Astroloji 2019 yıllık burç yorumları: Genel, eğitim ve sağlık

Astroloji: 2019 yıllık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu genel, eğitim ve sağlık konularında neler bekliyor?

Astroloji: 2019 burç yorumları (Genel, eğitim, sağlık)

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu 2019 burç yorumları

Koç Burcu 2019 yılında Satürn etkisi altındasın. İş, kariyer, para alanında disiplinlisin. İstikrarlı yol alıyor, uzun vadeli başarılara imza atıyorsun. Karşına çıkan fırsatlara ne yönde tepki verdiğin son derece önemli. Risk olarak gördüğün bazı şeyler tam tersi de olabilir. Değerlendirmelerini doğru yönde yapman gerekiyor.

2019 yılı Koç Burcu için kabullenilmesi gereken özel durumları beraberinde getiriyor. Aşk hayatındaki gidişata ya son verecek ya da değiştirmeye çalışmaktan vazgeçeceksin. Bolca seyahat edeceksin.


Yapacağın seyahatlerde değişen bakış açın seni yeni kararlar almaya itecek. Her şeyi etraflı şekilde değerlendirdiğin bir yıl oluyor. Eğitimde eksik bulduğun alanları doldurma çabasındasın. Sağlığına biraz daha dikkat etmeli, kontrollü olmalısın.

Koç Burcu 2019 Eğitim ve Sağlık

Koç Burcu 2019 yılı eğitim hayatın ile ilgili çalışmalara elinden geldiğince vakit ayırıyorsun. Bu süreçte aldığın eğitim sana yeterli gelmeyebilir. Kendini farklı şekillerde yetiştirecek, bazı konularda öne geçeceksin. En fazla şikayetçi olduğun konu kitap okuyamamak olacak. Hayatının diğer evrelerinden eğitime pek zaman kalmıyor.

Koç Burcu sağlığı 2019 yılında bazı dönemlerde ters açılara maruz kalıyor. Hızlı hareket etmek istediğinde sakarlıklara ve kazalara yatkın olacaksın. Gerileme etkileri sürecinde sağlığın bozulabilir. Dış görüntüne önem veriyorsun ancak kişisel alanına zaman ayırmakta zorlanıyorsun. Sağlığını ihmal etmemeli mümkünse hayatının önceliği haline getirmelisin.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu 2019 burç yorumları

Boğa Burcu 2019 yılında sık sık seyahat ediyor, çok yer değiştiriyorsun. Yapacağın yolculuklarda farklı deneyimler elde edeceksin. Eğitime olan ilgin artıyor. Geleceğine etken konularda daha kontrollüsün.

Almaman gereken riskler var. Karşılaşacağın bazı hukuksal zorluklar can sıkıcı olabilir. Partnerinin anne, baba ve yakınlarıyla ilgili yeni sorumluluklar ve yapılması gereken anlaşmalar var. Bakış açını geniş tutman gerekiyor.

Satürn’ün seni her anlamda değiştireceğini ve geliştireceğini söyleyebiliriz. Adımlarını atarken acele etmezsen geleceğini oluşturan konularda isteklerin gerçekleşecek. Maddi kaynaklar, yan gelirler ve eline geçen fazladan bir para söz konusu.

Sorunlu şekilde devam eden bir konu, dava ya da miras çözüme kavuşuyor. Yıl içinde ev almak, kredi çekmek isterken tutulma ve gerileme tarihlerine dikkat etmelisin. Şansını ve hayatına etkisini olumlu yönde değiştirebilirsin.

Boğa Burcu 2019 Eğitim ve Sağlık

Boğa Burcu 2019 yılı eğitim hayatında etkinsin. Hiçbir şey yapmasan kitap okuyorsun. Kendini geliştirmek adına karşılaştığın her tür bilgiyi değerlendireceksin. Sana engel olan düşüncelerin listesini yapabilir, buna göre bağımlılıklarından vazgeçebilirsin. Kontrollü ve dikkatlisin. Geriye dönüp başarısızlıklarına bakmak yerine daha çok çalışarak kendine yeni hedefler belirliyorsun.

