Astroloji: Yay burcunda Yeniay burç yorumları

Astroloji: Yay burcunda Yeniay burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Astroloji: Yay burcunda Yeniay burç yorumları

Astroloji: Yay burcunda Yeniay burç yorumları

Koç Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Koç burcu Yeniay burç yorumları

Attığımız her adımı çok iyi planlamamız, temkinli hareket edip önümüze sürülen koşulları iyice gözden geçirmemiz gerekiyor.

Yay Yeniay’ı yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Yeni bir eğitim almak, yurt dışına çıkmak üzere planlar yapabiliriz. Ancak öngöremediğimiz koşullar ya da sabırsız ve düşünmeden hareket etmemiz aksaklıklar ve hayal kırıklıkları yaşamamıza neden olabilir.


Bu hafta yeni farkındalıklar kazanıyor, hayatında değişimler yapıyorsun. Seni kendi duyguları ile al aşağı eden ve enerjini negatife çeviren insanları hayatından çıkarmakta zorlanmayacaksın. Kötü olan tüm olgulara son veriyorsun. Olumsuzlukların devam etmesine izin vermeyeceksin.

Para ve iş alanında beklentinin üzerinde imkanlara sahip oluyorsun. Karşına yeni çıkan fırsatları uzun vadede iyi değerlendireceksin. Ancak bu aralar eline ne kadar para geçerse o kadar harcama ve ödeme yapacaksın.

Biriken ihtiyaçlarını tamamlıyor, eksiklerini gideriyorsun. Koç Burcu aşk hayatında bu hafta şikayetçi tavırlardan uzak durmalısın. Zamansız konuşmalar yapma ve mümkünse tartışmaları uzatma. Ben değil biz diyerek birlikte hareket ederseniz, ihmalkar olduğunuz zamanların telafisini yapabilirsiniz.

Boğa Burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Boğa burcu Yeniay burç yorumları

Finansal konularda risk almak için uygun bir zamanda değiliz. Borç almaktan ve kredi kullanmaktan kaçınmamız gerekiyor. Dertlerini, kaygı ve şüphe duyduğun şeyleri başkalarına anlatmamak yerinde olacaktır.

Yay Yeniay’ı, sekizinci evimizde gerçekleşiyor ve bizi finansal konular hakkında uyarıyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda yeni girişimler yapmak isteyebiliriz. Ancak Yeniay’ın, Mars ve Neptün kavuşumundan aldığı kare açıyı da dikkate almamız gerekiyor.

Bu hafta duygusal dünyanda fırtınalara esiyor. Ruhunu yoran yıpratan düşüncelerle kendini boğuyorsun. Şüphelerle yaşıyorsun. Sosyal çevre ilişkilerinde ve özel hayatında kendini ifade etmekte zorluk çekiyorsun. Özellikle hafta ortasına kadar sakin ve esnek olmaya özen göstermelisin.

Senin problemlerini, içsel sıkıntılarını çözebilecek olan yine sensin. Dışarı yansıtmak ve çözümü dışarıda aramak daha fazla dert getirir. Boğa Burcu aşk hayatında bu hafta önemsenmediğini düşünüyorsun.

Bu durum tamamen senin kuruntun olabilir. Partnerin kendi sıkıntılarıyla seni de sıkıntıya sokmamak için susuyor olabilir. Empatik davranmanda fayda var. Sağlığında öncelikle ruh sağlığını koruman gerekiyor. Güvensiz ortamlardan uzak durmanı özellikle tavsiye ediyoruz.

ikizler burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

İkizler burcu Yeniay burç yorumları

Bu Yeniay döneminde odak noktamız ikili ilişkiler ve ortaklıklar. İlişkimiz yoksa hayatımıza yeni biri girebilir ya da yeni bir iş birliğine başlayabiliriz. İlişkimiz varsa, partnerimizin hayatında birtakım yenilikler meydana gelebilir ya da ilişki ile ilgili yeni kararlar alabiliriz.

Neptün-Mars karesinin getireceği belirsizlik ve kararsızlıklar, hem yeni başlayacak ilişki ve ortaklıklara hem de mevcut ilişkilerimize büyük zarar verebilir. Temkinli hareket etmemizde büyük yarar var.

Bu hafta zor günler geçiriyorsun. Büyük dağılmalara neden olabilecek gelişmeler yaşayabilirsin. Geçmişte yaşanan gizli saklı şeyler ortaya çıkabilir, iftiraya uğrayabilir, haksızlıklara maruz kalabilirsin. Sana inanmayan, yanında yer almayan insanlara kendini ifade etmeye çalışma. Uzun zamandır üzerinde durduğun şüphelerin boş çıkmayacağı bir haftadasın.

