Astroloji: 10 – 16 Aralık 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 10 – 16 Aralık 2018 haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 10 - 16 Aralık 2018 haftalık burç yorumları
Astroloji: 10 – 16 Aralık 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta Merkür Yay burcuna geçiş yapacak ve 4 Ocak tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Zihnimiz çok daha hızlı çalışırken detaylara gereken özeni göstermekte zorlanacağız. Detay gerektiren işlerde bu dönem başarı şansı yakalamak düşüktür. Özellikle ön yargı engeline sık sık takılabiliriz, tarafsız ve objektif düşünmek bu süreçte zordur.

Merkür’ün geri hareketi sona erdi. 8 Aralık itibariyle, bu son 3 hafta içinde hayatınızda aksayan, sorun teşkil eden konular nelerse bunları yeniden masaya yatırma ve yeniden üzerine geçme dönemimiz başlıyor.


Merkür retronun sona ermesiyle yeni iş başlangıçları yapmak, iş tekliflerini değerlendirmek, hesap açmak, kredi çekmek, ev almak, ortaklık kurmak, iş başvuruları yapmak, telefonlarınızı güncellemek, evlenmek, web sitesi açmak, iş kurmak, ticarete atılmak, özgürce elektronikler almak, sözleşmeleri imzalamak için artık olumlu sürece giriyoruz.

Astroloji: 10 – 16 Aralık 2018 haftalık burç yorumları:

Burç yorumları: 10 Aralık, 11 Aralık, 12 Aralık, 13 Aralık, 14 Aralık, 15 Aralık ve 16 Aralık tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu 10 – 16 Aralık haftalık burç yorumları

Uzun seyahatler, araştırma gereken konular, yurt dışı ve yabancılarla ilgili işler, hukuksal konular, eğitim ve tanıtım, reklam konuları ön planda olacak hayatınızda. Önemli, mevki ve statü sahibi kişilerden bu süreçte destekler alabileceksiniz.

Hayatı daha fazla sorgulayabilir, felsefi konulara yönelebilirsiniz. Ayrıca seyahatler ve eğitimle ilgili genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksınız. Bu dönem yurt dışına seyahatler organize edebilir, vize pasaport işleri ile ilgilenebilirsiniz.

Bu süreçte gireceğiniz sınavlarınız var ise ekstra dikkat etmelisiniz, zira Merkür Yay burcunda iken bir konuya uzun süre odaklanmak pek mümkün değil. Zihin biraz aceleci ve sorumluluk almadan çalışır. Sınavlarda hızlı hızlı yapayım, hemen bitsin gibi mod ile hareket edebilirsiniz.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu 10 – 16 Aralık haftalık burç yorumları

Başkalarına ait finansal kaynaklardan daha rahat bir şekilde yararlanabileceksiniz. Bu dönem kredi çekebilir, ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bazılarınız primler, burslar, nafakalar konusunda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirler.

Kredi çekmek için araştırmalar yapabilirsiniz, yalnız Merkür Yay burcunda iken zihnimiz optimist çalışmaya başlar. Yani parasal konularda ihtiyacınız olandan (kredi..vb durumlarda) fazlasını risk alarak çekmeyin. Hesabınızı, kitabınızı dikkatli yapın, gelir ve gider dengenizi iyi değerlendirin. Merkür tabi 8. evinizde seyahat edecek. İletişim krizleri de söz konusu olabilir. Bu yüzden ağzınızdan çıkacak olanlara da dikkat edin! Sizin için önemsiz gibi görünen belki de espri yapmak istediğiniz bir konu karşınızdaki insan tarafından fazlaca ciddiye alınabilir, özellikle parasal konularda kuracağınız iletişime çok daha dikkatli olun.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu 10 – 16 Aralık haftalık burç yorumları

Yalnız olanlar sağlam, adam akıllı güzel ilişkilere adım atabilirler. Önemli ortaklıklar ve imza gerektiren koşullar oluşabilir. Bazılarınız evlilik planları yapabilir veya bu yolda önemli adımlar atabilirsiniz.

Bu dönem aslında anlaşmalar ve sözleşmeler imzalama, el sıkışma süreci olacak sizler için. Fakat Merkür Yay burcunda iken zihin biraz dağınıktır. Bu yüzden bir şeylere imza atarken tüm maddeleri dikkatlice okuyun, gözden kaçırabileceğiniz ufak detaylar olabilir ya da böyle durumlarda bir avukattan destek alın.

İlişki içinde olduğunuz insanlara da söz verirken dikkatli olun, iyi niyetinizle bazen tutmakta zorlanacağınız sözler ağzınızdan birden dökülüverir. Genel olarak iş birlikleri, zihin fırtınaları yaparak yeni fikirler ortaya çıkarmak, diğer insanlardan gelen tavsiyeleri dikkate almak için faydalı bir dönemde olacaksınız.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu 10 – 16 Aralık haftalık burç yorumları

Yeni iş projeleri gündeme gelebilir, iş arayanlar iş bulabilirler, iş arkadaşlarınızdan, birlikte çalıştıkları kişilerden destekler alabilirler. Bunun yanı sıra fiziksel görünümünüzde ilgilenebilirsiniz, diyete başlayabilirsiniz.