Boğa Burcu sağlığı 2019 yılında geçen yıllara oranla çok daha iyi. Şifa buluyor, daha iyi olmak adına ne gerekiyorsa onu yapıyorsun. En çok dikkat etmen gereken şey, yoğun çalışmalar ve günlük hayat koşuşturması esnasında beslenmeni ihmal etmemek olmalı. Vücudunun savunmasını güçlü tuttuğun sürece sağlık sorunları yaşamıyorsun.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu 2019 burç yorumları

İkizler Burcu 2019 yılında sorumlulukların artışıyla birlikte kazancın da artıyor. Ortak yaşam alanları ve yapacağın işlerde şanslısın. Yaşamında kendini geliştirdiğin noktada büyük dönüşümler oluşuyor.

Bu zamana kadar ciddiye almadığın konuları önemseyebilir, aklındakilerle kalbindekilerin yerini değiştirebilirsin. Bu yıl riskli işlere pek girmeyeceksin. Borç alıp vermek ve kefil olmak gibi durumlarda bulunmamanı öneriyoruz. Sosyal ilişkilerinde genel olarak gergin tavır sergiliyorsun. Bundan kaçınmalısın.

Diğerleri ile iş birliği içinde olursan her konuda beklentinin üstünde kazanabilirsin. Jüpiter’in İkizler Burcuna etkisi 2019 yılında yeni fırsatlar sunuyor. Bekarsan evlenerek yuva kurabilir, birlikteliğin varsa bir üst seviyeye taşıyabilirsin.

Evliysen evliliğine yararlı olabileceğin etkiler sağlıyorsun. Eşinin yaşamındaki güzel gelişmeler seni daha mutlu kılacak nitelikte. Ev alma, taşınma gibi büyük değişim gerektiren konularda yaşam seni destekliyor.

İkizler Burcu 2019 Eğitim ve Sağlık

İkizler Burcu 2019 yılı eğitim hayatında ciddi başarılar yer alıyor. Umduğundan fazlasını elde edeceksin. Emeklerinin karşılığını alıyor, istediğin noktaya geliyorsun. Yıl sonunda eğitim adına yarım bıraktığın hiçbir şey kalmıyor.

İkizler Burcu 2019 sağlığı ciddi sorunlar yaşamıyor. Her şeye mantıklı yaklaşıyor, psikolojini sağlam tutuyorsun. Kötü alışkanlık ve bağımlılıklarından arınma yoluna gideceksin. Boğaz enfeksiyonları açısından biraz hassassın. Spor yapıyorsan sakarlık sonucu yaşanabilecek yaralanmalara karşı dikkatli olmanda fayda var. Yanı sıra kendini işe kaptırıp sağlığını asla ihmal etme.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu 2019 burç yorumları

Yengeç Burcu 2019 yılında çalışarak büyüyor, imkanlarını genişletiyorsun. Ortak iş, plan, proje ve yaşam alanında farklı sorumluluklar alacaksın. İlişkilerde güven temalı gelişmeler öne çıkıyor. Esasen ne istediğini, verdiklerinin karşılığında ne aldığını sorguyorsun.

Birlikteliğin varsa ileri seviyeye taşımak için ciddi kararlar alman gerekiyor. Bu anlamda tam bir ikilem yaşayabilirsin. Bugüne kadar ele aldığın, mücadelesini verdiğin, çabaladığın işlerinin karşılığını almaya başlıyorsun.

Çalışıyorsan veya çalışmak istiyorsan asla işsiz kalmayacaksın. Yengeç Burcu 2019 yılı içinde bazı aylarda Satürn karşıt burcuna geçtiğinde oluşan etkilerle otorite figürleriyle çatışabilirsin. Sakin ve sabırlı olmanda yarar var.

