Astroloji: Merkür Yay burcunda burç yorumları 13 Aralk 2018 – 5 Ocak 2019

Astroloji: Merkür Yay (13 Aralık 2018 – 5 Ocak 2019) burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Merkür Yay burcunda burç yorumları
Astroloji: Merkür Yay burcunda burç yorumları (13 Aralık 2018 – 5 Ocak 2019)

Merkür Yay genel etkiler

13 Aralık 2018 saat 02:42 ile 5 Ocak 2019 saat 06:40 tarihleri arasında Merkür Yay burcunda ilerleyecek. İletişim ve ifadenin gezegeni Merkür, felsefenin mümessili açık fikirli Yay burcundayken, basmakalıp inançları sorgulamaya başlarız. Detayları gözardı etme eğiliminde olacağımız bir dönemdeyiz.

Günlük uğraşlar, çalışmalar, sorumluluklar, ilişkiler ve meseleler kontrol altına alınabilir. Dağılma noktalarında kalıcı çözümler üreteceğimiz bir dönem. Merkür’ün Yay burcu ile buluşması gerçeğin arayışını simgeler. Ayrıntıları gözardı ederek yaşamı büyük resimden değerlendirmeye çalışırız. Enerjimizi ihtiyacımız olan noktaya yönelterek, bizi yavaşlatan ve engel olan ne varsa ortadan kaldırmalıyız.


Ayrıntılar konusunda dikkatsizliklerin meydana geldiği bir dönem. Odaklanmak, istemek çok önemli. Tutamayacağınız sözler vermeyin. İsteksiz şekilde devam ettiğimiz her işte başarısızlık bizi bekliyor. Hem içte hem dışta neler olup bittiği konusunda farkındalığa ulaşıyoruz. Amacınız sadece düşüncenizi dile getirmek olmamalı, karşınızdakini de dinlemeye özen gösterin. Bir ağzımız, iki kulağımız var; öyleyse konuşmaktan çok dinlemek gerek…

Astroloji: 13 Aralık 2018 – 5 Ocak 2019 Merkür Yay burcunda burç yorumları

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu Merkür Yay burç yorumları

Yeni farkındalıklar kazanıyor, hayatında değişimler yapmaya başlıyorsun. Seni kendi duyguları ile al aşağı eden ve enerjini negatife çeviren insanları hayatından çıkarmakta zorlanmayacaksın. Kötü olan tüm olgulara son veriyorsun. Şehir dışına çıkmak isteyebilirsin.

Olumsuzlukların devam etmesine izin vermeyeceksin. Para ve iş alanında beklentinin üzerinde imkanlara sahip oluyorsun. Karşına yeni çıkan fırsatları uzun vadede iyi değerlendireceksin. Ancak bu aralar eline ne kadar para geçerse o kadar harcama ve ödeme yapacaksın. Biriken ihtiyaçlarını tamamlıyor, eksiklerini gideriyorsun.

Koç Burcu aşk hayatında şikayetçi tavırlardan uzak durmalısın. Zamansız konuşmalar yapma ve mümkünse tartışmaları uzatma. Ben değil biz diyerek birlikte hareket ederseniz, ihmalkar olduğunuz zamanların telafisini yapabilirsiniz.

Yurtdışı bağlantılı işler, medya, hukuk, seyahat ve eğitim alanlarınız önem kazanıyor. Miras veya sermaye geliri gibi konularda niyetinizi belirlek için mükemmel bir dönemdesiniz. Duygularınızı ifade edin ve sevdiğiniz insanla aranıza hiç kimsenin duvarlar örmesine izin vermeyin. Bu dönemde hızlı kararlar vermemeye dikkat edin.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu Merkür Yay burç yorumları

Ruhunu yoran yıpratan düşüncelerle kendini boğuyorsun. Şüphelerle yaşıyorsun. Sosyal çevre ilişkilerinde ve özel hayatında kendini ifade etmekte zorluk çekiyorsun. Ortaklıklarla ilgili görüşmeler, iletişimde bulunma, bir araya gelme gibi aktiveteler yaşanabilir.

Sakin ve esnek olmaya özen göstermelisin. Dertlerini, kaygı ve şüphe duyduğun şeyleri başkalarına anlatmamak yerinde olacaktır. Senin problemlerini, içsel sıkıntılarını çözebilecek olan yine sensin.

Dışarı yansıtmak ve çözümü dışarıda aramak daha fazla dert getirir. Boğa Burcu aşk hayatında önemsenmediğini düşünüyorsun. Bu durum tamamen senin kuruntun olabilir.