Günlük işlerinizi hallederken çok daha fazla keyif alabileceksiniz. Merkür aslında araştırma ve öğrenme ile ilgilidir. Bu dönem sağlıkla ilgili yeni bilgileri öğrenebilir, araştırmalar da yapabilirsiniz. Ya da mesleki anlamda yeni bir eğitime başlayabilir, işinizle ilgili seminerlere, panellere katılabilirsiniz.

Kendi işinizi yapıyor iseniz, farklı din, etnik köken ya da uyruklu bir çalışan alabilirsiniz. Bu dönemde yine hayvan sahiplenmek için en güzel dönemdir. Fakat aşırı iyimser davranıp birden çok hayvan almayın ya da gerçekten bakabileceğinize inanıyorsanız girişin böyle bir şeye.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 10 – 16 Aralık haftalık burç yorumları

Yalnız olanlar için hayatlarında aşkın kapıları aralanmaya başlıyor. Yaratıcılık gerektiren konularda başarı yakalama şansı çok daha yüksek olacak. Ama genel anlamda flörtöz etkiler etkiler devrede olacak.

Hayattan çok daha fazla keyif alabilecek, hobilerinize çok daha fazla zaman ayırabilecek, hatta bazılarınız yeni hobiler keşfedebileceksiniz. Tabii Merkür Yay burcunda ister istemez bir odaklanma sorunu da getirebilir, yeni birileri tanışırken karşınızdaki insana yeteri kadar odaklanamayabilirsiniz de, eğlenceli ve yaratıcı fikirlerin ardı arkası kesilmeyecek sizde bu dönem.

Yine var ise çocuklarınızla birlikte oldukça eğlenceli ve de öğretici aktivitelere katılabilirsiniz. Yazı, iletişimi ifade, yazarlık, reklam yazarlığı, metin yazarlığı gibi bir alanda hobiler keşfedebilirsiniz.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu 10 – 16 Aralık haftalık burç yorumları

Ev alım satım, taşınma, kiralama, evinizde dekoratif değişiklikler yapmak için oldukça uygun zamanlar olacak. Bazılarınız kendi evine çıkmak için adımlar atabilir, bazılarınız ise ev arkadaşı alabilirsiniz evinize.

Ama her halükarda yerleşime ait konularda genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksınız. Bu dönem ev alacaksanız, kiralayacaksınız veya araba alacaksanız lütfen iyimser bir şekilde davranarak bütçenizi aşacak girişimlerde bulunmayın.

Evinizde, ailenizde eğlenceli iletişim dönemi başlıyor. Şakalar, esprililer havada uçuşacak. Detay gerektiren işlerde bu dönem başarı şansı yakalamak düşüktür. Özellikle ön yargı engeline sık sık takılabiliriz, tarafsız ve objektif düşünmek bu süreçte zordur. Bu yüzden aile içinde önemli konular olduğunda tarafsız olmaya çalışın.


terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu 10 – 16 Aralık haftalık burç yorumları

Seyahatler ön plana çıkmaya başlayacaktır. Bunun yanı sıra tüm iletişim aletleri ile aktif iletişim içinde olacak, web, internet..vb konularla daha fazla haşır neşir olabilirsiniz.

Bazılarınız ise yeni bir eğitim için araştırmalara başlayabilirler. Yalnız yakın çevrenizdeki herkese yetişmeye çalışmaktan kendinize yeteri kadar zaman ayıramayabilirsiniz.

Fanatizme varan düşünceler veya düşünceler yüzünden ortaya çıkan büyük tartışma ve kavgalar söz konusu olabilir. Bu yüzden komşularınız, kardeşleriniz, kuzenleriniz, öğretmenlerinizle tartışmalarda kendinizi nasıl ifade ettiğinize, kullandığınız kelimelere dikkat edin.

Kelimeleri kullanırken, ifade ederken dikkat edin! Zira en ufacık bir kelime büyük bir soruna, yangınlara dönüşebilir.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 10 – 16 Aralık haftalık burç yorumları

Finansal konular ön plana çıkacaktır. Harcamalar ve kazançlar dengesini iyi kurmanız önem kazanacaktır, finansal konularla ilgili aşırı iyimser yaklaşabilirsiniz.

Meraklanmayın, bu süreçte kazançlarınızı arttırıcı etkilerde söz konusu! İşinizde terfi alabilir, daha iyi bir işe geçebilirsiniz. Aşırı optimist, hevesli ve karar verme konusunda fazlaca aceleci olmaya eğilimli olabilirsiniz. Bu yüzden parasal konularda en az 2 defa düşünerek hareket etmeli ve kararlar almalısınız.