Geçmişte destek olduğun arkadaşlarının yardımını alıyorsun. Bu süreçte yaşadıklarının ruhsal boyutu seni daha da olgunlaştıracak nitelikte. Özel hayatında doyuma ulaşacak ancak devam ettirmek için fazladan çaba sarf edeceksin.

Yengeç Burcu 2019 Eğitim ve Sağlık

Yengeç Burcu 2019 yılı eğitim hayatını genişletiyorsun. Onca işinin arasında bilgiye mutlaka zaman ayırıyorsun. Hiçbir şey yapamasan kitap okuyacaksın. Bu aynı zamanda senin rahatlama yollarından biri oluyor. Tamamlanması gereken yarım kalan eğitimin için harika bir zaman. Gitmek istediğin kurslarla ilgili araştırma yapıyor gerek duyduğun alanda başlıyorsun. Yıl bittiğinde aldığın eğitimin de yardımı ile başarını ikiye katlıyorsun.

Yengeç Burcu sağlığında 2019 yılında sıkıntı yaşamıyorsun. Yakınlarının sağlığı için aynı şeyi söyleyemiyoruz. Dönem dönem onlarla ilgilenmek zorunda kalacaksın. Daha iyi görünmek ve fit olmak adına beslenme alışkanlığını değiştirebilirsin. Bu yıl sıkıntılı dönemlerde çok iyi stres kontrolü yapıyorsun. Sağlığının bozulmasına izin verecek bunalımlara girmiyorsun sevgili Yengeç Burcu.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu 2019 burç yorumları

Aslan Burcu 2019 yılında başta para ve sağlığına odaklısın. Bu sene aşk senin için en son planda geliyor. Daha fazla kazanıp birikim ve yatırım yapacaksın. Hayatta seni neyin mutlu edip, neyin mutlu etmediğini deneyimliyorsun.

Bazı insanlarla arana ulaşılmaz mesafeler koyarken bazılarından samimiyetini esirgemeyeceksin. Eskiden aşk yaşadığın biriyle dost olman olası görünüyor. Yapacağınız sohbetlerle başka bir boyuta taşınıyorsunuz.

Aslan Burcu 2019 yılında olaylara eskisi gibi tepki vermiyorsun. Daha bilinçli, tutarlı ve deneyimsel girişimlerin var. Kazancındaki aksaklıkları asla dert etmeyeceksin. Bunun yerine oluşan yeni fırsat kapılarını görüp anında değerlendiriyorsun.

Bu senenin en şanlı burcu diyebiliriz senin için. Beklenmedik büyüklükte paralar kazanabilirsin. Esnek olduğun derecede ilerleyeceksin. Özel hayatın her ne kadar geriden gelse de yaşadığın her ilişkide mutluluğu yakalıyorsun. Kendiliğinden gelişen bir birliktelikle hayatın güzelleşiyor.

Aslan Burcu 2019 Eğitim ve Sağlık

Aslan Burcu 2019 yılı eğitim hayatın hiç olmadığı şekilde hızlı ilerliyor. İşlerinle eğitimin arasında doğru orantı kuruyorsun. Genişlemek ve yükselmek için daha fazla bilgiye ihtiyaç duyacaksın. Yapamazsın denilen alanlardaki başarın bazılarını utandıracak nitelikte. Cevabını başarınla veriyorsun. Sanatsal işlere yatkınsın. Her şeyin yanında hobilerini ve ruhsal çalışmalarını ihmal etmeyeceksin.

Aslan Burcu sağlığı 2019 yılında hiç olmadığı kadar güçlü görünüyor. Bağımlılıklardan kurtulmak için süper bir zaman. Sana zarar veren hiçbir şeyi hayatında barındırmıyorsun. Duygular da dahil gereksiz olan ne varsa söküp atacaksın. Burcunun gökyüzü ile yaptığı açı ve inanılmaz yükselişin sağlığını da olumlu şekilde etkiliyor sevgili Aslan Burcu.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu 2019 burç yorumları

Başak Burcu 2019 yılında geride bıraktıklarına dönüp bir daha bakmak istemeyeceksin. Yaşadığın gelgitler bir düzene giriyor. Yeni sosyal ortamlarda yeni arkadaşlıklar ediniyor, çevre değiştiriyorsun.