Partnerin kendi sıkıntılarıyla seni de sıkıntıya sokmamak için susuyor olabilir. Empatik davranmanda fayda var. Sağlığında öncelikle ruh sağlığını koruman gerekiyor. Güvensiz ortamlardan uzak durmakta fayda var.

Maddi gelirlerde sürpriz artışlar söz olabilir. Önümüzdeki iki hafta boyunca parasal ve bürokratik işlerle ilgilenebilirsin. İş hayatında kendini göstermek isteyebilirsin. İş veya dinlenme amacıyla kısa bir seyahate çıkabilirsin.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu Merkür Yay burç yorumları

Zor günler geçiriyorsun. Büyük dağılmalara neden olabilecek gelişmeler yaşayabilirsin. Geçmişte yaşanan gizli saklı şeyler ortaya çıkabilir, iftiraya uğrayabilir, haksızlıklara maruz kalabilirsin. Sana inanmayan, yanında yer almayan insanlara kendini ifade etmeye çalışma!

Bağımlısı olduğun şeylerden kurtulmalısın. Uzun zamandır üzerinde durduğun şüphelerin boş çıkmayacağı bir dönemdesin. Bu günlerde yaşadıkların seni bambaşka bir hayata sürükleyebilir. Hayatındaki kargaşalar sonrası daha düzenli bir yaşama sahip olabilirsin. Kandırılıyorsan, aldatılıyorsan ve bunu öğrendiysen terk edebilirsin.

İlişkilerinizde artık size hizmet etmeyen şeylerden kurtulmanız en iyisi. Geri dönen aşklara ise asla müsaade etmeyecek, gidenin peşinden koşmayacaksın. İlişkide iki tarafın da abartılı şekilde konuşması, kendi bildiklerini dayatmaya çabası sonucunda sıkıntılı bir süreç yaşanabilir.  İş, para, kariyer konusunda şanslısın. Yeniliklere ve sorumluluklara hazır olmalısın.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu Merkür Yay burç yorumları

Olumsuz davranışlardan uzaklaşıyorsun. Seni yıpratan, tüketen, korkutan ve belirsizlik yaratan tüm duyguları terk ediyorsun. Özel hayatına denge geliyor. Partnerinin baskın davranışlarına onunla konuşarak son vermesini sağlıyorsun. İş, para, kariyer alanında disiplini ele alıyor, başarılarınla öne çıkıyorsun.

Çok güvendiğin bir işte umduğunu bulamayabilirsin. Ama o işin ardından gelen diğer işler bunu telafi edecek nitelikte. Yakın çevrendeki samimi ve güvendiğin bir arkadaşının ihaneti ile sarsılabilirsin.

Ona zamanında söylediğin bir şeyi veya sırrı bir başkasının ağzından duyabilir veya buna benzer bir durum yaşayabilirsin. Ev ve aile hayatında yapılması gereken değişimlere el atıyorsun. Haksızlığa uğradığın durumlar karşısında sabırlı olman gerekiyor. Rutin işler ve üzerine gelen ek işler yoğunluğunu artırabilir.

Temizlik, düzenleme, derleme toplama gibi aktiviteler size tamamlanma duygusu getirebilir. İş hayatında önemli gelişmeler yaşayabilir; kazanımlarını artırabilirsin. İş değişikliği ve ek iş gibi konular tahmin ettiğinden daha iyi sonuçlar getirebilir.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Merkür Yay burç yorumları

Hayalindeki ilişkiler seni bekliyor. Karşına çıkan fırsatları farklı açıdan değerlendirmekte şanslısın. Eğer davranışlarına dikkat eder; mantığını ön planda tutarsan isteklerine sahip olmaya başlayabilirsin.

Özellikle aşk hayatında ısrarcı davranışlarda bulunma. Evliysen ya da birlikteliğin varsa beklentilerin karşılaşnmıyor olabilir. Bir süre daha sabredersen dengeyi bulacaksın. İş, para, kariyer konusunda ve sorumluluklarında asla ihmalci olmamalısın.

Ortaklı bir işin varsa ve memnun değilsen yol ayrımına gelebilirsin. Zaman kaybettiğini düşünüyorsan bitirmek faydalı olabilir. Ev, aile yaşamında yeni sorumluluklar alıyorsun. Hak, hukuk, adalet alanında işlerin varsa ertelenebilir.

