Astroloji: 17 – 23 Aralık 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 17 – 23 Aralık haftalık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: 17 - 23 Aralık 2018 haftalık burç yorumları

Astroloji: 17 – 23 Aralık 2018 haftalık burç yorumları

Burç yorumları: 17 Aralık, 18 Aralık, 19 Aralık, 20 Aralık, 21 Aralık, 22 Aralık ve 23 Aralık tarihlerinde burçları neler bekliyor?

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu 17 – 23 Aralık haftalık burç yorumları

Bu Dolunay büyük hayat planlarını gerçekleştirmen için uygun bir dönem olabilir. Görevini disiplinli bir şekilde yerine getirmeli, üstüne düşeni ciddiyetle yapmalısın. Geçen zamanda iş hayatın, planların ve yapmak istediklerin hakkında çok zorlandın. Yaşamında bu süreçte her zamankinden daha fazla disiplinli olmalısın. Ne yapman gerektiğini artık çok iyi biliyorsun.


Medya, hukuk, akademik ortamlarda yeni iş fırsatları ayağına gelebilir. Geçmişle ilgili sorunlar, çocukluğundan bu yana yaşananlar, kırgınlıkların gün yüzüne çıkabilir. Güvensiz, yalnız ve çaresiz kalmış hissedebilirsin. Geçmişteki sorunlar üstünde sürekli durup onları büyütmek yerine hedef belirlemen gerekiyor.

Kısa seyahatler gündemde olabilir. Kariyer ve para konusunda hızlı bir yükseliş bekleniyor. Uzun süredir, terfi ve ekstra bir kazanç bekliyorsan bu gerçekleşiyor. Kendine güvenerek çalışıyor ve yeteneklerine olan güvenin artıyor. Yaratıcılığını ortaya çıkaran şeylerle ilgilenmek sana iyi gelebilir.

Koç Burcu aşk hayatı bu hafta düzene giriyor. İlişkinde sorunlar telafi oluyor. Boş konuşmuyorsun. Konuşman gereken yerlerde net konuşuyor, birlikteliğine çeki düzen veriyorsun. Ancak ev ve arasındaki dengeyi koruman gerekiyor. Sağlığın iyi ilerliyor. İştahın artıyor. Kilo almaya elverişli olmasan da dikkat etmelisin.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu 17 – 23 Aralık haftalık burç yorumları

Karşılaştığın zorluklar üzerine geliyor olabilir. Önyargılı bakış açısı ile sürekli şikayet edip gereksiz zaman kayıpları yaşamamak için sızlanmak yerine; hayatını planlayarak kişisel gelişim yolunda adımlar atabileceğin bir dönemdesin.

Kariyerinde olumlu gelişmeler yaşıyorsun. Yeni gelen teklifleri değerlendirme konusunda çok iyi olacaksın. Vergi, miras, sigorta gibi konularda da şans yüzüne gülebilir.

Sosyal ilişkilerinde gördüğün ilgi ve saygıyla motivasyonun artıyor. Kendine olan güveninle daha prensipli şekilde yol alıyor, bunun yaşantına olan olumlu etkisini hissediyorsun. Sevgilinle ilişkinin derinleşebileceği bir sürece giriyorsun.

Geçmişte sana yanlış yapan ve hayatından çıkardığın bazı insanlar seninle tekrar görüşmek isteyecek. Bu noktada öfke duyman yanlış olur. Görüşmek istemiyorsan bunu uygun bir dille söyle ve geç. Bekleyip elde edemediğin maddi konularda şanslısın. Maddi kazanımların daha kolay hale geliyor.

Boğa Burcu aşk hayatında bu hafta doyuma ulaşıyorsun. Birlikteliğin varsa partnerinle daha fazla vakit geçirecek sevildiğinden emin olacaksın. Bekarsan mutlaka ciddi bir ilişkiye başlayacaksın. Arkadaş çevrenden gelecek desteklere açık olmalısın. Oldukça keyifli vakit geçirebileceğin bir haftaya giriyorsun.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu 17 – 23 Aralık haftalık burç yorumları

Bu Dolunayda birçok konuda farkındalıklar kazanabilir ve eskiye bir sünger çekmek isteyebilirsin. Geçtiğin günlerde sorun yaşadığın tüm problemleri çözümlüyorsun. Finansal bir konuyla ilgili olumlu gelişmeler yaşıyorsun.