Ekonomik anlamda yaşadığın sıkıntıların büyük bir bölümünü atlatıyor, rahatlıyorsun. Zaman zaman eline geçen sürpriz paralar, ek gelirler ve işlerin istediğin gibi gitmesiyle birlikte daha verimli bir sene geçireceksin.

Ruh halin her dönemde aynı olmayacaktır. Ay-güneş tutulması, yeniay-dolunay, Merkür-Venüs Gerilemesi gibi zamanları özellikle takip etmelisin. Buna göre kendince alacağın önlemler ve atacağın bilinçli adımlar sayesinde yaşam kaliteni artırabilirsin.

Yakın akraba ve çevrene karşı biraz daha duyarlısın. Aile içinde önemli kararlar alabilir, değişime gidebilirsin. Yaşam felsefen değişiyor. Yanı sıra düşüncelerin ve planların da. Bu sayede hayatına olumlu ve güzel gelişmeler çekiyorsun.

Başak Burcu 2019 Eğitim ve Sağlık

Başak Burcu 2019 yılı eğitim hayatında iş birliği ve bilgi alış verişi önem kazanıyor. Tek başına eğitimdense grup şeklinde eğitimde daha başarılısın. Bu nedenle arkadaşlarınla birlikte çalışmaya yönelebilirsin. Yıl bitiminde birçok alanda büyük başarılar elde edeceksin.

Başak Burcu 2019 yılında sağlığını önemsemen gerekiyor. İhmal ettiğin noktada yeni sağlık sorunları ile karşılaşabilirsin. Kötü alışkanlıkların varsa bunlardan kurtulmak için iyi bir yıldasın. Özellikle omurga, dalak, kalp, tansiyon ve şeker hastalıkları konusunda hassassın. Sakatlanmalara karşı da gerekli önlemleri almalısın.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu 2019 burç yorumları

Terazi Burcu 2019 yılında oldukça iddialısın. Değişen şartlara daha çabuk adapte oluyor bu sayede önemli fırsatlar yakalıyorsun. İkili ilişkilerde samimiyet ve istek önem kazanıyor. Yüzeysel davranmamalı, konuya hakim olmalısın.


Ele aldığın işleri bitirip sonuca ulaşmak buna bağlı. Kendini ifade konusunda dikkatsiz söylemlerden uzak durmalısın. Özel hayatında yerine getirmekte zorlanacağın sözler verebilirsin. İkilemde kalmamak için şeffaf davranman yeterli olacaktır.

Çevre ve arkadaşlar konusunda rahatsız olduğun meseleler ortaya çıkabilir. Geçmişten bugüne taşınan bazı konular ilişkileri zedeleyecek nitelikte. 2019 yılının ilk yarısında Terazi Burcu hayatında iletişim, ilişkiler, ev, aile konuları ön plandayken diğer yarısında iş, para kariyer devreye giriyor.

Bir miras ya da alacak konusu çözüme ulaşıyor. Kazancın her yönden artıyor. Bir gayrimenkulden uzun vadede büyük kazanım sağlıyorsun. Daha fazla para kazanmanın alternatif yollarını arıyorsun. Yaşamdan aldığın keyif artıyor.

Terazi Burcu 2019 Eğitim ve Sağlık

Terazi Burcu 2019 yılı eğitim hayatında istekli olman gerekiyor. Çoğu zaman tembellik yapacaksın. Söz konusu ders çalışmak ya da kitap okumak olduğunda geri adım atıyorsun. Seni bu konuda sadece ilgini çeken şeyler ikna ediyor. Bu nedenle kendini ilgi alanına göre eğiteceksin. Merak ettiğin şeyleri çok çabuk öğreniyorsun. Bu sene yeni bir dil öğrenmek isteyerek kurslara katılabilirsin.