Yeni projeler için kollarınızı sıvayın. Yapımcı veya sanatçı olarak nasıl parlayabileceğinizi düşünün ve bunun için kendinize fırsat tanıyın. Aslan burçlarını bir süredir yoran ve engelleyen konularda yeni farkındalıklar yaşadığınızı ve bunun size güzellikler getirdiği bir döneme giriyorsunuz.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu Merkür Yay burç yorumları

Çevrendeki insanların seni etkisi altına almalarına izin vermemelisin. İnsanların etkisi ve tesiri altında kalma durumun söz konusu. Duygusal değişimlerin oldukça şaşırtıcı. Sevdiğin kadar sevilmek isteyeceksin.

Maddi sorunları aşma anlamında çok şanslı olacaksın. Çalışıyorsan güç ve güven kazanacaksın. Kariyer yapıyorsan beklediğin günler geldi. Bu dönemde tutarlı davranırsan çok fazla kazanacaksın. Yaşamındaki hızlı gelişmeler ve ardından gelen değişim duygularında büyük değişimler yaratıyor. Bu sende dengesizlik yaratmasın.


Başak Burcu aşk hayatında uyumsuzlukları ele alıyor. Çevrenin desteğiyle ilişkiyi düzeltemezsin. Boş nasihatlara ve kıyaslamalara kulak tıkamalı, sorunları sadece sevdiğin insanla halletmelisin.

Sevgiliniz veya iş ortağınızla olan birebir ilişkileriniz arasında birtakım gerginlikler yaşamış olabilirsiniz. Durağan ilişkileri bırakmanız konusunda ilerleme kaydedebilirsiniz. Özellikle maddi anlamda kararlar alacaksanız muhakkak iyice düşünmelisiniz; hızlı kararlar vermekten kaçınmakta fayda var.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Merkür Yay burç yorumları

Hayatındaki başarı senin disiplinli olmana bağlı. Aşk yaşamında güzel bir dönem. Ancak kıskanç duygulara kapılmamalı, yolunda giden ilişkinin dengesini bozmamalısın. Havadan nem kapabilecek yapıdasın. Paylaşamıyorsun.

Diğerlerinin partnerine olan ilgisi seni çok rahatsız edebilir. Bu tür negatif duygu ve düşünceleri karşı tarafa belli etmez, dile getirmezsen birlikteliğinin enerjisini aşağı çekmemiş olursun.

O anlarda aklına gelen; ben bu ilişkiyi bozarsam toparlaması daha zor olabilir olsun. Çünkü değer verdiğin biriyse sevdiğin, değmez. Güven ve bırak. Zaten olacaksa engelleyemezsin. İş hayatındaki sorumlulukları ciddiye alman sana başarı getiriyor.

Paranın kıymetini bileceksin ve bu da seni zor durumlardan kurtaracak. Aile içinde yaşanan ve yaşanacak olan sıkıntılar konusunda biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmalısın. Arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınız arasındaki iletişimi kolaylaştırabilirsiniz.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Merkür Yay burç yorumları

Aşk ve ilişkilere olan inancında sarsılma yaşayabilirsin. Son verdiğin eski ilişkilerinde geri dönüşler söz konusu olabilir. Yaşanmışlıkların tekrarının sana bir fayda getirmeyeceğini bilmelisin. Hayatına bu haftadan sonra hayalindeki aşkı çekebilir, ciddi kararlar alabilirsin. Bir süre daha sabırlı olmanda fayda var.

İş, para, kariyer alanında yeni teklifler var. Ortaklıklara girmemeye özen göster. Çalıştığın işlerde daha kalıcı olmak için dengeli ve düzenli olmaya özen göstermelisin. Maddi konularda çözüm odaklı olacağın bir dönemdesin.

22 Aralık’taki dolunayla birlikte meyvelerini verebilecek, ulaşılabilir bir hedef belirleyebilirsiniz. Samimi davranışların yanlış yorumlanarak ardında kötü niyet aranabilir. İkili ilişkilerinde aşırı samimiyetten uzak durun. Yanlış anlaşılmaya açık görünüyorsun. Sağlığın iyi ancak spor yapıyorsan yaralanmalara karşı dikkatli olmalısın.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Merkür Yay burç yorumları

12 Aralık’ta Merkür de Yay burcuna girecek. Birçok davet alabilir ve birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Her şeyi yapabilirsiniz ama hepsi aynı anda değil. Melankolik duygulardan kurtulmanız gerekiyor.