Senden borç isteyen arkadaşların olabilir. İmkanın varsa paranı paylaşabilirsin. İnanılmaz derecede büyük imkanlara kavuşuyorsun.

İç dünyanda kendinle yüzleşiyorsun. Daha önce fark etmediğin ve hata yaptığın özelliklerini fark ediyorsun. Olumsuz olan davranışlarından arınıyorsun. Geçmişin pişmanlıklarını geride bırakıyor ve hızla yükselişe geçiyorsun. Yakındaki kişilerle fikir alışverişleri, işbirlikleri ve ortaklaşa faaliyetler gündeme gelebilir.

Önceden başvuru yaptığın her şeyde olumlu sonuç alacaksın. Girişimlerindeki gelişmeler sonrası başarın şaşırtıcı şekilde artıyor. Yaşamında yeni kararlar alacak değişime başlayacaksın. Emeklerin ve mücadelenin karşılığı geliyor sevgili İkizler Burcu.

İlişkin yoksa hayatına heyecan getirecek, bolluk ve bereket kazandıracak, prestijli biri girebilir. Sağlığın iyi ancak eklem ağrılarında ihmalci olmamalısın.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu 17 – 23 Aralık haftalık burç yorumları

Yaşamın ve ilişkilerin konusunda kapatman gereken ne varsa bu dönemde tekrar karşına çıkabilir. Aynı hataları tekrarlamamak için derslerini aldığına emin olmalısın. Hayata bakışın büyük bir değişim sürecinde.

Bu hafta iş konusunda kendini daha motive hissedeceksin. İş arıyorsan veya para konusunda yapmak istediğin bir girişim varsa harekete geçmelisin. Sen hiçbir şey yapmasan bile bu hafta yeni teklifler alıyorsun. Beklemediğin yerlerden paralar gelebilir.

Borç verdiysen ve alacağın varsa bu hafta içinde hepsi geliyor. Yurt dışı irtibatlar ile maddi kazanımlar söz konusu olabilir. Müthiş bir iş bolluğu yaşayabileceğin bir dönemdesin.

İş konusunda yeni fırsatlar karşına çıkabilir; yeni projeler üretebilirsin.

Bağımlılık yaşadığın her şeye elveda diyeceksin. İlişkin büyük oranda düzene giriyor. Kendini vazgeçilmez zanneden bir partnerin varsa ve ilişkinde sorun yaşıyorsan ona rest çekebilirsin. Ya kesip atacaksın ya da daha iyi bir yola sokacaksın. Yaşadığın birliktelik iş yerinden biriyse buna bağlı pürüzler yaşayabilirsin.

İnanılmaz güzel imkanlar elde edecek yükseleceksin. Sıhhatli bir haftadasın. Ağız ve diş sağlığı ile ilgili tedavileri ihmal etmemelisin. Bu haftanın sana mesajı sen yükselirken yükselmeye ihtiyaç duyanların elini bırakmaman yönünde sevgili Yengeç Burcu.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 17 – 23 Aralık haftalık burç yorumları

Aslan burçları; hayattan aldığın keyfi tekrar yakalamak için ciddi sorgulamalara girdiğin ve belki de hayatın seni belli bir yöne doğru ittiği bir dönemden geçiyor olabilirsin. Geçmişe dair ilişkilerin çok yoruldun ve yıprandın. İletişim konusunda hassas durumdasın. Sinirlerine ve düşüncelerine hakim olman gerekiyor.

Duvarlarını biraz kaldırman faydalı olabilir. Hayatına girmek isteyen insanlara mani olmaman gerekiyor. Sezgilerine güven ve kendini hiçbir konuda kapatma. Seni üzen, yoran, sıkıntıya sokanları affet gitsin. İnsanları anlamak ve iletişim kurmak adına yeni yollar buluyorsun.