Bu günlerde yaşadıkların seni bambaşka bir hayata sürükleyebilir. Bağımlısı olduğun şeylerden kurtulmalısın. Hayatındaki kargaşalar sonrası daha düzenli bir yaşama sahip olabilirsin. Kandırılıyorsan, aldatılıyorsan ve bunu öğrendiysen terk edebilirsin. Geri dönen aşklara ise asla müsaade etmeyecek, gidenin peşinden koşmayacaksın. İş, para, kariyer konusunda şanslısın. Yeniliklere ve sorumluluklara hazır olmalısın.

yengeç burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yengeç burcu Yeniay burç yorumları

Günlük rutinlerimizde bir değişiklik yapmamız gerekebilir. Aynı zamanda sağlığımıza daha fazla özen göstermek, örneğin düzenli egzersiz yapmaya başlamak isteyebiliriz. Ancak, Mars-Neptün karesi, bu konuda da dikkatli olmamız hakkında bizi uyarıyor. İşte, günlük yaşamda ya da sporda kendimizi fazla zorlamamalıyız.

Yeniay sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş hayatımızda ya da günlük yaşamamızda yeni sorumluluklar yüklenmemiz, yeni ve heyecan verici projelere başlamamız mümkün.

Bu hafta olumsuz davranışlardan uzaklaşıyorsun. Seni yıpratan, tüketen, korkutan ve belirsizlik yaratan tüm duyguları terk ediyorsun. Özel hayatına denge geliyor. Partnerinin baskın davranışlarına onunla konuşarak son vermesini sağlıyorsun. İş, para, kariyer alanında disiplini ele alıyor, başarılarınla öne çıkıyorsun.

Çok güvendiğin bir işte umduğunu bulamayabilirsin. Ama o işin ardından gelen diğer işler bunu telafi edecek nitelikte. Yakın çevrendeki samimi ve güvendiğin bir arkadaşının ihaneti ile sarsılabilirsin. Ona zamanında söylediğin bir şeyi veya sırrı bir başkasının ağzından duyabilir veya buna benzer bir durum yaşayabilirsin. Ev ve aile hayatında yapılması gereken değişimlere el atıyorsun. Bu haftanın sana mesajı haksızlığa uğradığın durumlar karşısında sabırlı olman yönünde.

aslan burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Aslan burcu Yeniay burç yorumları

Bu Yeniay bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Eğer ilişkimiz yoksa, hayatımıza heyecan ve eğlence katacak yeni bir aşk söz konusu olabilir.

Çocuğumuz varsa, onlarla ilgili yeni bir adım atabiliriz. Mevcut ilişkimizde yeni bir dönem açılabilir. Bu arada spekülatif yatırımlara ve riskli girişimlere karşı ilgimiz de artabilir. Ancak, temkinli ve sabırlı davranmakta fayda var. Aceleci davranmamız bize büyük kayıplar yaşatabilir.

Bu hafta özellikle aşk hayatında güzel gelişmeler var. Hayalindeki ilişkiler seni bekliyor. Karşına çıkan fırsatları farklı açıdan değerlendirmekte şanslısın. Eğer davranışlarına dikkat eder mantığını ön planda tutarsan isteklerine sahip olmaya başlayacaksın. Özellikle aşk hayatında ısrarcı davranışlarda bulunma.

Evliysen ya da birlikteliğin varsa beklentilerin karşılanmıyor olabilir. Bir süre daha sabredersen dengeyi bulacaksın. İş, para, kariyer konusunda ve sorumluluklarında asla ihmalci olmamalısın. Ortaklı bir işin varsa ve memnun değilsen yol ayrımına gelebilirsin. Zaman kaybettiğini düşünüyorsan bitirmen de fayda var. Ev, aile yaşamında yeni sorumluluklar alıyorsun. Hak, hukuk, adalet alanında işlerin varsa ertelenebilir.

başak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Başak burcu Yeniay burç yorumları

Yeniay’ın Mars’tan aldığı kare, aile içi çatışmalar yaşayabileceğimizi, birbirimize karşı gereksiz yere saldırganlaşabileceğimize işaret ediyor. Hayal kırıklığına yol açacak sözler söylemekten kaçınmalıyız.

Bu Yeniay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evimizle ilgili yenilikler, tadilat, dekorasyon gibi işlemler yaptırmak isteyebiliriz. Aile bireylerinden birinin yeni bir girişim yapması söz konusu olabilir. Gayrimenkul alım satımları ile ilgili konular gündeme gelebilir.