Karşılıksız, platonik bir ilişki yaşıyorsan ya da bitmiş bir aşka geri dönmek istiyorsanız bunu bir kez daha düşünmelisiniz. Bu sürdürdüğünüz duygu ve düşünceler sizi yıpratıyor. Birlikte olsan bile çok sağlıklı olmayacağını bilmelisin. O nedenle kendine her zaman yeni şanslar vermelisin.

Özel hayatının iş ve kariyer yaşamını olumsuz etkilemesi mümkün görünüyor. Süregelen bir ilişkin varsa uzaklaşabilirsin. Partnerine karşı yaşadığın soğukluğun geçici.

Düşüncelerindeki abartı yolunda giden ilişkinin dağılmasına neden olabilir. Kafanda büyüttüğün duygulardan uzaklaş ve düşüncelerini kontrol altına almaya çalış. Var olan enerjini yüksek tutmak adına yediklerine ve içtiklerine dikkat et. Yiyerek mutlu olmaya çalışma.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu Merkür Yay burç yorumları

Her şeyi en ince detayına kadar düşünüyorsun. Güvensizlik durumlarına karşı dikkat! Yaşamının geneline yayılan geçici güvensizliğe dikkat etmelisin. Hafta başından itibaren olmadık şeyleri sorun haline getirebilirsin.

Çalışıyorsan iş hayatında çalışma arkadaşlarınla aran açılabilir. Senden kaynaklanan problemler bu yönde büyütülebilir. Buna izin verecek davranışlarda bulunmamalı, sözler söylememelisin.

Oğlak Burcu aşk hayatında cümlelerine dikkat edersen partnerinle birlikte güven içinde yol alacaksın. Duyguların daha da güçleniyor, hissettiğin aşk büyüyor. Ama güvensiz hareket eder o yönde sözler sarf edersen ilişkinin enerjisini dagıtabilirsin.

Sosyal çevreyle olan ilişkilerinde yargılayıcı olmaktan kaçınmaya çalış. Yeni yıl kutlamalarından uzak kalmak istiyorsanız hayır demeye çekinmeyin. Maddi olarak ise yatırım için doğru bir dönem değil.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu Merkür Yay burç yorumları

Artık geçmişin zor zamanlarını geride bırakıyorsunuz. Enerjin artıyor, duygularına ve düşüncelerine yansıyor. Birlikte çalıştığın insanlara karşı daha sakin ve öz verili olman gerekiyor. O anlamda yanlış anlaşılmalara açıksın.

Çalışmalarındaki yükseliş ve kazancın şımarıklık olarak algılanabilir. Sosyal ilişki ve iletişimde tartışmacı kavgacı ortamlardan uzak durmanda fayda var. Haksızlığa tahammül edemiyorsun ama idare etmen gereken durumlar var. Sonradan daha fazla üzülmemek adına merhametini ve vicdanını ortaya koy.

Mars ve Neptün kısa süre önce para evinizde bir araya geldikleri için zamanınızı ve paranızı buna değecek bir amaç için kullanma şansı bulabilirsiniz. Maddi anlamda çok iyi paralar kazanmaya başlıyorsun. Parana para katıyorsun.

Aşk hayatın hareketleniyor. Partnerinle birlikte el ele güzel günlere yürüyorsun. Geçmişte yaşanan bir sorun tekrar gündeme gelebilir, o durumda görmezden geliyorsun.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu Merkür Yay burç yorumları

Manevi olarak kendini ve enerjini aşağı çekebilecek düşüncelerden uzak durman gerekiyor. Ruh sağlığın için bu son derece önemli. Sosyal ortamlara giriyorsun. 2 Aralık 2019’a kadar kariyerinizle ilgili düşleriniz gerçekleşebilir.

Girdiğin ortamlarda sohbetin harareti ile anlatılmaması gereken şeyleri anlatma ihtimalin var. Sonrada pişmanlık duyacağın şeyler yapman olası görünüyor. Yeni kazançlara açıksın. Başarına başarı katabileceğin bir döneme giriyorsun.


Uzun süredir mücadele ettiğin ve beklediğin şeylerde netice alıyorsun. Düzen değiştirmek adına oldukça uygun bir dönem. Kendini eksik hissettiğin konularda gelişimini tamamlayabileceğin yeni fırsatlarla karşılaşıyorsun. İsteklerin ve planların konusunda kesinlikle planlı olmalısın. Kendine değer ver ve yaptığın her işte istekli ol.

Aylık ve haftalık detaylı burç analizleri için tıklayın


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.