Bu hafta ruh halin her şeyden daha önemli sevgili Aslan Burcu. Kendini daha iyi hissetmek için ev veya iş yerinde dekorasyon, yeniden düzenleme, tasnifleme gibi işlere girişebilirsin. Bir ilişki içindeysen aranızdaki bağ daha da kuvvetlenebilir; birlikte çok keyifli zamanlar geçirebilirsin.

Psikolojine iyi bakmalı, sana sıkıntı veren her şeyden arınmalısın. İş hayatında ve para konusunda güzel günler seni bekliyor. İş arıyorsan ve ekstra kazanca ihtiyaç duyuyorsan hareket geçme vakti. Şansın bu anlamda çok açık. Daha fazla kazanmaya başlıyorsun. İkili ilişkilerindeki anlaşmazlıkların ruh sağlığını etkilemesine izin vermemelisin.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu 17 – 23 Aralık haftalık burç yorumları

Çevrendeki insanların seni etkisi altına almalarına izin vermemelisin. İnsanların etkisi ve tesiri altında kalma durumun söz konusu. Uzun zamandır görüşmediğin kişilerle karşılaşabilirsin. Duygusal değişimlerin oldukça şaşırtıcı.

Sevdiğin kadar sevilmek isteyeceksin. Maddi sorunları aşma anlamında çok şanslı olacaksın. Emlak satışlarından gelir elde edebilirsin. Evinizle ilgili hukuki bir sorun varsa çözülebilir. İlk kez ev sahibi olabilirsin. Yurt dışına taşınma düşüncen varsa ilerleyen süreç uygun bir dönem olacak.

Seni baskılayan durumlardan kurtulabileceğin ve rahatlayabileceğin bir dönemdesin. Çalışıyorsan güç ve güven kazanacaksın. Kariyer yapıyorsan beklediğin günler geldi. Bu hafta tutarlı davranırsan çok fazla kazanacaksın. Yaşamındaki hızlı gelişmeler ve ardından gelen değişim duygularında büyük değişimler yaratıyor. Bu sende dengesizlik yaratmasın.


Başak Burcu aşk hayatında bu hafta uyumsuzlukları ele alıyor. Çevrenin desteğiyle ilişkiyi düzeltemezsin. Boş nasihatlara ve kıyaslamalara kulak tıkamalı, sorunları sadece sevdiğin insanla halletmelisin.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu 17 – 23 Aralık haftalık burç yorumları

Bu hafta tarzını ve düzenini değiştiriyorsun. Hazır mıyım değil miyim diye düşündüğün her türden değişimi hayatına uyguluyorsun. Yaşam alanında farklılıklar beliriyor. Taşınmak isteyebilir, imkanın varsa ev alabilirsin.

Dış görünümünde büyük değişimler yapabilirsin. Sürpriz bir seyahat söz konusu olabilir. Eğitimle ilgili karşına fırsatlar çıkabilir. Özel hayatında, birlikteliğinde sorun yaşıyorsan yol ayrımına gelebilirsin.

Seninle yaşayan insanların bu günlerde sana uyum sağlaması şart gibi görünüyor. Aksi halde hiç düşünmeden onları hayatından çıkarabilirsin. Yaşamındaki bu ani değişimler seni yorabilir. Biraz yavaş gitmeye özen göster.

Kalbin boşsa yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. Evliysen ve bebek sahibi olmak istiyorsan bu gerçek olabilir. İş, para, kariyer alanında çok iddialı olacaksın. Birden fazla kazanca sahip olabilirsin. Bu hafta cesaretin artıyor ve değiştiremediğin şeyleri değiştirme gücüne sahip oluyorsun sevgili Terazi Burcu.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 17 – 23 Aralık haftalık burç yorumları

Aşk ve iletişimde zor bir hafta olabilir. Şikayet ettiğin ve seni yoran bir beraberliğin varsa özellikle bu günlerde iyi düşünmelisin. Sırf bağımlısı olduğun için devam ediyorsan bunu sorgulamalısın.