Bu hafta çevrendeki insanların seni etkisi altına almalarına izin vermemelisin. İnsanların etkisi ve tesiri altında kalma durumun söz konusu. Duygusal değişimlerin oldukça şaşırtıcı. Sevdiğin kadar sevilmek isteyeceksin. Maddi sorunları aşma anlamında çok şanslı olacaksın. Çalışıyorsan güç ve güven kazanacaksın.

Kariyer yapıyorsan beklediğin günler geldi. Bu hafta tutarlı davranırsan çok fazla kazanacaksın. Yaşamındaki hızlı gelişmeler ve ardından gelen değişim duygularında büyük değişimler yaratıyor. Bu sende dengesizlik yaratmasın.

Başak Burcu aşk hayatında bu hafta uyumsuzlukları ele alıyor. Çevrenin desteğiyle ilişkiyi düzeltemezsin. Boş nasihatlere ve kıyaslamalara kulak tıkamalı, sorunları sadece sevdiğin insanla halletmelisin.

terazi burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Terazi burcu Yeniay burç yorumları

Yeni iş anlaşmalarına imza atmak isteyebiliriz. Ancak aceleci davranmamızda ve detaylara tam olarak hâkim olmamızda büyük fayda var. Çok bel bağladığımız işlerin ya da ailemizden birilerinin bizi hayal kırıklığına uğratması mümkün.

Bu Yeniay döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Kardeşlerimiz ya da yakın çevremiz ile birlikte bir girişime başlamamız mümkün. Yeni bir eğitim ya da projeyle ilgilenmeye başlayabiliriz.

Bu hafta hayatındaki başarı senin disiplinli olmana bağlı. Aşk yaşamında güzel bir hafta. Ancak kıskanç duygulara kapılmamalı, yolunda giden ilişkinin dengesini bozmamalısın. Havadan nem kapabilecek yapıdasın. Paylaşamıyorsun. Diğerlerinin partnerine olan ilgisi seni çok rahatsız edebilir. Bu tür negatif duygu ve düşünceleri karşı tarafa belli etmez, dile getirmezsen birlikteliğinin enerjisini aşağı çekmemiş olursun.

O anlarda aklına gelen; ben bu ilişkiyi bozarsam toparlaması daha zor olabilir olsun. Çünkü değer verdiğin biriyse sevdiğin, değmez. Güven ve bırak. Zaten olacaksa engelleyemezsin. İş hayatındaki sorumlulukları ciddiye alman sana başarı getiriyor. Paranın kıymetini bileceksin ve bu da seni zor durumlardan kurtaracak. Aile içinde yaşanan ve yaşanacak olan sıkıntılar konusunda biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmalısın.

akrep burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Akrep burcu Yeniay burç yorumları

Özgüvenimiz ve aceleciliğimiz bize hatalı kararlar aldırabilir ve büyük kayıplar yaşamamıza sebep olabilir. Sevdiğimiz kişiler için daha sonra pişman olacağımız harcamalar yapabilir, bütçemizi zora sokabiliriz.

Yay Yeniay’ı döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Gelirimizi artırmak, yeni kazanç kapıları açmak için planlar yapabiliriz. Ancak temkini elden bırakmamakta, rasyonel ve sabırlı davranmakta yarar var.

Bu hafta aşk ve ilişkilere olan inancında sarsılma var. Son verdiğin eski ilişkilerinde geri dönüşler söz konusu. Yaşanmışlıkların tekrarının sana yarar getirmeyeceğini söylemeliyiz. Hayatına bu haftadan sonra hayalindeki aşkı çekecek, ciddi kararlar alacaksın. Bir süre daha sabretmelisin. İş, para, kariyer alanında yeni teklifler var. Ortaklıklara asla girme.

Çalıştığın işlerde daha kalıcı olmak için dengeli ve düzenli olmaya özen göstermelisin. İkili ilişkilerinde aşırı samimiyetten uzak dur. Samimi davranışların yanlış yorumlanarak ardında kötü niyet aranabilir. Özellikle hafta sonuna kadar yanlış anlaşılmaya açık görünüyorsun. Sağlığın gayet iyi. Ama spor yapıyorsan sakatlanmalara karşı dikkatli olman gerekiyor.

yay burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Yay burcu Yeniay burç yorumları

Burcunuzda gerçekleşen Yeniay’da kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Kendimize yeni bir yol çizmek, yeni bir imaj yaratmak isteyebiliriz. İnsanları etkileme gücümüz artabilir. Ancak aynı zamanda artan özgüvenimiz yüzünden, fazla agresif, sabırsız ve cesur davranabiliriz. Aceleyle, düşünmeden verdiğimiz kararlar ileride bize zarar verebilir. Unutmamalıyız ki, öfkeyle kalkan zararla oturur.