Terazi Burcu sağlığı 2019 yılında negatiflikten uzak olmalı. Enerjiler bedenini çok fazla etkiliyor. Yaşanan her şey mide ve bağırsaklardan geçiyor. Bu alandaki hassasiyet yüksek görünüyor. O yüzden çok kafana takma ve düşünmemeye çalış. Kilo almamak için tatlı ve unlu gıdalardan mümkün olduğunca uzak dur.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu 2019 burç yorumları

Akrep Burcu 2019 yılında hem iş hem aşk anlamında önemli sorumluluklar üstleniyorsun. Kontrollü olmanda ve dengede kalmanda fayda var. Girişimlerinde disiplini elden bırakmazsan ele aldığın her işten başarı ile ayrılacaksın.

Yakın çevre ile olan ilişkilerin seni dönem dönem bunaltabilir. Bazı kişileri değiştirmeye çalışmaktan vazgeçer, onun yerine bakış açını değiştirirsen daha huzurlu olursun. Maddi alanda mükemmel şanslara sahipsin.

Önemli olan ise karşılaştığın fırsatları ne şekilde değerlendirdiğin olacak. Ev, mal, mülk almak ve yatırım yapmak için çok iyi bir sene. Para biriktirmek sana daha cazip gelebilir. Yurt dışı ile ilgili bir planın varsa onu da devreye sokacaksın.

Özel hayatında daha gerçekçisin. Hayallere bel bağlamıyorsun. Hayatında biri varsa onun yaşamının senin yaşamına olan etkisini yoğun şekilde hissedeceksin. Beklenmedik gelişmeler seni bekliyor sevgili Akrep Burcu.

Akrep Burcu 2019 Eğitim ve Sağlık

Akrep Burcu 2019 yılı eğitim hayatında kendini geliştirmek adına bilgi içeren sunum, söyleşi ve projelere yöneliyorsun. Yarım kalan bir eğitim durumun varsa bu sene mutlaka tamamlayacaksın. Çok önem verdiğin birinin yoğun şekilde desteğini alıyorsun. Kazanacağın paraların bir bölümünü eğitime harcayacaksın.

Akrep Burcu sağlığı 2019 yılında kadersel etki altında. Gerekiyorsa düzen değiştirmeli, beslenme ve yaşam tarzını değiştirerek sağlığını korumalısın. Bedeninin sana verdiği sinyalleri ihmal etmemeli, ufak da olsa doktora danışmalısın. Enerjinin yüksek olduğu zamanlarda düşme, çarpma ve sakatlanmalara açık olacaksın.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu 2019 burç yorumları

Yay Burcu 2019 yılında sahip olduklarını iyi şekilde değerlendireceksin. Cesaretinle büyüyor, fırsatları paraya dönüştürüyorsun. Zamanının büyük bir bölümü çalışmak ve düşünmekle geçiyor. Bu seneye önemli kararlar alarak başlıyorsun.

Senin için en önemli şeylerden biri ise para biriktirmek oluyor. Belki gönlünce para harcayamayacaksın ama gelecek adına imkanlarını genişletiyorsun. Maddi anlamda her zamankinden daha gerçekçisin.

Yay Burcu ve Yükselen Yay Burcu 2019 yılında Jüpiter’in inanılmaz şans enerjisine dahil oluyor. Kendini tanıyor, keşfediyor, yapabileceklerinin ötesinde şeyler yapıyorsun. İletişimin ve davranışların güven verici.

Karşındaki insanı kolayca ikna edebilecek güçtesin. Yakın çevrenin imkanları önüne seriliyor ve sen en iyi şekilde yararlanıyorsun. Bu yıl aklındakileri hayata koy, çalış, yeni insanlarla tanış ve farklı yerlerde bulunmaktan korkma sevgili Yay Burcu. Yaşayacağın her deneyim seni dönüştürecek nitelikte, bunu asla unutma.