Yaşamındaki insanı değiştirmeye ve davranışlarını geliştirmeye çalışmak yerine kendi bakış açını değiştirmelisin. Sözlerin ve kurduğun cümleler kırıcı olabilir. Üzerinde baskı kurduğun her şeyi elinden kaçırabilirsin.

Uyumlu olmak istediğin her şeye uyum sağlamaya çalış. İyi yönde değişten bakış açın davranışlarını değiştirecek, davranışların ise karşındaki insanı değiştirecektir. İlişki konusunda beklenmeyen süpriz gelişmeler yaşayabilirsin.

İşsizsen ve iş arıyorsan hafta ortasından itibaren çok şanslısın. İkna becerin oldukça yüksek. İletişim, yayıncılık gibi alanlarda gelişmeler yaşanabilir. Sağlığın konusunda büyük sorunlar yok. Göz ve diş sağlığına biraz daha özenmelisin. Bu haftanın sana mesajı ilişkilerde ve iletişimde baskıcı olmaman yönünde.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu 17 – 23 Aralık haftalık burç yorumları

Yönetici veya lider pozisyonundaki işleri tercih edeceğin bu dönemde, adını duyurmak ve mali açıdan kuvvetli bir konumda bulunmak senin için oldukça önemli. Üzerinde sorumluluklar artıyor. Fazladan sorumluluk almak istemeyeceksin. Geçici ancak yıpratıcı duygulardan uzak durmaya özen göster.

Macera içeren anlık ilişkilerden kaçınman gerekiyor. Hele ki devam eden bir birlikteliğin varsa ya da evliysen hemen yakalanman olası görünüyor. Yalanlardan mümkün olduğunca sakınmalısın.

Seni kısıtlayan baskılayan durumlardan kurtulmak için doğru zamandasın. Yeteneklerin artıyor ve bu günlerde yeni bir yeteneğini keşfediyorsun. İşin varsa işini daha çok sevecek değişimler yaşayacaksın.

Bu hafta Yay Burcu için planlı olmak çok önemli. Aşk ve evlilik hayatında yönetici gibi davranışlara girersen yıkıma yol açabilirsin. Kendi kişisel sorunların nedeniyle partnerine karşı ihmalkar ve anlayışsız olmaman gerekiyor. Kalbi boşşa ve yeni bir aşk planlıyorsan karşındaki insana zaman vermeli önce tanımalısın. Kendini yorgun hissedebilirsin. Sağlıkla ilgili problemler yaşıyorsan iyileşme dönemine giriyorsun.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu 17 – 23 Aralık haftalık burç yorumları

Her türlü sorumluluğu sürekli üstüne almaya çalışman seni giderek daha fazla yoruyor. Çevrendekilere ve özellikle en yakınındakilere sürekli destek olan birisin. Sağlık, kariyer ve aile odaklı konularda zorluklarla başa çıkan taraf hep sen oluyorsun. Ama nereye kadar?

Bu dönemde kendi içinde kargaşaya neden olan duygular hissedebilirsin. Önce kendini düşünmeli ve yeri geldiğinde hayır demeyi bilmelisin. Sağlığın için bu kadar yükün altında ezilmemeye dikkat etmen gerekiyor. Belirsizlik içinde olan evlilik, ilişki ve birliktelik konusunda sergilediğin duruş son derece önemli.

Onları kendi dünyasında bırakıp kendi yoluna bakmayı dene. Öz güvenini korumak adına buna ihtiyaç duyacaksın. Sen, sana güvenen ve güvendiğin insanlarla mutlu olmaya bak. Maddi konularda istek ve arzularını hırs haline getirmemen gereken bir haftadasın. Sosyal çevre ve arkadaşlarınla keyifli zamanlar geçireceksin. Evini dekore etmek istiyorsan harika bir zaman.