Bu hafta melankolik duygulardan kurtulman gerekiyor. Karşılıksız, platonik bir ilişki yaşıyorsan ya da bitmiş bir aşka geri dönmek istiyorsan bunu bir kez daha düşünmelisin. Bu sürdürdüğün duygu ve düşünceler seni yıpratıyor. Birlikte olsan bile çok sağlıklı olmayacağını bilmelisin. O nedenle kendine her zaman yeni şanslar vermelisin. Süregelen bir ilişkin varsa uzaklaşabilirsin.

Partnerine karşı yaşadığın soğukluğun nedeni tümüyle haftanın etkisine bağlı ve geçici. Özel hayatının iş ve kariyer yaşamını olumsuz etkilemesi mümkün görünüyor. Düşüncelerindeki abartı yolunda giden ilişkinin dağılmasına neden olabilir. Kafanda büyüttüğün duygulardan uzaklaş ve düşüncelerini kontrol altına almaya çalış. Var olan enerjini yüksek tutmak adına yediklerine ve içtiklerine dikkat et. Yiyerek mutlu olmaya çalışma.

oğlak burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Oğlak burcu Yeniay burç yorumları

Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Bu dönemde, dış dünyadan soyutlanıp, kendi içimize dönmemiz ve kendimizle yüzleşmemiz mümkün. Zihnimizi toparlayıp harekete geçmekte zorluk çekebileceğimiz bir dönemdeyiz. Hem fiziksel hem de zihinsel enerjimiz oldukça düşük olabilir. Bu süreçte, dış dünyadan, sosyal çevreden biraz uzak durup, kendimizi dinlendirmemizde büyük fayda var. Bu sayede yeni yıla daha iyi bir giriş yapabiliriz.

Bu hafta güvensizlik durumlarına karşı seni uyarıyoruz. Her şeyi en ince detayına kadar düşünüyorsun. Yaşamının geneline yayılan geçici güvensizliğe dikkat etmelisin. Hafta başından itibaren olmadık şeyleri sorun haline getirebilirsin. Çalışıyorsan iş hayatında çalışma arkadaşlarınla aran açılabilir. Senden kaynaklanan problemler bu yönde büyütülebilir. Buna izin verecek davranışlarda bulunmamalı, sözler söylememelisin.

Oğlak Burcu aşk hayatında bu hafta cümlelerine dikkat edersen partnerinle birlikte güven içinde yol alacaksın. Duyguların daha da güçleniyor, hissettiğin aşk büyüyor. Ama güvensiz hareket eder o yönde sözler sarf edersen ilişkinin enerjisini dağıtabilirsin. Sosyal çevreyle olan ilişkilerinde yargılayıcı olmaktan kaçınmaya çalış. Maddi anlamda yatırım için doğru bir hafta değil.

kova burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Kova burcu Yeniay burç yorumları

Yay burcundaki Yeniay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Hayatımızda yeni bir dönem bir başlatmak isteyebilir, geleceğimizle ilgili yeni planlar yapmak isteyebiliriz. Yeni bir arkadaş çevresi edinebilir, bize yeni fırsatlar sunacak yeni insanlarla da tanışabiliriz. Ancak, planlarımızı yaparken ayaklarımızın biraz yere basmasına dikkat etmeliyiz. Gerçekçi olmayan hedefler ve öngöremediğimiz koşullar hayal kırıklığına uğramamıza neden olabilir.

Bu hafta geçmişin zor zamanlarını geride bırakıyorsun. Enerjin artıyor, duygularına ve düşüncelerine yansıyor. Birlikte çalıştığın insanlara karşı daha sakin ve öz verili olman gerekiyor. O anlamda yanlış anlaşılmalara açıksın. Çalışmalarındaki yükseliş ve kazancın şımarıklık olarak algılanabilir. Sosyal ilişki ve iletişimde tartışmacı kavgacı ortamlardan uzak durmanda fayda var.