Yay Burcu 2019 Eğitim ve Sağlık

Yay Burcu 2019 yılı eğitim hayatında disiplinli ve sıkı çalışarak istediğin noktaya ulaşıyorsun. Kendini yetiştirme konusunda çok iyisin. Bilgiye olan merakın ve öğrenme isteğin artıyor. Bu durum sana kolaylık sağlıyor. Okuduğunu, gördüğünü ve yaşadıklarını daha çabuk algılıyorsun. Başarın bu yönde artıyor.

Yay Burcu sağlığı 2019 yılında kilo almaya elverişli görünüyor. Hareketi hayatından asla çıkarmamalı, yediklerine dikkat etmelisin. Enerjinin bir kısmını mutlaka sağlığına ayır. Kendine bir beslenme şekli belirleyerek spor proğramına dahil olabilirsin. Yaptırman gereken kontrolleri ihmal etme. Ruhun ve bedenin arasında dengeyi önemse. Oluşabilecek cinsel hastalıklara karşı dikkatli olman da en önemli şeyler arasında.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu 2019 burç yorumları

Oğlak Burcu 2019 yılı senin için önemli. Kişisel yolculuğunda kendin için daha fazla sorumluluk alıyorsun. İhtiyaçlarını belirliyor, yola ne istediğini bilerek devam ediyorsun. Öğrendiğin hiçbir şey yabana gitmiyor. Karşına çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendireceksin.

Çalışmaların seni yorabilir. Planlı ve disiplinli şekilde ilerler, değişmesi gerekenleri değiştirir ve kararlarını uygularsan bu yıla damga vurabilirsin. Bolluk ve bereketin simgesi Jüpiter’in sana vereceği enerji ile olumsuzluklardan korunacaksın.

En beklenmedik anlarda beklemediğin çözümlerle karşılaşacaksın. Geri planda kalman gerektiğinde kendini frenlemeyi bildiğin sürece sorun yaşamazsın. Gerileme Etkileri işlerini, hayatını yavaşlatabilir. Bu tarihleri Yeniay ve Dolunay zamanları da dahil takip etmende yarar var.

En önemlisi her şeye bir anlam yüklememen gerekiyor. Sanat, sinema, yazarlık gibi konularda muhteşem bir sene seni bekliyor. Tabi bu konuların içindeysen. İyi gelirler elde etmek için hazırlık dönemlerini iyi değerlendirmelisin. Fırsatları kazanca çevirebilecek güce fazlasıyla sahipsin.

Oğlak Burcu 2019 Eğitim ve Sağlık

Oğlak Burcu 2019 yılı eğitim hayatına çok fazla vakit ayıramıyorsun. Ancak karşına çıkan her fırsatı da bu yönde değerlendiriyorsun. Elinden geldiğince kültür içerikli ortam ve konularda bulunacaksın. Sana ve hayatına yararlı olabilecek sohbetlerde yer alıyorsun. Mümkün olursa dil öğrenmek için kursa katılabilirsin. İlerlediğin yolda eğitime olan ihtiyacın artıyor.

Oğlak Burcu sağlığı 2019 yılında gayet iyi görünüyor. İşlerinde ve günlük yaşamda daha aktifsin. Bu seni yorabilir. Bakış açını geniş tuttuğun sürece ruhsal sorunlar yaşamıyorsun. Psikolojini bozan çevreden uzaklaşma kararı alarak bunu gerçekleştireceksin. Beslenme, egzersiz, uyku düzeni gibi konularda sağlığına gereken özeni gösterecek, geçen yıllara oranla daha az hasta olacaksın.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu 2019 burç yorumları

Kova Burcu 2019 yılında umutlu ve iyimsersin. Çevrendeki insanlarla birlikte hareket edersen imkanların genişleyebilir. Kararların daha akıllıca. Kendine has tavrın ve tarzınla iletişimde etkilisin.

En şanslı olduğun alan iş, para, kariyer alanı. Birden fazla işe el atabilirsin. Emek verdiğin, mücadele ettiğin şeyler kazanca dönüşüyor. Vicdan yaptığın bir mesele peşini bırakmıyor sevgili Kova Burcu.

