılan 45 TL’lik indirim kuponları 1-10 Ocak 2019 tarihlerinde yapılan 250 TL (KDV dahil) ve üzeri alışverişlerde kullanılabilecektir.

Koçtaş en uzun gece indirimleri (21 – 23 Aralık)

Koçtaş’tan yapılan açıklamaya göre, 21, 22 ve 23 Aralık’ta geçerli “En Uzun Gece” indirimleri, binlerce üründe geçerli olacak.

Yılın son kampanyasından faydalanmak isteyenlerin kaçırmaması için İstanbul’da Yenibosna, Kartal ve Viaport, Ankara’da Eryaman ve Ankamall, İzmir’de Bornova, Balçova ve Karşıyaka mağazaları 21 AralıkCuma günü saat 00.00’a kadar açık olacak.

En uzun gece indirimleri kapsamında Blyss 9 dilim yağlı radyatör 299,90 TL yerine 219,90 TL’lik, 180 cm lambader 119,90 TL yerine 99,99 TL’lik, 3 kapılı gardırop 549,90 TL yerine 399,90 TL’lik, mısır patlatma makinesi 99,99 TL yerine 79,99 TL’lik, Performance Power 3.6V akülü vidalama 64,99 TL yerine 49,99 TL’lik indirimli fiyatlarıyla Koçtaş mağazaları ve koctas.com.tr’deki yerlerini alıyor.


En uzun gece indirimleri:

Hepsiburada.com yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık’a kadar binlerce üründe Yıldızlı Ürünlerde net yüzde 30 indirim sunuyor.

FLO; 20-21-22-23 Aralık’ta bütün gece ayaktayız! FLO En Uzun Gece’ye özel en büyük indirimler flo.com.tr’de!

Loft Giyim; En uzun Gece Kampanyası Kapsamında loft.com.tr’de 19 – 20 – 21 Aralık tarihlerinde tüm ürünlerde net yüzde 30 indirim.

LC Waikiki; Lc Waikiki mağazaları ve Lcwaikik.com’da 21 Aralık En Uzun geceye özel 3 Alana +1 Bedava kampanyası uygulanacaktır. Kampanya indirimsiz ürünlerde geçerlidir.

Vestel; yüzde 60’a varan indirim fırsatına ek, en uzun geceye özel vestel.com.tr’den yapacağınız alışverişin yüzde 5’i Bir Dilek Tut Derneğine akarılacaktır.

Modanisa; En Uzun geceye özel 2 alana 1 bedava fırsatı sunulacaktır.

Network; En uzun Geceye özel 24 Aralık tarihine kadar Net yüzde 50 İndirim

Yargıcı; En Uzun Hafta Sonu Kampanyası ile mağazalarında tüm ürünlerde net yüzde 30 indirim uygulayacaktır.

Jimmy Key; Seçili ürünlerde NET yüzde 50 indirim ve sezon alışverişlerinizde 50TL’ye varan anında indirim fırsatları ile en uzun gecenin tadını çıkarın!


Vicco Ayakkabı yüzde 21 den başlayan indirim fırsatları viccoshop.com.tr’de sizleri bekliyor. Üstelik 150 Tl ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz! Yukarıda belirtilen indirimler sadece 21 Aralık Cuma günü geçerli olacak.

Türkiye en çok satan kitaplar 2018 listeleri


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.