Bu dönemde unutkanlıklar yüzünden başınız sık sık derde girebilir, bilginiz olsun. Cüzdanınız, paranız, değerli eşyalarınızı orada burada unutmayın, kendinize hatırlatma notları yazın. İthalat için girişimlerde bulunmak, şirket açmak için uygun dönemdir. Kendi şirketinizi kurmak istiyorsanız bu dönemi değerlendirebilirsiniz.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu 10 – 16 Aralık haftalık burç yorumları

Hedeflerinize çok daha kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. İletişim hayatınızın temelinde yer alacak, önemli anlaşmalar sözleşmeler imzalayabilirsiniz, iletişim araçları satın alabilirsiniz.

Yurt dışına seyahatler organize edebilirsiniz. Yabancı kültürler ve inançlar hakkında daha fazla okumak, bilgi sahibi olmak için güzel bir süreçtir. Hukuksal konularda destekleyici, olumlu etkiler söz konusu olabilecektir.

Bol bol bulmaca çözebilir veya zihin egzersizleri yapabilirsiniz. En güzel tarafı araştırma yapmak, okumak, yeni bilgi sahibi olmak için idealdir. Yine bu dönemde yabancı dil eğitimine başlamak için de harikadır açıkçası! Daha neşeli, esprili, şakacı olacak ve kelimelerinizle, kendinizi ifadenizle, fikirlerinize dikkat çekici olacaksınız.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu 10 – 16 Aralık haftalık burç yorumları

Kendinize dönük olabilirsiniz. Bu süreç hedefleriniz için plan yapma sürecidir. Etrafınızdaki insanlar sizi adeta duymuyor gibi olabilir, kendinizi yeteri kadar etkin ve doğru ifade edemediğinize dair düşünceler içine girebilirsiniz.

Dedikodunun bol olacağı bir süreç! Hakkınızda çok konuşanlar olabilir, hakkınızda dönen gizli dedikodular canınızı biraz sıkabilir. Önemli, orijinal fikirlerinizi her yerde ulu orta söylemeyin! Çalınabilir, size karşı kullanılabilir.

Bu dönem aslında en yaratıcı olacağınız dönem, bir şeyler karalayın, yazın, çizin, projelendirin, hazırlık aşamasını yapın, araştırın ve 4 Ocak’tan sonra ise harekete geçin.

Yine terapiye gitmek, ruhsal ve psikolojik anlamda destekler almak, araştırmalar yapmak, bu alanlarda yeni bir şeyler öğrenmek, size verilecek olan tavsiyeleri dinlemek ve kullanmak için de faydalı bir süreçte olacaksınız.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu 10 – 16 Aralık haftalık burç yorumları

Kalabalıkların arasına karışacak, arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirecek, bazılarınız ise girdileri sosyal gruplarda flörtleşmelere, yakınlaşmalara başlayabileceksiniz.

Yeni arkadaşlar, yeni sosyal çevre de cabası olacak. Bir süredir meslek ve iş hayatının omzunuza yüklediği yüklerden artık eğlenerek atmaya başlıyorsunuz. Arkadaşlık ve dostluk kavramları çok daha önemli olacak sizler için.

Bu dönem arkadaşlarınızı siz organize edebilir, arkadaşlarınızla beraber eğlenceli organizasyonlara dahil olabilirsiniz. Merkür’ün Yay burcundaki döneminde yapacağınız organizasyonlarda son dakika aksilikleri için şimdiden hazırlıklı olun, en gereksiz saçma sapan detayları unutulması yüzünden organizasyonlarınız keyifsiz geçmesin. Farklı etnik, din ve uyruklu yeni insanlarla tanışabilir ve samimi ilişkiler kurabilirsiniz.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu 10 – 16 Aralık haftalık burç yorumları

İş ve mesleki konulardan yana şanslı ve keyifli bir süreç başlamış olacak sizler için. Bazılarınız terfiler alabilir, bazılarınız iş değiştirebilir, bazılarınız ise yeni müşterilerle çalışabilir.

Mesleki anlamda bir eğitim veya seminere de girebilirsiniz. Fikirlerin tek bir noktaya odaklamakta zorlanabilirsiniz. Bu yüzden iş konularında zihniniz bir parça dağınık olabilir, aynı anda birden çok işi halletmenizde gerekebilir. Detay gerektiren işlerde bu dönem başarı şansı yakalamak düşüktür. Kelimeleri kullanırken, ifade ederken dikkat edin!

En ufacık bir kelime büyük bir soruna, yangınlara dönüşebilir zira. Bu yüzden yöneticilerinizle tartışırken dikkatli olun, kelimelerinizi dikkatli seçin. En güzel tarafı, araştırma yapmak, okumak, yeni bilgi sahibi olmak için idealdir. Mesleki anlamda sizi geliştirecek bir dolu yeni şeyler öğrenebilirsiniz.


 Yazar: Dinçer Güner – sorumgeldi.com

Aralık ayında burcunuzu neler bekliyor?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.