Bazı dönemlerde bu yönde haberler alacaksın. Bu yıl daha çok kalabalığa karışıyor, davetlere gidiyor, arkadaş çevreni genişletiyorsun. İş anlamında da farklı fırsatlarla karşılaşacaksın.

Kontrolün dışında gelişen bazı olaylar seni beklenmedik yollara sokabilir. Bunu biraz da alacağın kararlar belirliyor. Özel hayatının etkisi de büyük. En önemlisi net olmalı ne istediğini bilerek hareket etmelisin.

Kova Burcu 2019 Eğitim ve Sağlık

Kova Burcu 2019 yılı eğitim hayatında harika fırsatlarla karşılaşıyorsun. Ayağına gelen bu fırsatları iyi yönde değerlendirirsen istediğin noktaya geleceksin. Çalışmaların seni daha da özgürleştirecek. Öğrendiklerini başkalarına da öğreteceksin. Çocukların varsa senden fazlasıyla yararlanıyorlar. Öğrenciysen bu yıl hiç olmadığın kadar başarı elde ediyorsun.

Kova Burcu sağlığı 2019 yılında sıkıntı ve sorunların altından güçlü şekilde çıkıyor. En başta dengesizliklerin yarattığın kazalara karşı önlem almalısın. Özellikle araç kullanıyorsan. Ruh sağlığın ve psikolojin için seni rahatlatan ortamlarda bulunmayı ihmal etme. Daraltan, bunaltan, küçülten ve enerjini aşağı çeken insanlardan mümkünse kaçarcasına uzaklaş. 2019 yılında stresle başa çıkmak senin için en önemli şeylerden biri oluyor sevgili Kova Burcu.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu 2019 burç yorumları

Balık Burcu 2019 yılında ilk yapacağın şey çevrendeki insanları gözden geçirmek oluyor. Yaşadığın olumlu ve olumsuz şeylere neden olanların ayrımını iyi yapacaksın. Bazı arkadaşlarının ve olayların iç yüzünü görüyor, hayatına ona göre yön veriyorsun.

Çok ciddi kararlar alabilirsin. Bu dönemde duygusallığa yenilmiyorsun. Kesin olan şu ki; bazı kişilerle arandaki bağı daha da sağlamlaştırırken, bazılarıyla yolun sonuna geliyorsun. Geleceğe dair planlar yaparken hayata kimlerle devam etmek istediğini iyi bileceksin.

2019 senesinde Balık Burcu hayatına değişim ve gelişimin en fazla etki edeceği alan para alanı oluyor. Yaşamındaki iyimser bakış açın ve dürüstlüğün çok işine yarıyor.

Karar aşamalarında zorlanıyorsun. Bu senin en büyük zaafın. Eğer hayalini kurduğun şeyin peşine düşer, kararlarının arkasında sonuna kadar durursan gerçekleştiremeyeceğin şey yok.

Balık Burcu 2019 Eğitim ve Sağlık

Balık Burcu 2019 yılı eğitim hayatınla birlikte daha fazla gelişiyorsun. Bilgiye doymayan bir yapın var. Sonu gelmeyen kitaplar okumak, araştırmak ve yazmak seni yorabilir. Fazla yüklenmemelisin. Bu durum bazen duygusal karmaşaya neden oluyor ve farklı ruhsal alanlara sürükleniyorsun. Dinlene dinlene ilerlemende fayda var.


Balık Burcu sağlığı 2019 yılında daha güçlü. Sana zarar veren yaşam tarzından uzak duruyorsun. Bırakmak istediğin kötü alışkanlıklarından kurtulabilirsin. Kilo almaya yatkınsın. Sindirim sistemi rahatsızlıkları konusunda biraz hassas olabilirsin. Genel olarak büyük sağlık sorunları yaşamayacaksın.

İndigo Dergisi Astroloji yorumları


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.