Haksızlığa tahammül edemiyorsun ama idare etmen gereken durumlar var. Sonradan daha fazla üzülmemek adına merhametini ve vicdanını ortaya koy. Maddi anlamda çok iyi paralar kazanmaya başlıyorsun. Parana para katıyorsun. Aşk hayatın hareketleniyor. Partnerinle birlikte el ele güzel günlere yürüyorsun. Geçmişte yaşanan bir sorun tekrar gündeme gelebilir, o durumda görmezden geliyorsun.

balık burcu günlük haftalık aylık burç yorumları astroloji

Balık burcu Yeniay burç yorumları

Yay’daki Yeniay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Uzun süredir beklediğimiz bir terfi ya da yeni bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Ailemiz, ebeveynlerimizi ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Ancak dikkatli olmalı, uzun zamandır bekliyor olsak bile, fırsatların üzerine hemen atlamamalıyız.

Yeniay’ın Mars-Neptün kavuşumundan aldığı kare nedeniyle beklentilerimizin karşılanmaması, hatta aldatıcı koşullarla karşılaşmamız ihtimali çok yüksek.

Bu hafta içine kapanabilirsin. Manevi olarak kendini ve enerjini aşağı çekebilecek düşüncelerden uzak durman gerekiyor. Ruh sağlığın için bu son derece önemli. Sosyal ortamlara giriyorsun. Girdiğin ortamlarda sohbetin harareti ile anlatılmaması gereken şeyleri anlatma ihtimalin var. Sonrada pişmanlık duyacağın şeyler yapman olası görünüyor. Haftanın ilk günlerinde yeni kazançlara açıksın.


Başarına başarı katıyorsun. Uzun süredir mücadele ettiğin ve beklediğin şeylerde netice alıyorsun. Düzen değiştirmek adına oldukça uygun bir hafta. Kendini eksik hissettiğin konularda gelişimini tamamlayabileceğin yeni fırsatlarla karşılaşıyorsun. İsteklerin ve planların konusunda kesinlikle planlı olmalısın. Kendine değer ver ve yaptığın her işte istekli ol.

Aralık ayı boyunca burçları neler bekliyor?


Editor
İndigo Dergisi Haber Merkezi | İndigo Dergisi, 18 yıldır yayın hayatında olan bağımsız bir medya kuruluşudur. İlkelerinden ödün vermeden tarafsız yayıncılık anlayışı ile çalışmaktadır. 2005 yılında kurulan İndigo Dergisi, indigodergisi.com web sitesi üzerinden tamamen dijital ortamda günlük yayın yapmaktadır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk internet haber dergisi olmakla birlikte, tüm yayın kadrosu ve okurlarıyla birlikte sürekli gelişmektedir. İndigo Dergisi’nin amacı; gidişatı ve tabuları sorgulayarak, kamuoyu oluşturarak farkındalık yaratmaktır. Vizyonu; okuyucularında sosyal sorumluluk bilinci geliştirerek toplumun olumlu yönde değişimine katkıda bulunmaktır. Temel değerleri; dürüst, sağduyulu, barışçıl ve sosyal sorumluluklarının bilincinde olmaktır. İndigo Dergisi, Türkiye’nin saygın İnternet yayınlarından biri olarak; iletişim özgürlüğünü halkın gerçekleri öğrenme hakkı olarak kabul etmekte; Basın Meslek İlkeleri ve Türkiye Gazetecileri Hak ve Sorumluluk Bildirgesi’ne uymayı taahhüt eder. İlaveten İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni benimsemekte ve yayın içeriğinde de bu bildiriyi göz önünde bulundurmaktadır. Buradan hareketle herkesin ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasi veya diğer herhangi bir milli veya içtimai menşe, servet, doğuş veya herhangi diğer bir fark gözetilmeksizin eşitliğine ve özgürlüğüne inanmaktadır. İndigo Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti çıkarlarına ters düşen; milli haysiyetimizi ve değerlerimizi karalayan, küçümseyen ya da bunlara zarar verebilecek nitelikte hiçbir yazıya yer vermez. İlkelerinden ödün vermeyen şeffaf yayıncılık anlayışını desteklemektedir. Herhangi bir çıkar grubu, örgüt, ideoloji, politik veya dini; hiçbir oluşumun parçası değildir. Köşe yazarlarımızın yazdıkları fikirler, kendi özgür düşünceleridir; İndigo Dergisi yayın politikası dahilinde değerlendirilir ve yayın ilkeleri ile çelişmediği müddetçe, düşünce ve ifade özgürlüğünü teşvik ederek yayına alınır. İndigo Dergisi, sunduğu tüm bilgilerin doğruluğunu teyit ve kontrol eder; bu bilgilerin geçerliliğine son derece önem verir.