Hayatınla ilgili duyacağın bazı asılsız haberlere kulak tıkamalısın. Para biriktirmek isteyeceksin. Ama bunu abartmamalısın. Bu hafta en şanslı olduğun alan sağlığın. Geçici problemleri kafana takma ve dolduruşa gelme sevgili Oğlak Burcu.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu 17 – 23 Aralık haftalık burç yorumları

Bir süredir iş ve projelerinle ilgili hem öğrenmek hem de koordine etmek konusunda çabaladığın bir dönemden geçtin. Baş edemediğin duygu ve durumlardan uzaklaşman hem ruh sağlığın hem de ilişkilerin için son derece önemli.

Bu gibi zamanlarda yalnız kalmaya çalış. Her konunun derinine iniyorsun. Yüzeysel yaşamıyorsun. Ancak sorunların detayına fazla takılıyorsun. Sorunların gelip geçici olduğunu unutma. Seni geriye çeken değil, ileriye götüren kişilerle hareket etmen gerektiğini unutma.

Kendini sorumlulukların baskısı altında hissediyorsun. İşlerin bitirilmesi, bir projenin teslim edilmesi, sözlerin yerine getirilmesi gerekecek. İyi niyet güzel de, kimsenin seni zor durumda bırakmasına da izin verme. Önünü görmediğin aşktan, ödemekte zorlanacağın borçtan uzak dur!

Birlikteliğin varsa ya da evliysen yönetici gibi davranmamaya özen göstermen gerekiyor. İkili ilişkilerinde de çok hassas bir haftadasın. Birlikte zaman geçirmekten hoşlanmadığın insanlardan uzak dur. Söylenen sözleri fazla ciddiye alma. Bunları yapmadığın taktirde dağılmalar yaşayabilirsin.

Maddi anlamda beklenmeyen kazançlar kapıda. İş hayatında geçmişte yaşadığın zorluklar tekrarlanabilir. Her şeyin yoluna gireceğini düşünerek kendini rahatlatmalı, sana olan saygısız davranışlara aynı şekilde karşılık vermemelisin. Arkadaş çevrenle yılbaşı için şehir dışı kısa bir gezi yapabilirsin. Kalbin boşsa bu hafta tanışacağın insanları çok iyi tanımalısın. Yanılmaya ve hata yapmaya açıksın.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu 17 – 23 Aralık haftalık burç yorumları

Hayallerinin peşinden koşmak isteyen Balıklar hedeflerine odaklanıyor, başarmak için gayret gösteriyorlar. Para kazanmanın, ayakları üstünde durmanın, uzun vadeli düşünmenin kolay olduğu bu dönem. Kariyer basamaklarını yavaş ama etkili şekilde çıkmak, işine verdiğin öneme göre şekillenecek.

Önümüzdeki bir aylık süreci akıllıca değerlendirmen gerekiyor. İşlerini asla yarım bırakma. Hırslı bir şekilde çalışmaya devam et. Arkadaş çevreni de genelde başarılı ve kendi bütünlüğünü yakalamış insanlardan seçmeye özen göster.

Sosyal çevrende iletişim artıyor. Yakın zamanda gerginlik ve belirsizlik yaşadığın ilişkiler atlattıysan bunu artık aşmalısın. Aşk konusunda her şey yoluna giriyor. Birlikteliğinde yaşadığın uyumsuzluklar ortadan kalkıyor.

Partnerinle arandaki sevgi güçleniyor, birbirinize olan anlayışınız artıyor. Çocuklarınla da çok keyifli vakit geçirebileceğin bir hafta. Güzellik ve bakım konusunda stil değişikliği yapabilirsin. Kariyerin ve düzeninde değişimler yaşayacaksın. Riskli yatırımlardan kazanç elde edebilirsin. Planlı çalışmalarla hedefine ulaşacaksın. Harcamalarında biraz daha mantıklı olman gerekiyor.


Kalbin boşsa farklı ortamlara katılarak yeni biriyle tanışabilir, yeni bir hayat kurmak isteyebilirsin. Kendini geliştirebileceğin ve farklı projelerde yer alabileceğin yeni teklifler alabilirsin. Bu hafta senin için değişim ve gelişim haftası oluyor sevgili Balık Burcu.

Aylık ve haftalık detaylı burç analizleri için tıklayın


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.